Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibicowanie w LSK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Arbas
BRAWO KLUB KIBICA ! ! !
Dzięki Wam porażka MKS nie była dla nas tak gorzka, a mecz mimo przegranej był udanym widowiskiem.
Gratuluję zorganizowania się w tak krótkim czasie. Może sponsorzy docenią Waszą entuzjastyczną
bezinteresowność i zafundują wszystkim z KK jednakowe koszulki w ciekawym kolorze? Np. czerwono-zielono-czarne, ale z przewagą czerwonego? Życzę Wam dalszych sukcesów i dobrej współpracy z Panią Muzyką. Nie ma innej drogi - trzeba się polubić i działać w porozumieniu, co wymaga wyczucia z obu stron.

BRAWO DZIEWCZĘTA! ! ! Stroje rewelacyjne, opalenizna również!
Zibar
CYTAT(Padziu @ sob, 01 gru 2007 - 23:03) *
tzn. mogę przychodzić na te zebrania KK?? proszę o odpowiedź osobę która je prowadzi

Oczywiście. Zebrania są dla Was i prowadzone przez Was, a mają służyć omówieniu tematów jakie sami poruszycie.
Ustalcie termin, to poprosimy o udostępnienie sali.
wezu_91
Pamiętajcie że dzisiaj o 16 spotykamy się przed halą i wchodzimy na koszykówkę.
Musimy dać z siebie wszystko bo z Krosna przyjedzie podobno 80 kibiców.
Po za tym Krosno ma tyle samo punktów co my, i są na drugim miejscu, więc możliwe że ten mecz zadecyduje o tym kto wygra grupę i awansuje do 1 ligi :)

Mam nadzieję że przyjdziecie w dość dużym gronie.
Padziu
CYTAT(Zibar @ nie, 02 gru 2007 - 09:10) *
Oczywiście. Zebrania są dla Was i prowadzone przez Was, a mają służyć omówieniu tematów jakie sami poruszycie.
Ustalcie termin, to poprosimy o udostępnienie sali.

ok jak bede mógł to wpadne
Prosty
Co do spotkania, kto ustala godzine i termin ? Nie mozna by bylo zrobic o 17:30 ?

Trzeba sie przejsc do pani wodzirej i omowic z nia sprawe. Bo tak do konca to my nie dojedziemy z dopingiem, skoro bedzie nas zagluszac.

Jak dzisiejszy doping ? wink.gif slyszalem, ze koszykarze wygrali. Przyjezdnych bylo duzo ?
ario
CYTAT(Prosty @ nie, 02 gru 2007 - 19:36) *
Jak dzisiejszy doping ? wink.gif slyszalem, ze koszykarze wygrali. Przyjezdnych bylo duzo ?

Zapraszam do innego działu tongue.gif Inne dyscypliny
endriu
Termin spotkania KK MKS, to 6,12,2007 czwartek. Zbiórka przed halą przed godz.18, tak jak ostatnio.
Termin ustalili: Kierownik hali, goły i ja. Myślę, że Mikołaj też się zjawi smile.gif
Zapraszam.

pozdr...
Padziu
CYTAT(endriu @ nie, 02 gru 2007 - 20:58) *
Termin spotkania KK MKS, to 6,12,2007 czwartek. Zbiórka przed halą przed godz.18, tak jak ostatnio.
Termin ustalili: Kierownik hali, goły i ja. Myślę, że Mikołaj też się zjawi smile.gif
Zapraszam.

pozdr...

aha i ile to bedzie trwało?? 1h czy więcej bo ostatnio nie byłem bo nie mogłem??
Goły
spotkanie będzie trwalo dopóki nie ogarniemy tego i owego, około godziny napewno. Na spotkaniu , będą poruszanie rózne tematy , będzie kilka osób spoza KK np. spiker ... Mam nadzieje że razem podyskutujemy na nurtujące nas tematy. Do zobaczenia. aha ! przygotujcie jakieś drobne , bo może sie pojawić jakaś pierwsza zbiórka na oprawe meczu z Gedanią Gdańsk 15-tego..
Padziu
CYTAT(Goły @ nie, 02 gru 2007 - 21:34) *
spotkanie będzie trwalo dopóki nie ogarniemy tego i owego, około godziny napewno. Na spotkaniu , będą poruszanie rózne tematy , będzie kilka osób spoza KK np. spiker ... Mam nadzieje że razem podyskutujemy na nurtujące nas tematy. Do zobaczenia. aha ! przygotujcie jakieś drobne , bo może sie pojawić jakaś pierwsza zbiórka na oprawe meczu z Gedanią Gdańsk 15-tego..

Spoko
Goły
PRZYPOMINAM O JUTRZEJSZYM SPOTKANIU O 18 I O ZABRANIU JAKIŚ DROBNYCH NA OPRAWE
Kamil_
Mimo wszystko, poprosiłbym byście zaprzestali spamować tongue.gif Od takich rozmów jest wątek "obok" :) "Liga Siatkówki Kobiet, sezon 2007/2008"
Goły
Dobra chłopaki koniec rozmywania , macie od takich spraw osobny temat...
Goły
Podczas dzisiejszej zbiórki zebraliśmy 104 zł ! Dziękujemy
Padziu
Ja mam takie pytanko: Kiedy będą te wejściówki KK (legitymacje, bilety) o których była mowa na zebraniu oraz drugie: Czy będzie jakieś zebranie przed gedanią jeszcze?? prosze o odp.
Prosty
CYTAT(Padziu @ pon, 10 gru 2007 - 16:42) *
Ja mam takie pytanko: Kiedy będą te wejściówki KK (legitymacje, bilety) o których była mowa na zebraniu oraz drugie: Czy będzie jakieś zebranie przed gedanią jeszcze?? prosze o odp.

albo mi sie zdaje, albo bylo mowione, ze dostaniemy przy wejsciu na nastepny mecz
filip13
macie juz cos przygotowane na gedanie?
chcialbym usłyszec doping co najmniej jak na AZS-ie ! wink.gif
Kamil_
Filip, nie martw się nic. Będzie co najmniej jak na AZS'ie. biggrin.gif

@wszyscy: Jeśli by ktoś miał po jakimś meczu filmiki, na których było by widać (słychać) doping, to prosiłbym o wrzucenie na neta. Chciałbym zobaczyć jak to wygląda z "drugiej" strony.
nutt
Na meczu z Gdańskiem na pewno damy z siebie wszystko ;D czytając poprzednią stronę przyłączam się do pochwały dla Gołego - naprawdę świetnie nas mobilizował wink.gif
filip13
A co z kibicami z Gdańska?
planują przyjeżdżać?
Kamil_
W klubie nic o tym nie wiedzą, więc raczej nie. W sumie to z Gdańska jest trochę daleko, więc taki wyjazd to nie jest łatwa sprawa organizacyjna.
filip13
no tez raczej tak uwazam.... z kalisza do dabrowy jest w miare w miare, ale juz z gdanska to juz drugi koniec polski....
Kamil_
Goły co robimy z oprawą na Gedanie? To konfetti od Roberta będzie? Robimy jakąś kartoniade? Znowu na biało? wink.gif
siikor
Odpowiem za Gołego :) Kartonów raczej nie będzie, będą za to balony. Co do koszulek to trzeba się dogadać kto jest za itp. Konfetti też będzie, nie martw się tongue.gif :) i co najważniejsze będzie GŁOŚNY DOPING! Zgadza się ? biggrin.gif Do zobaczenia na meczu..

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Daro
No pewnie że będzie głośny smile.gif a co do koszulek to jestem za tym żeby na biało. Ostatnio nawet dużo osób przyszło tak ubranych smile.gif
Kamil_
Popieram pomysł na białe koszulki, bluzy. Oprócz głośnego dopingu, dodatkowo to pokazuje że nie jesteśmy grupą przypadkowych ludzi biggrin.gif
szer
Na meczu z Poznaniem białe koszulki się wyróżniały (choć nie wszyscy ich mieli)... I tym razem będzie to dobry pomysł :). I spróbuje nagrać Wasze wypociny :). A może i w pewnym momencie sięprzyłącze do Was biggrin.gif. Któż to wie tongue.gif
siikor
CYTAT(szer @ śro, 12 gru 2007 - 16:02) *
Na meczu z Poznaniem białe koszulki się wyróżniały (choć nie wszyscy ich mieli)... I tym razem będzie to dobry pomysł :). I spróbuje nagrać Wasze wypociny :). A może i w pewnym momencie sięprzyłącze do Was biggrin.gif. Któż to wie tongue.gif

zapraszamy serdecznie :) ja również będę miał sprzęt audio/video/still image biggrin.gif więc coś się może pojawi tongue.gif zrobimy sobie galerię biggrin.gif:D:D

szer
Ah i niestety się dzisiaj dowiedziałem, że prawdopodobnie mnie nie będzie na meczu, a szkoda sad.gif...

Zaraz gdzieś wrzuce pare fotek z meczy poprzednich :). Jest też kilka zdjęc najaktywniejszej grupy kibiców biggrin.gif. Kto wie, może znajdziecie na fotach siebie tongue.gif

Fotki z meczu MKS DG - AZS Poznań
http://picasaweb.google.pl/szerfl/MKSDBrow...WFPozna20071130
stranger
Witam Was drodzy kibice. Odwalacie kawal dobrej roboty i jak ktos napisal w miescie 130 tys powinno was jak najwiecej.

Przeczytalem uwzanie caly topic i chce z wami porozmawiac o muzyce na meczu bo na meczu z Gdanskiem to mnie przypadnie puszczanie dzingli.

Kawalki beda te same co poprzednio bo juz na Poznan byly przygotowane przeze mnie. Moze cos tam dorzuce. Jezeli macie jakies propozycje to piszcie.

Odnosnie zagluszania waszego dopingu to sprawa wyglada nastepujaco:

Muzyke mozna puszczac tylko w przerwach technicznych, miedzy setami i gwizdkiem sedziego.

Miedzy setami nic nie mozna puscic bo najczesciej tancza wtedy dziewczyny z Salsy do ich muzyki wiec pozostaja przerwy techniczne (30 -60 sek) i przerwy mmiedzy gwizdkami (ok 10 - 15 sek.)

Po gwizdku organizator nie moze niczego puszczac i przeszkadzac w meczu.

Propozycja jest taka ze moze ustalmy ze w przerwach do gwizdka leci muzyka ktora wspolnie wybierzemy a wy dopingujecie w jej rytm a gdy jest gwizdek to wy dajecie dalej czadu bez muzyki. Wam LSK nic nie zrobi ;-)

Chyba ze macie jakies inne propozycje to bardzo chetnie ich wyslucham i pozniej przekaze Pani Edycie ktora bedzie na kolejnych meczach puszczac muzyke.

Pozdrawiam
Piotrek

siikor
Ja powiem krótko : PUSZCZAJ CO CHCESZ ALE CICHO mad.gif !! Zagłuszanie kibiców to największy problem tej hali.. Więc jeśli naprawdę chcesz nam pomóc to postaraj się o mniej decybeli w przerwach kiedy to będziesz puszczał muzykę.. Dzięki!

Padziu
CYTAT(stranger @ czw, 13 gru 2007 - 16:33) *
Witam Was drodzy kibice. Odwalacie kawal dobrej roboty i jak ktos napisal w miescie 130 tys powinno was jak najwiecej.

Przeczytalem uwzanie caly topic i chce z wami porozmawiac o muzyce na meczu bo na meczu z Gdanskiem to mnie przypadnie puszczanie dzingli.

Kawalki beda te same co poprzednio bo juz na Poznan byly przygotowane przeze mnie. Moze cos tam dorzuce. Jezeli macie jakies propozycje to piszcie.

Odnosnie zagluszania waszego dopingu to sprawa wyglada nastepujaco:

Muzyke mozna puszczac tylko w przerwach technicznych, miedzy setami i gwizdkiem sedziego.

Miedzy setami nic nie mozna puscic bo najczesciej tancza wtedy dziewczyny z Salsy do ich muzyki wiec pozostaja przerwy techniczne (30 -60 sek) i przerwy mmiedzy gwizdkami (ok 10 - 15 sek.)

Po gwizdku organizator nie moze niczego puszczac i przeszkadzac w meczu.

Propozycja jest taka ze moze ustalmy ze w przerwach do gwizdka leci muzyka ktora wspolnie wybierzemy a wy dopingujecie w jej rytm a gdy jest gwizdek to wy dajecie dalej czadu bez muzyki. Wam LSK nic nie zrobi ;-)

Chyba ze macie jakies inne propozycje to bardzo chetnie ich wyslucham i pozniej przekaze Pani Edycie ktora bedzie na kolejnych meczach puszczac muzyke.

Pozdrawiam
Piotrek

moja propozycja?- Słuchaj czy w przerwach dopingujemy czy nie bo nie wiadomo jak to bedzie czy goły coś zarzuci czy se damy spokój. Jak bedziemy sie starali dopingować to odpuść sobie jak nie to puść muze ale troche ciszej wink.gif
stranger
No ok wezme to pod uwage co napisaliscie ale zastanawialem sie nad jakimis kawalkami do ktorych mozecie wybijac rytm na bebnach i wznosic okrzyki. Tak zeby muzyka byla dla was podlkladem.

Takie kawalki z Lecha Poznan i kibicow reprezentaci Polski w pilke nozna sa fajnie zestawione z rytmem bebna i spiewem kibicow:

football all stars - ole ole ole
Queens - ole ole ole
the classics - aida
the classics - glory alleluja
the football band - na na na
Zero - do boju

Lub cos do tych dwoch klasykow:

I love rock n roll
we will rock you

To poteguje efekt waszych dzialan.

Jak macie jakies ulubione kawalki to zapodajcie.
endriu
Moim zdaniem należy porozmawiać z prowadzącym "białe koszule", gdyż ich gardła musi być słychać, a także muza musi być, aby poderwać siedzących, do wspólnej zabawy. Przecież o to chodzi smile.gif

A co do repertuaru, moja propozycja : Deep Purple, utwór znaczy się początek utworu pt. smołk on de łoter biggrin.gif (na play-off to zaistniało i było moim zdaniem ok)

pozdr...
Prosty
CYTAT(endriu @ czw, 13 gru 2007 - 22:23) *
Moim zdaniem należy porozmawiać z prowadzącym "białe koszule", gdyż ich gardła musi być słychać, a także muza musi być, aby poderwać siedzących, do wspólnej zabawy. Przecież o to chodzi smile.gif

A co do repertuaru, moja propozycja : Deep Purple, utwór znaczy się początek utworu pt. smołk on de łoter biggrin.gif (na play-off to zaistniało i było moim zdaniem ok)
pozdr...

Wole pobawic sie biorac udzial w dopingu, a nie sluchajac muzyki. Reszty hali i tak bedzie siedziala cicho, zreszta pewnie przyjdzie polowa tego co z Poznaniem po tych porazkach mad.gif Co do wypowiedzi : "a gdy jest gwizdek to wy dajecie dalej czadu bez muzyki", na moje oko lepiej na przerwach spiewac przyspiewki, w czasie gry liczyc raz dwa trzy i gwizdac, buczec na tamtych, a zaspiewac czasem. Przed gwizdkiem bedzie muzyka, wiec jak bedziemy mogli wykrzyczec imie i nazwisko zawodniczki w czasie zagrywki ?
deepablo
Z mojej strony to wygląda tak.
Skoro dziewczyny z salsy tańczą na przerwach pomiędzy setami to ta muzyka spokojnie wystarczy na mecz smile.gif
Sam pomagam w nagłośnieniu w PLS'ie na hali w Sosnowcu wiec myślę że trochę racji mi przyznacie smile.gif
Nie polecam śpiewania pod jakąś muzykę lub coś w tym stylu bo to naprawdę kiepsko wyjdzie.
Moja sugestia do Pana prowadzącego mecze to lepiej poderwać naszych przymulonych kibiców do dopingu. Może Pan troszkę częściej komentować przebieg spotkania niż skupiać się na muzyce, krzyknąć do mikrofonu np. "I na zagrywce Ewa Cabajewska !!!" A nie tak spokojnie powiedzieć, może nie przyniesie to rezultatu na 1-szych meczach, ale nasi dąbrowscy kibice jeszcze się muszą dużo nauczyć smile.gif
Jeśli chodzi o muzykę, którą puszczacie przed meczem to również wypadało by cos zmienić. Jak chodziłem na mecze w I lidze to praktycznie na każdym meczu słyszałem to samo. Nie ma problemu mogę Wam nagrać płytkę z kawałkami które każdy słyszał chociaż raz. Ważne żeby to zmienić, bo przychodząc po raz 20-sty na mecz MKS’u słysząc to samo praktycznie co mecz, naprawdę warto byłoby to zmienić.

Oferuje swoją pomoc, w tej sprawie. Bo chce żeby to wyglądało jak na innych meczach w LSK a nie jak na jakimś koncercie smile.gif

Takie moje sugestie, co myślicie o tym ? wink.gif
stranger
Zamierzenie CSiR'u jest takie zeby poderwac publicznosc jak na meczach w Spodku na lidze swiatowej. Niestety profesjonalnym kibicowaniem nie da sie tego zrobic. Jedynie muzyka ktora wszyscy znaja powoduje ze rece sie same skladaja do kibicowania. Wy tworzycie profesjonala grupe ktora zna sie na prawdziwym kibicowaniu i organizowaniu sie przed meczem i w trakcie niego. Miastu raczej chodzi o to zeby na mecze przychodzili ludzie starsi i mlodzi i cale rodziny.

Przekaze wasze sugestie do CSiR'u bo ja pewnie bede puszczal muzyke to tylko ten jeden raz w zastepstwie P. Edyty bo nie mam z nimi nic wspolnego ;-) Ja tylko pomagam i sponsoruje druzyne bo sam kiedys gralem w siatke :-)
deepablo
No ok smile.gif
Założenia CSiR’u są trafne lecz jeszcze bardzo dużo nam do nich brakuje.
Myślę, że muzyka nie podrywa aż tak bardzo do dopingowania na meczu. Może w jakimś mniejszym stopniu tak, ale jeden powie ze jego satysfakcjonuje Zbyszek Wodecki i muzyka na hali jest totalnie do bani, a drugi powie, że lubi dance czy pop i ze ogólnie mu się podoba, więc myślę że kwestia muzyki to naprawdę jest jedna z mniej ważnych spraw na hali, ale myślę, że wypadało by tą muzykę trochę zmienić.
Spoko, jak mamy przerwę techniczną czy czasową to wtedy klub kibica odpoczywa, a to jest czas dla Was, wtedy możecie puszczać muzykę, przypominać sponsorów czy zapowiedzieć następny mecz itp. Lecz gdy mamy po zdobyciu punktu te ok. 10-15 sek. aż do gwizdka sędziego to dajcie szanse klubowi kibica. To powinien być czas dla nich, a Pan spiker może jeszcze poderwać resztę kibiców do wspólnego kibicowania czy dołączenia się do klubu kibica. Myślę, że warto odpuścić puszczanie tej muzyki, mając tak naprawdę 10 czy 15 sekund nie wiele usłyszymy z tej piosenki, a np. krzyknąć „Na zagrywce Ania Białobrzeska” czy „Cała hala dołącza się do klubu kibica” lub „Pomagamy naszym zawodniczką, nie przestajemy dopingować” Pomysłów jest naprawdę wiele i wiem to z mojego doświadczenia. Poza tym KK będzie słychać dobrze nic go nie zagłuszy a przy okazji na pewno znajdzie się ktoś na hali kto się dołączy do kibicowania.

Pozdrawiam ! smile.gif

stranger
CYTAT(deepablo @ pią, 14 gru 2007 - 00:06) *
No ok smile.gif
Założenia CSiR’u są trafne lecz jeszcze bardzo dużo nam do nich brakuje.
Myślę, że muzyka nie podrywa aż tak bardzo do dopingowania na meczu. Może w jakimś mniejszym stopniu tak, ale jeden powie ze jego satysfakcjonuje Zbyszek Wodecki i muzyka na hali jest totalnie do bani, a drugi powie, że lubi dance czy pop i ze ogólnie mu się podoba, więc myślę że kwestia muzyki to naprawdę jest jedna z mniej ważnych spraw na hali, ale myślę, że wypadało by tą muzykę trochę zmienić.
Spoko, jak mamy przerwę techniczną czy czasową to wtedy klub kibica odpoczywa, a to jest czas dla Was, wtedy możecie puszczać muzykę, przypominać sponsorów czy zapowiedzieć następny mecz itp. Lecz gdy mamy po zdobyciu punktu te ok. 10-15 sek. aż do gwizdka sędziego to dajcie szanse klubowi kibica. To powinien być czas dla nich, a Pan spiker może jeszcze poderwać resztę kibiców do wspólnego kibicowania czy dołączenia się do klubu kibica. Myślę, że warto odpuścić puszczanie tej muzyki, mając tak naprawdę 10 czy 15 sekund nie wiele usłyszymy z tej piosenki, a np. krzyknąć „Na zagrywce Ania Białobrzeska” czy „Cała hala dołącza się do klubu kibica” lub „Pomagamy naszym zawodniczką, nie przestajemy dopingować” Pomysłów jest naprawdę wiele i wiem to z mojego doświadczenia. Poza tym KK będzie słychać dobrze nic go nie zagłuszy a przy okazji na pewno znajdzie się ktoś na hali kto się dołączy do kibicowania.

Pozdrawiam ! smile.gif

Ok jak dla mnie to wyglada spoko.
Ja bede puszczal muzyke tylko w przerwach technicznych ale taka do ktorej mozecie kibicowawc w jej rytm (to poderwie szarakow do kibicowania), a wy dajecie czadu przed zagrywka i po zdobyciu punktow.
Jakby sie wam troche zapomnialo ;-) to przy zagrywce bede puszczal poczatek "Queen - we will rock you"

Pozdrawiam
Prosty
zalozenie CSiRu - zeby przychodzily rodziny, starsi ludzie itd. Jak dla mnie nie mozna tego zrealizowac, bo wiekszosc ludzi odstrasza cena biletu oraz gra siatkarek. Ostatnio u mnie w domu od mamy padly takie slowa: wstep 10 zl, slaba gra - marnowanie czasu i pieniedzy. Dla ludzi, ktorzy maja przyjsc i tak przyjda, a Ci "jednorazowi" i tak nie beda bawili sie przy muzyce :) oczywiscie to tylko moje zdanie wink.gif Pierwszy mecz - duze oczekiwania co do meczu + wstep wolny = pelna hala. Zespol z Dabrowy to nie reprezentacja calej Polski, gdzie ludzi zjezdzaja sie na dane wystepy z calej Polski. Zawsze bedzie nadmiar osob na reprezentacje, co innego z klubem.
Goły
Uwaga !

Jutro ,te osoby które zanotowały obecność na ostatnim spotkaniu klubu kibica proszone sa o przyjście na mecz około godziny 16 , gdyz mamy ograniczoną liczbe wejściowek i trzeba je jeszcze wypełnić !! Wchodzimy tym wejściem co ostatnio i żadnej oficjalnej zbiórki nie ma . Odpowiednie osoby będą stały tam z wejściowkami i listą .
Jutro wszyscy Ci , którzy wybierają się na sektor KK proszeni są o założenie BIAŁEJ KOSZULKI /BLUZY.

Na meczu będzie zbiórka konfetti i serpentyn na kolejne mecze MKS-u. Tu nie chodzi o to że macie je sobie jutro rzucić , bo na jutro konfetti jest, tylko kto zrobił niech poda komuś od bębnów czy mnie.

Kolejna sprawa to prośba o nie przekładanie elementów oprawy z miejsca na miejsce tylko niech każdy użyje tego co ma na krzesełku .

Nie zapomnijcie o drobnych na kolejne oprawy , bo pomysłów jest kilka , ale niestety wszystko kosztuje.

Śpiewamy głośno nie zwracając uwagi na muzyke , chearleaderki czy inne bobry.

Na meczu będzie podanych więcej informacji odnośnie wyjazdu do Bielska -Białej .

Do zobaczenia jutro i DO BOJU MKS !
deepablo
Prosty ma w większym stopniu rację.
Co do wypowiedzi Stranger'a myślę ze można by spróbować dopingować w rytm jakieś muzyki, ale ważne żeby nie była ona puszczona głośno bo wtedy też z tego wyjdą nici smile.gif

Klub-Kibica przychodzi koło godziny wcześniej przed meczem, wiec można by w tym czasie przećwiczyć ten element dopingu i zobaczyć czy ogólnie taka opcja da radę wink.gif
endriu
Myślę, że z kibicowaniem jest coraz lepiej. Odpowiednio dozowana muzyka, plus gardła zasiadających w sektorze KK, a przede wszystkim radosna i pewna gra naszych dziewczyn, przyczyniły się do wspaniałej atmosfery w hali. Atmosfery triumfu.
Brakuje jeszcze tego, aby więcej osób włączyło się w aktywny doping.

Są jeszcze niedociągnięcia, moim zdaniem należy zgrać się w momencie wykonywania zagrywki, ( bęben, oklaski) oraz powinniśmy więcej razy liczyć "do trzech"

pozdr...
Arbas
Nie wyobrażamy już sobie meczu bez KLUBU KIBICA!

Jesteście świetni i coraz lepiej zorganizowani.
Przyjaźń z Panią Muzyką też chyba rozkwita, ponieważ się wzajemnie uzupełniacie.
Zawodniczki doceniły Wasz wkład w wygraną i pięknie Wam na zakończenie podziękowały.
Taki gest ucieszył wszystkich widzów.
W imieniu własnym i grupy znajomych życzę Wam z okazji Świąt spełnienia marzeń osobistych i tych związanych z Klubem Kibica. O zasponsorowaniu Wam koszulek mówimy z każdym zawsze i wszędzie.
Może to odniesie pozytywny skutek. Kto wie?

Zibar
Świetne widowisko, historyczne zwycięstwo, mam nadzieję, że nastąpiło zapowiadane przełamanie i teraz mecze z drużynami w naszym zasięgu będziemy wygrywać smile.gif
Kto nie był niech żałuje tongue.gif

Goły
Klub Kibica potrzebuje osób , które mają zdolności graficzne do tworzenia projektów lub malowania pewnych elementów oprawy o dużych rozmiarach ! chętnych prosze o info na priv .
Piotrekdg
Jutro na spotkaniu ,będzie przeprowadzona zbiórka pieniędzy na oprawę do Bielska.Za pieniądze ,które uda nam sie zebrac zakupimy niezbędne materiały które pozwolą nam w przygotować czegos ciekawego. Chciałem tutaj przypomniec ze 104zł ktore zebralismy tydzien temu sie nierozpłyneły, one dalej są ale jezeli chcemy pokazac sie Bielsku Białej z dobrej strony potrzebna jest większa gotówka!
neodg
Ciekawy jestem ile osób będzie chętnych na ten wyjazd, wydaje mi się że więcej niż jest miejsc w autokarze. Zobaczymy ja napewno będę.
Kamil_
CYTAT(neodg @ pon, 17 gru 2007 - 15:03) *
Ciekawy jestem ile osób będzie chętnych na ten wyjazd, wydaje mi się że więcej niż jest miejsc w autokarze. Zobaczymy ja napewno będę.

tylko co wtedy, co lub kto, będzie decydować, kto może jechać? laugh.gif
ario
kto pierwszy, ten lepszy dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.