Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibicowanie w LSK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Padziu
Na mecz ubieramy sie na biało tak jak zwykle ??
ario
@szer, chodzi mi o to, czy każdy przychodzi o której chce biggrin.gif
nie ma żadnego zbierania się przed halą itp.?
Kamil_
Przychodzimy na te legitymacje które dostaliśmy, nie ma żadnej zbiórki wcześniejszej. Doping prowadzi Bocian. Nie było nic mówione o białych koszulkach, ale co to za problem założyć? Ja i pewnie sporo innych osób założy i tak, i o to apeluje do wszystkich. biggrin.gif
Padziu
OK
Bocian
Koszulki możecie założyć białe, chociaż znając życie to i tak cały sektor nie bedzie takowych posiadał, bo przyjdą jeszcze jakies leśne dziadki które nie wiedzą o koszulkach nic. Bardzo możliwe że jutro będę potrzebował jedną osobę do pomocy przy prowadzeniu dopingu, wiec powtarzać sobie w głowie wszystkie przyśpiewki. Do zobaczenia jutro.
damiancore
Jak zobaczycie kogoś z aparatem, kto do Was będzie podchodził, to mnie nie wystraszcie wink.gif
ario
DĄBROWA ALLE ALLE,
DĄBROWA ALLE ALLE,
DĄBROWA [klask] [klask]
DĄBROWA [klask] [klask]
DĄBROWA ALLE ALLE

http://www.legialive.pl/mp3/spiewnik_legia_gol_alle.mp3 JUTRO DEBIUT NOWEJ PRZYŚPIEWKI?!
Prosty
debiut ?

w bielsku byla spiewana =] wszyscy musza znac : to my fani z dabrowy
ario
sory, nie wiedziałem biggrin.gif
i jak to wyszło?
Prosty
CYTAT(ario @ pią, 28 gru 2007 - 18:22) *
sory, nie wiedziałem biggrin.gif
i jak to wyszło?

slabo, znalo kilka osob ;/
siikor
to tak ! to co napisał Ario śpiewamy ! postarajcie się! w Bielsku nie było źle jak na pierwszy raz :) ... i powtarzam jeszcze raz : TO MY FANI Z DĄBROWY, ZA KLUB NASZ WYJĄTKOWY! ZA KLUB! ZA MKS ! PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES! to też jutro śpiewacie i ma wyjść extra tongue.gif bo jak wrócimy i się dowiemy że kapa to się będziemy liczyć inaczej biggrin.gif:D:D żarcik taki na Sylwka.. no więc mam nadzieję że jutro wszystko będzie pięknie biggrin.gif

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Prosty
mamy sie bawic przy tym jak w Bielsku :) literka M, literka K ... przez 5 minut biggrin.gif:D
ario
Bocian prowadzi doping, a kto bębni? biggrin.gif
Bocian
bębnić bedzie woker chyba ze sie ściemni... ja w formie najwyższej nie jestem i nie wiem na ile mi gardło pozwoli drzeć ryja, jak cos to poprosze kogos z was zeby był moim "głosem" hehe
szer
Heh jakoś damy radę wink.gif. Dziewczyną nasz doping się przyda zwłąszcza teraz, gdy są problemy kadrowe.
ario
Aaa, lajt ;] to widzimy się na hali
pjona
Bocian
Przy wejściu na hale będą dzisiaj stały osoby z puszką, proszę o przygotowanie drobnych i dorzucenie się na oprawę bo klasowe mecze już nie długo, przydałoby się jakoś przygotować i pokazać :)
Prosty
wierzę w Bociana i jego umiejetnosci oraz glos smile.gif zabawimy sie dzis biggrin.gif
micael
nie przejmuj sie Bocian nam wystarczy zapodac a dalej to juz wiemy co robic wink.gif
Damian86mdc
dzisiejszy doping wyśminity był , to rozumiem , Brawka dla KK , przydała bys ie moze na jakiś ważniejszy mecz z zespołem z górne tabeli jakaś flaga , Np. coś jak na Żylecie z krajobrazem W-wa po zachodzie słońca
Michael
Co do dzisiejszego dopingu to nie byl do konca wysmienity..., bywal juz o wiele lepszy:) Ale nie mowie tez, ze bylo zle:)
szer
Hmmm w Bielsku chyba był lepszy, ale dzisiaj nie był taki zły. Było nas słychać wink.gif
Kamil_
bo problem jest jeden, za dużo przypadkowych ludzi w sektorze...
Michael
Szer nie chyba tylko napewno. taka prawda kto nie ma ochoty dopingowac nie sie nie pcha do naszego sektora, sztuczny tlum jest tu nie potrzebny...
szer
Ja tam nikogo nie znam z KK więc nic nie powiem na ten temat ;p

Hmmm Michael jakaś racja w tym jest, ale zabronić nie możemy ;p...
Kamil_
trzeba pomyśleć nad tym "problemem" bo jakbyśmy stali "w kupie" a nie rozrzuceni po sektorze to by lepiej niosło. A tak jesteśmy przedzieleni przez ludzi zajadających w najlepsze popcornem.

Ogólnie to dziś sporo ludzi było, jakieś 1,5-2k :)
Michael
Czy ja wiem czy nie mozna...:) Chciec znaczy moc:)
szer
Inni też tak mogą powiedzieć :). Chce tutaj być więc mogę wink.gif. Nie no na początku meczu powiedzieć...albo kibicujecie, albo wypad! I racja jak w sektorze KK można zajadać popcorn :|
Kamil_
no dokładnie, bo albo się śpiewa albo je tongue.gif
szer
Hala to nie kino! Wogóle kto wpadł na pomysł by popcorn sprzedawać mad.gif
ario
Nie no, nie róbcie już zamieszania o ten popcorn biggrin.gif
Niech sobie ludzie kupują i jedzą, ale nie na sektorze, gdzie siedzi Klub Kibica wink.gif
Sebejszyn
No teraz jeszcze slonecznik i kielbaski by sie przydaly tongue.gif
Michael
O piwie nie wspomonajac:)

Dokladnie trzeba kulturalnie powiedziec przed meczem, albo kibicowanie albo popcorn itp.
Prosty
16:35 wchodze i az sie zdziwilem co tyle ludzi na KK :| wywalic, ale grzecznie : czy beda panstwo dopingowac ? czy dzieci beda ROWNO krzyczec ?
Michael
Po co wiec te tasmy na sektorze, jesli moze tam wejsc kazdy??
Michael
Spotkanie dotyczace wyjazdu 10 stycznia o 18.00 przed hala.
wezu_91
Ja to myślę żeby zrobić tak, że na sektor można wejść tylko z naszym klubowym karnetem :)
A jak ktoś nie ma karnetu to ma problem, chyba że kogoś w sektorze zna i wtedy można go wprowadzić :) Przecież zawsze na meczach tam od Gołego jest po 5, 6 osób niech jedna stanie przy jednym wejściu i druga przy drugim i problemu nie będzie wink.gif ale to może przedyskutujemy na spotkaniu :)
Szewiec
w sumie niezły pomysł... Ale są też osoby, które nie należą do KK, a chcą dopingować... I co wtedy? Ja dzisiaj 2 kumpli na sektor wkręciłem... I krzyczeli z nami przez cały mecz... Niech na sektorze siadają ci, którzy na prawdę chcą dopingować i krzyczeć...
endriu
Moim zdaniem doping był zajefajny, podziękowała w imieniu drużyny za niego kontuzjowana Ewa Cabajewska!!!
Co do dziadków jak pisaliście, to oni zrobili "młyn" na play... w Krakowie i w Chorzowie, więc dla nich czapki z głów.
A grill i piwo wraz z kiełbaskami i musztardą (może ktoś lubi z ketchupem), nie wspomnę o pop......
to tak ale po meczu lub w jego przerwie(pomijając piwo:) ,macie rację.

Chcemy Wam podziękować, za liczne przybycie i wspieranie naszych dziewczyn wspaniałym dopingiem!!!!!

Życzymy Wam, dziewczynom, zarządowi itd. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU,
W Dąbrowie są najlepsi kibice i niech tak już pozostanie.

pozdr...
Padziu
A ja mam takie pytanko : Czy to zebranie będzie poświęcone TYLKO wyjazdowi do Bydgoszczy czy to będzie zebranie KK i ogólna dyskusja na różne tematy związane z kibicowaniem również w naszej hali???
RuFuS
Będzie to spotkanie KK, tematem głównym będzie wyjazd do Bydgoszczy.
Dyskusja na inne tematy też będzie miała miejsce.

Czwartek, 10, styczeń, 2008, godz. 18.00
Prosty
wydaje mi sie, ze na spotkaniu powinnismy omowic sprawe wstepu na sektor ...
wezu_91
CYTAT(Prosty @ nie, 30 gru 2007 - 10:43) *
wydaje mi sie, ze na spotkaniu powinnismy omowic sprawe wstepu na sektor ...

To powinien być priorytet. Na zdjęciach umieszczonych na straonie MKS'u widać kto śpiewa a kto nie.
Według mnie na sektor powinni mieć wstęp tylko młodzi ludzie, ponieważ to my potrafimy się bawić biggrin.gif
Michael
Nie powinnismy, a musimy!!
Padziu
A ja mam taką sugestie by na to spotkanie przyszedł p. prezes Robert Karlik. Powiedziałby wreszcie co z koszulkami, flagami, dofinansowaniem itd. Prosze prowadzących o odpowiedź czy jest to możliwe i o zaproszenie p. prezesa wink.gif
Zibar
Kilka spraw porządkowych:

1. "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego faktu w słowa." powiedział kiedyś Julian Tuwim...
... czyli, nic nie wnoszące do dyskusji posty składające się z kilku wyrazów i jeszcze nie na temat, będę kasował cool.gif - nie będę pokazywał palcami, bo się filip13 zaczerwieni tongue.gif , ale dotyczy to wszystkich.

2. Proszę pisać w odpowiednich tematach,

3. Niestety nie udało mi się dłużej porozmawiać w sobotę , ale przedstawiłem prezesowi pytania, które padły na ostatnim zebraniu. Spotkam się z nim w najbliższym czasie i poinformuje Was o ustaleniach na początku przyszłego tygodnia, lub na planowanym spotkaniu.

4. W temacie Kibicowanie w LSK, do końca tego tygodnia, możecie podawać propozycję pytań, jakie mam poruszyć na tym spotkaniu (zresztą prezesi mówili, że zaglądają na forum, to będą mieli czas na ustosunkowanie się do ww. zagadnień/pytań).

LISTA PYTAŃ/ZAGADNIEŃ jakie mamy poruszyć:
- Koszulki - czy będą wg wzoru wybranego przez kibiców w głosowaniu
- Zakup dużej flagi
- Sprawa wyjazdów i ewentualnej pomocu ze strony klubu.
- Sprawa sektora KK.
- Pomoc przy organizacji oprawy.
- Magazynek na potrzeby KK. (tutaj mamy już propzycję kierownika hali)

Przebieg spotkania i propozycje ze strony klubu, pokażą czy na spotkaniu będzie potrzebna obecność prezesa.

5. Szczęśliwego Nowego Roku - udanej zabawy sylwestrowej. Do zobaczenia w przyszłym roku !!!
Bocian
oprócz dużej flagi to jeszcze zakup flag na kijach 1,5x1,5m i 1x1m,
Pomieszczenie podobno juz jest nam przydzielone gdzies na 2 piętrze... bęben i wszystkie pozostałe rzeczy z ostatniego meczu podobno miały już tam powędrować.
Piotrekdg
Pozwole sobie na złożenie życzeń dla wszystkich osób z KK i dla kibiców MKSu.Niech nowy rok przyniesie nam same szczęśliwe chwile, wiele radości z meczów siatkówki,wspaniałe oprawy:P , głośny doping, aby nasza liczba ciągle wzrastała i żeby kibice Dąbrowy kiedyś może dominowali na scenie kibicowskiej w LSK.
MKS MKS MKS MKS MKS!!
Zibar
Wklejam w imieniu Krysi Tkaczewskiej, która miała problem z działaniem forum:

CYTAT
Witam wszytskich sympatyków Dąbrowskiej siatkówki :-)

Przede wszystkim chciałam podziękować wam wszystkim (szczególnie KK) za wspieranie nas w naszej walce o utrzymanie się w lidze :-) Oczywiście w imieniu swoim i reszty drużyny. Mówiłam już to wielokrotnie, że jestem pełna podziwu dla was... nie spodziewałam się na początku sezonu, że tak wspaniale się zorganizujecie i będziecie tworzyć tak wspaniałą atmosferę na meczach J Dziękuję wam baaardzo serdecznie !!! Jesteście z nami cały czas , nawet jak przygrywamy... Ta atmosfera jaką zrobiliście po naszym przecież słabym meczu w Bielsku, przeszła moje najśmielsze oczekiwania J Po prostu rewelacja !!!
Po meczu z Mielcem chciałyśmy wam podziękować osobiście, tak jak to było po Gedani, ale wszystko tak szybko się potoczyło, że nam to umknęło. Niemniej jednak jesteśmy wam bardzo wdzięczne J dziękujemy z całego serca... Nie udał nam się prezent na święta, ale przynajmniej ten noworoczny nam wyszedł tak jak powinien J
Życzę wszystkim kibicom wszystkiego najlepszego na ten nadchodzący 2008 rok !!! Mam nadzieję, że wasze gardła po meczu z Mielcem wyleczyły się na tyle, żeby przywitać go hucznie i szampańsko J Bawcie się dobrze !!! Dziękuję jeszcze raz !!!
micael
bo KRYSIA TKACZEWSKA NAJLEPSZA LIBERO W POLSCE JEST, NAJLEPSZA W POLSCE JEST, NAJLEPSZA W POLSCE JEST!!! wink.gif

Również życzymy Wszystkiego najlepszego Krysi jak i całemu zespołowi MKS-u zeby zajeli jak najlepsze miejsce w LSK i wygrywały każdy mecz w takim stylu jak z Mielcem wink.gif

Do siego roku wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.