Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: D T ¦ w D±browie ???
Forum Mieszkańców D±browy Górniczej > D±browa Górnicza > Nasze Miasto
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
:)
To można zamykać temat biggrin.gif

Od dawna tak to wygl±da, że władze DG zupełnie nie s± zainteresowane i DT¦ przejęło sobie Jaworzno. Do tego nie wiadomo też jak jest z Sosnowcem, czy rzeczywi¶cie zmienili plany przez DG, czy sami zrezygnowali z planowanego kiedy¶ przebiegu, bo jak pamiętam to z artykułów wynikało to drugie.

Jakie sam mam zdanie to pisałem już kilka razy. Najgorsze jest to niezdecydowanie. Niech oficjalnie porzuc± w końcu DT¦ i planuj± sami poł±czenie Kolejowej z Al. Zagłębia D±browskiego, bo to jest najważniejsze.
Na razie planuj± poł±czenie z Poniatowskiego, co lepsze niż nic, ale nie wiem jak sobie wyobrażaj± to rondo przed przejazdem kolejowym i zakorkowanie nie tylko dróg, ale samego przejazdu przez samochody które nie będ± mogły opu¶cić torowiska.

W Sosnowcu chyba wreszcie na poważnie zabieraj± się za planowanie tunelu koło Makro i likwidację sygnalizacji za Auchan co dużo zmieni. Problem w tym, że ruch ro¶nie i nie ma alternatywy dla S86. Wystarczy jakie¶ zdarzenie i jest paraliż.
Dave
Jakiż udział Jaworzna jest/będzie w budowie DT¦ Wschód od Katowic, skoro tak po prawdzie ani 1 m trasy nie będzie się znajdował na terytorium tego miasta, skoro trasa skończy na S1 na Jęzorze, czyli dzielnicy Sosnowca?
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.