Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibicowanie w +LK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kamil_
Szkoda, że nikt nie słyszał, że po meczu zaśpiewaliśmy "Czy wygrywasz, czy nie...'' , ''Kij z wynikami, MKS jesteśmy z Wami'' ale tego to nikt nie słyszał i nie pamięta.

Przez cały mecz gdy dostawaliśmy po dupie to śpiewaliśmy i NIKT nie słyszał?

Nikt nie słyszał jak zaśpiewaliśmy to po przegranym-wygranym meczu z Bielskiem?

My jesteśmy ci źli tak? A wszyscy inni są super i się super zachowują? Ehhh...
NeoKs
Też mają Nas głęboko w poważaniu.
Gdy się ich skarci chociażby raz to muszą się już ogromnie wyżalać ;/
Prosty
Ja juz mowilem na sektorze, ze kazdy ma nas gdzies

"Potrafimy wbic noz w plecy" ... Pamietamy sezon ubiegloroczny. Znow mozna miec lepsze miejsce po rundzie zasadniczej jak w tamtym roku (porazki - Kalisz, Wroclaw) i nic moze z tego nie wyjsc. Fakt obecnie zajmujemy 4 miejsce, gramy 2 pierwsze mecze u siebie, nie tak jak w tamtym roku na zyczenie, 2 pierwsze na wyjezdzie. To czy zagramy z 5,6 zespolem pewnie nic nie zmienia, ale znow na koncu sezonu jest to samo.

Troche powagi wobec nas, kibicow, a nie usprawiedliwienia i wymowki + przedmeczowe zapewnienia, ze ten mecz bedzie diametralnie inny niz w Pile. W 1 roku gry w LSK też było 5 miejsce, a składu na koniec praktycznie w ogole nie było. Kazdy liczy na wiecej w tym roku, po kontrowersyjnym wyrzuceniu trenera Popika w 1 sezonie w LSK i 5 lokacie w ubieglym.
Nie mowie, ze w tym roku nic nie ugramy i zajmiemy 5 albo nizsza lokate, ale to jest kolejny mecz gdzie pokazana zostala masa bledow i niemoc + lanie od przeciwnika. Troche to daje do myslenia, szczegolnie ze jest to profesjonalny poziom.

Oczywiscie ze wiekszosc, prawie kazdy pamieta I lige i sezon awansu i zaslugi trenera, ale nie mozna zyc przeszloscia.
Kamil_
Mnie boli to, że śpiewamy do końca, nigdy nie siadamy na dupie jak nie idzie a tu nam potrafią zarzucić, że w trudnych momentach nas nie ma... Tylko, że to my właśnie zawsze jesteśmy w trudnych momentach w przeciwieństwie do niektórych...

Edycja do edycji Prostego.
Racja, za zasługi to się stawia pomniki albo pisze poematy wink.gif
Padziu
CYTAT(Prosty @ sob, 06 mar 2010 - 21:38) *
Ja juz mowilem na sektorze, ze kazdy ma nas gdzies

Potrafimy wbic noz w plecy... Pamietamy sezon ubiegloroczny. Znow mozna miec lepsze miejsce po rundzie zasadniczej jak w tamtym roku i nic z tego nie wyjdzie. Fakt obecnie zajmujemy 4 miejsce, gramy 2 pierwsze mecze u siebie, nie tak jak w tamtym roku na zyczenie, 2 pierwsze na wyjezdzie. Ale to nic nie zmienia - znow na koncu jest to samo, brak checi do gry.

Tak ale majac 4 msc w tabeli tylko 1 rundę PO gramy 2 pierwsze mecze u siebie. Dalej o medale bijemy się na wyjazdach. z 3 msc mamy większe szanse przynajmniej w walce o brąz. wink.gif
Prosty
CYTAT(trener Piotr Makowski)
I chciałbym żeby kulturę, którą tutaj w Dąbrowie kibice wykazywali , żeby ją zachować, bo nawet te gwizdy czy teksty są niezasłużone.

a ze strony swoich kibicow o okrzyku: Dabrowa! co? 3:0 juz nie warto wspominac ...
Colo
Mecz do bani to fakt, ale to z Kawką to małe przegięcie.Nie bronię go ale wydaję mi się że można poczekać było z tym na koniec sezonu. Bo jeszcze wszystko jest możliwe.A ta akcja z tym banerem i.t.i to nie wypał, nie przenoście tego bajzlu ze stadionów na parkiety.Za całą resztę brawo dla KK Pozdro
mirog13
Panie trenerze Kawka.
Przeszłość przeszłością a teraźniejszość jest coraz gorsza.
Nie wiem co się dzieje w klubie ale...trener powinien zajmować się trenowaniem a vice prezes rządzeniem w klubie.
Ciężko jest podołać dwóm funkcjom w klubie,taka jest prawda!!!!!
Ja osobiście w dziewczyny wierzę bo potrafią grać w siatkę!!!!
Do boju dziewczyny!!!!!
wozo
CYTAT(szer @ sob, 06 mar 2010 - 22:06) *
Jeśli jutro Łódź przegra to dalej mamy 2 pkt przewagi. Jeśli Łódź wygra z Mielcem to ma 1 pkt przewagi. Więc tak czy siak w Łodzi rozstrzygnie się kto zajmie 3 miejsce... Dalej mamy szanse je wywalczyć... -.-

Skoro nadal mamy takie szanse to dlaczego dziś klub kibica tak podsumował trenera i nasze siatkarki?
Mam do Ciebie pytanie: - ile meczy Organiki Łódź widziałeś w tym sezonie? Myślisz, że łatwo przegra jutro ze Stalą Mielec? Całym sercem jestem z MKSem i chciałbym aby tak było bo sport jest nieobliczalny...a w szczególności siatkówka w wykonaniu kobiet rolleyes.gif Bądźmy jednak realistami... niezależnie od wyniku jutrzejszego meczu Organiki - meczem o trzecie miejsce w tabeli będzie spotkanie Łódz - Dąbrowa. Tutaj niestety nasze dziewczyny nie będą faworytkami szczególnie, że z Łodzią przegrały we własnej hali. Jeśli w tym sezonie Dąbrowa nie skończy na miejscu 1-3 z drużyną powinien pożegnać się trener. Chociaż dzisiaj trochę było mi go szkoda...nie mówiąc już o dziewczynach... po tym jak zachował się klub kibica. Takie zachowanie pozostaje w pamięci niezależnie od tego co kibice zrobili dla drużyny przez cały sezon. Dziewczyny też na pewno to zapamiętają...
Prosty
CYTAT(wozo @ sob, 06 mar 2010 - 22:21) *
Chociaż dzisiaj trochę było mi go szkoda...nie mówiąc już o dziewczynach... po tym jak zachował się klub kibica. Takie zachowanie pozostaje w pamięci niezależnie od tego co kibice zrobili dla drużyny przez cały sezon. Dziewczyny też na pewno to zapamiętają...

a jak z trybun co chwile leci ku*wa co Wy odpie*dalacie itd z ust pojedynczych osob to myslisz ze na parkiecie tego nie slychac  dry.gif czasem nawet po dlugiej akcji leci zbiorowy nieplanowy okrzyk z trybun na k  wink.gif

mamy siedziec jak zapatrzeni i cieszyc sie z kolejnego mizernego meczu. Bielsko mielismy w garsci, w Pile kompromitacja, dzisiaj sroga porazka. Tak nagle znikaja dotychczasowe umiejetnosci? przeciez atak po okreslonym kierunku to nie sa jakies cuda na kiju, ciezej juz z obiciem bloku, ale poziom tego wymaga i nie mozna tego ominac.
Kamil_
Drogi Wozo smile2.gif Dziękujemy za wszelkie słowa krytyki, na pewno weźmiemy je pod uwagę, siądziemy, przeanalizujemy smile2.gif Dziewczynom po meczu podziękowaliśmy za grę, krzyknęliśmy, że kochamy nasz MKS bez względu na grę i wyniki, także nie demonizujmy naszego dzisiejszego zachowania smile2.gif

PS. My również pamiętamy wiele rzeczy tych przyjemnych i tych mniej smile2.gif
Szer, po co tak daleko sięgać pamięcią, wystarczy sobie przypomnieć tegoroczny mecz we Wrocławiu smile2.gif
mirog13
A co było w Żukowie?????
wozo
CYTAT(Kamil_ @ sob, 06 mar 2010 - 22:35) *
Drogi Wozo smile2.gif Dziękujemy za wszelkie słowa krytyki, na pewno weźmiemy je pod uwagę, siądziemy, przeanalizujemy smile2.gif Dziewczynom po meczu podziękowaliśmy za grę, krzyknęliśmy, że kochamy nasz MKS bez względu na grę i wyniki, także nie demonizujmy naszego dzisiejszego zachowania smile2.gif

...i chwała wam za to. W swoich postach wcale nie miałem zamiaru odbierać kibicom zasług dla klubu. Dziewczyny zawsze wspominały, że kibice są jak dodatkowy zawodnik i zawsze im pomagają nie tylko we własnej hali ale i na wyjazdach. Pojedynczy kibice którzy wyskakują z wiązankami na k...czy ch... w kierunku parkietu czy sędziów są raczej pośmiewiskiem dla reszty i pokazują jak nie powinno się kibicować. W tym i poprzednim sezonie nie opuściłem chyba żadnego meczu w hali centrum ale z dnia na dzień wydaje mi się, że powoli zmierza to w złym kierunku. Oczywiście był niezły występ w Lidze Mistrzyń i dobra postawa w dwumeczu z Muszynianką ale mimo tego zbyt wiele wpadek przytrafiło się naszej drużynie.
Michael
CYTAT(mirog13 @ sob, 06 mar 2010 - 22:36) *
A co było w Żukowie?????

To samo co tydzień temu w Pile...
japinkole
CYTAT(Kamil_ @ sob, 06 mar 2010 - 22:35) *

A ja bym jednak demonizował, bo wasze zachowanie w końcówce 3 seta było żenujące i poniżej wszelkiej krytyki, które nie przystoi prawdziwemu kibicowi, a w szczególności KK.
Tak jak ceniłem was dotąd za zaangażowanie, pomysłowość, oprawę, tak dlatego mam nadzieję że naprawdę "wszelkie słowa krytyki na pewno weźmiecie pod uwagę, siądziecie, przeanalizujecie"
bargidg
Moje zdanie już znacie
wozo
CYTAT(bargidg @ sob, 06 mar 2010 - 23:19) *
Moje zdanie już znacie

...a dlaczego skasowałeś swoją wypowiedz?
NeoKs
CYTAT(wozo @ sob, 06 mar 2010 - 23:43) *
CYTAT(bargidg @ sob, 06 mar 2010 - 23:19) *
Moje zdanie już znacie

...a dlaczego skasowałeś swoją wypowiedz?

Bo pewnie uznał ,że nie chce jej ujawniać. A co Ty tak wszystkiego musisz się uczepić ? Z tego tematu robi się poważny Off-Topic
Karo91DG
Dla mnie nie jesteście KK tylko jakimiś pseudokibicami,

takie zachowanie na koniec i podczas meczu jest .............

albo się jest za drużyną albo nie.

proponuję żebyście wszyscy się zebrali i poszli na trenera NA PEWNO COŚ OSIĄGNIECIE , a może lepiej zacznijcie grać w siatkówkę i przekonacie się jakie to jest łatwe (jak jesteście takie KOZAKI)

a gadanie i obraza trenera jest to zachowanie jak dzieci w pierwszej klasie .
szer
CYTAT(Karo91DG @ nie, 07 mar 2010 - 10:32) *
Dla mnie nie jesteście KK tylko jakimiś pseudokibicami,

To jest pomówienie... Ale na następnym meczu My siądziemy na sektorze gdzieś z boku, a Ciebie zapraszamy na sektor ;]

albo się jest za drużyną albo nie.

A co do cholery było krzyczane podczas meczu jak i po? Czy to było "kij z wynikami..."? Czy się przesłyszałem?

proponuję żebyście wszyscy się zebrali i poszli na trenera NA PEWNO COŚ OSIĄGNIECIE , a może lepiej zacznijcie grać w siatkówkę i przekonacie się jakie to jest łatwe (jak jesteście takie KOZAKI)

Taka funkcja. To do niego należy poskładać drożynę więc niech się liczy z krytyką

a gadanie i obraza trenera jest to zachowanie jak dzieci w pierwszej klasie .

Kto obraził trenera? Jakimi słowami i czym? Bo krzyczano "zmiana trenera"? To jest obraza? Gratuluję delikatności...
Michael
Uprzedziłeś mnie Emil to samo miałem napisać rolleyes.gif. A to, że jesteśmy z dziewczynami na dobre i na złe to udowodniliśmy już nie raz.
Logiczny
Zachowaliscie sie na koniec meczu jak banda gowniarzy ktorzy nie maja pojecia o siatkowce. Jak te palanty siedzace vis-a-vis was na trybunach i krzyczace totalne glupoty. Wasz poziom i wiedza na temat siatkowki powinna byc duzo wieksza niz jakiegos glupka ktory przyszedl sobie popatrzec na mecz pierwszy raz w zyciu.

Waldek Kawka od tylu lat zapieprza dla tego klubu i on gryzie parkiet i zostawia krew, pot i serce w tym klubie. Natomiast inni pokazuja sie z prezydentem obsciskuja i pija ze sponsorami i gowno robia. Predzej wymienilbym cale wladze w klubie niz trenera.

MKS nie jest zespolem ktory ma w szeregach 6-10 z reprezentacji kraju. W wiekszosci to sa mlode dziewczyny.Kazdy zespol ma gorsze i lepsze chwile. Kazdy ma kiedys kryzys.
Najlepiej to bylo widac po Muszynie. Pech chcial ze w MkS'ie ten kryzys przyszedl w najgorszym momencie.
Kiedys musialo nadejsc "zmeczneie materialu"

kamillll
Szanowny Klubie Kibica - lubię was i szanuję ale to co robicie ostatnio to żenada.
Wytłumaczcie mi po kiego grzyba skandujecie takie hasła:
"PTPS PIŁA!!" na meczu DG z Bydgoszczą
"Stop medialnej prowokacji" - ????????
"MKS + Będzin" - ja rozumiem przyjaźń z Będzinem ale tam Będzin nie grał. Wy macie kibicować drużynie a nie sobie.
Co miała znaczyć końcówka meczu w Waszym wykonaniu? Nie pomyliło Wam się coś? Totalna chamówa. Nie mogłem uwierzyć w to co widziałem. Ja rozumem. Mecz był żenujący i można było się zdenerwować, ale Panowie - bez brawury. Trzymajcie jakiś poziom bo to co się ostatnio dzieje z Wami jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. I nie piszcie mi żebym popatrzył na siebie itp. To Wy jesteście klubem kibica - nie ja. Całe szczęście że nie było Polsatu bo byłby wstyd na całą Polskę...i to nie z powodu poziomu naszej drużyny.
sahar
Popieram !!! Chodze na mecze od samego poczatku i calym sercem kibicuje druzynie i wcale nie musze siedziec w sektorze KK. Wiec nie mowcie ze wy jestescie cacy a reszta widowni be. Na mecze przychodza rodziny z dziecmi. Wiem z pewnego zrodla ze wszystkie nasze dziewczyny sa zalamane postawa KK
Kamil_
Drogi Saharze! smile2.gif Nie uważamy że jesteśmy cacy a reszta jest be. Każdy ma swoją rolę i my wiemy, że nie może być tak że wszyscy z nami dopingują smile2.gif

Nie wylewajcie na nas jednak kubła pomyj. Nie myli się tylko ten co nic nie robi. smile2.gif

@Kamilll: Pozdrawiamy zaprzyjaźnione nam drużyny, gdyż te w najważniejszych meczach odwdzięczą się nam pomocą w dopingu smile2.gif A to czy krzykniemy łącznie z 10 razy nazwy tych drużyn i zajmie nam to łącznie ok. 2 minut, to co to jest wobec całego meczu trwającego średnio po 1,5 godziny smile2.gif
kamillll
Tylko po co pozdrawiacie Piłę skoro nikt z Piły tego nie usłyszy? wink.gif rozumiem jak by KK z Piły siedział na sektorze obok, albo mecz był transmitowany w TV wink.gif

To nie jest wiadro pomyj...stało się co się stało jednak nic nie zmieni faktu że nie było to zbyt miłe i grzeczne...czysta chamówa...
Kamil_
No nikogo nie było, ale patrz, to że śpiewaliśmy na trenera to już cała Polska wie, myślisz, że Piła się nie dowie, że ich pozdrowiliśmy? wink.gif

kamillll
ta, to wie cała Polska i nie jest to powód do dumy...
sahar
Drogi Kamilu i wlasnie jest odpowiedni moment na temat kibicowania. Czytam czesto forum i wiem ze narzekacie na reszte widowni. Ale wiem ze cala Polska uwaza nas za najlepszych kibicow siatkowki i niech tak zostanie na wieki smile2.gif Wszyscy chcemy kibicowac naszej druzynie.!! Na pewno wiesz ze kazda grupa ludzi a co dopiero ok. 3000 kibicow potrzebuje "wodzireja" i to KK spelnia te role. Bedziemy skandowac , klaskac i spiewac tylko ze wiekszosc piosenek jest wogole nie zrozumialych smile2.gif
Jedynie : literka M literka K ...S..... nadaje sie do spiewania cala hala. Musicie komponowac takie HITY smile2.gif
i metoda prob i bledow wylonia sie piosenki i hasla ktore beda znac wszyscy. Co do oprawy graficznej przebijacie wszystkich smile2.gif !!!!
W mojej pracy mam kontakt z ludzmi i zawsze rozmawiam na temat meczy, polecam im zeby przychdzili z calymi rodzinami. Daje slowo ze nie uslysza zadnych wulgaryzmow i spedza wspaniale wolny czas.
Wiem jedno dabrowska siatkowka i koszykowka to jedyna "rzecz" ktora wyszla nam w Dabrowie i nie zepsujmy tego !!
ptps_pila
Ja trochę w tamtym temacie czyli o pozdrawianie zaprzyjaźnionych drużyn to moim zdaniem nie warto patrzeć czy jest transmisja czy nie bo nie robimy tego dla telewizji , dla mediów ale dla samych siebie. Ja osobiście słuchałem wczoraj relacji radiowej i przy "Piłę pozdrawiamy" zrobiło mi się bardzo miło. Tak samo myślę że np. przy meczu Piły z Bydgoszczą nie było żadnej transmisji - nawet radiowej a i tak każdy dowiedział się o tym że Was pozdrawiamy. A teraz do tematu krzyczenia zwolnić trenera to myślę że trener powinien być przygotowany na taką krytykę - w końcu to trener.. Musi się liczyć że jak jego drużyna przegrywa to wina nie pójdzie na Konserwatora Powierzchni Płaskich ani innego człowieka tylko na tego który prowadzi tą drużynę, siatkarki potrzebują wodzireja tak jak kibice .. Więc jak ktoś krzyknie "Zwolnić trenera" czy coś tego rodzaju to również dobra podpowiedź dla Prezesa Klubu - w końcu kibice też muszą mieć coś do powiedzenia bo siatkówka jest również dla nich.

Przepraszam za błędy ale jestem zdenerwowany : P Pozdrawiam
japinkole
CYTAT(Michael @ nie, 07 mar 2010 - 10:51) *
Uprzedziłeś mnie Emil to samo miałem napisać rolleyes.gif. A to, że jesteśmy z dziewczynami na dobre i na złe to udowodniliśmy już nie raz.

No właśnie w bardzo chamski sposób udowodniliście ze nie jesteście z dziewczynami na dobre i złe.
Daro
CYTAT(japinkole @ nie, 07 mar 2010 - 20:10) *
CYTAT(Michael @ nie, 07 mar 2010 - 10:51) *

No właśnie w bardzo chamski sposób udowodniliście ze nie jesteście z dziewczynami na dobre i złe.

Słyszałeś co śpiewaliśmy po meczu ? " Czy wygrywasz czy nie ja i tak Kocham Cie... " albo " Kij z wynikami dziewczyny jesteśmy z Wami " Widzisz tu coś chamskiego ? ;/
Michael
japinkole, co innego trener, a co innego siatkarki, w stronę których ani razu podczas meczu nie poszły obraźliwe hasła. A prawda jest taka, że głośno krzyknęliśmy to o czym duża liczba osób na hali rozmawia po cichu.

*japinkole, wybierasz się na mecz do Łodzi??
japinkole
[/quote]

Słyszałeś co śpiewaliśmy po meczu ? " Czy wygrywasz czy nie ja i tak Kocham Cie... " albo " Kij z wynikami dziewczyny jesteśmy z Wami " Widzisz tu coś chamskiego ? ;/
[/quote]

A pamietasz jak kibicowaliscie i komu w koncowce 3 seta. Niestety zadane spiewy nie wykresla tego ze odwrociliscie sie od druzyny, czego KK i prawdziwy kibic nigdy nie powinnien zrobic. Bo te spiewy oznaczaja ze jestescie zaklamani i zadufani w sobie i ze tak napradwe nie wiecie co to znaczy wspierac druzyne do samego konca.
Daro
Był to tylko jeden śpiew "ostatni" i ile to trwało ? z minute?
Więc ja w tym nie widzę żebyśmy się odwrócili od drużyny, jak by tak było to cały mecz byśmy nie dopingowali MKS tylko Pałac. A tak się nie stało.
A za MKS'em jesteśmy zawsze na dobre i na złe na wyjazdach czy u siebie.
japinkole
CYTAT(Michael @ nie, 07 mar 2010 - 20:24) *
japinkole, co innego trener, a co innego siatkarki, w stronę których ani razu podczas meczu nie poszły obraźliwe hasła. A prawda jest taka, że głośno krzyknęliśmy to o czym duża liczba osób na hali rozmawia po cichu.

*japinkole, wybierasz się na mecz do Łodzi??

jasne ze co innego. Bo sam drazni mnie swoimi decyzjami , zmianami. Oczywiscie szlag mnie trafia jak slysze od trenera na 4 kolejki przed koncem ze za cel ma zdobycie 3 punktow i utrzymanie sie w czworce, kiedy calkiem realna byla walka o drugie miejsce. Ale nie ja jestem trenerem, i do swojej oceny trenera wstrzymam sie do wynikow PP i playoffów. Bo poki cele stawiane wypelnia (LSK sa w 4 , w lidze mistrzyn wyszli z grupy)
Jak chcecie wprowadzic ferment do druzyny to mozecie skandowac co mecz o zmianie trenera.
A dziewczyną przestaliscie kibicowac w 3 secie co nie jest godne KK.

Nie jade do Łodzi. Ale Ty jedz i pokibicuj Budowlanym, bo w koncu jestes prawdziwym kibicem ktore jezdzi za druzyna po calej Polsce.
Padziu
CYTAT(Daro @ nie, 07 mar 2010 - 20:37) *
Więc ja w tym nie widzę żebyśmy się odwrócili od drużyny, jak by tak było to cały mecz byśmy nie dopingowali MKS tylko Pałac. A tak się nie stało.

@Daro Śpiewaliśmy "ostatni" i o zwolnieniu trenera łącznie ok 3 min. Według wielu o 3 minuty za długo odwróciliśmy się od drużyny. Kij z tym że kilkadziesiąt a może i kilkaset godzin śpiewaliśmy w tym sezonie za MKSem. Te 3 minuty to jest całe KK w sezonie 09/10, zapamiętaj to sobie smile2.gif
japinkole

I tu sie nie zgadzamy. Dlatego dalsza dyskusja nie ma sensu. Dla mnie nie jestescie na dobre i zle, chociaz to moze trwalo z minute, bo trzeba byc na zawsze na dobre i zle.
Michael
Szkoda, że nie jedziesz mógłbyś pokazać, że jesteś z drużyna na dobre i na złe, a nie tylko wylewać swoje żale na forum. Wcale nie byłbym zdziwiony jeśli należysz do tej grupy kibiców której ciężko jest klaskać podczas zagrywki MKSu czy wstać podczas piłki meczowej, a którzy pierwsi stoją po meczu przy parkiecie i czekają aby poprzybijać "piątki" z zawodniczkami.
japinkole
CYTAT(Padziu @ nie, 07 mar 2010 - 20:42) *
Był to tylko jeden śpiew "ostatni" i ile to trwało ? z minute? Więc ja w tym nie widzę żebyśmy się odwrócili od drużyny, jak by tak było to cały mecz byśmy nie dopingowali MKS tylko Pałac. A tak się nie stało.A za MKS'em jesteśmy zawsze na dobre i na złe na wyjazdach czy u siebie.
@Daro Śpiewaliśmy "ostatni" i o zwolnieniu trenera łącznie ok 3 min. Według wielu o 3 minuty za długo odwróciliśmy się od drużyny. Kij z tym że kilkadziesiąt a może i kilkaset godzin śpiewaliśmy w tym sezonie za MKSem. Te 3 minuty to jest całe KK w sezonie 09/10, zapamiętaj to sobie smile2.gif
I zapamietam te 3 minuty, bo one swiadcza o waszej prawdziwej naturze kibica. Bo nawet nie potraficie za te 3 minuty przeprosic i przyznac sie do bledu. No ale dla was to nawet pewnie nie jest blad. Tylko bedziecie Cie dalej chełpić tymi kilkuset godzinami śpiewu.
CYTAT(Michael @ nie, 07 mar 2010 - 20:53) *
Szkoda, że nie jedziesz mógłbyś pokazać, że jesteś z drużyna na dobre i na złe, a nie tylko wylewać swoje żale na forum. Wcale nie byłbym zdziwiony jeśli należysz do tej grupy kibiców której ciężko jest klaskać podczas zagrywki MKSu czy wstać podczas piłki meczowej, a którzy pierwsi stoją po meczu przy parkiecie i czekają aby poprzybijać "piątki" z zawodniczkami.
Taka postawa zaniedlugo wygonicie cala hala. Jestescie KK to pociagnelibyscie do kibicowania ta cala hale. Ale jestescie tak zapatrzeni w siebie i w swoj doping ze niezalezy wam zeby kibicowal cala hala.
Prosty
I tak nikt nikogo nie przegada wiec nie widze zadnego sensu tych wypowiedzi
Padziu
CYTAT(japinkole @ nie, 07 mar 2010 - 20:59) *
Jestescie KK to pociagnelibyscie do kibicowania ta cala hale. Ale jestescie tak zapatrzeni w siebie i w swoj doping ze niezalezy wam zeby kibicowal cala hala.

podpowiesz nam jak to zrobić??
wozo
Jeżeli chodzi kibiców to dla mnie rewelacyjnie zaprezentował się podczas ostatniego meczu klub kibica Aluprofu Bielsko Biała – super wyglądali na swoim sektorze. Widać, że są bardzo zorganizowani i powinni być dla nas przykładem. Tak jak już nie tylko ja wspomniałem u nas to bardziej zaczyna przypominać kibiców piłkarskich – czarne bluzy z kapturami, flagi „FC Sosnowiec” itp. Władze klubo powinny też pomagać w tym wszystkim kibicom – powinien powstać jakiś sklepik z gadżetami klubowymi aby każdy mógł kupić sobie koszulkę i wtedy na widowni będzie widać barwy MKSu nie tylko na sektorze klubu kibica. Wiem, że przed meczem sprzedajecie szaliki, kalendarze itp. Ale kto to wszystko organizuje, projektuje i załatwia? Klub czy Wy? Skąd macie koszulki i ostatnio bluzy klubowe?
Możliwe, że okrzyki podczas ostatniego meczu były pod wpływem emocji ale niestety wszystko poszło już w „eter” i po meczu pojawiły się artykuły tego typu http://www.sportowefakty.pl/siatkowka/2010...am-noz-w-plecy/
Teraz nikt nie będzie pamiętał jak dopingowaliście drużynę przez cały sezon tylko, że odwróciliście się od trenera i siatkarek w decydującym momencie sezonu. To, że było to tylko przez chwilę wiedzą tylko kibice obecni na hali. Internauci z całej polski czytający tego typu artykuły nie wiedzą jak było naprawdę tylko dąbrowscy kibice którzy do tej pory stawiani byli za wzór (szczególnie przez komentatorów Polsatu sport) teraz jak mówi sam trener „wbijają mu nóż w plecy” oraz krzyczą „OSTATNI” przy piłce meczowej dla przyjezdnej drużyny. Tym samym zamiast pamiętać takie akcje kibiców jak choćby „STYL UBRANIA NIE ZWALNIA OD DOPINGOWANIA’ zapamiętają te Wasze „3 minuty” podczas ostatniego meczu.
kamillll
CYTAT(Michael @ nie, 07 mar 2010 - 20:53) *

I tu jest potwierdzenie moich watpliwości. Dla Was bycie z drużyną to jeżdzenie za nimi po kraju. To nie chodzi o to żeby jechać na mecz...nie o to czy śpiewacie.
3 minuty to nie za długo?
A powiedz swojej żonie czy kobiecie jedno zdanie typu: "ty ku**wo je**ana w du*e przez wszystkich cweli miasta" i zapytaj czy jej nie uraziłeś...a na swoją obrone powiedz że przez ostatnie 10 lat ciągle byłeś miły a to było tylko jedno zdanie....
Troszeczke się Wam pomieszało...takie jest moje zdanie.
I jak już wylewamy żale to powiem co jeszcze mi przeszkadza ale bardzej w wesoły sposób bo śmieje się z Was wtedy wink.gif żałosne jest to Wasze zciąganie koszulek i wystawianie tych "pięknych, męskich" torsów wink.gif
Coelho
Właśnie o to chodzi tylko nam na tym zależy
...............
Wiem, że przed meczem sprzedajecie szaliki, kalendarze itp. Ale kto to wszystko organizuje, projektuje i załatwia? Klub czy Wy? Skąd macie koszulki i ostatnio bluzy klubowe?
..............

Kto to organizuje?
-MY
Kto projektuje?
-MY
Kto załatwia?
-MY
Kto daje na to pieniądze?
-MY + puszka do której zbieramy pieniądze przed każdym meczem!
Klub czy wy?
-MY!
Skąd macie koszulki i ostatnio bluzy klubowe?
-Bo to organizujemy, projektujemy, załatwiamy, zamawiamy płacimy i mamy smile2.gif
szer
CYTAT(wozo @ nie, 07 mar 2010 - 21:14) *
Jeżeli chodzi kibiców to dla mnie rewelacyjnie zaprezentował się podczas ostatniego meczu klub kibica Aluprofu Bielsko Biała – super wyglądali na swoim sektorze. Widać, że są bardzo zorganizowani i powinni być dla nas przykładem.

Tutaj poczułem się obrażony... Nigdy, ale to przenigdy nie będą dla mnie wzorem do naśladowania. To są dopiero pikniki.

czarne bluzy z kapturami

jutro utnę kaptur z bluzy jeśli to przeszkadza...

Władze klubo powinny też pomagać w tym wszystkim kibicom – powinien powstać jakiś sklepik z gadżetami klubowymi aby każdy mógł kupić sobie koszulkę i wtedy na widowni będzie widać barwy MKSu nie tylko na sektorze klubu kibica. Wiem, że przed meczem sprzedajecie szaliki, kalendarze itp. Ale kto to wszystko organizuje, projektuje i załatwia? Klub czy Wy? Skąd macie koszulki i ostatnio bluzy klubowe?

Tutaj się zgodzę, bo nie zawsze My możemy to ogarnąć... Szaliki sami zaprojektowaliśmy, zakupiliśmy i daliśmy w obroty dla kibiców. Bluzy też sobie sami zrobiliśmy. Tylko dla nas.

I naprawdę... Nie mów, że nie jesteśmy z klubem zawsze i wszędzie, bo mamy wypisać listę miast do których pojechaliśmy na mecze? Niektóre są oddalone ponad 1000km stąd i znajdują się w innym kraju...
Ile razy byliśmy w Bielsku? Muszynie? Mielcu? Wrocławiu? Był Kalisz, Piła, turniej w Jarocinie, turniej w Zawierciu, Mysłowice, Bydgoszcz, Białystok, Miluza, Novara, Pesaro (było widać Zbyszka ;]), Żukowo... No doprawdy nie jesteśmy z drużyną... A ludzie pamiętają to co chcą pamiętać.
wozo
CYTAT(szer @ nie, 07 mar 2010 - 21:35) *
Tutaj poczułem się obrażony... Nigdy, ale to przenigdy nie będą dla mnie wzorem do naśladowania. To są dopiero pikniki.

Dlaczego pikniki? Przecież fajnie się ich KK zaprezentował u nas na hali. Nie chodziło mi wcale o to aby ich naśladować...oni mają swój styl i my powinniśmy wypracować swój - STYL KIBICA SIATKÓWKI - który jak robi jakieś akcje czy manifesty to robi to ze "smakiem".
Oczywiście wiem kto jest odpowiedzialny za szaliki które można kupić przed meczem i za czyje są pieniądze bo nie od dziś kibicuje naszej drużynie. Na oficjalnej stronie BKS Bielsko wszystkie gadżety można zamówić na ich stronie internetowej i dystrybucją zajmuje się klub...przecież to też są dla nich dodatkowe pieniądze. Wtedy kibice odznaczają się na widowni a nie jeden ma czarną bluzę, inny niebieską koszulkę...w zależności od tego jaki kolor i nadruk zamówił sobie SAM na allegro.
Kamil_
CYTAT(kamillll @ nie, 07 mar 2010 - 21:30) *
żałosne jest to Wasze zciąganie koszulek i wystawianie tych "pięknych, męskich" torsów wink.gif

W tym momencie przestaję z tobą dyskutować. Wcale nie jesteś od nas lepszy... Słoma ci z butów wyszła.
A chciałeś nas umoralniać...litości...

@ Wozo:
Bielsko ma dużo 'lepsze' barwy od nas i mogą fajnie z nimi kombinować. Nasze biało-niebieskie to jednak trochę mało żywe są. Ale racja, wizualnie się fajnie prezentują smile2.gif
kamillll
to był żart wink.gif
i nie napisałem w żadnym momencie że czuje się od Was lepszy...doczytaj dokładnie...
wozo
CYTAT(Kamil_ @ nie, 07 mar 2010 - 22:53) *
@ Wozo:
Ale racja, wizualnie się fajnie prezentują smile2.gif

...i o to mi właśnie chodzi a @szer pisze, że go tym obrażam...to chyba lekka przesada rolleyes.gif Z biało-niebieskimi barwami też można nieźle pokombinować ale o to powinien zadbać klub...tym bardziej, że można na tym kilka złoty zarobić.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.