Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: D T Åš w DÄ…browie ???
> Dąbrowa Górnicza > Nasze Miasto
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
:)
To można zamykać temat biggrin.gif

Od dawna tak to wygląda, że władze DG zupełnie nie są zainteresowane i DTŚ przejęło sobie Jaworzno. Do tego nie wiadomo też jak jest z Sosnowcem, czy rzeczywiście zmienili plany przez DG, czy sami zrezygnowali z planowanego kiedyś przebiegu, bo jak pamiętam to z artykułów wynikało to drugie.

Jakie sam mam zdanie to pisałem już kilka razy. Najgorsze jest to niezdecydowanie. Niech oficjalnie porzucą w końcu DTŚ i planują sami połączenie Kolejowej z Al. Zagłębia Dąbrowskiego, bo to jest najważniejsze.
Na razie planują połączenie z Poniatowskiego, co lepsze niż nic, ale nie wiem jak sobie wyobrażają to rondo przed przejazdem kolejowym i zakorkowanie nie tylko dróg, ale samego przejazdu przez samochody które nie będą mogły opuścić torowiska.

W Sosnowcu chyba wreszcie na poważnie zabierają się za planowanie tunelu koło Makro i likwidację sygnalizacji za Auchan co dużo zmieni. Problem w tym, że ruch rośnie i nie ma alternatywy dla S86. Wystarczy jakieś zdarzenie i jest paraliż.
Dave
Jakiż udział Jaworzna jest/będzie w budowie DTŚ Wschód od Katowic, skoro tak po prawdzie ani 1 m trasy nie będzie się znajdował na terytorium tego miasta, skoro trasa skończy na S1 na Jęzorze, czyli dzielnicy Sosnowca?
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.