Padziu
Fri, 28 Dec 2007 - 13:17
Na mecz ubieramy sie na biało tak jak zwykle ??
ario
Fri, 28 Dec 2007 - 13:28
@szer, chodzi mi o to, czy każdy przychodzi o której chce
nie ma żadnego zbierania się przed halą itp.?
Kamil_
Fri, 28 Dec 2007 - 13:43
Przychodzimy na te legitymacje które dostaliśmy, nie ma żadnej zbiórki wcześniejszej. Doping prowadzi Bocian. Nie było nic mówione o białych koszulkach, ale co to za problem założyć? Ja i pewnie sporo innych osób założy i tak, i o to apeluje do wszystkich.
Padziu
Fri, 28 Dec 2007 - 14:00
OK
Bocian
Fri, 28 Dec 2007 - 14:10
Koszulki możecie założyć białe, chociaż znając życie to i tak cały sektor nie bedzie takowych posiadał, bo przyjdą jeszcze jakies leśne dziadki które nie wiedzą o koszulkach nic. Bardzo możliwe że jutro będę potrzebował jedną osobę do pomocy przy prowadzeniu dopingu, wiec powtarzać sobie w głowie wszystkie przyśpiewki. Do zobaczenia jutro.
damiancore
Fri, 28 Dec 2007 - 14:55
Jak zobaczycie kogoś z aparatem, kto do Was będzie podchodził, to mnie nie wystraszcie
ario
Fri, 28 Dec 2007 - 17:07
DĄBROWA ALLE ALLE,
DĄBROWA ALLE ALLE,
DĄBROWA [klask] [klask]
DĄBROWA [klask] [klask]
DĄBROWA ALLE ALLEhttp://www.legialive.pl/mp3/spiewnik_legia_gol_alle.mp3 JUTRO DEBIUT NOWEJ PRZYŚPIEWKI?!
Prosty
Fri, 28 Dec 2007 - 17:13
debiut ?
w bielsku byla spiewana =] wszyscy musza znac : to my fani z dabrowy
ario
Fri, 28 Dec 2007 - 18:22
sory, nie wiedziałem

i jak to wyszło?
Prosty
Fri, 28 Dec 2007 - 19:48
CYTAT(ario @ pią, 28 gru 2007 - 18:22)

sory, nie wiedziałem

i jak to wyszło?
slabo, znalo kilka osob ;/
siikor
Fri, 28 Dec 2007 - 23:19
to tak ! to co napisał Ario śpiewamy ! postarajcie się! w Bielsku nie było źle jak na pierwszy raz :) ... i powtarzam jeszcze raz : TO MY FANI Z DĄBROWY, ZA KLUB NASZ WYJĄTKOWY! ZA KLUB! ZA MKS ! PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES! to też jutro śpiewacie i ma wyjść extra

bo jak wrócimy i się dowiemy że kapa to się będziemy liczyć inaczej

:D:D żarcik taki na Sylwka.. no więc mam nadzieję że jutro wszystko będzie pięknie

Z kibicowskim pozdrowieniem!
Prosty
Sat, 29 Dec 2007 - 09:48
mamy sie bawic przy tym jak w Bielsku :) literka M, literka K ... przez 5 minut

:D
ario
Sat, 29 Dec 2007 - 11:16
Bocian prowadzi doping, a kto bębni?
Bocian
Sat, 29 Dec 2007 - 11:51
bębnić bedzie woker chyba ze sie ściemni... ja w formie najwyższej nie jestem i nie wiem na ile mi gardło pozwoli drzeć ryja, jak cos to poprosze kogos z was zeby był moim "głosem" hehe
szer
Sat, 29 Dec 2007 - 11:55
Heh jakoś damy radę

. Dziewczyną nasz doping się przyda zwłąszcza teraz, gdy są problemy kadrowe.
ario
Sat, 29 Dec 2007 - 11:56
Aaa, lajt ;] to widzimy się na hali
pjona
Bocian
Sat, 29 Dec 2007 - 12:25
Przy wejściu na hale będą dzisiaj stały osoby z puszką, proszę o przygotowanie drobnych i dorzucenie się na oprawę bo klasowe mecze już nie długo, przydałoby się jakoś przygotować i pokazać :)
Prosty
Sat, 29 Dec 2007 - 13:16
wierzę w Bociana i jego umiejetnosci oraz glos

zabawimy sie dzis
micael
Sat, 29 Dec 2007 - 13:18
nie przejmuj sie Bocian nam wystarczy zapodac a dalej to juz wiemy co robic
Damian86mdc
Sat, 29 Dec 2007 - 19:18
dzisiejszy doping wyśminity był , to rozumiem , Brawka dla KK , przydała bys ie moze na jakiś ważniejszy mecz z zespołem z górne tabeli jakaś flaga , Np. coś jak na Żylecie z krajobrazem W-wa po zachodzie słońca
Michael
Sat, 29 Dec 2007 - 19:32
Co do dzisiejszego dopingu to nie byl do konca wysmienity..., bywal juz o wiele lepszy:) Ale nie mowie tez, ze bylo zle:)
szer
Sat, 29 Dec 2007 - 19:34
Hmmm w Bielsku chyba był lepszy, ale dzisiaj nie był taki zły. Było nas słychać
Kamil_
Sat, 29 Dec 2007 - 19:37
bo problem jest jeden, za dużo przypadkowych ludzi w sektorze...
Michael
Sat, 29 Dec 2007 - 19:43
Szer nie chyba tylko napewno. taka prawda kto nie ma ochoty dopingowac nie sie nie pcha do naszego sektora, sztuczny tlum jest tu nie potrzebny...
szer
Sat, 29 Dec 2007 - 19:43
Ja tam nikogo nie znam z KK więc nic nie powiem na ten temat ;p
Hmmm Michael jakaś racja w tym jest, ale zabronić nie możemy ;p...
Kamil_
Sat, 29 Dec 2007 - 19:46
trzeba pomyśleć nad tym "problemem" bo jakbyśmy stali "w kupie" a nie rozrzuceni po sektorze to by lepiej niosło. A tak jesteśmy przedzieleni przez ludzi zajadających w najlepsze popcornem.
Ogólnie to dziś sporo ludzi było, jakieś 1,5-2k :)
Michael
Sat, 29 Dec 2007 - 19:46
Czy ja wiem czy nie mozna...:) Chciec znaczy moc:)
szer
Sat, 29 Dec 2007 - 19:48
Inni też tak mogą powiedzieć :). Chce tutaj być więc mogę

. Nie no na początku meczu powiedzieć...albo kibicujecie, albo wypad! I racja jak w sektorze KK można zajadać popcorn :|
Kamil_
Sat, 29 Dec 2007 - 19:50
no dokładnie, bo albo się śpiewa albo je
szer
Sat, 29 Dec 2007 - 19:52
Hala to nie kino! Wogóle kto wpadł na pomysł by popcorn sprzedawać
ario
Sat, 29 Dec 2007 - 19:54
Nie no, nie róbcie już zamieszania o ten popcorn
Niech sobie ludzie kupują i jedzą, ale nie na sektorze, gdzie siedzi Klub Kibica
Sebejszyn
Sat, 29 Dec 2007 - 19:56
No teraz jeszcze slonecznik i kielbaski by sie przydaly
Michael
Sat, 29 Dec 2007 - 20:00
O piwie nie wspomonajac:)
Dokladnie trzeba kulturalnie powiedziec przed meczem, albo kibicowanie albo popcorn itp.
Prosty
Sat, 29 Dec 2007 - 20:21
16:35 wchodze i az sie zdziwilem co tyle ludzi na KK :| wywalic, ale grzecznie : czy beda panstwo dopingowac ? czy dzieci beda ROWNO krzyczec ?
Michael
Sat, 29 Dec 2007 - 20:43
Po co wiec te tasmy na sektorze, jesli moze tam wejsc kazdy??
Michael
Sat, 29 Dec 2007 - 20:49
Spotkanie dotyczace wyjazdu 10 stycznia o 18.00 przed hala.
wezu_91
Sat, 29 Dec 2007 - 20:51
Ja to myślę żeby zrobić tak, że na sektor można wejść tylko z naszym klubowym karnetem :)
A jak ktoś nie ma karnetu to ma problem, chyba że kogoś w sektorze zna i wtedy można go wprowadzić :) Przecież zawsze na meczach tam od Gołego jest po 5, 6 osób niech jedna stanie przy jednym wejściu i druga przy drugim i problemu nie będzie

ale to może przedyskutujemy na spotkaniu :)
Szewiec
Sat, 29 Dec 2007 - 20:53
w sumie niezły pomysł... Ale są też osoby, które nie należą do KK, a chcą dopingować... I co wtedy? Ja dzisiaj 2 kumpli na sektor wkręciłem... I krzyczeli z nami przez cały mecz... Niech na sektorze siadają ci, którzy na prawdę chcą dopingować i krzyczeć...
endriu
Sat, 29 Dec 2007 - 20:54
Moim zdaniem doping był zajefajny, podziękowała w imieniu drużyny za niego kontuzjowana Ewa Cabajewska!!!
Co do dziadków jak pisaliście, to oni zrobili "młyn" na play... w Krakowie i w Chorzowie, więc dla nich czapki z głów.
A grill i piwo wraz z kiełbaskami i musztardą (może ktoś lubi z ketchupem), nie wspomnę o pop......
to tak ale po meczu lub w jego przerwie(pomijając piwo:) ,macie rację.
Chcemy Wam podziękować, za liczne przybycie i wspieranie naszych dziewczyn wspaniałym dopingiem!!!!!
Życzymy Wam, dziewczynom, zarządowi itd. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU,
W Dąbrowie są najlepsi kibice i niech tak już pozostanie.
pozdr...
Padziu
Sun, 30 Dec 2007 - 09:56
A ja mam takie pytanko : Czy to zebranie będzie poświęcone TYLKO wyjazdowi do Bydgoszczy czy to będzie zebranie KK i ogólna dyskusja na różne tematy związane z kibicowaniem również w naszej hali???
RuFuS
Sun, 30 Dec 2007 - 10:25
Będzie to spotkanie KK, tematem głównym będzie wyjazd do Bydgoszczy.
Dyskusja na inne tematy też będzie miała miejsce.
Czwartek, 10, styczeń, 2008, godz. 18.00
Prosty
Sun, 30 Dec 2007 - 10:43
wydaje mi sie, ze na spotkaniu powinnismy omowic sprawe wstepu na sektor ...
wezu_91
Sun, 30 Dec 2007 - 11:29
CYTAT(Prosty @ nie, 30 gru 2007 - 10:43)

wydaje mi sie, ze na spotkaniu powinnismy omowic sprawe wstepu na sektor ...
To powinien być priorytet. Na zdjęciach umieszczonych na straonie MKS'u widać kto śpiewa a kto nie.
Według mnie na sektor powinni mieć wstęp tylko młodzi ludzie, ponieważ to my potrafimy się bawić
Michael
Sun, 30 Dec 2007 - 11:29
Nie powinnismy, a musimy!!
Padziu
Mon, 31 Dec 2007 - 10:09
A ja mam taką sugestie by na to spotkanie przyszedł p. prezes Robert Karlik. Powiedziałby wreszcie co z koszulkami, flagami, dofinansowaniem itd. Prosze prowadzących o odpowiedź czy jest to możliwe i o zaproszenie p. prezesa
Zibar
Mon, 31 Dec 2007 - 11:01
Kilka spraw porządkowych:
1. "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego faktu w słowa." powiedział kiedyś Julian Tuwim...
... czyli, nic nie wnoszące do dyskusji posty składające się z kilku wyrazów i jeszcze nie na temat, będę kasował

- nie będę pokazywał palcami, bo się filip13 zaczerwieni

, ale dotyczy to wszystkich.
2. Proszę pisać w odpowiednich tematach,
3. Niestety nie udało mi się dłużej porozmawiać w sobotę , ale przedstawiłem prezesowi pytania, które padły na ostatnim zebraniu. Spotkam się z nim w najbliższym czasie i poinformuje Was o ustaleniach na początku przyszłego tygodnia, lub na planowanym spotkaniu.
4. W temacie Kibicowanie w LSK, do końca tego tygodnia, możecie podawać propozycję pytań, jakie mam poruszyć na tym spotkaniu (zresztą prezesi mówili, że zaglądają na forum, to będą mieli czas na ustosunkowanie się do ww. zagadnień/pytań).
LISTA PYTAŃ/ZAGADNIEŃ jakie mamy poruszyć:
- Koszulki - czy będą wg wzoru wybranego przez kibiców w głosowaniu
- Zakup dużej flagi
- Sprawa wyjazdów i ewentualnej pomocu ze strony klubu.
- Sprawa sektora KK.
- Pomoc przy organizacji oprawy.
- Magazynek na potrzeby KK. (tutaj mamy już propzycję kierownika hali)
Przebieg spotkania i propozycje ze strony klubu, pokażą czy na spotkaniu będzie potrzebna obecność prezesa.
5. Szczęśliwego Nowego Roku - udanej zabawy sylwestrowej. Do zobaczenia w przyszłym roku !!!
Bocian
Mon, 31 Dec 2007 - 12:19
oprócz dużej flagi to jeszcze zakup flag na kijach 1,5x1,5m i 1x1m,
Pomieszczenie podobno juz jest nam przydzielone gdzies na 2 piętrze... bęben i wszystkie pozostałe rzeczy z ostatniego meczu podobno miały już tam powędrować.
Piotrekdg
Mon, 31 Dec 2007 - 17:03
Pozwole sobie na złożenie życzeń dla wszystkich osób z KK i dla kibiców MKSu.Niech nowy rok przyniesie nam same szczęśliwe chwile, wiele radości z meczów siatkówki,wspaniałe oprawy:P , głośny doping, aby nasza liczba ciągle wzrastała i żeby kibice Dąbrowy kiedyś może dominowali na scenie kibicowskiej w LSK.
MKS MKS MKS MKS MKS!!
Zibar
Mon, 31 Dec 2007 - 17:11
Wklejam w imieniu Krysi Tkaczewskiej, która miała problem z działaniem forum:
CYTAT
Witam wszytskich sympatyków Dąbrowskiej siatkówki :-)
Przede wszystkim chciałam podziękować wam wszystkim (szczególnie KK) za wspieranie nas w naszej walce o utrzymanie się w lidze :-) Oczywiście w imieniu swoim i reszty drużyny. Mówiłam już to wielokrotnie, że jestem pełna podziwu dla was... nie spodziewałam się na początku sezonu, że tak wspaniale się zorganizujecie i będziecie tworzyć tak wspaniałą atmosferę na meczach J Dziękuję wam baaardzo serdecznie !!! Jesteście z nami cały czas , nawet jak przygrywamy... Ta atmosfera jaką zrobiliście po naszym przecież słabym meczu w Bielsku, przeszła moje najśmielsze oczekiwania J Po prostu rewelacja !!!
Po meczu z Mielcem chciałyśmy wam podziękować osobiście, tak jak to było po Gedani, ale wszystko tak szybko się potoczyło, że nam to umknęło. Niemniej jednak jesteśmy wam bardzo wdzięczne J dziękujemy z całego serca... Nie udał nam się prezent na święta, ale przynajmniej ten noworoczny nam wyszedł tak jak powinien J
Życzę wszystkim kibicom wszystkiego najlepszego na ten nadchodzący 2008 rok !!! Mam nadzieję, że wasze gardła po meczu z Mielcem wyleczyły się na tyle, żeby przywitać go hucznie i szampańsko J Bawcie się dobrze !!! Dziękuję jeszcze raz !!!
micael
Mon, 31 Dec 2007 - 17:34
bo KRYSIA TKACZEWSKA NAJLEPSZA LIBERO W POLSCE JEST, NAJLEPSZA W POLSCE JEST, NAJLEPSZA W POLSCE JEST!!!

Również życzymy Wszystkiego najlepszego Krysi jak i całemu zespołowi MKS-u zeby zajeli jak najlepsze miejsce w LSK i wygrywały każdy mecz w takim stylu jak z Mielcem
Do siego roku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.