CYTAT(Arbas @ nie, 17 paź 2010 - 12:03)

Witam Dryga,
który przy pomocy nowomowy kreuje się od jakiegoś przedwyborczego czasu na filar Pana Podrazy
i ośmielam się dojść do wniosku, że obecny prezydent jednak osób życzliwych wokół siebie nie ma.
Zastanawia mnie, czemu podwładni, przyjacieciele, sztab wyborczy itp. nie zastopowali druku
i rozpowszechniania listu do mieszkańców, w którym roi się od błędów stylistycznych?
Żaden bilboard, wielkości nawet dwóch M-3 nie jest w stanie zakryć kartki papieru formatu A4,
na której ten list wyemitowano.
Miało nie być komentarza w tej sprawie, ale nie wytrzymuję...
Panu Podrazie współczuję takich współpracowników.
Hej Arbas:)
No widzisz masz złe informację i złe wyciągasz wnioski. Ja kampanią szefa nie zajmuję się w ogóle, mam dość swoich obowiązków i szczerze mówiąc o wiele bardziej ciekawych niż wybory.
O co chodzi z nowomową to już nie rozumiem, takim językiem się po prostu posługuje i mój drogi na nic się nie kreuję, a wyrażam jak każdy na forum swoje zdanie, ja nie rozumiem czemu jednym wolno, a innym nie:) I na tym pozostawmy moją kwestię!!!
Rozumiem, że w tym wątku rozmawia się o kampanii i wyborach, ja ich przedmiotem nie jestem wiec, naprawdę już na czepienie się mojej osoby reagował nie będę:)
Zacząłem dyskusje odnosząc się do programów i o tym mogę dyskutować:)
Co do kampanii Prezydenta Podrazy, to choć kompletnie na tym się nie znam, to zwyczajnie mi się podoba:) a listu nie widziałem, to się nie wypowiadam.
Tych co są zainteresowani tym co kandydaci nam oferują już wkrótce zapraszam na debatę w ramach Masz Głos Masz Wybór, którą organizuje Stowarzyszenie CIVITAS w ramach akcji Fundacji Batorego. Nie pamiętam daty ale wiem, że Prezydent Civitasa zaproszenie przyjął, ciekawy jestem jak pozostali kandydaci.
Pewnie tu się niedługo pojawi info
http://www.stowarzyszeniecivitas.org/Pozdrawiam cię serdecznie:)