wezu_91
Mon, 31 Dec 2007 - 18:50
Uważajcie co piszecie bo Krysia właśnie czyta ten temat

Happy new year dla wszystkich :)
PS. Wybacz Zibar że spam, no ale w sylwestra odpuść
RuFuS
Mon, 31 Dec 2007 - 19:28
Dosiego dla wszystkich, którym siatkówka w Dąbrowie nie jest obca.
Dla Krysi i wszystkich lasek MKS-u (znaczy się wspaniałych naszych siatkarek), dla Wiesława...itd.
Dla KK i wszystkich aktywnie dopingujących!
Nowy 2008 Rok ma być jeszcze lepszy, broń..... nie gorszy, czego wszystkim życzę!
Szczęśliwego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RuFuS
andy
Mon, 31 Dec 2007 - 21:11
Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Całemu zespołowi MKS przede wszystkim dużo zdrowia, aby omijały go kontuzje i sprawiał nam tyle radości co w ostatnim meczu. Osobiście życzę sobie jak i innym studentom jak najlepszego zdania sesji,która zbliża sie dużymi krokami i żeby zima szybko minęła i można było zagrać jak najszybciej w plażówkę :))) A już niedługo następny meczyk LSK więc trzeba zebrać siły na dobry doping.
Happy New Year all !!!!!
ario
Wed, 02 Jan 2008 - 19:37
1:Kochana Dąbrowo, kochana Dąbrowo,
na zawsze pokochałem Cię,
Kochana Dąbrowo, kochana Dąbrowo,
ja wierzę, że wygrasz dziś mecz, ważny mecz...
la la la la la
lalalalalala
lalalalalalalalaaaaaa x2całą piosenkę można z 2/3 razy powtórzyć :) melodię chyba wszyscy znają?
2:Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca, które My,
za Dąbrowę damy w każdy czas, czy czas dobry, czy czas zły!
Nie dla nas jest porażki smak, nie dla nas forma zła,
Na całe gardło krzyczmy wraz: Dąbrowa Mistrza Polski (?) / (LSK) ma
Gdziekolwiek ona będzie grać, blisko czy daleko stąd,
tam będzie z nią DĄBROWSKA BRAĆ, aby dopingować Ją...
lalalalalalalalalalalala....
to też znane, prawda?
edit:Nie na temat LSK, ale na temat kibicowania :)zobaczcie jak Panathinaikos się świetnie bawi
http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E - to akurat na koszykówce
http://www.youtube.com/watch?v=FgHmmNz1p5o i
http://www.youtube.com/watch?v=OYsQeQhtkYA - ale to już na siatkówce
może uda się tak rozbujać halę "Centrum"
Szewiec
Wed, 02 Jan 2008 - 22:25
Wszystko ładnie, pięknie z tymi przyśpiewkami, ale moim zdaniem najpierw powinniśmy się nauczyć "My fani z Dąbrowy" WSZYSCY... żeby to jako-tako wychodziło... Bo na razie to porażka... Dopiero potem można się brać za takie "ambitniejsze" teksty...
Pozdr;)
siikor
Wed, 02 Jan 2008 - 23:30
Witam w nowym roku. Odrazu kilka sprostowań :
1. Nie pisać głupot na temat wchodzenia na sektor na karnety - dopinguje KTO CHCE a nie tylko osoby które są w KK! Ci, którzy śpiewać ochoty nie mają ewentualnie zostaną GRZECZNIE wyproszeni z sektora i tyle. Sektor jest ogólnodostępny z tym tylko zastrzeżeniem, że trzeba tam coś robić i nie mówię tu o jedzeniu!
2. Co do propozycji Ario na temat nowych piosenek - nauczmy się tego co jest na tyle dobrze, żeby nie było mruczenia. Wtedy będziemy myśleć nad nowymi przyśpiewkami!
3. Co do sprawy dofinansowania o której tu ktoś pisał - żeby zaprosić p. Karlika.. TO JUŻ BYŁO PORUSZONE! Zapraszam na spotkania a będziesz wiedział wszystko :)
4. Dosiego Nowego i dużo popcornu na meczach

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Bocian
Wed, 02 Jan 2008 - 23:50
Ario większość osób nie potrafi się nauczyć piosenki dąbrowa ale ale gdzie tekst jest prosty jak konstrukcja cepa a co dopiero przyśpiewki gdzie jest 4-6 wersów różnego tekstu
Prosty
Thu, 03 Jan 2008 - 07:27
CYTAT(siikor @ śro, 02 sty 2008 - 23:30)

1. Nie pisać głupot na temat wchodzenia na sektor na karnety - dopinguje KTO CHCE a nie tylko osoby które są w KK! Ci, którzy śpiewać ochoty nie mają ewentualnie zostaną GRZECZNIE wyproszeni z sektora i tyle. Sektor jest ogólnodostępny z tym tylko zastrzeżeniem, że trzeba tam coś robić i nie mówię tu o jedzeniu!
przychodze o 16:35 i szukam wolnego miejsca, bo zostalo juz ich kilka, z czego 1/3 ludzi to rodzice z dziecmi, ktore krzycza co chca i na dodatek denerwuja :/ Az sie zdziwilem na meczu co tak duzo ludzi na sektorze KK, ze moze troche pomoga w dopingu, a tu nic. Jedynie stali bywalcy jak zawsze dopingowali swoja druzyne :):)
Co do nowych przyspiewek moja opinia jest taka : nauczyc sie starych i dopiero zaczac myslec o nowych. Skoro sporo osób nie zna : dabrowa ale ale, albo to my fani z dabrowy, to nowe bedzie znała 1/3
Padziu
Thu, 03 Jan 2008 - 10:06
CYTAT(siikor @ śro, 02 sty 2008 - 23:30)

2. Co do propozycji Ario na temat nowych piosenek - nauczmy się tego co jest na tyle dobrze, żeby nie było mruczenia. Wtedy będziemy myśleć nad nowymi przyśpiewkami!
3. Co do sprawy dofinansowania o której tu ktoś pisał - żeby zaprosić p. Karlika.. TO JUŻ BYŁO PORUSZONE! Zapraszam na spotkania a będziesz wiedział wszystko :)
4. Dosiego Nowego i dużo popcornu na meczach

Czyli chcesz żeby na sektor whodziły dzieci jedzące popcorn a nie ludzie którzy naprawde chcą se pokrzyczeć i podopingować?? A co do piosennek to licze na to że wreszcie wszyscy sie nauczą tych przyśpiewek które powinny być już znane (Dąbrowa alle alle , To my fani z Dąbrowy) a nie uczenie sie novych skroro większość nie zna tych
siikor
Thu, 03 Jan 2008 - 11:26
Nie chodzi mi o to że te dzieci i rodzice mają tam wchodzić, siedzieć i wpierdzielać popcorn tylko o to, że jeżeli już wejdą to wtedy dopiero będziemy ich wypraszać. Bo może się okazać że wejdzie rodzic jeden z drugim i będzie krzyczał od kogoś z KK. Ogarniemy to na następnym meczu i zobaczymy jak wyjdzie :)
Calisia
Thu, 03 Jan 2008 - 14:27
Gratulacje panowie...doping w Bielsku podobno bardzo fajny no i spora ekipa zawitała!!
Mam nadzieje, że do Kalisza również przyjedziecie
andy
Thu, 03 Jan 2008 - 20:25
trochę nas było w Bielsku, super sprawa :)). Skoro teraz jest wyjazd aż do Bydgoszczy to pewnie do Kalisza tez będzie organizowany, oby

:))
Bocian
Fri, 04 Jan 2008 - 00:00
Potrzebujemy kogoś kto ma maszynę do szycia, potrafi się nią posługiwać i posiadać trochę wolnego czasu żeby nam pomóc.... jak ktoś sam potrafi szyć lub zna taką osobę która nam pomoże w tej sprawie to proszę pisać.
Calisia
Fri, 04 Jan 2008 - 09:54
Jeśli jednak chcielibyście aby ktoś wam uszył flagę polecam:
http://www.szaliki.com/Również ta firma wykonuje szaliki.. za 100 sztuk zapłaciliśmy 1400zł.
siikor
Fri, 04 Jan 2008 - 12:14
CYTAT(Calisia @ pią, 04 sty 2008 - 09:54)

Jeśli jednak chcielibyście aby ktoś wam uszył flagę polecam:
http://www.szaliki.com/Również ta firma wykonuje szaliki.. za 100 sztuk zapłaciliśmy 1400zł.
nie chodzi nam o uszycie flagi :)
Calisia
Fri, 04 Jan 2008 - 12:26
CYTAT(siikor @ pią, 04 sty 2008 - 12:14)

nie chodzi nam o uszycie flagi :)
To tak na przyszłość... kiedyś na pewno flaga wam się przyda
Kamil_
Thu, 10 Jan 2008 - 19:34
Trochę pomieszałem na zebraniu te koszulki jak się okazuje. Ale myślę że w wybranej "trójce" jak się usunie napis Klub Kibica i walnie tam napis MKS, a na dole zostawi Dąbrowa Górnicza to będzie spoko
Goły
Thu, 10 Jan 2008 - 23:54
W sobote 12.01.2008r na portierni hali w godzinach 11 : 00- 12 : 00 będą zbierane pieniadze na szaliki od ludzi ktorzy sie zapisali !!!!!! Pamietajcie ! im szybciej bedzie kasa tym szybciej beda szaliki ! SOBOTA - portiernia !!
gregorian79
Sat, 12 Jan 2008 - 12:57
..dajcie jeszcze jakis jeden termin..jutro czy kiedys bo zamowilem dwa a na 11-12ta disiaj nie zdazylem..z gory dzieki..
..post do usuniecia jak ktos mi odpowie:)
siikor
Sat, 12 Jan 2008 - 13:04
Kolejne terminy zbiórki pieniędzy na szaliki :
Wtorek tj. 15.01 w godzinach : 12 - 13
Środa tj. 16.01 w godzinach : 11 - 12
szer
Sat, 12 Jan 2008 - 13:22
Toć to dobrze, że kolejne terminy wyznaczyliście ;p
Goły
Sat, 12 Jan 2008 - 15:38
ŚRODA TO OSTATECZNY TERMIN WPŁATY NA SZALIK ! ! ! PÓŹNIEJ BĘDZIE MOŻNA KUPIĆ ALE W WOLNEJ SPRZEDAŻY OCZYWIŚCIE PO WYZSZEJ CENIE !
Michael
Sat, 12 Jan 2008 - 17:07
Zamowiliscie juz szaliki??
Bocian
Sat, 12 Jan 2008 - 21:16
W poniedziałek mamy wysłać zaliczkę i wtedy nasze zamówienie zostanie potwierdzone a wykonawca rozpocznie ich produkcje...
Michael
Sat, 12 Jan 2008 - 21:24
A ile mniej wiecej bedzie trwala ta produkcja?? Mam nadzieje, ze beda juz na mecz z Bialymstokiem:)
Goły
Sun, 13 Jan 2008 - 00:29
Spokojnie, do 10 dni od momentu produkcji szaliki będą . Wszystko będzie na bieżąco pisane na forum .
Robert123
Sun, 13 Jan 2008 - 11:18
Panowie poniżej przedstawiam link ze SZCZECINA z meczu: Piast - Gwardia Wrocław, może u nas przed meczem z Białymstokiem przydałyby się serpentyny, byłoby fajnie,a widowisko zyskałoby na atrakcyjności. Moze inni "oglądacze" przyłączyliby się do dopingu. Warto coś takiego zrobić i pomysleć o tym. W momencie gdy dwie drużynywychodzą na prezentacje i stoją na parkiecie sznur serpentyn lecących z trybun i zrobiłoby się atrakcyjnie.
http://ligowiec.net/fotografia/mecz-12330/...1180.96527000/0http://ligowiec.net/fotografia/mecz-12330/...1180.26076000/0
ario
Tue, 15 Jan 2008 - 10:49
CYTAT(Robert123 @ nie, 13 sty 2008 - 11:18)

Panowie poniżej przedstawiam link ze SZCZECINA z meczu: Piast - Gwardia Wrocław, może u nas przed meczem z Białymstokiem przydałyby się serpentyny, byłoby fajnie,a widowisko zyskałoby na atrakcyjności. Moze inni "oglądacze" przyłączyliby się do dopingu. Warto coś takiego zrobić i pomysleć o tym. W momencie gdy dwie drużynywychodzą na prezentacje i stoją na parkiecie sznur serpentyn lecących z trybun i zrobiłoby się atrakcyjnie.
http://ligowiec.net/fotografia/mecz-12330/...1180.96527000/0http://ligowiec.net/fotografia/mecz-12330/...1180.26076000/0To było omawiane na którymś spotkaniu. Ktoś miał załatwić te rolki do kas fiskalnych

Niestety wszystko ucichło. Ale można jeszcze o tym pogadać
szer
Tue, 15 Jan 2008 - 10:53
Skoczyć do Makro i kupić ;p. Makro niedaleko, kilka rolek w dobrej cenie jest =]. Dokładnie nie pamiętam ile, bo dawno w Makro nie byłem i nie widziałem ostatnich ulotek reklamowych. Ale tak jak robert mówi, można coś takiego zrobić =]
wezu_91
Tue, 15 Jan 2008 - 12:16
Ja się popytam, bo obiecałem Gołemu że spróbuje załatwić.
Jak mi się nie uda, to dopiero wtedy będzie trzeba kupić.
Padziu
Tue, 15 Jan 2008 - 15:33
Ile tych rolek chcecie??? Ja sie postaram załatwić i na mecz przynieść
Kamil_
Tue, 15 Jan 2008 - 15:46
zapewne czym więcej tym lepiej. Nie wszystko musi "polecieć" na jednym meczu
równy
Tue, 15 Jan 2008 - 15:53
Załatw ile możesz,nic sie nie stanie jak będą leżały z magazynie.Ale czy będziemy robili coś z nimi to jeszcze zobaczymy
ario
Tue, 15 Jan 2008 - 17:15
CYTAT(Padziu @ wto, 15 sty 2008 - 15:33)

Ile tych rolek chcecie??? Ja sie postaram załatwić i na mecz przynieść

20 rolek na pewno wystarczy.
A jak sprawa ma się z konfetti? Jest coś jeszcze, czy trzeba ciąć ulotki z Reala?
Goły
Tue, 15 Jan 2008 - 18:39
Konfetti ciąć na bierząco i serpentyny tez przynosic razem z konfetti na mecz z Bialymstokiem !
Prosty
Tue, 15 Jan 2008 - 21:04
to znow zrobie dostawe konfetti

akurat, nudzi mi sie, nie moge chodzic - dzieki za zajecie
endriu
Tue, 15 Jan 2008 - 22:31
Na stronie klubu w zakładce "księga gości" jest pewien wpis.
Zapraszam do czytania.
pozdr...
szer
Tue, 15 Jan 2008 - 22:58
Przeczytany

. Cóż może poprzedni doping był fajny dla zawodniczek, ale następny ma być jeszcze fajniejszy ^^
endriu
Wed, 16 Jan 2008 - 13:09
PRZEŻYJMY TO RAZ JESZCZEZaznaczam, że ma to związek z kibicowaniem
pozdr...
Bocian
Wed, 16 Jan 2008 - 13:14
UWAGA!Z racji tego że do piątku szaliki najprawdopodobniej nie zostaną wysłane i sporo osób które zadeklarowały się do kupienia szalika nie zapłaciło jeszcze pieniędzy przedłużamy zbiórkę do piątku...
Niestety nie będziemy stać już na hali z powodu napiętego terminarza

pieniądze będzie można wpłacać do mnie po wcześniejszym ustaleniu godziny i miejsca spotkania dzwoniąc pod numer
515672161!
Piotrekdg
Wed, 16 Jan 2008 - 14:42
Dla mnie to śmieszne troche!!Ci co sie zapisali wiedzą ze maja dac akse a jakos ich to mało chyba obchodzi skoro nie płaca!Chcecie zeby wszystko było super i jak najszybciej wiec PŁACIĆ!!Chłopaki ktorzy zbieraja kase musza tracic swoj czas dzwonic do Łodzi a reszta to olewa!Dlatego ja bym proponował zeby osoby ktore sie zapisaly a nie zaplaca do piatku nie mogły kupowac szalika po cenie tej która była:P tylko za kare wyższa:P
Goły
Wed, 16 Jan 2008 - 15:05
I tak będzie . Do piątku nie będzie kasy , po ptokach , zapraszam przed meczem bo zakup szalika
Goły
Fri, 18 Jan 2008 - 17:37
PŁACIĆ PIENIĄDZE ZA SZALIKI ! ! ! ja ani nikt inny z własnej kieszeni do tego interesu dokładał nie będe ... po co się zapisujecie skoro potem nie płacicie pieniędzy !
mydlik
Fri, 18 Jan 2008 - 20:31
Proponuję ujawnić listę tych nickowiczów,deklarujących zakup szalików, a to olali.Będziemy przynajmniej wiedzieć ,którzy są tacy wiarygodni, a ich głównym zajęciem jest w większości nabijanie postów.
Padziu
Fri, 18 Jan 2008 - 22:07
CYTAT(mydlik @ pią, 18 sty 2008 - 20:31)

Proponuję ujawnić listę tych nickowiczów,deklarujących zakup szalików, a to olali.Będziemy przynajmniej wiedzieć ,którzy są tacy wiarygodni, a ich głównym zajęciem jest w większości nabijanie postów.
Dobry pomysł przynajmniej będzie wiadomo kto jest mocny w gębie a w portfelu już nie
Padziu
Sat, 19 Jan 2008 - 22:31
Nowa przyśpiewka :
Leo leo leole! <2x>
Kto dziś wygra ważny mecz? <2x>
Oczywiście MKS <2x>
Leooo <2x>
Kamil_
Sun, 20 Jan 2008 - 00:32
Ja bym z kolei proponował przyśpiewkę taką jaka jest na Legii. Pewnie większość będzie kojarzyć, bo jest ona bardzo prosta, a i efekt fajny, przez to że większość potrafiła by ją zaśpiewać.
"Waaarszawaaa Warszawa Waaarszaawa" zamiast tego jedziemy Dąbrowa i będzie spoko

Chętnie bym rzucił jakimś linkiem, ale nie mam pod ręką. Co Wy na to?
nieznajomy
Sun, 20 Jan 2008 - 09:33
CYTAT(Kamil_ @ nie, 20 sty 2008 - 00:32)

Ja bym z kolei proponował przyśpiewkę taką jaka jest na Legii. Pewnie większość będzie kojarzyć, bo jest ona bardzo prosta, a i efekt fajny, przez to że większość potrafiła by ją zaśpiewać.
"Waaarszawaaa Warszawa Waaarszaawa" zamiast tego jedziemy Dąbrowa i będzie spoko

Chętnie bym rzucił jakimś linkiem, ale nie mam pod ręką. Co Wy na to?
Będąc na meczu z Winiarami Kalisz przjezdni prezenowali piosenke na styl "Warszaaaaaaawa..."
Może wymyślić lepiej coś swojego zamiast kopiować ??
siikor
Sun, 20 Jan 2008 - 13:01
a może zamiast wymyślać nowe pieśni każdy nauczyłby się tych co są ?!
ario
Sun, 20 Jan 2008 - 14:15
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.