Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibicowanie w LSK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Tomek_dg
Moim zdaniem dwa rozwiązania:
1) nasz KK sektor D ewentualnie E goście F
2) my F a goście S.
Padziu
CYTAT(szer @ pon, 24 mar 2008 - 13:56) *
Bielsko też miało pełno bębnów i co? Zdarzało się, że siedzieli cicho...

Policja wymaga byśmy byli po przekątnej z nimi... Więc...

Dlatego napisałem - może byśmy poszli na sektor obecnie zajmowany przez gości (sektor F) a gości "wygonić" na sektor X lub T albo ewentualnie na górną część sektora S. widzę że temat się rozkręcił - trzeba pogadać o tym na zebraniu wink.gif
szer
Tylko ta druga strona wg mnie nie jest zbyt dobra do kibicowania dla KK...
Padziu
CYTAT(szer @ pon, 24 mar 2008 - 18:15) *
Tylko ta druga strona wg mnie nie jest zbyt dobra do kibicowania dla KK...

a można wiedzieć dlaczego??
mydlik
Moim zdaniem sektor dla KK drużyn gości powinien znajdować się jak najdalej i najwyżej od parkietu.Przekonaliśmy się,że inni też tak postępują.Drużyna o czym pisał Szczepan chce mieć w pobliżu wyłącznie miejscowych kibiców.Jest to temat który będzie poruszony na zebraniu.Będą różne głosy dotyczące lokalizacji sektorów,ale decydować powinna opinia naszej drużyny.
Szczepan
Witam!!
szer nie irutuj mnie. Nasze Gwiazdki nażekają na sektor dla przyjednych.To od nich znalezy .Dziewczyny "coś cały czas brzęrzczy za głowami - nie klubowe"Przykład MKS vs BKS w kwadracie Gwiazdki źle się czują bo nad sobą mają nie ten doping!!!!!!!!!!!!!!!!A co się rozczulać nad rywalkami naszych Gwiazdek.I tak na wyjazdach dostajemy najgorsze miejsca. - a my co fundacjia charytatywna??????????????
myddlik pomyśl - nie ja to stwierdzam - tylko Gwiazdki po bardzo krótkiej i konkretnej rozmowie; dzięki za poparcie!!
Goły
Przepraszam że się wtrącam ....latajmy za nimi po zmianie stron w każdym secie ......
endriu
Proponuję nurtujacy problem pozostawić do godziny siedemnastej dzisiaj:)

pozdr...
szer
Szczepan to Ty mnie nie irytuj... Tak jak napisał Goły... Latajmy po każdym secie za nimi... Ich zachcianki to jedno, wymogi ochrony i policji to drugie i zrozum to... Przez cały sezon mieliśmy jeden sektor i nikomu to nie przeszkadzało...
krzysiek
Nikt nie mówi, że mamy latać za nimi po całej sali, ale prawda jest taka, że u nas na hali to właśnie nasze siatkarki powinny czuć się jak "u siebie" mając zaraz za plecami doping swoich kibiców. Skoro już same zabrały głos w tej sprawie to chyba należy przynajmniej spróbować to uszanować. wink.gif Wkońcu to my jesteśmy dla nich, a nie odwrotnie. Biorąc pod uwagę te rzeczy i uwzględniając przy tym "przepisy oraz wymogi ochrony i policji" to zawsze można kibiców przyjezdnych ulokować na dotychczasowym naszym skrajnym sektorze. Piętro wyżej niż parkiet nie będą tak irytujący dla zawodniczek, a i oni sami nie będą mogli się skarżyć bo biorąc pod uwagę rozmiary naszej hali, zawsze mogliby "wylądować" zdecydowanie gorzej wink.gif
Niestety nie będę mógł brać udziału w dzisiejszej dyskusji na ten temat, ale wierzę że dojdziecie do rozwiązania najlepszego z możliwych wink.gif
Pozdr
adilew
Witam mam 2 pytania:
Pierwsze to czy mozna sie "zapisac" do kk?
A drugie to czy mozna gdzes dostac jeszce szaliki?
Zgóry dzieki za odpowiedz
szer
Przyjdź na zebranie KK dzisiaj o 17.00 (jeżeli tylko możesz) to wszystkiego się dowiesz na pewno =]
adilew
A jest mozliwos aby sie jeszce zapisac na tym zebraniu
Lui
CYTAT(adilew @ wto, 25 mar 2008 - 15:46) *
Witam mam 2 pytania:
Pierwsze to czy mozna sie "zapisac" do kk?
A drugie to czy mozna gdzes dostac jeszce szaliki?
Zgóry dzieki za odpowiedz

Tych szalików co my mamy już raczej nie kupisz chyba ze ktoś Ci sprzeda ale pewnie na najbliższym meczu z Muszyna tj. 30.03.08.r bedą sprzedawane te badziewne szaliki w cenie 25 zł :]
Szczepan
Witam!!
I po takich idiotycznch wypowiedziach nie mam pytań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pan "X" chce koszulkę lub szalik.
My jeździmy, doppingujemy, chłopaki robią transparenty - staramy się - a Ty co, na gotowe??
Zastanów się!!
Na spotkanie każdy może przyjść, ale nie licz (za jedno cześć na dywidendy)......
POZ.
krzysiek
Jakieś info z zebrania dzisiejszego można prosić ? Jeśli to są wiadomości nie do podania na forum, to prosiłbym na pw. Chciałbym wiedzieć co z jutrzejszym turniejem w Zawierciu i pozostałe rzeczy ustalone na zebraniu. Da się zrobić ?
Goły
Dzisiaj na portierni hali pojawią się specjalne plakaty - 3 rodzaje po 100 sztuk ! klub się nie postarał i nie zrobił jeszcze plakatów wieć bierzemy sprawy w swoje ręce . Rozwieszamy w nastepujący sposób - bierzemy plakaty i rozwieszamy wszedzie , na Centrum , Mydlicach , Gołonogu , Redenie , WSZĘDZIE ! na większych słupach inform. niech pojawi się więcej plakatów , żeby ludzie widzieli !!! klejcie gdzie się tylko da , nawet w autobusach możecie , w barach , szkołach , sklepach !!!!!! Niech nas będzie jak najwięcej !!! LICZYMY NA WAS !
szer
Szczepan.... nie rozumiem trochę Twojego wzburzenia... Szaliki KK były sprzedawane przecież. Kolega się zapytał czy jeszcze jakieś są. Koszulki też będą sprzedawane, więc nie wiem o co chodzi...
siikor
SZALIKI! Do sprzedaży niestety w najbliższym czasie nie trafią ponieważ cały nakład który był rozszedł się podczas jednego meczu a póki co nie planujemy ich dorabiać!

KOSZULKI! Do sprzedaży wprowadzone zostać mają przez klub, cena nieznana, termin sprzedaży również!

ZAPISY DO KK! Przyjdź na mecz, zapraszam na nasz sektor i dopinguj z całych sił, pojedź z nami na wyjazd, pokaż że zależy Ci na wspaniałym dopingu a napewno zostaniesz członkiem KK!

PS. Szczepan wyluzuj!

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Lui
Noo w przyszłym sezonie będziemy mieli identyfikatory i nie będzie tak jak w tym sezonie że kto przyjdzie do dostanie wejściówke , teraz będą sprawdzane listy na mecze wyjazdowe itp wink.gif
Lui
No jasne że więcej powinno ludzi przychodzić w końcu oni tu się przychodzą odstresować , bawić sią a nie przychodzą tu na skazanie , bo muszą a nasz DJ powinnien jakieś siatkarskie pieśni puszczać typu Jaki tu spokój , W górę serca.. biggrin.gif a nie puszcza co chwilę Hey Baby.. wink.gif
rolnik
Co myślicie o nowej sektorówce i transparencie ?? biggrin.gif mi sie bardzo podobalo wink.gifcelb (23).gif bardzo dobry pomysł bym z tym smile2.gif mysle ze więcej by sie takich przydało na przyszły sezon thumbup.gif
Bartek90
Ogolnie rzecz biorac to mi sie bardzo podobaja i sektorowka i transparent... co prawda transparent zobaczylem dopiero na zdjeciach ale naprawde jest super rolleyes.gif Kawal dobrej roboty... mysle ze inne KK moga nam pozazdroscic... rolleyes.gif rolleyes.gif
Goły
Od przyszłego sezonu prosze robić lepsze zdjęcia naszych opraw bo my tego nie robimy dla siebie bo nam sie nudzi w domu ! Chłopaki zarywali noce , w świeta żaden z nas praktycznie nie był całego dnia w domu z rodziną tylko malował , więc nastepnym razem prosze stanąc w dobrym miejscu i robić konkret foty .

Sektorówka zostaje , transparent nie gdyż było to uzupełnienie całej prezentacji a NIE FLAGA !
szer
Powinniśmy mieć fotografa w KK, który by chodził po hali i robił zdjęcia i kręcił filmy KK. Bo faktycznie mamy się czym pochwalić, ale nie mamy jak tego pokazać...
rolnik
moim zdaniem transparentu szkoda bo na jakis wyjazd moglby byc, a z tym kamerzystą lub fotografem jest bardzo dobry pomysl. Trzeba popytać poprostu czy ktos nie ma kamery i statywu to moze mogłby postawić i niech sie mecz kręci, a jeżeli chodzi o zdjęcia to mamy kolege który ma dobry aparat i może mógłby robić dużo zdjęć na meczach - zapytam.

Czy będzie wyjazd do Kalisza lub Mielca ?

pozdrawiam.
micael
z tego co wiem to Domel jest naszym fotografem na kazdym meczu jest i trzyma kamere zwróconą w naszą stronę smile2.gif pytajcie jego o jakies nasze foty;)
Goły
Taak rolnik 20 metrowy trans na wyjazd ;] nie wiem czy by się w sektorze gości na Zagłebiu zmieścił kolego ... rolleyes.gif
Prosty
CYTAT(Goły @ pon, 31 mar 2008 - 19:06) *
Taak rolnik 20 metrowy trans na wyjazd ;] nie wiem czy by się w sektorze gości na Zagłebiu zmieścił kolego ... rolleyes.gif

fajna masz godzine postu smile2.gif mam stary czas i to dlatego, jeszcze niby 19 biggrin.gif
Michael
CYTAT(Goły @ pon, 31 mar 2008 - 18:58) *
Sektorówka zostaje , transparent nie gdyż było to uzupełnienie całej prezentacji a NIE FLAGA !

Mysle, ze transparent tez mozna wywiesic od czasu do czasu na meczach u siebie. Szkoda bylo by czasu i pracy wlozonej przez Was w jego wykonanie.
Damian86mdc
Pewnie niktórzy oglądali mecz Skry i w pewnom momencie cała flaga poszła na Trybune. Jeśli mamy taką to mozna by spróbować.
Kumacie o co mi chodzi
Lui
mecz oglądałem ale flagi nie kojarzę..wink.gif wejź no zapodaj jakąś fotka jak masz..biggrin.gif

------------------
rolnik
wracając jeszcze na chwile do transparentu, myślałem raczej o przecięciu go na 3 części i zszyciu w jedną tak aby powstała sektorówka wink.gif

Jeżeli ktoś ma jakieś zdjęcia z meczu prosze o przesłanie smile2.gif
Bocian
Rolnik chyba nie widziałeś że na transparencie są płomienie. Po zszyciu tego w sektorówkę nie wyglądałoby dobrze... Flagę na wyjazdy musimy uszyć, a na to potrzebne są pieniądze... Dąbrowianie i transparent z Muszyny idą po sezonie do spalenia...
Padziu
CYTAT(Bocian @ wto, 01 kwi 2008 - 02:50) *
Rolnik chyba nie widziałeś że na transparencie są płomienie. Po zszyciu tego w sektorówkę nie wyglądałoby dobrze... Flagę na wyjazdy musimy uszyć, a na to potrzebne są pieniądze... Dąbrowianie i transparent z Muszyny idą po sezonie do spalenia...

A tak na marginesie - nie szkoda wam pracy i czasu włożonego w zrobienie transparentu i"Dąbrowian"?? zawsze można zrobić coś nowego a to zostawić i wywieszać na innych sektorach wink.gif
mydlik
Z tym pozbyciem się transparentu DĄBROWIANIE to raczej prima-aprilis.Nowe muszą być,ale ten również się przyda.
Bocian
Padziu czasu i pracy napewno szkoda, ale trzeba się zmobilizować po sezonie do jeszcze cięższej pracy, zrobić coś lepszego.
Lui
Noo wiadomo że trzeba sie zmobilizować i zrobić coś lepszego np jakąs fajną sektorówke coś takiego jak ma Winiary z napisem "Najstarsze miasto najlepsi kibice" wiadomo że nie takie same ale wymyśleć co moze być na niej to nie żaden problem..biggrin.gif ale wracając do tych transparentów przecież ich nie trzymacie w domu tylko w magazynie na halii więc chyba Wam ona sie przeszkadzają bo można walnąc gdzieś w kąt.. wink.gif
siikor
CYTAT(Michael @ pon, 31 mar 2008 - 19:35) *
Mysle, ze transparent tez mozna wywiesic od czasu do czasu na meczach u siebie. Szkoda bylo by czasu i pracy wlozonej przez Was w jego wykonanie.

Szkoda jest umrzeć.. a flagi jak będą to będą lepsze..

andy
CYTAT(Szczepan @ pią, 11 kwi 2008 - 10:55) *
Witam!!
W związku z wyjazdem do Kalisza zakładam ten temat.
Na obecną chwilę jedzie nas trzech, mamy jedno wolne miejsce w samochodzie.
Autko na gaz więc koszt przejazdu w obie strony przy czterech osobach oscylował będzie w granicach 20 - 25 zeta.
Chętnych proszę o kontakt na PW z podaniem nr telefonu ja oddzwonię w okolicach 19 jak będę znał szczegóły.
Kto pierwszy ten lepszy.
biggrin.gif
POZ.

Hej, kurde sorry Szczepan ale własnie kolega dzwonił i mam ten turniej w bilarda finałowy:/ więc nie mam jak się wybrać a chcialem bardzo :/ no nic w takim razie czekam na dobre wiadomości z Kalisza oby wygrały dziewczyny smile2.gif))
Szczepan
Witam!!
Szkoda, że było nas trzech, ale to Wasza strata. My ubawiliśmy się przednio w odrużnieniu do Gwiazdek. A mnie nie przepraszaj nie mogłeś i już. Jutro na hale, a w sobotkę do Mielca.
POZ.
Tomek_dg
Tak tylko dla przypomnienia bo nie jestem pewny na 100% że KK pamięta że 14.04 były urodziny Gosi Lis (przynajmniej tak podaje lsk.net.pl bo na stronie MKS-u nie ma dokładnej daty urodzin). Następna w kolejce jest Ewa Matyjaszek 23.04.
Goły
Żeby ktoś nie myslał , że w naszym kraju tylko kibice piłki nożnej są traktowani jak bydło tutaj relacja fanów AZSu Częstochowa podczas dwóch wyjazdów do Bełchatowa na mecze finałowe :

"Skra Bełchatów- AZS Częstochowa

Dzień pierwszy nas około 70 osób na sektorze, niestety przez tragiczną grę naszych siatkarzy i kilkanaście bębnów ciężko nam się przebić dopingiem.
Podminowani grą naszych i weselną atmosferą na hali wracamy do domu

Dzień drugi na sektorze około 60 osób. Na parkiecie to samo co dzień wcześniej. Po meczu przed halą trochę napinki. W eskorcie 7 suk na sygnale ruszamy spod hali, ale nasza podróż nie trwała za długo.

Zblokowano ulice i kazano nam wysiąść w lesie, jeżeli nie wysiądziemy padł tekst, że będą nas wywlekać. Kazali ustawić się i kolejno podchodzić do psa z kamerą, pokazywać dowód i podawać dane. Psy wzięły nas w kółko (psiarni było praktycznie tyle samo co nas w autokarze razem wziętych) ,wyciągnęli pały i zaczęli prowokacje. Dwóch z nas wzięli na bok i chcieli na nas wymusić , że to któryś z nas rzucał niebezpiecznymi przedmiotami z autokaru. Padł też tekst , że to też za nasze zachowanie po wyjściu z hali. Niewspominając o tym, że pod halą od jednego psiaka usłyszeliśmy "no to co teraz do lasu i wpierdol". Zawinęli jeszcze jednego do suki , ale wypuścili i dalej z tak licznym wahadłem jechaliśmy aż do trasy. Później była kolejna eskorta , bodajże nadciągnęły posiłki z Radomska ale już był spokój.

Opis dnia drugiego by Fanatyk (azsczestochowa.com)"

STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI ! ! !
mops
CYTAT(Szczepan @ wto, 15 kwi 2008 - 07:05) *
Witam!!
Szkoda, że było nas trzech, ale to Wasza strata. My ubawiliśmy się przednio w odrużnieniu do Gwiazdek. A mnie nie przepraszaj nie mogłeś i już. Jutro na hale, a w sobotkę do Mielca.
POZ.

ZAPRASZAMY smile.gif !!!
Szczepan
Witam!!
Wstępnie ustaliliśmy start z BP Krzychu i ja - czekam na kontakt od Gołego, jedno miejsce jest wolne - prosić się nie będę. biggrin.gif
Barwy zabrałem dziś z rańca i zostaje kwestia bębna, ale to dotyczy osób zainteresowanych wyjazdem.
krzysiek
Myślę, że jeśli ze mną pojedzie tylko Szczepan i Goły to bębęn spokojnie na tylne siedzenie można wziąć... bo niestety bagażnik moje ferrari ma zbyt mały wink.gif i mieści się tam tylko zestaw do szybkiej reanimacji samochodu na trasie biggrin.gif ... oby nie był potrzebny dry.gif Myślę, że spokojnie zajedziemy i wrócimy wink.gif a jedyny uszczerbek na zdrowiu to będą nasze zdarte doppingiem gardła
celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif
MKS !!! MKS !!! MKS !!! Dąąąąąąąąąąąąąąąąąbroooowaaaa !!! celb (23).gif celb (23).gif celb (23).gif
Goły
Dobrze sie czujecie fanatycy ?? wstępnie jedzie nas 8 osob ! dajcie se na wstrzymanie bo może pojedziemy tam w 3 samochody a start z BP to se możecie ustalać jak bedziecie jechac we dwóch...
krzysiek
Przeczytaj no to jeszcze raz ze zrozumieniem. Ja tam nie napisałem, że nie jedzie więcej osób, tylko że jeśli moim samochodem pojadą 3 osoby to bęben na tylnym siedzeniu może wylądować. Cała reszta jak na razie to tylko i wyłącznie WSTĘPNE propozycje, które są dogadania. Wszystko dokładnie będziemy wiedzieć i tak najpóźniej w piątek wieczorem - ilu nas jedzie, iloma samochodami, o której i skąd.
Szczepan
Goły nie przeczyta, a już na ludzi krzyczy,.

Mod: Proszę zachowywać kulturalną formę wypowiedzi!!!
siikor
Panowie szacunku trochę na tym forum.. ludzie czytają i potem się dziwić że mają takie a nie inne zdanie o kibicach blink.gif

SZCZEPAN : rzeczy typu zabieranie flag itp nie ustala się na forum! zastanów się co robisz.. nie pisz skąd wyjeżdżasz, co bierzesz - od tego jest PRWYWATNA WIADOMOŚĆ!!

DO WSZYSTKICH : Co do zabrania barw na ten mecz wstrzymajmy się z decyzją ! jeśli ktoś chce dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat - zapraszam na PW!

Mod:
Dziś zakończył się nasz pierwszy i zarazem ostatni sezon w LSK.
W związku z tym, że temat jest rozbudowany i w lidze zaszły zmiany, dyskusję prowadzimy w nowym temacie "Kibicowanie w +LK"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.