Troche czasu mineło, troche sie pozmieniało, barów troszke przybyło, choc jeszcze daleko do ideału
Wię tak na nocne wyskoki i tańce w Dabrowie nadaja sie tylko Graffiti i "Mandaryn". Jeszcze 2-3 lata temu mówilismy ze znajomymi ze tam jest za stary przedział wiekowy, no cóz czas minół a srednia wieku tam spadła , co przy okazji zamkniecia Nemo napędziło tam frekwencje., w Ggrafiti zasc doś młodo, no niestety 17-20 lat to zaczyna byc dla mnie za mało
W scisłym Centrum mamy nadal Partie (po lekkim face-liftingu) lokal fajny ale rzadko w nim bywam co najwyzej przelotem. Partie 2 - ładny wystrój, ale w tym roku tylko raz tam goscilem , dobre miejsce na randke, ale zamykaja o 23.
Planeta+ Parasolki, niby spoko, ale troche "lansersko" tam jest , ale na centrum posiedziec mozna , juz parasole składaja o ile sie nie myle.
MaxMario- nie bywam , ale ten lokal nadaje sie na kawe , 1 piwko, randke lub spotkanie biznesowe , na chlanie sie nie nadaje kompletnie
Snooker "Bilardowy"- tam bywam czesto ostatnimi czasy, duzo miejsca, wielu znajomych , spokojnie, pograc mozna w bilard ,a do tego mecze na ekranie i 5 telewizorach.
Inferno - nie bylem jescze ani razu, choc coraz czesciej slysze ze jest tam niezle!!
oddalając sie od Centrum
" Eleonora " z zewnątrz tragedia , w srodku nie najgorzej, duzy ekran na scianie, fajna muzyka , calkiem spoko, i dosc dlugo czynne w weekendy
"Green Pub" Zielony - tanie piwo, ceny sklepowe- i czynny praktycznie 24h, ale nie lubie tam przebywac
"Las Vegas" bar w miejscu bylej Glorii- ladnie urzadzony , maly ruch
"Sfinx- tanie piwo , co tydzien Karaoke, ale jakos nie przepadam
"Gondola" bar na poziomie choc nie bylem tam juz ....z 3 lata
oprócz tego znane mi sa jeszcze Malibu 2 na Manhatanie, , Mexico ładnie wystrojone , choc mi tam juz nie po drodze
No i wo oklicach Pogorii- Chata u brata lub Jedrek ale to czasy liceum , a teraz co najwyzej jako przystanki po wycieczkach rowerowych.
Uffff. Nigdzie indziej nie bywam