Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibicowanie w LSK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
wezu_91
Uważajcie co piszecie bo Krysia właśnie czyta ten temat tongue.gif biggrin.gif

Happy new year dla wszystkich :)

PS. Wybacz Zibar że spam, no ale w sylwestra odpuść tongue.gif biggrin.gif
RuFuS
Dosiego dla wszystkich, którym siatkówka w Dąbrowie nie jest obca.
Dla Krysi i wszystkich lasek MKS-u (znaczy się wspaniałych naszych siatkarek), dla Wiesława...itd.
Dla KK i wszystkich aktywnie dopingujących!
Nowy 2008 Rok ma być jeszcze lepszy, broń..... nie gorszy, czego wszystkim życzę!

Szczęśliwego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RuFuS
andy
Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Całemu zespołowi MKS przede wszystkim dużo zdrowia, aby omijały go kontuzje i sprawiał nam tyle radości co w ostatnim meczu. Osobiście życzę sobie jak i innym studentom jak najlepszego zdania sesji,która zbliża sie dużymi krokami i żeby zima szybko minęła i można było zagrać jak najszybciej w plażówkę :))) A już niedługo następny meczyk LSK więc trzeba zebrać siły na dobry doping.
Happy New Year all !!!!!
ario
1:
Kochana Dąbrowo, kochana Dąbrowo,
na zawsze pokochałem Cię,
Kochana Dąbrowo, kochana Dąbrowo,
ja wierzę, że wygrasz dziś mecz, ważny mecz...
la la la la la
lalalalalala
lalalalalalalalaaaaaa x2

całą piosenkę można z 2/3 razy powtórzyć :) melodię chyba wszyscy znają?

2:
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca, które My,
za Dąbrowę damy w każdy czas, czy czas dobry, czy czas zły!
Nie dla nas jest porażki smak, nie dla nas forma zła,
Na całe gardło krzyczmy wraz: Dąbrowa Mistrza Polski (?) / (LSK) ma
Gdziekolwiek ona będzie grać, blisko czy daleko stąd,
tam będzie z nią DĄBROWSKA BRAĆ, aby dopingować Ją...
lalalalalalalalalalalala.... tongue.gif
to też znane, prawda? wink.gif

edit:
Nie na temat LSK, ale na temat kibicowania :)zobaczcie jak Panathinaikos się świetnie bawi biggrin.gifhttp://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E - to akurat na koszykówce
http://www.youtube.com/watch?v=FgHmmNz1p5o i http://www.youtube.com/watch?v=OYsQeQhtkYA - ale to już na siatkówce

może uda się tak rozbujać halę "Centrum" biggrin.gif biggrin.gif
Szewiec
Wszystko ładnie, pięknie z tymi przyśpiewkami, ale moim zdaniem najpierw powinniśmy się nauczyć "My fani z Dąbrowy" WSZYSCY... żeby to jako-tako wychodziło... Bo na razie to porażka... Dopiero potem można się brać za takie "ambitniejsze" teksty...

Pozdr;)
siikor
Witam w nowym roku. Odrazu kilka sprostowań :

1. Nie pisać głupot na temat wchodzenia na sektor na karnety - dopinguje KTO CHCE a nie tylko osoby które są w KK! Ci, którzy śpiewać ochoty nie mają ewentualnie zostaną GRZECZNIE wyproszeni z sektora i tyle. Sektor jest ogólnodostępny z tym tylko zastrzeżeniem, że trzeba tam coś robić i nie mówię tu o jedzeniu!

2. Co do propozycji Ario na temat nowych piosenek - nauczmy się tego co jest na tyle dobrze, żeby nie było mruczenia. Wtedy będziemy myśleć nad nowymi przyśpiewkami!

3. Co do sprawy dofinansowania o której tu ktoś pisał - żeby zaprosić p. Karlika.. TO JUŻ BYŁO PORUSZONE! Zapraszam na spotkania a będziesz wiedział wszystko :)

4. Dosiego Nowego i dużo popcornu na meczach biggrin.gif

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Bocian
Ario większość osób nie potrafi się nauczyć piosenki dąbrowa ale ale gdzie tekst jest prosty jak konstrukcja cepa a co dopiero przyśpiewki gdzie jest 4-6 wersów różnego tekstu
Prosty
CYTAT(siikor @ śro, 02 sty 2008 - 23:30) *

1. Nie pisać głupot na temat wchodzenia na sektor na karnety - dopinguje KTO CHCE a nie tylko osoby które są w KK! Ci, którzy śpiewać ochoty nie mają ewentualnie zostaną GRZECZNIE wyproszeni z sektora i tyle. Sektor jest ogólnodostępny z tym tylko zastrzeżeniem, że trzeba tam coś robić i nie mówię tu o jedzeniu!

przychodze o 16:35 i szukam wolnego miejsca, bo zostalo juz ich kilka, z czego 1/3 ludzi to rodzice z dziecmi, ktore krzycza co chca i na dodatek denerwuja :/ Az sie zdziwilem na meczu co tak duzo ludzi na sektorze KK, ze moze troche pomoga w dopingu, a tu nic. Jedynie stali bywalcy jak zawsze dopingowali swoja druzyne :):)

Co do nowych przyspiewek moja opinia jest taka : nauczyc sie starych i dopiero zaczac myslec o nowych. Skoro sporo osób nie zna : dabrowa ale ale, albo to my fani z dabrowy, to nowe bedzie znała 1/3 dry.gif
Padziu
CYTAT(siikor @ śro, 02 sty 2008 - 23:30) *

2. Co do propozycji Ario na temat nowych piosenek - nauczmy się tego co jest na tyle dobrze, żeby nie było mruczenia. Wtedy będziemy myśleć nad nowymi przyśpiewkami!

3. Co do sprawy dofinansowania o której tu ktoś pisał - żeby zaprosić p. Karlika.. TO JUŻ BYŁO PORUSZONE! Zapraszam na spotkania a będziesz wiedział wszystko :)

4. Dosiego Nowego i dużo popcornu na meczach biggrin.gif

Czyli chcesz żeby na sektor whodziły dzieci jedzące popcorn a nie ludzie którzy naprawde chcą se pokrzyczeć i podopingować?? A co do piosennek to licze na to że wreszcie wszyscy sie nauczą tych przyśpiewek które powinny być już znane (Dąbrowa alle alle , To my fani z Dąbrowy) a nie uczenie sie novych skroro większość nie zna tych
siikor
Nie chodzi mi o to że te dzieci i rodzice mają tam wchodzić, siedzieć i wpierdzielać popcorn tylko o to, że jeżeli już wejdą to wtedy dopiero będziemy ich wypraszać. Bo może się okazać że wejdzie rodzic jeden z drugim i będzie krzyczał od kogoś z KK. Ogarniemy to na następnym meczu i zobaczymy jak wyjdzie :)

Calisia
Gratulacje panowie...doping w Bielsku podobno bardzo fajny no i spora ekipa zawitała!!

Mam nadzieje, że do Kalisza również przyjedziecie smile.gif
andy
trochę nas było w Bielsku, super sprawa :)). Skoro teraz jest wyjazd aż do Bydgoszczy to pewnie do Kalisza tez będzie organizowany, oby biggrin.gif :))
Bocian
Potrzebujemy kogoś kto ma maszynę do szycia, potrafi się nią posługiwać i posiadać trochę wolnego czasu żeby nam pomóc.... jak ktoś sam potrafi szyć lub zna taką osobę która nam pomoże w tej sprawie to proszę pisać.
Calisia
Jeśli jednak chcielibyście aby ktoś wam uszył flagę polecam: http://www.szaliki.com/
Również ta firma wykonuje szaliki.. za 100 sztuk zapłaciliśmy 1400zł.
siikor
CYTAT(Calisia @ pią, 04 sty 2008 - 09:54) *
Jeśli jednak chcielibyście aby ktoś wam uszył flagę polecam: http://www.szaliki.com/
Również ta firma wykonuje szaliki.. za 100 sztuk zapłaciliśmy 1400zł.

nie chodzi nam o uszycie flagi :)

Calisia
CYTAT(siikor @ pią, 04 sty 2008 - 12:14) *
nie chodzi nam o uszycie flagi :)

To tak na przyszłość... kiedyś na pewno flaga wam się przyda wink.gif
Kamil_
Trochę pomieszałem na zebraniu te koszulki jak się okazuje. Ale myślę że w wybranej "trójce" jak się usunie napis Klub Kibica i walnie tam napis MKS, a na dole zostawi Dąbrowa Górnicza to będzie spoko wink.gif
Goły
W sobote 12.01.2008r na portierni hali w godzinach 11 : 00- 12 : 00 będą zbierane pieniadze na szaliki od ludzi ktorzy sie zapisali !!!!!! Pamietajcie ! im szybciej bedzie kasa tym szybciej beda szaliki ! SOBOTA - portiernia !!
gregorian79
..dajcie jeszcze jakis jeden termin..jutro czy kiedys bo zamowilem dwa a na 11-12ta disiaj nie zdazylem..z gory dzieki..
..post do usuniecia jak ktos mi odpowie:)
siikor
Kolejne terminy zbiórki pieniędzy na szaliki :

Wtorek tj. 15.01 w godzinach : 12 - 13
Środa tj. 16.01 w godzinach : 11 - 12

szer
Toć to dobrze, że kolejne terminy wyznaczyliście ;p
Goły
ŚRODA TO OSTATECZNY TERMIN WPŁATY NA SZALIK ! ! ! PÓŹNIEJ BĘDZIE MOŻNA KUPIĆ ALE W WOLNEJ SPRZEDAŻY OCZYWIŚCIE PO WYZSZEJ CENIE !
Michael
Zamowiliscie juz szaliki??
Bocian
W poniedziałek mamy wysłać zaliczkę i wtedy nasze zamówienie zostanie potwierdzone a wykonawca rozpocznie ich produkcje...
Michael
A ile mniej wiecej bedzie trwala ta produkcja?? Mam nadzieje, ze beda juz na mecz z Bialymstokiem:)
Goły
Spokojnie, do 10 dni od momentu produkcji szaliki będą . Wszystko będzie na bieżąco pisane na forum .
Robert123
Panowie poniżej przedstawiam link ze SZCZECINA z meczu: Piast - Gwardia Wrocław, może u nas przed meczem z Białymstokiem przydałyby się serpentyny, byłoby fajnie,a widowisko zyskałoby na atrakcyjności. Moze inni "oglądacze" przyłączyliby się do dopingu. Warto coś takiego zrobić i pomysleć o tym. W momencie gdy dwie drużynywychodzą na prezentacje i stoją na parkiecie sznur serpentyn lecących z trybun i zrobiłoby się atrakcyjnie.

http://ligowiec.net/fotografia/mecz-12330/...1180.96527000/0

http://ligowiec.net/fotografia/mecz-12330/...1180.26076000/0
ario
CYTAT(Robert123 @ nie, 13 sty 2008 - 11:18) *
Panowie poniżej przedstawiam link ze SZCZECINA z meczu: Piast - Gwardia Wrocław, może u nas przed meczem z Białymstokiem przydałyby się serpentyny, byłoby fajnie,a widowisko zyskałoby na atrakcyjności. Moze inni "oglądacze" przyłączyliby się do dopingu. Warto coś takiego zrobić i pomysleć o tym. W momencie gdy dwie drużynywychodzą na prezentacje i stoją na parkiecie sznur serpentyn lecących z trybun i zrobiłoby się atrakcyjnie.
http://ligowiec.net/fotografia/mecz-12330/...1180.96527000/0

http://ligowiec.net/fotografia/mecz-12330/...1180.26076000/0

To było omawiane na którymś spotkaniu. Ktoś miał załatwić te rolki do kas fiskalnych tongue.gif
Niestety wszystko ucichło. Ale można jeszcze o tym pogadać wink.gif
szer
Skoczyć do Makro i kupić ;p. Makro niedaleko, kilka rolek w dobrej cenie jest =]. Dokładnie nie pamiętam ile, bo dawno w Makro nie byłem i nie widziałem ostatnich ulotek reklamowych. Ale tak jak robert mówi, można coś takiego zrobić =]
wezu_91
Ja się popytam, bo obiecałem Gołemu że spróbuje załatwić.
Jak mi się nie uda, to dopiero wtedy będzie trzeba kupić.
Padziu
Ile tych rolek chcecie??? Ja sie postaram załatwić i na mecz przynieść smile2.gif
Kamil_
zapewne czym więcej tym lepiej. Nie wszystko musi "polecieć" na jednym meczu smile2.gif
równy
Załatw ile możesz,nic sie nie stanie jak będą leżały z magazynie.Ale czy będziemy robili coś z nimi to jeszcze zobaczymy rolleyes.gif
ario
CYTAT(Padziu @ wto, 15 sty 2008 - 15:33) *
Ile tych rolek chcecie??? Ja sie postaram załatwić i na mecz przynieść smile2.gif

20 rolek na pewno wystarczy.

A jak sprawa ma się z konfetti? Jest coś jeszcze, czy trzeba ciąć ulotki z Reala? laugh.gif
Goły
Konfetti ciąć na bierząco i serpentyny tez przynosic razem z konfetti na mecz z Bialymstokiem !
Prosty
to znow zrobie dostawe konfetti smile2.gif akurat, nudzi mi sie, nie moge chodzic - dzieki za zajecie tongue.gif
endriu
Na stronie klubu w zakładce "księga gości" jest pewien wpis.
Zapraszam do czytania.

pozdr...
szer
Przeczytany smile2.gif. Cóż może poprzedni doping był fajny dla zawodniczek, ale następny ma być jeszcze fajniejszy ^^
endriu
PRZEŻYJMY TO RAZ JESZCZE

Zaznaczam, że ma to związek z kibicowaniem laugh.gif

pozdr...
Bocian
UWAGA!

Z racji tego że do piątku szaliki najprawdopodobniej nie zostaną wysłane i sporo osób które zadeklarowały się do kupienia szalika nie zapłaciło jeszcze pieniędzy przedłużamy zbiórkę do piątku...
Niestety nie będziemy stać już na hali z powodu napiętego terminarza smile2.gif pieniądze będzie można wpłacać do mnie po wcześniejszym ustaleniu godziny i miejsca spotkania dzwoniąc pod numer 515672161!
Piotrekdg
Dla mnie to śmieszne troche!!Ci co sie zapisali wiedzą ze maja dac akse a jakos ich to mało chyba obchodzi skoro nie płaca!Chcecie zeby wszystko było super i jak najszybciej wiec PŁACIĆ!!Chłopaki ktorzy zbieraja kase musza tracic swoj czas dzwonic do Łodzi a reszta to olewa!Dlatego ja bym proponował zeby osoby ktore sie zapisaly a nie zaplaca do piatku nie mogły kupowac szalika po cenie tej która była:P tylko za kare wyższa:P
Goły
I tak będzie . Do piątku nie będzie kasy , po ptokach , zapraszam przed meczem bo zakup szalika angry2.gif
Goły
PŁACIĆ PIENIĄDZE ZA SZALIKI ! ! ! ja ani nikt inny z własnej kieszeni do tego interesu dokładał nie będe ... po co się zapisujecie skoro potem nie płacicie pieniędzy !
mydlik
Proponuję ujawnić listę tych nickowiczów,deklarujących zakup szalików, a to olali.Będziemy przynajmniej wiedzieć ,którzy są tacy wiarygodni, a ich głównym zajęciem jest w większości nabijanie postów.
Padziu
CYTAT(mydlik @ pią, 18 sty 2008 - 20:31) *
Proponuję ujawnić listę tych nickowiczów,deklarujących zakup szalików, a to olali.Będziemy przynajmniej wiedzieć ,którzy są tacy wiarygodni, a ich głównym zajęciem jest w większości nabijanie postów.

Dobry pomysł przynajmniej będzie wiadomo kto jest mocny w gębie a w portfelu już nie cool.gif
Padziu
Nowa przyśpiewka :
Leo leo leole! <2x>
Kto dziś wygra ważny mecz? <2x>
Oczywiście MKS <2x>
Leooo <2x>
Kamil_
Ja bym z kolei proponował przyśpiewkę taką jaka jest na Legii. Pewnie większość będzie kojarzyć, bo jest ona bardzo prosta, a i efekt fajny, przez to że większość potrafiła by ją zaśpiewać.

"Waaarszawaaa Warszawa Waaarszaawa" zamiast tego jedziemy Dąbrowa i będzie spoko smile2.gif Chętnie bym rzucił jakimś linkiem, ale nie mam pod ręką. Co Wy na to?
nieznajomy
CYTAT(Kamil_ @ nie, 20 sty 2008 - 00:32) *
Ja bym z kolei proponował przyśpiewkę taką jaka jest na Legii. Pewnie większość będzie kojarzyć, bo jest ona bardzo prosta, a i efekt fajny, przez to że większość potrafiła by ją zaśpiewać.

"Waaarszawaaa Warszawa Waaarszaawa" zamiast tego jedziemy Dąbrowa i będzie spoko smile2.gif Chętnie bym rzucił jakimś linkiem, ale nie mam pod ręką. Co Wy na to?

Będąc na meczu z Winiarami Kalisz przjezdni prezenowali piosenke na styl "Warszaaaaaaawa..."
Może wymyślić lepiej coś swojego zamiast kopiować ??
siikor
a może zamiast wymyślać nowe pieśni każdy nauczyłby się tych co są ?! angry2.gif
ario
Kamil_, chodzi Ci o to.
http://youtube.com/watch?v=OnBnX_yPAfU

Dobre to jest, ale Sikor dobrze mówi, KK powinien znać wszystkie dotychczasowe pieśni, jakie są, a potem powinien się brać za nowe. Nie może być tak, że 10 osób śpiewa, a reszta jąka coś sobie pod nosem.

Chyba trzeba zrobić śpiewnik dla każdego z osobna blink.gif

Swoją drogą to można przeciągnąć taką pioseneczkę przez 10 minut biggrin.gif Ona chyba u nas jest, co nie?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.