Dzi臋kuj臋 Grzegorz-dg za mi艂e s艂owa. Mo偶e to nieuprzejmie sam o sobie... ale odpowiem pierwszy

Zamiast dyplom贸w i wyr贸偶nie艅 zdecydowanie wola艂bym, 偶eby nasze Muzeum otrzyma艂o np. skaner wielkoformatowy. Dzi臋ki niemu mogliby艣my dysponowa膰 unikalnymi mapami, kt贸rych tam nie brakuje

. Fotografie z mojej strony mogliby艣my wtedy idealnie wpasowywa膰 w stare uk艂ady d膮browskich ulic.
Wola艂bym po tysi膮ckro膰 dost臋p do map z Urz臋du Miejskiego. Wola艂bym po tysi膮ckro膰 wsparcie programistyczne w doko艅czeniu CEDu (taka tam robocza nazwa na Cyfrow膮 Encyklopedi臋 D膮browy). Wola艂bym np. tak zmieni膰 swoj膮 stron臋, 偶eby np. wszystkie szko艂y mog艂y tam samodzielnie umie艣ci膰 swoj膮 histori臋 i zdj臋cia. Wola艂bym mie膰 mo偶liwo艣膰 zeskanowania archiw贸w bazyliki i od 艣w. Antoniego. Wola艂bym, 偶eby pojawi艂 si臋 kto艣, kto wspar艂by finansowo pomys艂 animowanej rekonstrukcji dawnej D膮browy. Wola艂bym, 偶eby na mojej stronie pojawi艂a si臋 funkcjonalno艣膰 nak艂adania na siebie dowolnych map/plan贸w D膮browy z definiowaniem poziomu przezroczysto艣ci. Wola艂bym, 偶eby na stronie pojawi艂y si臋 osobne artyku艂y dotycz膮ce ulic i dzielnic DG. Wola艂bym, 偶eby do ka偶dego zdj臋cia mog艂a si臋 pojawi膰 mapka satelitarna z zaznaczonym obiektem. Wola艂bym, 偶eby Biblioteka Miejska wypo偶yczy艂a mi ca艂y dzia艂 REGIONALIA na jakie艣 3 lata

Tych 'wola艂bym' m贸g艂bym wymienia膰 i wymienia膰... Kilka lat istnienia strony i styczno艣膰 z histori膮 nauczy艂y mnie cierpliwo艣ci - po kolei b臋d臋 realizowa艂 kolejne zmiany :-).
ps. mo偶e kiedy艣 uda si臋 za艂o偶y膰 Fundacj臋 (statut le偶y gdzie艣 w szufladach) i otrzyma膰 jaki艣 grand, kt贸ry przyspieszy艂by kt贸ry艣 z ww. 'wola艂bym-no艣ci'?