Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibicowanie w LSK
Forum Mieszkańców D±browy Górniczej > Sportowa D±browa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
georgeb
Przygotowania do LSK klubu to jedna sprawa, drug± jest przygotowanie kibiców do LSK, jak sami wiemy pozim kibicowania w DG nie jest za wysoki wszystko sie opiera na "ostatni ostatni" , "Dabrowa D±browa" oraz klaskaniu. Zapodajcie jakies orginalne (nie kopiowane z innych klubów ) nazwijmy to sobie "przy¶piewki" które można by było wykorzystać w przyszłym sezonie w LSK i pokazać sie z dobrej strony kibicowskiej Polsce
Zibar
Temat jak najbardziej aktualny, wydzieliłem go, bo warto o tym podyskutować.
Nwew wyzwania dla klubu i dla nas jako kibiców.
Nie możemy dac plamy rolleyes.gif
spinacz
Wiatm. Mam pytanie czy kto¶ z kibiców myslał juz o produkcji/zakupie szalików MMKS-u? Wiem, ze jeszce czas bo nazwa sponsora chyba nie jest jeszcze ustalona. Tak czy siak s±dze, że zapotrzebowanie na "gadżety klubowe" jest. Pozdrawiam
Arbas
Proponuję skandowanie imon zawodniczek w momentach "strategicznych" /zagrywki szczególnie/, co uskrzydla i zacie¶nia więĽ kibiców z Dziewczętami.
Nie wiem czemu w meczach finałowych kibice nie posłużyli się t± form± dopingu?
A może umie¶cic na koszulkach imiona lub zdrobnienia, które
one same lubi±?
szer
Co do gadżetów to już pewne sprawy s± ugadane... Będzie bęben i flagi klubowe... szaliki, koszulki itp także będ±... Kiedy? Nie wiadomo
georgeb
Niech bedzie panowie, ja zaczne nawi±zuj±c do naszych tradycji górniczych i hutniczych zapodaje oficjalnie "przy¶piewke" nr 1

Jak węgiel czarny, jak stal czerwony,
MKS klubie nasz, niezwyciężony,
Zwycięstwa smak, chóralny ¶piew,
do boju do boju nasz MMKS

Oczywiscie to lużna propozycja, zapoda sie jak±¶ kibicowsk± nute i bedzie jak znalazł
pulsatilla1214
przeczytawszy przy¶piewkę niemal rodem z Będzina skojarzyłem inny utwór... biggrin.gif

"Górniczo-hutnicza orkiestra dęta,

robi nam pa pa rara

robi nam pa pa rara" laugh.gif

kto¶ kojarzy melodię cool.gif ..?

sorki za OT smile.gif
filip13
fajne ze wreszcie beda jakes gadżety
a poza tym jaki¶ klub kibica biggrin.gif
szer
Klub kibica jest praktycznie wymagany w lsk... Co to za doping drużyny bez klubu kibica? Nie może być jak w zeszłym sezonie, że jest 100 kibiców na hali i niektórzy co¶ pokrzycz±, niektórzy poklaszcz±! Koniec z tym!
filip13
kilka lat temu na pocz±tku trochemnie to dziwilo a potem to zauwazylem ze nie ma nawet najmiejszego klubu kibica sad.gif
ludzi przychodzila garstka ,a o wszystkich meczach (oprócz play-offów)
dowiadywałem sie z internetu
szer
Tak jak każdy w tym mie¶cie... Tylko stali kibice wiedzieli kiedy s± mecze... Było zero reklamy na mie¶cie... Ale od nowego sezonu się to zmieni...
filip13
fajnie to będzie wygladalo jak to wszystko sie zmieni rolleyes.gif
szer
W±tpie... Klub jak narazie nie wykazuje żadnej inicjatywy... Nawet nagłe odej¶cie trenera Kawki wszystkich zaskoczyło, w tym zawodniczki! Pewnie od nowego sezonu reklama meczy będzie w rękach kibiców, a nie klubu :/... Cóż
ario
Doping ze strony naszego KK słaby ohmy.gif
Panowie, może jaka¶ reaktywacja D±browa Fans?
georgeb
Największy minus całego spotkania zapisuje komentatorowi i to jego podrywanie kibiców do dopingu "D±browa" "MKS", no nie mogę go słuchać, no nie mogę.
Zibar
@ario
CYTAT
Doping ze strony naszego KK słaby
Panowie, może jaka¶ reaktywacja D±browa Fans?

Po pierwsze - to nie był klub kibica (w sensie formalnym) a grupa bardzo sympatycznych ludzi, którzy nigdy wcze¶niej się nie spotkali, a którym z tego miejsca serdecznie chcę podziękować, za to co robili w czasie meczu, żeby rozruszać resztę ludzi w hali. Swoiste pospolite ruszenie. Zapraszam ich wszystkich na następne mecze tak jak się umawiali¶my i jeszcze raz dziękuję.

Po drugie - rozumie, że wcze¶niej miałe¶ udział w bardziej zorganizowanym kibicowaniu, więc zapraszam na pi±tkowy mecz z AZS-em, przyjdz ze znajomymi, trochę wcze¶niej, postaramy się załatwić inny sektor, bo ten był nie najlepszy, tzn. ponoć słabo było słychać, choć wszyscy wydzierali się niemiłosiernie. Pomóż zorganizować kibicowanie je¶li masz w tym do¶wiadczenie.

Takiemu widowisku powinna towarzyszyć zorganizowana grupa pod szyldem KK.

Z tego co wiem, władze klubu s± przychylne takiej inicjatywie, ale brakuje inicjatyw, je¶li jeste¶cie chętni to postaram się zorganizować spotkanie w tej sprawie.

Szczegóły podam jak się dowiem konkretów w klubie.
ario
Zibar, chętnie się zaangażuję. je¶li chcesz, to napisz do mnie na gadu gadu (4052173)

edit:
stare przy¶piewki DG

prowadz±cy: D±browa D±browa D±browa
kibicie: D±browa D±browa D±browa
p: ten mecz musimy wygrać!
k: ten mecz musimy wygrać
p: wygramy wygramy wygramy!
k: wygramy wygramy wygramy!
p: XXX pokonamy
k: XXX pokonamy
p: XXX pozdrawiamy
k: XXX pozdrawiamy
hej D±browa, hej D±browa, heja heja hej D±browa..." x2

==

D±browa[przerwa]Górnicza, D±browa[przerwa]Górnicza, alealealealea tylko D±browa, alealealealea tylko D±browa.. i tak np. x5

==

D±browa najlepszych kibiców w Polsce ma, D±browa, D±browa, D±browa Górnicza!

==

prowadz±cy: D±±±±±±±±±±±±±±±±±±browaaaaaaaaa
kibice: D±±±±±±±±±±±±±±±±browaaaaa
p: D±±±±±±±±±±±±±±±±±±browaaaa
k: D±±±±±±±±±±±±browaaaaa
p: GÓRNICZAAAAA
k: GÓRNICZAAAAA
p: GÓRNICZAAA
k: GÓRNICZA
Hej D±browa, hej D±browa, heja heja hej D±browa

==

Literka M, literka K, literka S jak MKS, lalalala lalalalala, lalalalalalalala

==

jeszcze jest parę motywów z bębnem, ale to nie mam jak napisać biggrin.gif musiałbym zaprezentować

jak co¶ jeszcze sobie przypomnę to napisze
mydlik
Kilka propozycji:

Czy wygrywasz czy nie
Ja i tak kocham cię
W moim sercu zawsze jest
D±browski MKS.

To my fani z D±browy
Klub nasz wyj±tkowy
Za klub za MKS
Będziemy aż po życia kres.

Tylko zwycięstwo
D±browa tylko zwycięstwo
Tylko zwycięstwo
D±browa tylko zwycięstwo.
Goły
Witam. Jal słusznie Zibar napisał , nigdy nie bylismy i nie będziemy oficjalnym klubem kibica.Pewne osoby kiedy¶ chciały nas w to wkręcić ale naszczęscie w pore się zorientowalismy o co kaman i podziękowalismy za współprace.Na hali się juz nie ujawniamy bo zagralismy nie fair (wtajemniczeni ludzie wiedza o co chodzi) za co jest nam wstyd. Jednak pare oób od nas było w pi±tkowy wieczór na meczu z Kaliszem i widziało jak to "dopingowanie" wyglada w D±browie. Mi jacy bylismy tacy bylismy ale w 15 osób spiewalismy głosniej, walczylismy o swoj sektor ( eraz siedza tam go¶cie) i mielismy swoj k±cik tam.Na tej hali naprawde nie jest potrzebny megafon , lepiej te pieniadze przznaczyc na 100 balonów , potrzebne jest dobre gardlo i beben a nie orkiestra za 50 zł .. Tak czy siak , z daleko widzialem że bylo tam z 30 osob , ktorymi dalo by sie posterowac co i jak jesli chodzi o doping i wtedy Calisia by napewno nie dominowała.... do zobaczenia w piatek smile.gif
Piotrekdg
Według mnie młyn powinien byc przeniesiony na druga strone trybun ,tam gdzie siedza teraz kibice go¶ci chociażby z tego względu ,ze jest wyżej i doping lepiej niesie.Wydaje mi sie ze bedzie bardzo trudno zorganizowac konkretny fan club i konkretny młyn na meczach siatkwoki .Wyniki siatkarek beda o tym decydowały.Byla pierwsza liga przychodzila garstka ludzi teraz jest LSK i moze bedzie przychodzilo o wiele wiecej ale jezeli siatkarki nie beda daw±ły sonbie rady to i zainteresownie bedzie niewielkie.Nie ma sensu tworzyc czegos co bedzie trwało pare meczy i sie rozsypie.Jezeli mamy stworzyc cos na hali to musza sie wszyscy przylozyc do tego i chciec osiagnac cos!
z kibicowskimi pozdrowieniami
deepablo
Siemka, jako ze jestem nowy, to pozwole sie przedstawić (wiem ze off topic) ale jestem Pablo. Mam nadzieje, ze mi wybaczycie.

Co do KK to bardzo chętnie bym się zaangażował, nawet na meczu z kaliszem byłem w sektorze wyznaczonym dla osób aktywniej dopinguj±cych, jak to uj±ł nasz komentator, który mnie denerwuje. Moze kto¶ z Was mnie pamięta, bo szybko się denerwuje, a tego nie da się nie zauważyć unsure.gif

A więc czekam na jakies propozycje nieco starszych odemnie, a napewno bede robił co mogę bo dabrowie jest potrzebny mocny doping. :)

Czekam na info oraz licze na owocn± współprace smile.gif
ario
ale słownik poprawnej polszczyzny to mógłby¶ sobie kupić :)

[sry za off-top, ale błędy w stylu: zaangarzował mnie dobijaj±]
b4b4M™
Na pocz±tku chciałem pogratulować wszystkim siedz±cym w sektorze wyznaczonym na "młyn" [nie lubię tego okre¶lenia]. Bior±c pod uwagę, że był to [o ile mi wiadomo] spontan, to doping można by okre¶lić jako "dobry ++".

Mam nadzieję, że w pi±tek na meczu z Poznaniankami, znów będzie Was słychać... Tak jak napisał Piotrekdg, uważam, że Wasz sektor powinien być umiejscowiony po drugiej stronie trybun. Dzięki temu będzie Was lepiej słychać, a Wasze [bardzo udane zreszt±] próby rozkręcenia fali nie skończ± się na Waszym sektorze...

A skończe tak... [Z góry zaznaczam, że w porównaniu pomijam potencjał zespołów, bo uważam, że kibicowanie, to wspieranie zespołu niezależnie od wyników - patrz sygnatura]

Je¶li w Muszynie - miasteczku [i nie wiem czy nie przesadzam z okre¶leniem "miasteczko"], które liczy ok. 5000 mieszkańców, drużyna może liczyć na solidny doping, to wydaje Mi się, że w licz±cej 130000
mieszkańców D±browie Górniczej powinno się udać zebrać z 40 osób [zważywszy na fakt, że jest to jedyna drużyna w mie¶cie występuj±ca w najwyższej klasie rozgrywkowej w swojej dyscyplinie], które zajęłyby się "rozkręcaniem atmosfery".

Pozdrawiam.

p.s.
CYTAT
...jak to uj±ł nasz komentator, który mnie denerwuje.

W pi±tek, jak już przeczyta składy [tylko niech mu kto¶ powie, że musi tego robić jakby zapowiadał walkę boksersk±], to niech mu kto¶ zabierze mikrofon... Albo wyznaczyć mu moderatora :)
deepablo
Jestem po to żeby pomóc co¶ pozytywnie zorganizować a nie kłócić się jeszcze między sob±.
Mam chęć się zaangażować w KK tak jak nieliczni z ok. 3000 osób które były ostatnio na meczu smile.gif Więc chciałbym chociaż o odrobinę wyrozumiało¶ci z Twojej strony Ario. Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz smile.gif
ario
okej, spoko wink.gif

czekam na info od Zibara co do tego KK
deepablo
Ok, dzięki, to poczekamy razem biggrin.gif
Prosty
CYTAT(b4b4M™ @ pon, 26 lis 2007 - 18:25) *
Mam nadzieję, że w pi±tek na meczu z Poznaniankami, znów będzie Was słychać... Tak jak napisał Piotrekdg, uważam, że Wasz sektor powinien być umiejscowiony po drugiej stronie trybun. Dzięki temu będzie Was lepiej słychać, a Wasze [bardzo udane zreszt±] próby rozkręcenia fali nie skończ± się na Waszym sektorze...
[...]
Je¶li w Muszynie - miasteczku [i nie wiem czy nie przesadzam z okre¶leniem "miasteczko"], które liczy ok. 5000 mieszkańców, drużyna może liczyć na solidny doping, to wydaje Mi się, że w licz±cej 130000
mieszkańców D±browie Górniczej powinno się udać zebrać z 40 osób [zważywszy na fakt, że jest to jedyna drużyna w mie¶cie występuj±ca w najwyższej klasie rozgrywkowej w swojej dyscyplinie], które zajęłyby się "rozkręcaniem atmosfery".
Pozdrawiam.

Bardzo sensowne słowa. Sektor powinien być zmieniony (najlepiej na ten co maj± go¶cie), ale niestety ja wpływu raczej na to nie mam. 40 osób myslę, że się zbierze. Mam 2 kolegów co wspomog± siatkarki swoimi młodymi gardłami. Niestety je¶li reszta publiczno¶ci jak na meczu z Winiarami będzie się tak zachowywać i wszystko "olewać" to niestety może kto¶ zrezygnować mad.gif (nie mówię tu o mnie, raczej będę na każdym meczu u siebie). KK to bardzo dobry pomysł. Również czekam na info od Zibara.
Zibar
Wszystko jest na dobrej drodze, sektor będzie inny (ten na przeciwko trybuny "vip-ów" lub tam gdzie stał KK Winiar, to jeszcze podam póĽniej, bo musi być na to zgoda organizatora oraz ochrony/policji itd.) Najważniejsze, żeby były chęci i ludzie, którzy pomoc± poci±gn±ć doping, który rozrusza resztę widowni. Liczymy na Was my oraz zawodniczki, które na każdym kroku podkre¶laj± jak ważny jest ten element meczu, zwłaszcza w momentach ciężkich dla zespołu. Zapraszam do współpracy i na pi±tkowy mecz.

PS
Panowie, nie rozpoczynajcie kłótni, to bez sensu - współpracujcie, poznajcie się i dobrze bawcie. Pamiętajmy, że kibicowanie w siatkówce jest jedyne w swoim rodzaju, o tym fenomenie pisano już wielokrotnie. Bawmy się i uczestniczmy w tym widowisku tak jak kibice z Bielska, Kalisza i wielu innych miejsc,a po spotkaniu niezależnie od wyniku - podziękujmy drużynie przeciwnej i jej kibicom za udział.

PS2
Na dzień dzisiejszy nic nie wiadomo o uczestnictwie kibiców z Poznania.

PS3
O tym, gdzie i kiedy się spotkamy: (najprawdopodobiej w pi±tek przed meczem, godzine może ustalimy wspólnie).

PS4
Z kilkoma osobami skontaktuję sie na prv bo chciałem im zadać kilka pytań.

PS5
Proszę o cierpliwo¶ć i wyrozumiało¶ć, bo my też dopiero sie wszystkiego uczymy.
deepablo
Osobi¶cie zgadzam się z moim s±siadem Prostym. Możemy zebrać całkiem fajn± ekipę do mocnego kibicowania. Dla mnie i my¶lę, ze dla większo¶ci z Was nie było by problemu się spotkać gdzie¶ na terenie D±browy i omówić wiele spraw dotycz±cych KK. To tylko moja propozycja, ale praktycznie na razie nie mam tutaj nic do gadania. Czekam na opinie innych cool.gif

PS: Upsss, wyprzedził mnie Zibar tongue.gif
micael
piszcie jak co¶ o ktyórej i gdzie spotkanie :) bardzo chętnie pomoge w tworzeniu klubu kibica i dopingowaniu . . . . po drugie moge pogadac z prezesem klubu o dobre miejsca dla kibicow w tzw. młynie też . . .a mam poparcie również jednej radnej która bardzo dobrze zna sie z prezesem i z któr± juz rozmawialem na ten temat założenia klubu kibica i zdobycia kilka bębnów . . . odpowiedzial mi poprostu . . . zebrać grupę 20-30 osobow± i wtedy ebdziemy rozmaiwać :) troche nam pomoże załatwić to wszystko również z prezesem klubu co sie równa z wła¶cicielem hali :) iwec jak cos to piszcie na forum ilu nas by było . . . bo była mowa o meczach równiez wyjazdowych . . . w co zaangażował by sie klub również tylko kwestia tak jak mówie KK . . .
Goły
ale Panowie bez zbędnych gadek tylko w pi±tek wszyscy stawiamy sie w młynie i dopingujemy przez 6 setów !!! do młyna tylko konkretne gardła a nie dzieciaki po 7 lat z trabkami bo to nam tylko będzie m±cić !! przy dopingu siatkarki zmiot± Poznanianki z parkietu ...PS wysiedzcie sie w czwartek w fotelach bo na meczu nie bedzie siadania ! przychodzcie wczesniej to zrobimy "maly trening" sprawdzimy na co nas stac rolleyes.gif Pozdrawiam D±browa Fans ' 04
micael
ale to napiszcie konkrety . . . o ktorej i jaki sektor jest dla nas. . . i bebny by sie przydaly . . . !!!
Zibar
Ad. 1. proponuje, żeby¶my wszyscy czytali posty uważnie.
Ad. 2 Bebny s±.
Ad. 3. Dostałem duż± ilo¶ć prv, nie jestem w stanie odpowiedzieć na nie od razu - proszę o cierpliwo¶ć.
je¶li tylko co¶ konkretnego ustalimy natychmiast to tutaj napiszę.

Dziękuję za tak wielkie zainteresowanie spraw± i licze na Was.
Arbas
Proponuje nawi±zać kontakt z KK-Winiary. Ich klub działa dłużej, można więc skorzystac z do¶wiadczeń.
W sobotę na meczu i po nim pokazali klasę. Wyróżniali się kolorem "narzutek", flagami i super zachowaniem.
ario
spotkanie członków klubu kibica w czwartek przed hal± o godzinie 18 dalej aktualne?
Piotrekdg
Tylko pamietajcie ze mecze siatkowki to nie to samo co pilki noznej!Nie moze byc zachowania chamskiego np okrzyków w stylu wypier... czy cos takiego!Ludzie, ktorzy bede przychodzili do młynu, powinni non stop spiewac ,a nie otwierac buzie raz na jakis czas!Uwazam ,ze spotkanie sie przed meczem to dobry pomysłJezeli okarze sie , ze sa w Dabrowie ludzie ,ktorzy chca stworzyc fajne widowiska na meczach siatkowki to napewno z czasem sie to uda!
Daro
Ja sie pisze na te kibicowanie:)
W ten piatek przyjde napewno i wezme ze sob± paru Qumpli:)
micael
napewno sie uda biggrin.gif w paitek ebdzie wszystko jasne biggrin.gif
gregorian79
...własnie sęk w tym ze jesli sie nie zbierzemy gdzies raz na jakis czas takze w innym terminie niz mecz,a nie tylko spotkania podczas meczu w sektorze to zawsze bedzie to spontanicznie wygladalo i konczylo sie bedzie na przyspiewkach Dabrowa Dabrowa i MkS..
...czlowiek stara sie jak moze,a konczylo sie czasem w moim przypadku na solowych dluzszych piosenkach w 3 tysiecznej hali..z czasem kazdemu mojego pokroju sie odechce dalej to podrywac jesli bedzie musial spiewac sam do 3 tys ludzi,bo nie wypada przerwac po sylabie jak sie cos zaczelo,ale ciezko zaczynac raz kolejny..
...kolejna rzecz to paranoja ze strony sektoru nazwijmy to vipow(nazwijmy bo dla mnie to raczej malo wazne osobistosci),przypuszczam ze gdyby udalo sie im podniesc jakze ciezkie tego dnia dupy to nastepny sektor za nimi dalej pociagnalby ta jakze efektowna przy pelnej hali,a zarazem najprostsza rzecz w widowiskach sportowych jaka jest fala..tak konczylo sie n-krotnym waleniem glowa w mur naszego sektoru..chyba smiesznie to musialo wygladac w telewizji:)..
..cala esencja tego zeby to w miare dobrze wygladalo polega jedynie na tym,zeby ta grupe zorganizowac miedzy meczami..widze pare "nowych" osob jest chetnych,oprocz naszej grupy "troszke w tym siedzacych"..padnie konkretna data i wszystko sie posklada do kupy..gardel nigdy za wiele a i pomyslow bedzie wiecej..
..nawet po samym sektorze winiar widzielismy ze jednolite koszulki i flagi sprawiaja wieksze wrazenie niz kolorowe ciuszki hehe..to by wypadalo tez przedyskutowac,a takze cos oprocz "Dabrowe i MKS",ale to musza wszyscy znac repertuar,ktory mam nadzieje ustalimy jak sie wreszcie zbiora chetne osoby:)
..co do komentatora nie wiem..brak mi slow bo rzeczywiscie nie jestem jakos od poczatku nastawiony anty..
myslalem ze moze daloby sie tez przedyskutowac jak to ma wygladac z nim..tylko ze w mojej glowie na poczatku meczu widnial obraz,gdzie on krzyczy imiona kolejnych dziewczyn a my jedziemy z nazwiskami..
niestety wzial ciezar prezentacji na siebie przebakujac w 10 sekund sklad calej druzyny pod nosem..
..szkoda to komentowac bo naprawde pomimo tego ze bylo to arcysmutne to jeszcze przypuszczam ze irytujace nie tylko dla mnie..
..pozostaje po tym co widzielismy lekki niesmak,ale sprobujmy sie pocieszyc ze byl to pierwszy mecz i bedziemy umieli zorganizowac za chwile cos idacego w kierunku klubow kibica pokroju winiar i bielska jakie widzielismy juz w naszej hali..
pozostaje rowniez pogratulowac tej garstce ktora siedziala ze mna wokol bebna i osobami ktore znam jakis czas z wczesniejszych meczy i starala sie zrobic cos z niczego ,bo naprawde jak na nielicznych ludzi w hali, ktorzy zebrali sie pierwszy raz w jednym sektorze,a laczyla ich jedynie mysl aby pomoc dziewczynom i dobrze sie bawic to nie wyszlo to naprawde tragicznie..tragicznie wygladaloby to wszystko w oprawie wszystkich dookola ktorzy zachowywali sie jakby zamiast parkietu stala trumna i brali udzial w milczaco-siedzacym pogrzebie na 3000 osob..fakt faktem nie da sie ukryc ze musi to isc w lepszym kierunku bo na dzien dzisiejszy jak tu ktos wspomnial widze dwa wyjscia..
..albo sie cos zorganizuje i bedzie to wygladalo tak jak to sobie planujemy,albo opadnie zapal z ludzi ktorzy nawet na tym forum chca to zorganizowac i cytujac Kononowicza "nie bedzie niczego"..
..zostanie jedynie coraz mniej ludzi,bo nie zapominajmy ze jak na razie na dwoch meczach na ktorych bylo 3 tys ludzi bylo gratisowo..vipow w srodku sezonu tez nie bedzie..bo jak tradycja pokazuje sa na pierwszym meczu i na ostatnim(oczywiscie pod warunkiem ze jest za co zebrac laury)..i druzyny tez nie bedzie,bo watpie by dziewczyny mialy ochote "dawac z siebie wszystko na pogrzebach"..z czasem beda tez przytlumione i zamyslone na parkiecie jak "ich wiekszosc zmeczonych kibicow",ktorym dojscie na hale tak wyczerpalo ,ze musieli caly mecz spedzic na siedzaco..
..tak wiec czekam jak wszyscy na jakis konkretny termin..moze Zibar cos rzuci wstepnie, co by bylo sie pod co dopasowac..no i sprobujmy przeksztalcic ta smetna atmosfere w siatkarskie swieta i wierze ze wtedy dziewczyny tez sie do tych naszych swiat dopasuja,podarowujac nam swiateczne i radosne wyniki:)
ario
zróbmy z naszej hali drugi spodek biggrin.gif
Bartek90
Coraz wiecej ludzi chetnych do kibicowania i bardzo dobrze. Ja jestem nastepny. Czekam na jakies konkrety :)
Pozdro 4 all :)

P.S. Pewnie wszyscy wiedza, no ale jakby ktos jeszcze nie wiedzial to:
W zwi±zku z nakładaniem się godzin relacji w telewizji, PZPS i TV Polsat przesun±ł godzinę rozpoczęcia pi±tkowego spotakania na 19.30. W zwi±zku z tym, że plakaty były już wydrukowane i rozklejone wcze¶niej, prosimy o powiadomienie innch zainteresowanych. Za utrudnienie przepraszamy !
¬ródło: MKS D±browa Górnicza.
wezu_91
Wypadałoby także mnie co¶ napisać...
Na meczu z Winiarami byłem z cał± grup± 2 rzędów na samej górze, to moi znajomi.
Rozmawiałem z człowiekiem, który organizował ten pi±tkowy doping, ma nasze nazwiska, mam do niego numer telefonu, domy¶lam się że tym człowiekiem jest Zibar :)

Nie chcę się kłucić, ale troszkę mnie zdenerwowały te Wasze komentarze mówi±c jaki to ten doping był ¶redni itd... jak jeste¶cie tacy ¶wietni, to sami co¶ zorganizujcie na spontanie, co¶ co będzie lepsze.
Sam jestem w stanie na mecze ¶ci±gać około 15 osób, więc z tego co czytałem to nasza grupa może być dużo większa niż 20 czy 30 osób.

pozdrawiam, i do zobaczenia w pi±tek, ewentualnie wcze¶niej jak ustalimy jak±¶ datę i godzinę spotkania :)
Prosty
Doping byl ok, ale gdybysmy jeszcze zalozyli np. biale koszulki (bo raczej kazdy posiada takie w swojej szafie :)), zmienili sektor to byloby jeszcze lepiej. Mecz w pt. o 19:30, wiec o 18 mozemy juz wejsc na hale i cos pocwiczyc, pospiewac itd
Zibar
Cieszy mnie, ze sprawa kibicowania się rozwija, postaram się jak najszybiej podac konkretne informacje których oczekujecie.
ario
Pomysł Prostego mnie sie podoba. Jakie¶ jednakowe koszulki powinni¶my mieć wink.gif
Ale to raczej plany na przyszło¶ć
deepablo
No tak z chęci± był przyjechał na pi±tkowe spotkanie z Poznaniem, lecz inne prywatne sprawy mi nie pozwalaj± mellow.gif
Moja nieobecno¶ć na meczu jest jednorazowa i mogę powiedzieć, że wyskoczyła mi w ostatniej chwili, ale nie martwcie się, będę z Wami my¶lami tongue.gif
Oczywi¶cie je¶li spotkanie, dotycz±ce KK będzie w czwartek to na pewno się na nim pojawię.
A więc czekam na info.

Z tym co powiedział Prosty, to w 100% się zgadzam, możemy na razie ustalić jaki¶ kolor koszulki czy bluzy, który na pewno większo¶ć z Was posiada. smile.gif
ario
a czy wiadomo co¶ o kartach/legitymacjach klubowych?
Ajax
ja postaram sie w piatek wpasc na mecz i dolaczyc do sektora KK :) qrcze przydal by sie taki duzy beben marszowy jak mieli kibice z Kalisza :) ale takie cos to z 500 zl na Allegro sad.gif

tak czy siak mam nadzieje ze bedzie coraz wiecej osob chetnych wesprzec nasze siatkarki goracym dopingiem :)
Robert123
Na hali sadwa bebeny i s± dobre nie ma potrzeby kupowania nasępnych. Pałka jest syrena jest, ja przyniose konfetti i zabawa będzie. Spokojnie.
Ajax
nooo sa sa :) ale ktos musi w nie porzadnie walic biggrin.gif:D:D

a po 2.. najwazniejsze.... NAJGLOSNIEJSZE MUSI BYC... RAZ>>> DWA >>> TRZYYYYYYYYYYY ! i punkt nasz biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.