CYTAT(danielmdc @ nie, 06 kwi 2014 - 19:09)

Zadymy to były w latach 90, teraz jak coś się zdarzy 2-3 razy do roku podnoszone jest do rangi armagedonu.
Tylko i wyłącznie dlatego, że właśnie prawo jest tak restrykcyjne a bydło siedzi pozamykane w klatkach!!!

Panowie na zachodzie gdzie niby sobie poradzono z chuligaństwem nie rzadziej niż u nas dochodzi do zadym ale tam media nie są na łańcuszku rządu i nie srają ogniem i nie robią z tego tematu .
Tak? To spróbuj iść z szalikiem Zagłębia Sosnowiec na mecz w Chorzowie - życzę powodzenia. A np. w Niemczech spokojnie mogę iść na stadion Borussii Dortmund ubrany w szalik Bayernu czy Schalke i usiąść w ogólnie dostępnym sektorze - widzisz różnicę? To samo można uczynić na siatkówce - kibice mogą sobie swobodnie chodzić po hali i nikt nic nikomu nie powie - tym bardziej zrobi. Nie ma klatek, nie ma kart kibica, nie ma monitoringu a nic się nie dzieje ...

Powiem wam tak nie ma w Europie kraju który ma tak restrykcyjne prawo i tak obszerne narzędzia do karania pseudokibiców jak Polska. Nie ma w Europie kraju w którym tak trudno się dostać na mecz jak Polska. Jak słyszę że stadiony są puste przez pseudokibiców to pusty śmiech mnie ogarnia.
Tak - stadiony są puste przez pseudokibiców, którzy nie potrafią kibicować a ich jedynym celem jest dokopać kibicom drużyny przeciwnej - to dlatego prawo jest tak restrykcyjne i to dlatego normalny Kowalski nie chodzi na mecz, bo żeby wejść na stadion trzeba się nieźle nagimnastykować.

Legia walczyła z tymi mitycznymi pseudokibicami i mieli szansę na zapełnienie stadionu kim chcieli i co się okazało musieli się przeprosić z mitycznymi pseudokibicami bo nikt nie chciał przychodzić na mecze. To samo będzie na Zawiszy i Wiśle.
No i co z tego, że pseudokibice wrócili jak zachować dalej się się potrafią i co chwilę trzeba zamykać jak nie jedną trybunę to cały stadion ...
Powiedz mi co to za kibic, który zakrywa swoją twarz i boi się jej pokazać na stadionie? Wstydzi się swojej drużyny?
Tu jest pokaz doskonale zorganizowanego dopingu na meczu tych wspaniałych kibiców z Łazienkowskiej:
http://www.youtube.com/watch?v=OJWfV2tLe74Aha - wszystko przez te "psy" - sprowokowali ich.
Sorry, że nie w temacie, ale nie mogłem się powstrzymać ...