CYTAT(szer @ nie, 30 lis 2008 - 14:08)

Musze się zgodzić. Mały asortyment w naszym Empiku. Mało muzyki, mało gier...
Od jakiegoś czasu chodzą słuchy, że EMPiK zlikwiduje stoiska z muzyką ze względu na nikłe zainteresowanie klientów i kłopoty z zatrudnieniem kompetentnej obsługi.
CYTAT(endriu @ pon, 01 gru 2008 - 00:23)

Dla mnie CH to tylko sklep i już. Duzo jest takich, ale nasz ma bajery. Przed wejściem światełka w podłodze i to na zewnątrz, w mróz świecą. Jestem pod wrażeniem

Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości i podtrzymuję swoje zdanie z okresu budowy. Blaszak, jak blaszak ale ma fajną galeryjkę z kładką i placyk z fontanną.

Byłem we czwartek wieczorem. Po pustych korytarzach hulał wiatr - klientów dało się policzyć na palcach rąk i nóg. Z drobiazgów to kosze na śmieci do segregowania odpadów są wielce OK.
Za największy plus Pogorii uznaję otwarcie nowego widoku na centrum miasta. Nie znaliśmy Dąbrowy widzianej od tej strony Huty Bankowej.

"Miejsce spotkań", "centrum dla kobiet", "nowy układ komunikacyjny" to jeden wielki marketing na miarę Goździkowej.
CYTAT(Sebastian22 @ sob, 29 lis 2008 - 17:19)

Silesia podoba ci sie klimatem?

Wg. mnie tam to wogólne nie ma klimatu,
Panowie, ale jaki klimat może być w CH ? Nawet zapachu pieniędzy już nie ma bo wszyscy płacą plastikiem.

CYTAT(Peterek @ sob, 29 lis 2008 - 17:22)

Silesia jest dla mnie tak kiczowatym budynkiem, że nie da się tego opisać (w środku jest już lepiej). Ja na miejscu Katowiczan wstydziłbym się tego co im tam postawili.
Dobrze, że nie żądasz od nich popełnienia harakiri bo co by wtedy zrobili sosnowiczanie z ich doliną hipermarketów a'la Auchan.