Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibicowanie w LSK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
szer
Tylko nie zapominajcie, że to są mecze siatkówki, a nie piłki nożnej =].

Śpiewnika nie wszyscy dotychczasowego znają, więc i powinni się zapoznać. A chyba już raczej wszystkie umiem co mnie cieszy =]. Z nowymi przyśpiewkami można poczekać...
Prosty
z nowym przyspiewkami wrzucic na luz ...

lepiej jak wszyscy naucza sie tych dotychczasowych, ew. mozna wymyslec jakas swoja jak ktos ma wene biggrin.gif
Goły
Potrzebuje natychmiast herb MKS !! niech ktoś wrzuci szybko jak może ....
szer
Jedyne co mam... Troche małe, ale wektorowego nie mam niestety :|

Aha i napis MMKS jest. Jak możesz to usuń jedno M i przesuń w lewo
Goły
Nie nie o taki mi chodzi , taki to ja tez mam , ja potrzebuje taki jaki jest na projekcie koszulki ..
Tomek_dg
Jak się ma sprawa szalików ? Bo ostatnie wpisy dotyczyły tego, że nie wszyscy jeszcze zapłacili. Czy coś się zmieniło?
Goły
Spokojnie. Będą na meczu z Białymstokiem . I tak nie ma naleznej kwoty ...
Tomek_dg
Dwie sprawy. Był ktoś na sparingu z Gwardią Wrocław? Konkretnie to chodzi mi o to kto grał u nas na rozegraniu bo jak podaje serwis siatka.org to nie mamy rozgrywającej na mecz z Centrostalem. Druga sprawa jest taka, że zbliżają sie urodziny naszych dwóch zawodniczek mianowicie: Ewelina Sieczka 01-26 i Anna Białobrzeska 01-30 (w niedalekiej przyszłości Marta Czerwińska 02-10) może uda się coś przygotować, a już na pewno trzeba przećwiczyć Sto lat! wink.gif
szer
Ewa Matyjaszek oczywiście grała =]. A co do drugiej sprawy no to trzeba by było odprawić jakieś ładne sto lat =]
Goły
Bardzo dobry pomysł - dzięki za info !! wrzucać jutro do puchy to nie będzie tylko sto lat !
ario
Można w imieniu KK zakupić jakieś kwiatuszki, czy coś biggrin.gif
Michael
W związku z występem Reprezentacji Polski Siatkarek w turnieju interkontynentalnym, który zostanie rozegrany w Japonii w dniach 17-25 maja 2008 r. zmianie uległ terminarz rozgrywek LSK...
Faza zasadnicza zakończy się w dniu 30.03.2008 r.

Aktualny rozkład jazdy MKS-u Dąbrowa Górnicza w fazie zasadniczej sezonu 2007/2008:

7 kolejka, 27.01.2008 Centrostal Bydgoszcz – MKS

8 kolejka, 01.02.2008 MKS – AZS Białystok

9 kolejka, 09.02.2008 Muszynianka Fakro Muszyna – MKS

10 kolejka, 16.02.2008 Winiary Kalisz – MKS

11 kolejka, 23.02.2008 AZS AWF Poznań – MKS

12 kolejka, 27.02.2008 MKS – Farmutil Piła

13 kolejka, 01.03.2008 Gedania Gdańsk – MKS

14 kolejka, 08.03.2008 MKS – BKS Aluprof Bielsko Biała

15 kolejka, 15.03.2008 Stal Mielec – MKS

16 kolejka, 18.03.2008 MKS – Centrostal Bydgoszcz

17 kolejka, 21.03.2008 AZS Białystok – MKS

18 kolejka, 30.03.2008 MKS - Muszynianka Fakro Muszyna
szer
Nie jest źle! Wyjazdy pewnie będą ^^
Goły
Pełna mobilizacja na wyjazddo Muszyny ! musimy pobić liczbę z Bielska !!!!
Karolyfer
Kiedy będą w końcu szaliki? Przez takich "chętnych" Ci co zapłacili w pierwszym dniu( w tym ja) zbierania kasy teraz muszą czekać... dry.gif
ario
Co było na spotkaniu?
Nie mogłem wpaść bo w tym samym czasie zabawiałem się w Orionie, wybaczcie tongue.gif
szer
Hehe Ty się zabawiałeś, a my mieliśmy trudny orzech do zgryzienia ^^

Wyjazdu do Bydgoszczy nie będzie ze względu na brak chętnych...
Za to będzie do Muszyny. Już mamy ponad 20 osób chętnych...
W sobote o 11 na hali będą sprzedawane kalendarze dla KK...
Na mecz może będą już szaliki i flagi...
Kolejne spotkanie we wtorek o 18 bodajżę...
filip13
a kiedy będą szaliki dla osób z poza klubu kibica? wink.gif

ps. potrzebny jest jeszcze ten herb MKS? bo jak co to wrzucę wink.gif (ale z czarnym tłem)
szer
Chyba przed meczem, albo w trakcie meczu będą =]
filip13
ale te zamówione wcześniej, czy te do sprzedaży w hali?
szer
jeśli wpisałeś się na liste to także przed meczem smile2.gif. No i jeśli wpłaciłeś wcześniej kase, bo wiesz... zamawiasz i nie płacisz to robi problem lekki :|
Prosty
filip13 chyba nie chodzi na spotkania, wiec sie nie zapisal. Kupi albo te co zamowil klub, albo nasze ;p
Kamil_
@Prosty: mógł się zapisać, bo tu na forum były. Jedną osobę kojarzę co się zapisała na forum, a na zebrania nie chodzi i nie zapłaciła, także wiesz wink.gif
filip13
ale ja sie zapisałem i już dawno zapłaciłem!!!
Kamil_
No to trzeba było tak od razu. Szalik dostaniesz na meczu (prawdopodobnie) smile2.gif
wezu_91
Wiadomo już orientacyjnie ile many many będzie ta muszyna kosztować?? biggrin.gif
Ale w sumie można mnie zapisać, moja godność tongue.gif :
Andrzej Węzik

PS. Ario, dlaczego Cię nie widziałem w tym orionie ?? tongue.gif
ario
CYTAT(wezu_91 @ czw, 24 sty 2008 - 22:12) *
PS. Ario, dlaczego Cię nie widziałem w tym orionie ?? tongue.gif

bo siedziałem ze znajomymi w rogu tongue.gif jak to mnie nie widziałeś? wizytowałem w bluzie Legii, nie dało się nie zauważyć xD
szer
Wszystko zależy od ilości osób smile2.gif. Od 20zł przy autokarze 50 osobowym, po 35zł chyba przy 18 osobowym... Nie wiem czy dobrze zapamiętałem =]. Jest jeszcze chyba 26 osobowy bus coś w cenie 30zł chyba... Wiemy, że już zadeklarowało się ponad 20 osób =].
ario
Na Muszynę, to ja najprawdopodobniej się piszę wink.gif
siikor
Uwaga uwaga!

Gdy znane będą już wszystkie szczegóły dotyczące cen przejazdu, cen biletów etc. na forum pojawi się odpowiedni wątek na temat wyjazdu do Muszyny! Dlatego też prosimy o przemyślenie sprawy, dogranie wszystkich kwestii finansowych i rodzinnych oraz o jak największą mobilizację na ten mecz! Pojedźmy tam w takiej liczbie, w jakiej pojawiliśmy się w Bielsku. Wyjazd do Bydgoszczy nie wypalił więc musimy odbić to sobie właśnie tam! WSZYSCY DO MUSZYNY!!

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Padziu
Ja mam takie pytanko - Będą jeszcze na hali plakaty odnośnie meczu z Białymstokiem???
Kamil_
Pewnie będą, bo przecież 5 by nie zostawili do powieszenia smile2.gif
siikor
Jako że dziś Ewelina Sieczka obchodzi urodziny chcielibyśmy życzyć jej sukcesów w życiu prywatnym jak i zawodowym, jak najwyższej formy przez cały czas trwania kariery a także szczęścia i zdrowia przede wszystkim smile2.gif

Kibice MKS-u!
Padziu
CYTAT(Kamil_ @ sob, 26 sty 2008 - 12:29) *
Pewnie będą, bo przecież 5 by nie zostawili do powieszenia smile2.gif

albo ktoś był wcześniej i zabrał i już nie było angry2.gif
Szczepan
Moderator.
Mam cennik Łuksza i jego samochody;
ale nie mogę otworzyć nowego "tematu"
POZ.
Padziu
temat już zrobiony
Szczepan
Witam KK i i pozostałe osoby na forum!!!
Gadałem z Łukaszem,
odnośnie naszych wyjazdów;
Merol do 19 osób 1,5 = 4
Merol do 24 osób 1,7 = 2
Merol do 26 osób 2 (1,8) =2
Autobus (Autosan) 3 (2,8 2,7)
Łukasz preferuje opcjie pierwszą lub ostatnią.
Wszystko zależy od Was.
2008-02-09 Dąbrowa Górnicza - Muszyna 239 km wg Cartala Mapa Polski
2008-02-16 Dąbrowa Górnicza - Kalisz 221 km wg Cartala Mapa Polski
A o nawiasy proszę szefostwo o konktakt!!
POZ.
Szczepan.
P.S.
Auta stoją do wglądu na parkinku strzeżonym po TERMGLASEM,
a Autobusy na Mickiewicza.
(Można się ..........)
5401895
= oznacza ilość pojazdów
Michael
CYTAT
Siatkarki Stali Mielec dość łatwo pokonały 3:0 czerwoną latarnię Ligi Siatkówki Kobiet. Białostoczanki trzeciego seta przegrały do 14 i wciąż pozostają bez punktu.

Stal Mielec - AZS Pronar Białystok 3:0 (25:20, 25:18, 25:14)

siatka.org

Prosty
widzialem w telewizji, Bialystok gra gożej niż słabo ... nie widze innej możliwosci niż komplet punktów u nas biggrin.gif
endriu
Po raz kolejny uczulam....wszystkich. Jesteśmy beniaminkiem.
Czeka nasze dziewczyny i nas ciężki mecz w piątek........
Wszyscy biały koszul przywdziać!!! Kto bez białej "koszuli" będzie, na sektor KK nie wejdzie.

pozdr...
ario
Znalezione w sieci: (przyśpiewka Legii na hokeju)
CYTAT
Za nasze miasto i za te barwy,
oddamy całe życie swe,
Zwyciężaj dla Nas, my zwyciężamy,
O Dąbrooooowo, kocham Cię!

Przy tym można klaskać jak przy piosence Zagłębia "Za te 15 lat..." wink.gif
Super wychodzi

A tak w ogóle to KK umie wszystkie dotychczasowe piosenki? biggrin.gif

EDIT:
DODAŁEM ZAŁĄCZNIK - ŚPIEWNIK
Goły
Weźcie sie juz uspokójcie z tymi piosenkami Legii i Zagłebia ! nauczcie sie piosenek ktore były spiewane jak do tej pory !!
filip13
rzeczywiście chyba troche za bardzo nawiązuje to do piosenek Legii i Zagłębia wink.gif
ale z drugiej strony trudno napisać od zera nową przyśpiewkę.... ale ładnie zrobione biggrin.gif
siikor
Wcale nie trudno jest napisać nową przyśpiewkę od zera... nie wierzysz? proszę.. do rytmu piosenki Kanikuły:

HEJ MKS!
DZISIAJ MUSISZ WYGRAĆ MECZ
NASZA WIARA Z TOBĄ JEST
WIĘC DO BOJU NASZ KS x2

może być w formie powtarzanki bo zauważyłem że powtarzanki u nas na hali wychodzą lepiej..

Prosty
no siikor, konkretnie, gratulacje biggrin.gif jeszcze jakby kazdy poznal tekst to by byl miod, cud i orzeszki biggrin.gif
endriu
Fajnie, że się rozwija "repertuar". Ja jestem tego zdania co goły, najpierw opanować te pieśni co są.
Potrzeba zgrania zarówno na parkiecie jak i na trybunach. Wtedy będzie superos:)

Trzeba uważać z ilością repertuaru, bo może stać się tak, że KK będzie zmuszony występować z......."książeczką do nabożeństwa":)smile2.gif

pozdr...
Goły
SZALIKI BĘDĄ DO ODBIORU OD GODZINY 17:00 W PIĄTEK POD KASAMI !!!

Pozostałe szaliki w wolnej sprzedaży w cenie 20zł .
mydlik
Wczoraj obiecałyście na pewno
że 3 punkty dzisiaj będą
że znów wygramy mecz
Nasza,nasza wiara niezachwiana
bo jest w Tobie zakochana
przez szereg długich lat.
Hej,Hej DĄBROWA
Ukochana ma Drużyno
wygramy dziś ten mecz
kolejny mecz.
siikor
KONIEC Z NOWYMI PIEŚNIAMI!! I TAK NIKT SIĘ TEGO NIE NAUCZY!! ŚPIEWAMY TO CO ŚPIEWALIŚMY DO TEJ PORY TYLKO 3 RAZY GŁOŚNIEJ!! TO JEST SIATKÓWKA KOBIET A NIE MECZ PIŁKARSKI ! TU MAMY ŚPIEWAĆ TAK, ŻEBY RUSZYĆ CAŁĄ HALĘ Z NAMI ! WIĘC POSTARAJMY SIĘ I ŚPIEWAJMY NA MAXA GŁOŚNO TO CO JUŻ ZNAMY A NIE KOMBINOWAĆ Z NOWYMI PIEŚNIAMI!

Goły
Jutro jest wielki dzień !! spotykamy się wszyscy na jednym sektorze , niech braknie dla nas miejsca pod sam dach !!!!!!!!!! niech nikt się nie przejmuje tym że to sektor KK ! tam może wejsc kazdy , kto tylko chce dopingować ! JUTRO DOPING NA MAXA !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.