Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wybory 2010
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Władze
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Bartek90
CYTAT(:) @ pią, 12 lis 2010 - 13:50) *
Ilu jest wkoncu oficjalnych kandydatow na prezydenta? 5,6 czy 7?

7
marcinem
Czy ktoś poza mną zauważył jak bardzo "zfotoszopowany" jest Stachowicz na swoich billboardach? Facet jest ledwie podobny do siebie ze zdjęcia! Dodali mu takiej... szlachetności. Podraza (jakkolwiek nie jest to mój typ) prezentuje facjatę z nieodmiennie tym samym zarostem i bez tego milusińskiego, słodkiego uśmiechu. A może już mam dość tego przymilnego (...wyciete Mod) Stachowicza i zadziałał efekt zmęczenia? Ja w każdym razie boję się otworzyć lodówkę...
Arbas
CYTAT(marcinem @ sob, 13 lis 2010 - 08:02) *
Czy ktoś poza mną zauważył jak bardzo "zfotoszopowany" jest Stachowicz na swoich billboardach? Facet jest ledwie podobny do siebie ze zdjęcia! Dodali mu takiej... szlachetności. Podraza (jakkolwiek nie jest to mój typ) prezentuje facjatę z nieodmiennie tym samym zarostem i bez tego milusińskiego, słodkiego uśmiechu. A może już mam dość tego przymilnego (wyciete Mod) Stachowicza i zadziałał efekt zmęczenia? Ja w każdym razie boję się otworzyć lodówkę...

A ja boję się otworzyć komputer po takim wpisie...
kiwi
jaki by ten stachowicz nie byl to grubo przesadzacie - skoro nie macie sie do czego doczepic to piszecie o fotoszopie ! haha, popatrzcie na podraze - jest stary i brzydki a na zdjeciach jak modelka.
moze stachowicz nie bedzie dobrym prezydentem ale jest przystojny
kamillll
CYTAT(kiwi @ nie, 14 lis 2010 - 09:49) *
jaki by ten stachowicz nie byl to grubo przesadzacie - skoro nie macie sie do czego doczepic to piszecie o fotoszopie

nie ma do czego? raczej nie ma zadnego pozytywu...ten gosc to (Edycja. Mod) , lawirant. na stanowiska do interpromexu tez powsadzal samych kolesi. dziekuje za takiego kandydata.

CYTAT(kiwi @ nie, 14 lis 2010 - 09:49) *
moze stachowicz nie bedzie dobrym prezydentem ale jest przystojny

ja jestem facetem i chyba sie nie znam. jak dla mnie to zwykły oblech wink.gif
ale skoro ty tez jestes facetem i tobie sie podoba to nie mam pytan wink.gif
Kamil_
Inna sprawa, że Podraza wcale nie wygląda na modela na zdjęciach. Właśnie jest na nich naturalny, stary, pomarszczony wink.gif

Witamy nowego użytkownika. Szkoda, że to pewnie Twój ostatni post na forum wink.gif
xMarcinx
CYTAT(kursor @ śro, 10 lis 2010 - 21:34) *
Poza tym czy podpięcie sensorów wariografu przez koszulę jest miarodajne?

Nie, poza tym wariograf się kalibruje i trzeba zbierać co najmniej 3 wskaźniki.

Poza tym Bober też jest zfotoszopowiony tongue.gif Na razie jest dużo haków na ludzi lewicy i PO, a co z PiS? co z atakowaniem Talkowskiego?
kamillll
CYTAT(xMarcinx @ nie, 14 lis 2010 - 10:54) *
Na razie jest dużo haków na ludzi lewicy i PO, a co z PiS? co z atakowaniem Talkowskiego?

przecież wiesz że atakuję się tych którzy mają jakieś szanse wink.gif
:)
Przypominam o regulaminie forum. snf (14).gif
Arbas
CYTAT(Kamil_ @ nie, 14 lis 2010 - 08:50) *
Inna sprawa, że Podraza wcale nie wygląda na modela na zdjęciach. Właśnie jest na nich naturalny, stary, pomarszczony wink.gif

i niestety nieogolony...

Witamy nowego użytkownika. Szkoda, że to pewnie Twój ostatni post na forum wink.gif

bzenek
CYTAT(kiwi @ nie, 14 lis 2010 - 11:49) *
jaki by ten stachowicz nie byl to grubo przesadzacie - skoro nie macie sie do czego doczepic to piszecie o fotoszopie

A bo to jest konsekwencja zmęczenia propagandową elokwencja PO na szczeblu krajowym. Ja też zmieniam program w TV jak widzę kogoś z PO. mellow.gif

CYTAT(:) @ pią, 12 lis 2010 - 15:50) *
Ilu jest wkoncu oficjalnych kandydatow na prezydenta? 5,6 czy 7?

Realnie to chyba 2,5 kandydata. ;)

Te 0,5 to Bober. A reszta się nie liczy - ta kobitka, Drożyński i Frączek to był żart. Kościelniakowi Jarek kazał kandydować.

Cieszy mnie droga jaką przeszliśmy w cywilizowaniu kampanii wyborczej.
Nie ma już walających się wszędzie papierów,
wzajemnego zaklejania się kandydatów,
zrywania konkurencji,
zaklejania wszystkich murów.
itd, itp smile.gif
Rysiu_dg
Z tym bym się kłócił. Dziś dostałem kartkę A4 z "nowościami" o Agnieszce Pasternak. Ulotki wszędzie jak się walały tak się walają. Co wybory to samo.
xMarcinx
CYTAT(Rysiu_dg @ nie, 14 lis 2010 - 16:09) *
Z tym bym się kłócił. Dziś dostałem kartkę A4 z "nowościami" o Agnieszce Pasternak. Ulotki wszędzie jak się walały tak się walają. Co wybory to samo.

Też ją dorawałem smile2.gif Zresztą na słupach jak było, ba w niektórych miejscach jest gorzej, bo cały słup w plakatach Pani z PO owinięty folą, coby ktoś nie zerwał plakatu/nakleił innego.. Już mam dość gdzie nie idę to mordy tych z PO na mnie się gapią.. jakoś kampania Podrazy nie jest tak natarczywa.
kwintosz
Taa nie jest kampania Podrazy namolna.
Pełno go na słupach a dziś ludzie go wspierający jeździli po mieście na motorach i głąby trąbili na okrągło.. :/
Aszz
Jakieś ciekawe newsy o Pani przewodniczącej czy nic wbijającego w fotel?smile2.gif
Leszek
Dziękuję komitetowi Przyjaciół Dąbrowy Górniczej za włożenie za wycieraczkę ulotki z waszymi kandydatami, która pięknie przykleiła się do szyby i częściowo została na niej angry.gif

Jeżeli jutro nie będzie padać, zapraszam z gąbeczką i płynem do szyb...
marcinem
Kandydatka na radną zakleiła Bobera. Kilka podobnych przypadków na słupach tez widziałem. Losowo. Piszecie, że Podraza nie jest tak natarczywy - on poszedł na rozmiar, Stachowicz bardziej na ilość. Taka obserwacja. Chociaż billboardów ze S. też sporo, ale gabarytami bannerów P. nikt nie pobił. W najlepszych miejscach miasta. Na przykład na Arsie, o co była ta mała awantura.

Czy ktoś się pofatyguje i zeskanuje te njusy o pani Pasternak? Warto kolekcjonować takie ulotki.
Rysiu_dg
Nie mam skanera ale mogę tak na szybko napisać co na niej jest. Zdjęcie pani radnej z plakatów kontra realne zdjęcie ( zdeka się postacie różnią). później wypisane co miała gdy zasiadała w sejmie, a co teraz ( wymienione nieruchomości, oszczędności itd.) podsumowane na " razem: ponad 2 miliony złotych - za nic"
Na koniec słowa Pani przewodniczącej z Dziennika Zachodniego że polityka jest brutalna, nie zawsze jest miło, a podkreślony jest fragment " robić swoje i nie przejmować się tym co myślą o nas inni.."

To tyle. Szkoda że ktoś wydaje pieniądze na podchody, zamiast wkładać to skrzynek swoje programy, plany jakie chce się zrealizować.
Aszz
CYTAT(Rysiu_dg @ pon, 15 lis 2010 - 01:52) *
Nie mam skanera ale mogę tak na szybko napisać co na niej jest. Zdjęcie pani radnej z plakatów kontra realne zdjęcie ( zdeka się postacie różnią). później wypisane co miała gdy zasiadała w sejmie, a co teraz ( wymienione nieruchomości, oszczędności itd.) podsumowane na " razem: ponad 2 miliony złotych - za nic"
Na koniec słowa Pani przewodniczącej z Dziennika Zachodniego że polityka jest brutalna, nie zawsze jest miło, a podkreślony jest fragment " robić swoje i nie przejmować się tym co myślą o nas inni.."

To tyle. Szkoda że ktoś wydaje pieniądze na podchody, zamiast wkładać to skrzynek swoje programy, plany jakie chce się zrealizować.

No to skomentuję chociaż Twoje słowa( zamiast paszkwilka): Kobieta mi się wydaje ładniejsza niż jest na jakiekolwiek fotografii. Tu chyba też dochodzi kwestia ujecia. Po drugie - cholercia jasna - ciezko pracuje, wiec niech sobie ma te 2mln zł(których jej strasznie zazdroszę). Zazdroszczę jej także wydajnosci i organizacji pracy. Ech. W sensie społeczno-mentalnym to moja "dąbrowska idolka". Z poglądami i niektórymi decyzjami - gorzej:)
Co do cytaty z DZ - łatwo się domyślić w jakim kontekście był wypowiadany. Chodziło pewnie o aferę z wyproszeniem pewniej hałaśliwej grupki z sesji...:)Więc lekka manipulacja tu nastąpiła.
Arbas
CYTAT(xMarcinx @ nie, 14 lis 2010 - 14:15) *
CYTAT(Rysiu_dg @ nie, 14 lis 2010 - 16:09) *

Też ją dorawałem smile2.gif Zresztą na słupach jak było, ba w niektórych miejscach jest gorzej, bo cały słup w plakatach Pani z PO owinięty folą, coby ktoś nie zerwał plakatu/nakleił innego.. Już mam dość gdzie nie idę to mordy tych z PO na mnie się gapią.. jakoś kampania Podrazy nie jest tak natarczywa.

Jeśli chodzi o zajętą powierzchnię reklamową w metrach kwadratowych /kandydata,
Pan Podraza nie ma sobie równych! To co wisi na dawnym Arsie, widać prawie z Gołonoga.
Aszz

Pan Podraza nie ma sobie równych! To co wisi na dawnym Arsie, widać prawie z Gołonoga.

a przy bezchmurnej pogodzie nawet z Łęki:)

kiwi
CYTAT(Arbas @ nie, 14 lis 2010 - 13:33) *
CYTAT(Kamil_ @ nie, 14 lis 2010 - 08:50) *

i niestety nieogolony...

napisałem tego posta a propos tego, że na forum są tylko zwolennicy lub krypto-zwolennicy(że niby jest dyskusja) obecnego prezydenta, chciałem wrzucić coś żeby urozmaicić wam życie. podoba mi się, że na forum jest "kultura" bez chamskich wycieczek.
uważam też, że za każdym prezydentem, który walczy o reelekcje powinny iść dokonania a nie plakaty 200-metrowe. jedyne co uważam za jego dobry ruch to wybór młodych ludzi na ważne w mieście stanowiska - dzięki temu, po zatwardziałym talkowskim dużo się zmieniło w kwestiach dostępności informacji, promocji, ngo (to, że po linii partyjnej sld to inna kwestia ale ważne, że zawsze się coś wydarzyło i to na lepsze). w kwestiach rządzenia miastem nic się nie zmieniło, wciąż jest miastem prywatnym i betonowym ale tego nie zmieni żaden prezydent czy bober czy stachowicz czy bobrowska ... jedynie wybór kogoś z pisu dałby temu miastu zmianę ... ale by było ... śmiesznie - w tych wyborach paradoksalnie nie ma wyboru
st1111
CYTAT
jedynie wybór kogoś z pisu dałby temu miastu zmianę

Idę się pociąć.
bzenek
CYTAT(Arbas @ pon, 15 lis 2010 - 12:36) *

A ten Stachowicz co wisi koło "wieżowca" w Gołonogu nie jest porównywalnej wielkości ?
krikra
Zamierzam głosować na Podrazę. W poprzednich wyborach nie był moim faworytem, ale teraz zyskał u mnie parę punktów (nie interesuje mnie jego przynależność partyjna). wink.gif Przynajmniej robi COŚ, COKOLWIEK dla miasta, za poprzednich prezydentów Dąbrowa była taka badziewna i smętna. Odnoszę wrażenie, że za Podrazy sporo się zmieniło (na lepsze). Nie ma już tego marazmu (co np. wg mnie widać po Będzinie - bez urazy). Podoba mi się, że Podraza stara się wykorzystać rekreacyjno-sportowy potencjał naszego miasta. Mamy przecież Pogorie, masę ciekawych terenów do jazdy rowerem, lasy itd. Jakoś dopiero on to dostrzegł. U mnie, zapalonej rowerzystki, pan Podraza ma plusa choćby za dbanie o ścieżki i szlaki rowerowe. wink.gif Fundusze z Unii, remont kanalizacji, Pogorie - no, coś jednak za jego kadencji się dzieje.

Mam też cichą nadzieję, że Stachowicz polegnie z kretesem. Nie mam nic do niego osobiście, ale jego gęba na każdym bloku i banerze już mnie irytuje. Od roku widzę billboardy "Krzysztof Stachowicz ostrzega: zwolnij", "Krzysztof Stachowicz przypomina: zapnij pasy" - mam już tego dość. Widać, że ma chyba za dużo kasy i wywala ją na kolejne banery. Żeby jeszcze uczciwie reklamował sam siebie - ale nie, on próbuje zakamuflować to pod "troską o bezpieczeństwo". Jakie to żałosne, przecież i tak każdy wie, o co chodzi. Nienawidzę takiego ściemniania (poza tym ta jego troska to zwykła przemądrzałość).
Andrzej Bęben
CYTAT(krikra @ wto, 16 lis 2010 - 10:30) *
Zamierzam głosować na Podrazę. W poprzednich wyborach nie był moim faworytem, ale teraz zyskał u mnie parę punktów (nie interesuje mnie jego przynależność partyjna). wink.gif Przynajmniej robi COŚ, COKOLWIEK dla miasta, za poprzednich prezydentów Dąbrowa była taka badziewna i smętna. Odnoszę wrażenie, że za Podrazy sporo się zmieniło (na lepsze). Nie ma już tego marazmu (co np. wg mnie widać po Będzinie - bez urazy). Podoba mi się, że Podraza stara się wykorzystać rekreacyjno-sportowy potencjał naszego miasta. Mamy przecież Pogorie, masę ciekawych terenów do jazdy rowerem, lasy itd. Jakoś dopiero on to dostrzegł. U mnie, zapalonej rowerzystki, pan Podraza ma plusa choćby za dbanie o ścieżki i szlaki rowerowe. wink.gif Fundusze z Unii, remont kanalizacji, Pogorie - no, coś jednak za jego kadencji się dzieje.

Mam też cichą nadzieję, że Stachowicz polegnie z kretesem. Nie mam nic do niego osobiście, ale jego gęba na każdym bloku i banerze już mnie irytuje. Od roku widzę billboardy "Krzysztof Stachowicz ostrzega: zwolnij", "Krzysztof Stachowicz przypomina: zapnij pasy" - mam już tego dość. Widać, że ma chyba za dużo kasy i wywala ją na kolejne banery. Żeby jeszcze uczciwie reklamował sam siebie - ale nie, on próbuje zakamuflować to pod "troską o bezpieczeństwo". Jakie to żałosne, przecież i tak każdy wie, o co chodzi. Nienawidzę takiego ściemniania (poza tym ta jego troska to zwykła przemądrzałość).

Tak na marginesie i a propos ścieżek rowerowych i temu podobnych... To gdyby ich JT, czyli PP nie zaczął robić, to ZP, czyli PPP nie miałby czego rozwijać. Swoją drogą – ciekawie byłoby, gdyby JT zdecydował się startować na prezia... Pewnie parę procent z tzw. starszego elektoratu PPP by uszczknął :-)
jacu007
A Krzysztof Stachowicz rozdawła dzisiaj przez cały w centrum dzień jabuszka razem ze swoim bobrem smile2.gif Miły uśmiechnięty, każdmu ręke poda. Ja mam już dość rządów tej samej ekpy. I zaguły który wiecznie sie gdześ wciśnie. Trzeba coś zmienić
kamillll
CYTAT(jacu007 @ wto, 16 lis 2010 - 16:00) *
Ja mam już dość rządów tej samej ekpy. I zaguły który wiecznie sie gdześ wciśnie. Trzeba coś zmienić

i napewno Stachowicz coś zmieni wink.gif
znasz zaplecze Stachowicza?
wiesz kto za nim stoi?
wiesz kogo gdzie wsadzi?
wiesz skąd się wziął?

już gdzieś pisałem że przeraża mnie jak łatwo mozna kupić ludzi jabłkami wink.gif tego się bałem i po takich wypowiedziach boję się jeszcze bardziej...
jacu007
ale jabłko dobrego sortu chociaż było tongue.gif a poważnie to ten człowiek nie działa od dzisiaj w polityce. Oczywiście, że ma swoje zaplecze, bo bez zaplecza nigdzie by nie startował. Pewnie, że bedzie miał swoich współpracowników. Ale Bober też ściagnie swoich ludzi. Ale Krzysiek po pierwsze odświeży ten urząd. Co ja poradze, że jak widzę tych wszystkich Jurofów, Oprychów, Zagułów którzy całą rodzinkę obstawili w miejskich przedsiębiorstwach to mnie skręca smile2.gif. Ludzie są zawistni, jak się ktoś ładnie uśmiecha i pracą dorobił to już złodziej. A ja pamiętam jak on 15 lat temu handlował na targu dresami biggrin.gif. I budował kontakty i zaplecze. Ma doświadczenie i wykształcenie. A jak nie to i tak go zrobimy posłem za rok smile2.gif albo nawet vicepremierem tongue.gif
Leszek
Albo królem, co sobie będziesz żałował...
kamillll
CYTAT(jacu007 @ wto, 16 lis 2010 - 16:45) *
a poważnie to ten człowiek nie działa od dzisiaj w polityce
może i działa. ale co mu się udało zdziałać?hmm?to tak jak w szkole, przy odpowiedzi kiedy nauczyciel wstawia ci pałę a tu mu na to: "panie profesorze, ale ja się uczyłem"...podaj mi argument konkretny, dlaczego powinienem na niego oddać głos?

a wiecie z czego mi się najbardziej chce śmiać?tak stachowicze plują na czerwone pochodzenie podrazy, a taktykę z czyjej kampanii stosują rozdając jabłka?napatrzyli się na perfekcyjną kampanię prezydencką napieralskiego i małpują wink.gif
Arbas
Byłoby jeszcze piękniej i symboliczniej,
gdyby jabłuszka jakaś Ewa rozdawała...
W stroju rajskim oczywiście.
Mały77
A ja pamiętam jak on 15 lat temu handlował na targu dresami biggrin.gif. I budował kontakty i zaplecze.

A ja właśnie słyszałem od ludzi handlujących wtedy na targu, że dał się poznać raczej jako "cfaniak" wink.gif
kursor
A ja pamiętam jak on 15 lat temu handlował na targu dresami biggrin.gif. I budował kontakty i zaplecze. Ma doświadczenie i wykształcenie. A jak nie to i tak go zrobimy posłem za rok smile2.gif albo nawet vicepremierem tongue.gif

On coś budował?

chyba dom w Błędowie,

ja też go pamiętam sprzed 15 lat, jego rówieśnicy i grupa młodych ludzi, która tworzyła zgraną paczkę partyjną przy UW a potem Platformie została rozbita właśnie przez niego.

Stachowicz pod każdym kopał dołki, aby ktoś inny poza nim się nie wychylił, każdego z nich zniszczył w partii a sam się podpiął pod Śp. Posła Dolniaka.

To tak w skrócie...

A jeśli chodzi o handlowanie dresami, to chyba nie powiesz mi że się dorobił na nich swojego majątku.

bzenek
CYTAT(Andrzej Bęben @ wto, 16 lis 2010 - 15:40) *
Tak na marginesie i a propos ścieżek rowerowych i temu podobnych... To gdyby ich JT, czyli PP nie zaczął robić, to ZP, czyli PPP nie miałby czego rozwijać.

Gdyby JT-PP sprzedał ośrodek na Pogorią III to by faktycznie nie było czego rozwijać wink.gif

CYTAT(Andrzej Bęben @ wto, 16 lis 2010 - 15:40) *
Swoją drogą ? ciekawie byłoby, gdyby JT zdecydował się startować na prezia... Pewnie parę procent z tzw. starszego elektoratu PPP by uszczknął :-)

Pewnie tak ale nie jestem przekonany, że Talkowski przebiłby Stachowicza w I turze.

CYTAT(Arbas @ wto, 16 lis 2010 - 19:55) *
Byłoby jeszcze piękniej i symboliczniej,
gdyby jabłuszka jakaś Ewa rozdawała...

Pewnie tak ale mamy już chyba za zimno na takie ekscesy huh.gif

Dziś siedziałem w pewnym serwisie i z nudów oglądałem TV. A tam debata wyborcza kandydatów na radnych w stolicy.

Oczywiście bełkot niesłychany. Ale ku mojemu zdziwieniu pojawił się tam akcent dąbrowski.

Jakiś koles z SLD jeździł po Borowiczu (kandydat PO na radnego u nas). Że niby jako dyrektor pogotowia ratunkowego w Katowicach przyczynił się do śmierci wielu osób wacko.gif
kamillll
właśnie wpadła mi w ręce ulotka kandydatki na radną z list PO...Stachowicz i ekipa straciła wszystko w moich oczach wink.gif
jak można dopuścić na listę wyborczą kobiete która chodzi pijana po osiedlu a jej dzieci to jedne z większych osiedlowych zadymiarzy? zresztą jedno chyba siedzi w pierdlu wink.gif
masakra...
nie polecam oddawania głosu na PO wink.gif
Kamil_
Jak dla mnie to przy wyborach samorządowych nie oddaje się głosu (przynajmniej w mniejszym stopniu niż w parlamentarnych) na partię tylko na konkretną osobę wink.gif

Tu nie ma takiej dyscypliny partyjnej...
kamillll
ale dbając o reputację ktoś chyba powinien weryfikować osoby jakie wpisują na listę wyborczą....tak mi się przynajmniej wydaje...
rouse
Na stronie http://www.dabrowa.org.pl

ZNAJDZIECIE ODPOWIEDZ NA LIST PANA PREZYDENTA PODRAZY
bzenek
CYTAT(rouse @ czw, 18 lis 2010 - 01:00) *
Na stronie http://www.dabrowa.org.pl

ZNAJDZIECIE ODPOWIEDZ NA LIST PANA PREZYDENTA PODRAZY

Nie zapomnij dodać, że to odpowiedź napisana przez Strzeleckiego - znanego kolesia Talkowskiego.

Podraza wywalił go z roboty i stracił bidulek łatwy zarobek. Nic dziwnego, że Podrazy nie lubi. smile.gif

Najlepszy jest ten kawałek "Panie Prezydencie, Przykro mi, że prezydent mojego miasta sięga po tak tanie i łatwe do rozszyfrowania chwyty. A wszystko po to, aby za wszelką cenę wygrać wybory".

Informuję, że pan Strzelecki kandyduje na radnego z ramienia PiS. Przykro mi że w tej sytuacji sięga po tak tanie i łatwe do rozszyfrowania chwyty. A wszystko po to, aby za wszelką cenę wygrać wybory tongue.gif
Slyzaba
:-)
Jeśli czytaliście wczorajsze Aktualności Dąbrowskie, to wiecie, że i tak wszyscy są powiązani z CZERWONĄ PAJĘCZYNĄ smile2.gif smile2.gif

Na pewno żaden z kontrkandydatów Podrazy nie 'wpuściłby na stołki' (w przypadku wygranej) ludzi ze swojego zaplecza... ;-)
bolo73
Kto by nie został to i tak my zwykli ludzie będziemy zawsze na szarym końcu jeżeli chodzi o zainteresowanie nami i naszymi problemami.Ale mam nadzieję,że ani Podraza ani Stachowicz na fotelu nie zasiądą.Bober też mi nie odpowiada,w sumie nie pasuje mi nikt z kandydujących ale jak miałbym już wybierać to wolałbym Bobera.
Arbas
CYTAT(kamillll @ śro, 17 lis 2010 - 17:28) *
właśnie wpadła mi w ręce ulotka kandydatki na radną z list PO...Stachowicz i ekipa straciła wszystko w moich oczach wink.gif
jak można dopuścić na listę wyborczą kobiete która chodzi pijana po osiedlu a jej dzieci to jedne z większych osiedlowych zadymiarzy? zresztą jedno chyba siedzi w pierdlu wink.gif
masakra...
nie polecam oddawania głosu na PO wink.gif

To rzadkość by kandydat sam sobie robił czarny PR.
Wypada mieć nadzieję, że wyborcy ślepi nie są i widując Panią Kandydatkę
"po spożyciu", nie zagłosują na nią.
Gdyby jednak kandydowała nie w swoim rejonie
może otrzymać liczbę głosów w granicach przeciętnej.
marcinem
Czy chodzi o panią B.?

Mydlice?

kamillll
z wiadomych mam nadzieje powodów nie powiem o kogo chodzi. niech się każdy domyśli.
nazwiskami nie bede rzucal.
Kamil_
CYTAT(kamillll @ śro, 17 lis 2010 - 22:55) *
ale dbając o reputację ktoś chyba powinien weryfikować osoby jakie wpisują na listę wyborczą....tak mi się przynajmniej wydaje...

Zgadzam się w 100% jednakże mówienie by z tego powodu nie głosować na PO to już przesada wink.gif Na listach tej partii znajduje się wiele kompetentnych osób.
kamillll
CYTAT(Kamil_ @ czw, 18 lis 2010 - 19:32) *
wiele kompetentnych osób.

zgodzilbym sie z tym gdybym nie widzial takich ludzi na ich listach...
Kamil_
Oj no smile2.gif Napisałem wiele a nie wszyscy więc zgódź się smile2.gif
Mick
Wielki powrót!. Dalszy ciąg wydawnictwa znanego sprzed 4 lat "Kim jest..."!!!

Tym razem po publikacji "Kim jest generał" doczekaliśmy się ulotki pn. "Kim jest Krzysztof Stachowicz".
Tradycyjnie potok pomyj i oskarżeń, o którym bym nie pisał, gdyby nie to, że podpisane zostało przez "Niezależne Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej", co bardzo mi się nie spodobało.

W ogóle już coraz częściej te pseudogazetki podpierają się wypowiedziami z tego forum (np. Dąbrowskie Aktualności), dodatkowo tendencyjnie je prezentując. Teraz jeszcze jakieś oszołomy wykorzystują nazwę z dodatkiem "Niezależne".
Naturalnie bez nazwisk, kontaktów, nic.
dżoplin
mick, a gdzie to cudo znalazłeś, na wycieraczce?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.