co do ostatniego artykulu DZ.
Widac ze w najblizszym czasie przebudowa ukladu drogowego nie ruszy bo inaczej Mayland by sie pochwalil np "w nablizszym czasie", "za kilka tygodni" a tu zero konkretow, nieokreslona przyszlosc.
Napisali ze asfalt na Koscuszki zerwany od kilku miesiecy a naprawde bylo to chyba na wiosne 2006 albo i wczesniej.
Poprzednio mayland utrzymywal ze ruszy po wakacjach czy jesienia.
QUOTE(Arbas @ Sep 3 2007, 20:03 )

Słyszałem, że kino ma się nazywać "ARS-POGORIA".
Dla mnie w porządku.
Ktos od poczatku rozsiewal takie plotki na forum i taka nazwa mu sie podobala - nie pamietam ale moze to byles wlasnie Ty

Wiec albo chciales tak uslyszec albo plotka do Ciebie wrocila

QUOTE(vacu @ Sep 5 2007, 22:00 )

Kilka dni temu słyszałem plotkę, że Real ma zostać "przeniesiony" do Pogorii natomiast w starym miejscu ma być jakiś magazyn/centrum przeładunkowe czy coś takiego. Nie wiem jednak skąd to info pochodzi, może to tylko plotka.
zaraz po wybudowaniu dabrowskiego Reala byla juz bardzo podobna plotka bo ktos wymyslil ze przynosi straty
Nic spektakularnego nie dzieje sie na budowie to mamy jakies plotki

Z innych niesprawdzonych zupelnie plotek - w rownolegle prowadzonej i tak samo dlubanej inwestycji w Slupsku - Metro jest zainteresowane tylko 1 Realem a w drugim mozliwe ze bedzie Makro albo wielki zachodni sklep meblowy (Roller ?). Nowy Real ma byc zrealizowany na nowych zasadach, z nowym wystrojem itp, a wiec u nas pewnie tez.
U nas makro nie bedzie na pewno ale MediaMarkt czy Saturn to kto wie z dzielonym czyms innym. Ciekawe jak wypadly kiedys prowadzone badania w dabrowskim Realu