Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibicowanie w LSK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Szczepan
Witam!
I zadziałało, są teksty doppingu.
Tearaz proszę Admina (o ile to możliwe o stwożenie nowego tematu, aby je tam przenieść)
W celu przedyskutowania które nam pasują.
Szewiec
No dokładnie... Jutro musimy dać z siebie wszystko, ruszyć całą Halę... smile2.gif Polsat będzie, trzeba się pokazać wink.gif Falę jakąś może wykombinujemy, jeśli się uda? A tak btw... Ma ktoś możliwość nagrywania transmisji z Polsatu, i wrzucenia jej potem gdzieś na serwer?? Byłoby miło... wink.gif

Pozdr...
szer
Ja będę miał nagrane na DVD, aczkolwiek za dużo miejsca to będzie zajmowało...
filip13
to nam przegrasz na płyty smile2.gif
Tomek_dg
CYTAT(Szewiec @ czw, 31 sty 2008 - 21:26) *
Falę jakąś może wykombinujemy, jeśli się uda?

Pozdr...

Z falą raczej bedzie cieżko bo pamiętam kiedyś KK chciał robić fale wasz sektor zaczynał, ale później nie wiadomo było w którą to ma iść stronę bo siedzicie wyżej i na środku. No chyba że spiker pomoże i zapowie że falę zaczyna KK i dalej idzie np. w prawo czy tam w lewo.
Szewiec
O tym właśnie myślałem... Ostatnio współpraca z Panem Spikerem i z Panią Muzyką układa się świetnie, więc może spróbujemy coś z falą... No nic... Zobaczymy jutro wink.gif
Kamil_
Szer to może jakieś kopie nagrania, płytkę jeśli by była potrzebna podrzucił bym Ci w szkole wink.gif
Szczepan
Szer jeżeli będziesz miał DVD mogę skompresować do avi'ka i to w dobrej jakości.
szer
Ehehehe lol niedługo hurtownie otworze ^^. Może uda mi się to w domu skompresować jakoś do rmvb, jak wiadomo zajmuje bardzo mało =]
ario
No, to nagrywasz na DVD, konwertujesz w programie na .rmvb (tylko taki trik trwa parę godzin smile2.gif ) i wrzucasz na rapida. Wszycy będą szczęśliwi
filip13
no właśnie, fajna pamiątka dla kibica, no to co szer?
szer
filip13 nagrane to to będę miał... Czy przekonwertuję czy dam Szczepanowi to zobaczę... Ale wybaczcie... Nie będe tego każdemu z KK nagrywał. Hurtownią nie jestem... :|
Prosty
to wrzucisz na jakis upload ... tongue.gif tymczasem ja wychodze, widzimy sie na meczu
domeldg
Ja dzis zajme się obserwacją trybun wink.gif Wiec dajcie z siebie chłopacy i dziewczyny wszystko !!!
Michael
I jak to wygladalo z trybun?? Mysle, ze bylo dobrze rolleyes.gif
szer
Jeśli mam być szczery to... doping nie za dobry :|. Wiele razy było tak, że była po prostu cisza i nic się nie działo... Trzeba to będzie poprawić wink.gif
Franek8
CYTAT(szer @ pią, 01 lut 2008 - 20:56) *
Jeśli mam być szczery to... doping nie za dobry :|. Wiele razy było tak, że była po prostu cisza i nic się nie działo... Trzeba to będzie poprawić wink.gif

Owszem nie był za dobry ale jak śpiewa (choćby) połowa tych co są na trybunie to są tego efekty ...

Dobra teraz do Muszyny tam trzeba się sprężyć i rozwalić tą "halę"!!
ario
Nie narzekać, doping nie był najgorszy ;]
Dobrze, że chociaż za czwartym (?) razem poszła "Dąbrowa Fala" biggrin.gif

Jak się podoba szalik? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

szer
Co do szalika to dziwny ten niebieski, no ale jest oczoje...ny ;p. Hehehe smile2.gif. Co do wyglądu to nie mam zastrzeżeń.

Doping nie był zły, gdy w ogóle był ;p. Razi trochę ta cisza niekiedy. No ale to trzeba opanować. Dopiero pierwszy sezon jesteśmy w LSK i pierwszy raz mamy KK, więc spodziewać się wielkich atrakcji nie można smile2.gif
Padziu
Co do fali to poszła za 4 razem po tym jak pół sektora zaczęło krzyczeć "ruszcie dupy" - trzeba na 2 raz rozruszać trochę tych dziadków

Co do szalika to jest bardzo fajny i zauważyłem że więcej ludzi wzięło nasz niż klubu. Czy ktoś jest z tego powodu zdziwiony?? wink.gif
Szczepan
Witam!!!
Panie i Panowie mamy jedną z najładnieszych drużyn, jedną z najładnieszych hal, a do tej pory w DG nie było takich imprez. Ludziska muszą się oswoić i rozruszać (dajcie im czas), a będziemy jedną z najładnieszych publiczności!!!
POZ.
ario
Jest nadzieja, że pojawi się TVRip z wczorajszego meczu?!
szer
Nadzieja matką głupich.... Cały mecz mam na dwóch płytach dvd... wycinanie wszystkich reklam i poskładanie do kupy :|... Za długo konwersja będzie trwała...
micael
daliscie nadzieje na film a teraz mowicie ze nie bedzie wiec jak to jest tongue.gif??
szer
Może będzie... I ja na pewno nadziei nie dawałem ;p. Powiedziałem tylko, że będę miał nagrane.
Się dowiedz ile trwa konwertowanie ponad 2godzin materiału video, który zajmuje więcej niż 6gb...
Prosty
to chociaz niech ktos zapoda fotkami smile2.gif
szer
Foty niedługo wrzucę... Są też filmiki (bodajże 5)...
A co do materiału polsatu sport, to nie wiem jak to będzie ;p. Może uda mi się powycinać kilka akcji i wrzuce na YT
Szczepan
Szer przegraj ten materiał na płytki i weź na spotkanie KK, ja obrobię wytnę reklamy i zrobi się OK aby nikt nie miał pretensji. Gadacie ale mało kto się angażuje.
szer
Hmmm no spoko przegram... U mnie z tego co pamiętam to bardzo długo idzie konwertowanie (na pewno do avi, a później jeszcze rmvb) jednego pliku .vob, a co dopiero bodajże 5 czy 6 ;p.
Szczepan
Nie obiecuję, że zrobie to w 5 min
W dwa dni po otrzymaniu płytek powinienem się wyrobić
[wycinka, składanie, dodatki w 1 dzień a w 2 kompersja, w nocy niech sobie pudło mieli]
dlaczego? bo co poniektórzy pracują.
Tomek_dg
Co do kibicowania było OK tylko jedna uwaga, czesto było tak że w czasie kiedy np. była zmiana zawodniczki leciała muzyka i KK w tym czsie ostro dopingował (co niestety było mało słyszalne) i w momencie kiedy muzyka przestawała grać, zawodnicza przygotowywała się do wykonania zagrywki była cisza. Trzeba by to poprawić. I wydaje mi się że z tym konfetti trzeba było jeszcze trochę poczekać. Poza tym wszystko super, małe flagi i duża ekstra. Ciekawy jestem jak działało na dziewczyny "co wy robicie, dziewczyny co wy robici" czy je to mobilizowało czy raczej usztywniało bo tak z gry ciężko wywnioskować.
ario
CYTAT(Tomek_dg @ sob, 02 lut 2008 - 15:23) *
Ciekawy jestem jak działało na dziewczyny "co wy robicie, dziewczyny co wy robici" czy je to mobilizowało czy raczej usztywniało bo tak z gry ciężko wywnioskować.

Zawsze potrzebne są ostre słowa krytyki. Dziewczyny się gubiły, my zaśpiewaliśmy to poszło im troszkę lepiej tongue.gif
Szczepan
I JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WINIARY vs STAL 3:1 ICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?????????????????
MKS DG PIĄTY W LIDZE (beniaminek ale nie z naszymi Dziewczynami i kibicami)
Gratulacje dla trenera i całej EKIPY!!!
POZ.
Szczepan.,
Padziu
CYTAT(endriu @ nie, 03 lut 2008 - 22:06) *
Padziu oglądałeś ostatni mecz AZS Olsztyn-Jastrzębski?? Tam fala wyszła z pomocą spikera, i u nas też wyszła w takich samych okolicznościach.
A "ruszcie du.." to moim zdaniem wiocha totalna!!! Takie okrzyki świadczą o poziomie intelektualnym osób skandujących te słowa.
pozdr...

Oglądałem duże urywki(3:1 dla Jastrzębia) a tak na marginesie to my chba mamy najgorszego spikera w PLS i LSK sad.gif
Tomek_dg
CYTAT(Padziu @ pon, 04 lut 2008 - 13:50) *
Oglądałem duże urywki(3:1 dla Jastrzębia) a tak na marginesie to my chba mamy najgorszego spikera w PLS i LSK sad.gif

Najlepszy tekst spikera "prosze o kulturalny doping (...) wyraźmy swoją aprobatę albo dezaprobatę" co to miało być ?!
Padziu
CYTAT(Tomek_dg @ pon, 04 lut 2008 - 18:30) *
Najlepszy tekst spikera "prosze o kulturalny doping (...) wyraźmy swoją aprobatę albo dezaprobatę" co to miało być ?!

Z tego meczu akurat pamiętam lepszy " Dopingować dziś będziemy drużynę gości..." i w tym miejscu zaczął p. Marian Krupa (tak on sie nazywa) wymieniać skład Białegostoku. Mówię np. w porównaniu do sosnowieckiego spikera płomienia (notabene mieszkańca strzemieszyc) jesteśmy lata świetlne. Nawet jak ostatnio byłem na meczu w Będzinie to gościu był lepszy więc o czym my rozmawiamy .... (W będzinie jest 2 liga czyli tak jakby trzecia bo pierwszą Jest PLS, drugą jest 1 liga noi tak jakby trzecią ligą jest 2 liga smile2.gifsmile2.gif namieszałem)
aero
Bocian macie jakąś formę prawną ? Można od was dostać fakturkę, bo coś bym może dorzucił.
szer
Klub Kibica nie jest nigdzie zarejestrowany. Tym bardziej jako stowarzyszenie KRS (na które się długo i tak czeka ;p)...

Dorzucić zawsze się można, ale faktury wystawić KK nie może... Chyba, że to pójdzie do MKSu to oni wystawią i wtedy jakoś przekazują pieniądze nam
aero
Szer rejestracja to kwestia ok. miesiąca, ale trzeba się nad tym dokładnie zastanowić, bo może to wam dać jakieś konkretne korzyści.
Mimo wszystko zastanowię się nad jakimś wsparciem.
szer
Czas rejestracji zależy od tego jak to rozpatrzą władze ;p. średnio czeka się z 2-3 miesiące... (podobne problemy mamy z FdZD ;p). Co do tego jakie korzyści może dać KRS to dobrze wiem smile2.gif. Aczkolwiek czy potrzebna nam rejestracja? Sądzę, że nie ;p. Ewentualnie Zibar i Endriu niech się wypowiedzą na ten temat wink.gif.
Goły
Narazie rzadnej rejestracji nie będzie. Temat nie jest o tym .
Padziu
To fajnie że teraz a nie w marcu:) Co z lekcją śpiewu lepiej ją zrobić w tym tygodniu bo na przyszły tydzień PL gra ze Słowacją u nas w siatkę (juniorki)
filip13
trzeba iść podopingować polske smile2.gif
szer
Co Wy z ta lekcją śpiewania? Najpierw nowe przyśpiewki, a teraz lekcje ;p. To powinniście znać już od dawna... Na mecz Polski można by się wybrać KK i po dopingować dziewczyny.
Kamil_
Ano to my z "nią", że ostatnio na spotkaniu KK była o niej mowa wink.gif Ale faktycznie, jak będzie to będzie, nie ma co 2 posty o niej pisać. smile2.gif
Padziu
Jak chcecie
PS- Ja idę na płomień - może do was dołączę jak zdążę
PS2 - KK ma wstęp za free??
krzysiek
Jest jakaś szansa, że dostaniemy sektor środkowy ?? Tam gdzie byliśmy podczas meczu z Mielcem. Z tego co wiem, to dużo lepiej się prezentowaliśmy właśnie tam, niż ostatnio wciśnięci w róg hali, pod ścianę ( opinie ludzi siedzących po przeciwnej stronie boiska )... a i dla nas, z punktu widzenia kibica, ten sektor byłby lepszy wink.gif
Goły
Jest możliwośc ale nie będziemy tam siedziec ... na kadej hali takie sektory sa z boku ! zrozumcie to że na środkowym sektorze siedza popcorny , bo tam własnie jest dobra widocznosć !! a Ty masz nie ogladac meczu jak nie wiadomo co tylko zając sie dopingiem bo od tego jestesmy !
Lui
CYTAT(krzysiek @ wto, 26 lut 2008 - 10:50) *
Jest jakaś szansa, że dostaniemy sektor środkowy ?? Tam gdzie byliśmy podczas meczu z Mielcem. Z tego co wiem, to dużo lepiej się prezentowaliśmy właśnie tam, niż ostatnio wciśnięci w róg hali, pod ścianę ( opinie ludzi siedzących po przeciwnej stronie boiska )... a i dla nas, z punktu widzenia kibica, ten sektor byłby lepszy wink.gif

niewiem czy jest sens siedzieć na sektorze środkowym bo znowy przyjdą dzieci z pop-corn'em dziadki itd..
bo Ci ludzi płacą za bilety żeby oglądac mecz z jak najlepszego miejsca ten sektor który mieliśmy na Białymstoku był dobry.. rolleyes.gif
krzysiek
Hehe, ja akurat jestem wielofunkcyjny więc mogę oglądać i kbicować jednocześnie wink.gif ale spoko, rozumiem. Dzięki za odpowiedź i do zobaczenia jutro na meczu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.