Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibicowanie w +LK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kamil_
Wiesz, to już kwestia gustu czy komuś się podoba. A szerowi chodziło chyba o branie przykładu z bielszczan, ze to go obraża.

Z klubem jest inna sprawa, lecz nie na forum.

A czy z biało-niebieskimi można tak bardzo pokombinować? Pewnie tak, ale nie będzie to nigdy tak efektowne jak zieleń-żółć-czerwień. Żółty i czerwony to wręcz kolory stworzone do robienia opraw, gadżetów etc.
sahar
Jednak nic nie dociera smile2.gif Jestescie boscy wszystko wam zawdzieczamy
A ja slyszalem ze nawet na palke do bebna dostajecie kase z klubu smile2.gif prawda ?
Coelho
...

Mod: dwa posty niżej masz to co przez "pomyłkę" sobie skasowałeś.
endriu
To może napisz co od klubu dostaliście. Popatrz na listę ze składkami, bez mała połowa nie zapłaciła marnych 20 zł.

Pamiętam ubiegły sezon, spotkanie "wyjazdowe" zaczynało się od pytania: ile klub nam dołoży?

Może napisz dokładnie jak jesteście finansowani.
Tak jak ktoś napisał w ukrytym forum, ale odwrotnie, to ludzie, którzy Was wspierają finansowo powinni Was cyt. "olać"
kamillll
CYTAT(Coelho @ pon, 08 mar 2010 - 08:56) *
To źle wiesz bo od klubu dawno nic nie braliśmy... ;/ chyba że mówisz o koszu! ale my się od nich w 100% odcinamy i nie interesuje nas co oni robią... jesteśmy EkipąCentrum'09 która działa tylko na siatce!!! a do ciebie i reszty netowych napinaczy: Zapraszamy na rozmowę przed/po meczu do nas na sektor... i skończcie temat bo to już robi się nudne!

Netowy napinacz? Nie nazwałbym tak siebie a na sektor się też nie wybiore bo wiem że zbluzgacie mnie tak jak swoją ukochaną drużynę...
Napisz racjonalnie coś na Waszą obronę na forum, bo po to jest forum...

Jesteście tacy fajni? To przeproście w Łodzi dziewczyny przed meczem. Tylko tak żeby cała Polska usłyszała...wtedy zwróce Wam cały szacunek jakim Was darzyłem przed meczem z Pałacem...
Daro
"... a na sektor się też nie wybiore bo wiem że zbluzgacie mnie tak jak swoją ukochaną drużynę..."

Ziomuś zastanów się co piszesz ;/ Podaj mi jeden przykład kiedy "zbluzgaliśmy" swoją drużynę ?
Bo już wymyślasz ;/

kamillll
Wasze zachowanie pod koniec meczu z Bydgoszczą tak odebrałem...nie bluzgaliście dosłownie, ale ja to tak właśnie odczytałem...

ponawiam pytanie...Czy jesteście w stanie przeprosić drużynę (nie tylko dziewczyny) w Łodzi? Dać przykład wszystkim innym? Pokazać że jesteście z nimi na dobre i złe?
Elwyn
Sarsolot umieścił post w ramach oficjalnego stanowiska na forum serwisu-lsk, odpowiem również i tu, bo pewnie nie każdy tam czyta.

My nie odbieraliśmy źle Waszych pozdrowień dla innych w trakcie meczu, chodzi o te "po". Naprawdę nie słyszeliśmy jak krzyczeliście Pałac Bydgoszcz, gdybyśmy usłyszeli na pewno by nie doszło do całej sytuacji i zamiast krzyknąć MKS co 3:0, pozdrowilibyśmy Was okrzykiem MKS Dąbrowa, oklaskami, bez żadnych wątpliwości. Nie jesteśmy grupą oszołomów, żeby na Was specjalnie się napiąć, szczególnie, że ja jak i chociażby i Ewa (Czeczen) utrzymujemy bardzo pozytywne kontakty z paroma osobami z DG i ostatnią rzeczą, jaką przyszłoby nam przed meczem na myśl było jakiekolwiek napinanie się. Zareagowaliśmy po prostu na to na co usłyszeliśmy. Może jest coś w tym, że jesteśmy ciut przewrażliwieni na punkcie Piły (takie nasze a'la derby, bo Piła miała derby z Kaliszem) i to nas na koniec (mimo zwycięstwa) mocno rozdrażniło co w połączeniu do braku usłyszenia Waszych pozdrowień dla nas po źle wyszło - ta cała sytuacja. Cieszy to, że obu stronom nie zależało na jakimś sporze, po prostu nieporozumienie, niedosłyszenia + nadinterpretacja... Jak wspomniałam nie przyjechaliśmy do Was się napinać, wręcz przeciwnie i źle wyszło potem ta cała wymiana zdań. W gestii ostatecznego wyjaśnienia my oprócz Dąbrowa co 3:0, odpowiedzieliśmy jeszcze na Wasze na to coście tak coś tak cicho i jedźcie do domu my nie powiemy nikomu pytaniem ile Was było u nas wink.gif Nie było jednak żadnych obraźliwych przyśpiewek w waszym kierunku.

Nie wiem czy na siebie wpadniemy ponownie, może warto byłoby o sobie wyjaśnić osobiście - mam na myśli oczywiście normalną rozmowę, by ostatecznie to rozwiązać. Mając dystans już do sprawy, bez niepotrzebnych emocji.

Jeszcze jedna rzecz odnośnie Was i całej sytuacji, która wypadła i spadła na Was krytyka. Trochę głupio wyszło jak w końcówce kibicowaliście naszej drużynie, za szybko może te wnioski o zwolnienie, ale dodam na trochę usprawiedliwienie Was, że krytyka spadła na Was, ale najgorsze rzeczy padły nie od Was, choć było sarkastycznie, aczkolwiek kulturalnie.

Do nieprzyjemnego incydentu doszło w II secie, gdzie Wasze dziewczyny były po stronie parkietu koło nas. My zajmowaliśmy się dopingiem i otóż tuż przed czasem dla Was w II secie, jeden leśny dziad coś bardzo brzydkiego krzyknął do trenera Kawki. Nie wiem co, by byliśmy w trakcie przyśpiewki, jednak było to coś na tyle ostrego, naprawdę bardzo chamskiego, bo w polemikę z tym dziadem (panem ani kibicem go nazwać nie można) wdała się nawet spokojna Kasia Gajgał, trener i II trener. Zrobiło się naprawdę nieprzyjemnie.
Wydaje mi się, że to był główny katalizator całej krytyki. Tak naprawdę buractwo odegrało się nie po waszej stronie trybuny, ale w II rzędzie za ławką rezerwowych, ale za wszystko dostało się Wam.

Współczuję, bo widzę co robicie i to doceniam i myślę, że mimo, że nie było to Waszą winą to jednak może w imię dobra sprawy przeproście dziewczyny jakoś, bo musiało być im przykro. Nie chcę się mieszać, ale może warto to zrobić, by one wiedziały, że jesteście z nimi na dobre i na złe. My kibice i tak wiemy o co chodzi, ale niektórzy mogą mieć problem z rozróżnieniem sfrustrowanego wulgarnego dziada od Waszego rozczarowania.

Pozdrawiam,
Ewa
sarsolot
Po przeczytaniu tematu utwierdzilem sie w przekonaniu ze nie warto sie angazowac w rozmowe, jednakze pare slow wyjasnienia wink.gif

Po co na sile wiecej przyspiewek takich jak Literka M ? Jest jedna, czesto uzywana, ale i tak nie znajdujaca uznania wsrod reszty publicznosci. Raz, dwa, trzy tez czesto nie wychodzi poza sektor KK. Co nie znaczy ze doping jest idealny czy dobry, bo na pewno trzeba duuuzo w nim poprawic, co jednak nie jest takie proste.

Dziewczyny w Lodzi przeprosimy dopingujac je przez caly mecz, podobnie jak mialo to miejsce przy pilce meczowej przeciwnikow w Muszynie, tydzien temu w Pile i na ostatnim meczu na naszej hali z Bydgoszcza. A moze nawet wczesniej ;>

Ogolnie masa ludzi oskarza, ze po dwoch przegranych meczach chcemy odwolywac trenera. A prawda jest taka, ze zdecydowana wiekszosc z nas ma takie zdanie juz od zeszlego sezonu i nieraz slyszalem okreslenie z dziewczyny zagraly dobry mecz nie "dzięki trenerowi" a "mimo trenera". I gdyby pod koniec nie padlo z naszych ust krotkotrwale "W Dąbrowie zmiana trenera" posrod niedoslyszanych przez niektorych "czy wygrywasz czy nie" i "jestesmy z wami", to dobiegajacych z kazdych stron zdecydowanie mniej kulturalnych okrzykow na parkiet dotarloby multum. I to by moglo byc zdecydowanie mniej przyjemne. Ja zauwazylem, znajomi zauwazyli, Elwyn zauwazyla, ze byli ludzie ktorzy po prostu wyzywali trenera i niektore zawodniczki, ale to nasz (chamski, obrazliwy?) okrzyk zostal zle odebrany.

Co najdziwniejsze, po meczu nikt nam nie powiedzial - "co wy robicie", "nie mozna tak", za to zdecydowana wiekszosc schodzacych z hali albo pokazywa poparcie, albo komentowala w sposob "nareszcie", "tak trzymac", "oby nie za pozno" itp. A to pokazuje, ze cos wisialo w powietrzu i w koncu musialo sie tak skonczyc. I wg mnie zostalo to zrobione jak najbardziej kulturalnie.

Z mojej perspektywy oceniajac "ostatni" - bylo to 4-5 powtrozen, po prostu ktos krzyknal konczcie zenade, inny ostatni i emocje sie udzielily.

Jeżeli ktos ma jakies uwagi zapraszam na PW, GG, lub przed/w trakcie/po meczu. Na zarzuty na forum w tym temacie nie odpowiadam.
japinkole
CYTAT(sarsolot @ wto, 09 mar 2010 - 01:31) *
Ja zauwazylem, znajomi zauwazyli, Elwyn zauwazyla, ze byli ludzie ktorzy po prostu wyzywali trenera i niektore zawodniczki, ale to nasz (chamski, obrazliwy?) okrzyk zostal zle odebrany.

Co najdziwniejsze, po meczu nikt nam nie powiedzial - "co wy robicie", "nie mozna tak", za to zdecydowana wiekszosc schodzacych z hali albo pokazywa poparcie, albo komentowala w sposob "nareszcie", "tak trzymac", "oby nie za pozno" itp. A to pokazuje, ze cos wisialo w powietrzu i w koncu musialo sie tak skonczyc. I wg mnie zostalo to zrobione jak najbardziej kulturalnie.

Pochwale po meczu to wlasnie dostaliscie od takich chamskich dziadkow. Na ich bazie budujecie swoje samozadowolenie. Wiekszosc kibicow byla w szoku ze tak mozne postapic KK. Zenada.
Jestescie upartymi samochwalami.
Poprostu jak ktos wczesniej napisal nie dociera do was.
Tym samym zaczynacie postepowac nie jak klub kibica tylko grupa kiboli wlasnie jak te pojedyncze oszolomy na hali.
kamillll
Goły takimi wypowiedziami wystawiasz sobie świadectwo, a co najgorsze nie tylko sobie tylko całemu KK. KK w najmniejszym stopniu nie jest decyzyjny na trybunach. I mogę to udowodnić. Po takich wypowiedziach napewno co niektórzy nie będą siedzieć cicho.
sarsolot
CYTAT(Goły @ wto, 09 mar 2010 - 10:15) *
jak nie chcesz wysłuchiwać "wyzwisk" to kup bilet do teatru albo kina. W dzisiejszych czasach nawet

w teatrze lub kinie czesto slyszymy niekulturalne slowa i zwroty sad.gif I obawiam sie, ze nie obowiazuje stroj wieczorowy, przez co na widowni mozna spotkac osobnikow w kapturach!

Kamilll : Goły nie należy do KK
japinkole
CYTAT(Goły @ wto, 09 mar 2010 - 10:15) *
Japinkole uważaj na meczu , miej oczy szeroko otwarte bo bandyci z Ekipy Centrum maja juz bluzy z kapturami ! Żyjesz gościu w świecie januszoniady to sobie żyj mecze obojętnie jakiej dyscypliny czy to kosz czy siatka czy piłka to nie teatr , jak nie chcesz wysłuchiwać "wyzwisk" to kup bilet do teatru albo kina. W dzisiejszych czasach nawet na tenisie już sa zadymy a Ty płaczesz że KK krzyknął zmiana trenera - miał do tego prawo bo to oni są decyzyjni na trybunach a nie Ty więc jedynie co możesz zrobić to siedzieć cicho i kręcić kołatką.

Taka wypowiedzia sam potwierdzasz ze blizej ci do tych co statnio sie "bawili" w łodzi niz do prawdziwego kibica.
CYTAT
"W dzisiejszych czasach nawet na tenisie już sa zadymy a Ty płaczesz że KK krzyknął zmiana trenera"

Nie o zmiane trenera tu chodzi (... choc mysle ze to niezadowolenie z trenera mozna wyrazic w bardziej kulturalny sposob... o trenerze zreszta pislaem wczesniej), ale o TO ze odwrociliscie sie od druzyny. I co z tego ze na 3 minutu, ale odwrociliscie sie.
Nie bylo by sprawy gdybyscie mieli jaja i przyznali sie do bledu i przeprosili. Tylko tyle, ale dla was to az tyle.

Pisalem wczesniej ze dotej pory mialem dla was wielki szacunek za dotychczasowy wklad i zaangazowanie w pomoc druzynie. Ale zachowaniem na meczu i wypowiedziami na forum straciliscie u mnie szacunek. a po takiej wypowiedzi to juz wogole.
Wierze tylko ze nie wszyscy w KK sa twojego pokroju i pokaza klase w zwiazku zaistniala sytuacja. I
zdobeda sie na przeprosiny i beda dopingowac ze zdwojona sila.
sarsolot
japinkole : patrz post wyzej, Goły nie jest w KK, to jest jego osobiste zdanie i opinia. A poza tym chyba slowo ironia jest Ci obce sadzac po pierwszym cytacie.
japinkole
CYTAT(sarsolot @ wto, 09 mar 2010 - 12:26) *
japinkole : patrz post wyzej, Goły nie jest w KK, to jest jego osobiste zdanie i opinia. A poza tym chyba slowo ironia jest Ci obce sadzac po pierwszym cytacie.

jak pisalem to niewidzilem jeszcze Twojego posta. Tyle dobrze ze on nie jest z KK... czyli jest jeszcze nadzieja ze KK wezmie odpowiedzialnosc za swoje zachowanie.
Ironia na takim poziomie dla mnie nie jest ironia.
banny006
osobiście nie mam za co przepraszać? co prawda na meczu mnie nie było za co przepraszać drożynę jak jej nikt nie obraził co najwyżej P. Kawke i żałuje że mnie tam nie był bo bym krzyczał najgłośniej. Już mówiłem 12 miesięcy temu że P. Kawka powinien sam zrezygnować. Niech się zajmie wiceprezesurą, bo to mu idzie chyba na lepiej. Każde inne miejsce niż trzecie w dół to katastrofa fakt jest taki że chłopaki mogli poczekać do pierwszej wpadki play-off? A przy takiej grze to nastąpi w pierwszej rundzie przeciwko Pile.
sarsolot
Szczepan, ale ja nie umniejszam zaslug Golego, ale fakt jest niezaprzeczalny iz nie nalezy on do KK, a tym bardziej sie w nim obecnie nie udziela. A przy okazji dobrze mowi wink.gif
Szczepan
Przeczytałem prawie wszyskie posty po meczu z Bydgoszczą i dawka adrenaliny niemal spowodowała mój rozwód z żoną i uśpienie psa.
Niedawno byłem też na meczu z Bielskiem i jako, podejrzewam niemal dwukrotnie starszy człowiek od niemal połowy KK, która zwie się
kibicami,zauważyłem,że prawie połowa sektora nie może nawet kupić legalnie piwa, a co dopiero krytykować takich ludzi jak Endriu czy Goły
(resztę, których nie wymieniłem, serdecznie przepraszam). Krytyka wszystkich naraz jest nie na miejscu, bowiem od zawsze wiadomo, że
jeden cymbał potrafi zagłuszyć 50-ciu normalnych ludzi, którzy angażują się aktywnie w życie swojej drużyny. Bardzo trafnie ujęła to
koleżanka z Bydgoszczy, która zauważyła, ze nie można potępiać całego KK za kilku skrajnych idiotów. Pierwsza rzecz, która zwaliła mnie
z nóg Jeśli dostąpiłem zaszczytu noszenia barw naszego klubu (kupiłem za własne pieniądze i żaden sponsor nie ma z tym nic wspólnego),
to nie wyobrażam sobie zachowania, gdy "kibic" ściąga z siebie te barwy i wymachuje nimi półnagi nad głową, spocony jak alkoholik
na odwyku, rycząc przy tym głosem, którego nie powstydziłby się Louis Armstrong na łożu śmierci. Chłopie!!! Jak cię wyrzucili ze
wszystkich meczów piłkarskich ligi okręgowej, to nie przynoś debilnych przyzwyczajeń na mecze siatkówki i to damskiej.
Chociaż aktywnym kibicem jestem stosunkowo od niedawna (tylko od dwóch lat), wychwalałem pod niebiosa Żonie kulturę panującą na trybunach i w końcu dała się namówić na wspólne wyjście na mecz.
To, co usłyszałem od Niej po powrocie do domu, nie nadaje się do druku.
Mam projekt : chamów, cymbałów i niedorosłych gówniarzy znaczyć przed meczem czerwoną farbą, żeby nikt normalny nie pomylił ich z kibicem i zamiast dzwonić na policję, zadzwonił bezpośrednio do psychiatryka.
Reasumując ten wątek :
bardzo dziękuję kibicom za wspaniały doping, cymbałom życzę dorośnięcia w jak najszybszym czasie.
kamillll
CYTAT(Szczepan @ śro, 10 mar 2010 - 14:37) *
Przeczytałem prawie wszyskie posty po meczu z Bydgoszczą i dawka adrenaliny niemal spowodowała mój rozwód z żoną i uśpienie psa.
Niedawno byłem też na meczu z Bielskiem i jako, podejrzewam niemal dwukrotnie starszy człowiek od niemal połowy KK, która zwie się
kibicami,zauważyłem,że prawie połowa sektora nie może nawet kupić legalnie piwa, a co dopiero krytykować takich ludzi jak Endriu czy Goły
(resztę, których nie wymieniłem, serdecznie przepraszam). Krytyka wszystkich naraz jest nie na miejscu, bowiem od zawsze wiadomo, że
jeden cymbał potrafi zagłuszyć 50-ciu normalnych ludzi, którzy angażują się aktywnie w życie swojej drużyny. Bardzo trafnie ujęła to
koleżanka z Bydgoszczy, która zauważyła, ze nie można potępiać całego KK za kilku skrajnych idiotów. Pierwsza rzecz, która zwaliła mnie
z nóg Jeśli dostąpiłem zaszczytu noszenia barw naszego klubu (kupiłem za własne pieniądze i żaden sponsor nie ma z tym nic wspólnego),
to nie wyobrażam sobie zachowania, gdy "kibic" ściąga z siebie te barwy i wymachuje nimi półnagi nad głową, spocony jak alkoholik
na odwyku, rycząc przy tym głosem, którego nie powstydziłby się Louis Armstrong na łożu śmierci. Chłopie!!! Jak cię wyrzucili ze
wszystkich meczów piłkarskich ligi okręgowej, to nie przynoś debilnych przyzwyczajeń na mecze siatkówki i to damskiej.
Chociaż aktywnym kibicem jestem stosunkowo od niedawna (tylko od dwóch lat), wychwalałem pod niebiosa Żonie kulturę panującą na trybunach i w końcu dała się namówić na wspólne wyjście na mecz.
To, co usłyszałem od Niej po powrocie do domu, nie nadaje się do druku.
Mam projekt : chamów, cymbałów i niedorosłych gówniarzy znaczyć przed meczem czerwoną farbą, żeby nikt normalny nie pomylił ich z kibicem i zamiast dzwonić na policję, zadzwonił bezpośrednio do psychiatryka.
Reasumując ten wątek :
bardzo dziękuję kibicom za wspaniały doping, cymbałom życzę dorośnięcia w jak najszybszym czasie.

I oby więcej takich ludzi w KK...
Szczepan
[quote name='Szczepan' post='53795' date='śro, 10 mar 2010 - 14:37']Przeczytałem prawie wszyskie posty po meczu z Bydgoszczą i dawka adrenaliny niemal spowodowała mój rozwód z żoną i uśpienie psa.

Post nie mój tylko Kowala, a jego Diesel (pies) na szczęście żyje, a żonka też dycha.
Po części zgadzam się z KK i działaczami, ale każdy medal ma dwie strony.
POZ.
Kamil_
czerwoną farbą powinni też znaczyć pijanych jak meserchmit ludzi którzy przychodzą na hale...
japinkole
zmiany...moze KK... bo co to za KK ktory pod 2 slabych meczach odwraca sie od druzyny.
I to KK ktory nie potrafi sie przyznac do takiej postawy (chocby to byly 3 minuty).
Choc szkoda bo dotychczas robili naprawde niezla robote.
no ale jezeli taka chwilowa postawa dziewczyn sklania ich do kibicowania druzynie przeciwnej to moze niech zostana przy swojej nowej milosci.
Kamil_
japinkole lekarza zmień wink.gif
Bartek90
Proponuję wszystkim z KK i nie tylko nie zwracać uwagi na posty Pana japinkole.
szer
A może japinkole ma rację. Proponuję by Klub Kibica nie udzielał się już do końca sezonu. Pozostawimy bez dopingu dziewczyny - nie wydaje mi się by ktoś inny to pociągnąć, choć może japinkole jest chętny?

Tak zdecydowanie to jest wyjście. Po Łodzi zakończmy działalność
japinkole
a nie lepszym wyjsciem byloby poprostu przeprosic dziewczyny za te 3 minuty.
No tylko przeciez dla was te 3 minuty to nic wielkiego smile2.gif
W koncu kazdy KK na swiecie tak traktuje swoja druzyne
Michael
A najlepszym wyjściem będzie zakończenie tej nieprowadzącej do niczego dyskusji i nie zaśmiecanie tego tematu. Jeszcze kwestią wyjaśnienia, to co śpiewaliśmy po meczu nie było konsekwencją 2 ostatnich porażek, ale więcej na ten temat pisać nie zamierzam (KMWTW). A trwające może z 15 sekund okrzyki "Ostatni" kilku osób z Naszego sektora podczas pierwszej piłki meczowej dla Bydgoszczy szybko przez większość zostały uciszone i wróciliśmy do normalnego dopingu. To zdarzyć się nie powinno i więcej się nie powtórzy. I nie pytaj po raz kolejny czy mamy zamiar przepraszać, bo my naprawdę wiemy co mamy, a czego nie mamy zrobić. Tyle z mojej strony i nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w bezsensowną wymianę zdań.

Jeszcze prośba do admina o przeniesienie postów do odpowiedniego tematu.
japinkole
CYTAT(Michael @ śro, 10 mar 2010 - 20:38) *
To zdarzyć się nie powinno i więcej się nie powtórzy. I nie pytaj po raz kolejny czy mamy zamiar przepraszać, bo my naprawdę wiemy co mamy, a czego nie mamy zrobić.

I wystarczylo to napisac na poczatku tej dyskusji a wtedy by jej nie bylo

Master
Uważam że po takiej żenadzie jaką serwują ostatnio zawodniczki, KK jest całkowicie usprawiedliwiony.

Jak dla mnie to trener do wymiany, Haładyn zastępuje Śliwe bardzo marnie, Wilczyńska PaPa

Najlepsze nasze zawodniczki to Gajgał, Szczurek, Śliwa
kamillll
zgadzam się z p. Waldkiem wink.gifw Dabrowie sami specjaliści od siatkowki sie pojawili ;)az dziw bierze ze dopiero od niedawna MKS sukcesy odnosi bo przy tylu specjalistach to powinnismy miec w miescie przynajmniej 12 profesjonalnych druzyn i powinna powstac nasza wlasna profesjonalna liga siatkowki - lepsza niz PLK - nie wiem moze Era Liga Kobiet albo TePsa Liga Kobiet...pomyslcie o tym chlopaki...bedziecie mogli sie wykazac jacy jestescie zajebisci...zgadzam się z p. Waldkiem wink.gifw Dabrowie sami specjaliści od siatkowki sie pojawili ;)az dziw bierze ze dopiero od niedawna MKS sukcesy odnosi bo przy tylu specjalistach to powinnismy miec w miescie przynajmniej 12 profesjonalnych druzyn i powinna powstac nasza wlasna profesjonalna liga siatkowki - lepsza niz PLK - nie wiem moze Era Liga Kobiet albo TePsa Liga Kobiet...pomyslcie o tym chlopaki...bedziecie mogli sie wykazac jacy jestescie zajebisci...
japinkole
CYTAT(Master @ śro, 10 mar 2010 - 22:06) *
Uważam że po takiej żenadzie jaką serwują ostatnio zawodniczki, KK jest całkowicie usprawiedliwiony.

Widze ze niektorzy tutaj sa zupelnie niereformowalni i do konca beda usprawiedliwiac swoje beznadziejne zachowanie na meczu.
Pocieszajace jest tylko ze jest choc 1 Michael z KK, ktory ma swiadomosc ze to nie powinno sie zdarzyc. Oby takich wiecej.
Ostatni moj post w tym temacie.

Sezon jeszcze trwa panowie. Dabrowa moze jeszcze duzo wywalczyc, zarowno w lidze jak i PP.
A potem sie moze okazac ze na kolanach bedziecie przepraszac jeszcze te dziewczyny co z taka lekka reka tutaj zwalniacie.

Moze skupcie sie jak pomoc dziewczyna w tej walce, a nie na zwalnianiu ich bo braknie nam zawodniczek do "6" zeby grac.

A do rozliczen przyjdzie czas po sezonie. Wierze ze skonczy sie udanie. Wam tez tego zycze.
Kamil_
Japinkole.... Master nie jest z KK. Weź się opanuj bo mnie śmiech ogarnia. Czekam na rozmowę na którymś z meczów...

I jeszcze jedno ci którzy niby olali drużynę jadą teraz w sobotę do Łodzi. Ty jedziesz, że śmiesz cokolwiek mówić na nasz temat?

W ogóle wielce się ożywiłeś po meczu z Bydgoszczą a tak to może z 5 postów napisałeś wcześniej. I kto tu się odwraca od kogo jak jest źle i tylko krytykować umie...
kamillll
Kamil, a to Ty jestes? http://mksdabrowa.tv/tagi/klub-kibica/wide...smy-zawsze.html
Taki odwazny a tak wymiekles przed kamera?
"nie chce mówić za dużo", "nie chce jako taktyk się wypowiadać",
czy trener powinien odejsc? "odejść to nie" <------- krzyczycie jedno, mówicie drugie!!
krzyczeliście żeby trener odszedł po to żeby cyt. "dziewczyny powalczyły dla nas dzisiaj", tylko rzyczeliście po meczu wink.gif gdzie miały powalczyć skoro było po meczu?
oj koledzy, zdecydujcie sie w koncu i badzcie konsekwentni...
Kamil_
Tak, to ja i tyle na ten temat. Jak coś masz to wal na meczu do mnie.
AngeloMike
Niech KK napisze też coś o wczorajszej wizycie na treningu u dziewczyn! ŻENADA!!! Jak juz macie coś głupiego do powiedzenie to lepiej nic nie mówcie! Albo poślijcie osobę kompetentną. Wysłaliście jakiegos że tak powiem "barana" który się jąkał i nic nie wie na temat siatkówki a chciał wielce trenera zmieniać. Przy dziewczynach i trenerze w cztery oczy juz tacy mocni nie jesteście? Jeszcze raz wielki minus! Żenada. Może się podzielicie spostrzeżeniami z wizyty z wszystkimi. Chcieliby napewno posłuchać ja juz słyszałem z pierwszej ręki.
AngeloMike
Nie chcę wtrącać się w wasz KK ale chciałbym żebyście tym razem wzieli przykład z klubu kibica BKS Bielsko. Mianowicie: w klubie kibica nie może być każdy, członków klubu kibica wybierają ludzie już w nim obecni po akceptacji większości, jeżeli ostatnio na sektor przyszedł gość pod wpływem alkoholu został zawieszony w prawach członka kk żeby nie robić wstydu innym i żeby większości nie kojażono z alkoholem, tylko problem w tym że wy gonicie w czasie meczu na piwo i widzą was wszyscy, pozatym kk powinien zjawić się na sektorze przed prezentacja drużyny gdzie spiker prezentuje składy i czeka na waszą odpowiedz ale wy wolicie w 15 osób sprzedawać gadżety klubowe jakby nie mogła stanąc tam jedna osoba albo stoicie w kolejce po następnego browara. Jeżeli chcecie się nazywać KK to chciałbym podkreślić że każdy KK nawet te piłkarskie mają swój zarząd bądź stowarzyszenie może to być nieoficjalne. Oczywiście na sektor może przyjść każdy ale wy musicie nad tym panowac żeby nie robił obciachu i zlej reklamy bo odbije się to na większości. Podsumowując KK dla wybranych a w późniejszym czasie dla sprawdzonych, grupa ludzi decyzyjnych, osoba odpowiedzialna za doping, pilnowanie porządku na sektorze i dobre imię KK.
Kamil_
Jak tak wszystko wiesz z pierwszej ręki to się podziel smile2.gif
AngeloMike
Chciałbym żebyście sami przyznali się do następnej bezsensownej sprawy i wstydu jaki sobie narobiliście wczorajszą wizytą!
Kamil_
Jak jesteś taki do przodu to czemu nie powiedziałeś tym osobom wczoraj, że są baranami tylko piszesz o tym na forum?
Bartek90
Zmiana koncepcji biggrin.gif biggrin.gif

Można usunąć.
kamillll
CYTAT(Kamil_ @ czw, 11 mar 2010 - 15:21) *
Jak jesteś taki do przodu to czemu nie powiedziałeś tym osobom wczoraj, że są baranami tylko piszesz o tym na forum?

Hahahaha wink.gif
To może Ty powiedz, skoro jesteś taki do przodu, dlaczego nie powiedziałeś przed kamerą że trener musi odejść skoro tak głośno o tym mówisz kilka postów wcześniej. Przed kamerą ślicznie zaprzeczyłeś wink.gif
bargidg
Ktoś powie o co tu kaman ?
Kamil_
CYTAT(kamillll @ czw, 11 mar 2010 - 15:56) *
CYTAT(Kamil_ @ czw, 11 mar 2010 - 15:21) *

Hahahaha wink.gif
To może Ty powiedz, skoro jesteś taki do przodu, dlaczego nie powiedziałeś przed kamerą że trener musi odejść skoro tak głośno o tym mówisz kilka postów wcześniej. Przed kamerą ślicznie zaprzeczyłeś wink.gif

Przyjdź na meczu np. w Łodzi do mnie to ci powiem smile2.gif
Master
japinkole czy jak Ci tam, nie jestem z zadnego KK , siatkówką interesuje sie umiarkowanie od dawna na poziomie reprezentacji, a od kilu lat Ligą Kobiet za sprawą MKS-u. Jestem zdania ze po pierwszym sezonie gdzie zajelismy 5 miejsce, skład został znacznie wzmocniony , trenerem został W Kawka i znów zajelismy 5te miejsce z lepszym składem przegrywając ze słabszą Bydgoszczą, w obecnym sezonie skład mamy jeszcze lepszy i owszem zagralismy kilka dobrych spotkań z których częsc udało nam sie wygrac, a nawet kilka meczy które były do wygrania na spokojnie, po błedach przegraliśmy na własne życzenie (BKS, Asystel), Przegrywamy natomiast mecze z druzynami które są znaqcznie słabsze od nas kadrowo, i to przegrywamy ze wstyd na to patrzeć. trener do wymiany. Niech zajmie sie tym, co robił w 1 sezonie w PLK czyli organizowaniem wyjazdów, ogólnym wspieraniem zaplecza druzyny itp

a wogóle to jest to temat o nierównej formie druzyny MKS na parkiecie a nie o kibicach (to tak dla tych co, nie umieją czytać).
borys
CYTAT(Master @ wto, 09 mar 2010 - 20:21) *
MKS- nierówna forma ........

Jaskie zmiany kadrowe powinny według Was zajśc w dąbrowskim MKS-ie, aby obyło sie bez tego co widzimy ostatnio .............

zmienić to trzba kibiców, co ja mówie tych wiernych kibiców co są z drużną na dobre i na złe ( co nie ) jesteście beznadziejni to co było na ostatnim meczu jest żenujące i wstyd na całą Polskę, nawet nie jedźcie do Łodzi bo wstyd przyniesiecie. Wierni kibice na dodre i na złe ha ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michael
Czujemy się zaszczyceni, iż założyłeś konto specjalnie po to, aby wyrazić swoją opinie na Nasz temat.

Dziękujemy i doceniamy tę jakże konstruktywną krytykę. Z pewnością weźmiemy sobie do serca Twoje słowa i dogłębnie je rozważymy.

Pozdrowienia od hooliganów z Dąbrowy.

AngeloMike
Chcę tylko żeby przyznały się osoby które były wczoraj na treningu dziewczyn i rozmaiwały z trenerem! Niech przyznają się te osoby co mówiły? Teraz to jesteście Wy do przodu! Bez honoru, bez ambicji. Jesteście jedną wielką żenadą. Umiecie tylko mówić po katach jak jest źle a jak przychodzi do spotkania z trenerem i dziewczynami to dajecie dupy, pieprzycie głupoty trzy po trzy bez ładu i składu. Za przeproszeniem GÓWNO znacie się na siatkówce. Jąkacie się jak tylko padnie konkretne pytanie dotyczące taktyki! Jak jesteście tacy silni niech przyznaja sie osoby które jako KLUB KIBICA przyszły na trening i jeszcze bardziej pogorszyły sytuację między trenerem-zawodniczkami-kibicami!
AngeloMike
Widzę że w temacie macie dużo bardzo dużo do powiedzenia? Jakieś wnioski z mojego ostatniego postu? Zapraszam do rzeczowej rozmowy! Pomogę i odpowiem na pytania.
Master
CYTAT(borys @ czw, 11 mar 2010 - 20:20) *
CYTAT(Master @ wto, 09 mar 2010 - 20:21) *
MKS- nierówna forma ........

Jaskie zmiany kadrowe powinny według Was zajśc w dąbrowskim MKS-ie, aby obyło sie bez tego co widzimy ostatnio .............

zmienić to trzba kibiców, co ja mówie tych wiernych kibiców co są z drużną na dobre i na złe ( co nie ) jesteście beznadziejni to co było na ostatnim meczu jest żenujące i wstyd na całą Polskę, nawet nie jedźcie do Łodzi bo wstyd przyniesiecie. Wierni kibice na dodre i na złe ha ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahaha , a co myślisz ze mają wszyscy robić ACHY I OCHY i sie zachwycać porażkami po 0-3 w beznadziejnym wykonaniu ze słabymi drużynami ?? Lepiej zareagować teraz (gdy zaczyna dziać sie żle ), niż po kazdej żenującej porażce , głaskać i chwalić nasze siatkarki i trenera. Aż nagle znajdziemy sie z ręką w nocniku .........

A czym kibice przyczynili się do porażek np. z Bydgoszczą czy Piłą ze chcesz ich zmieniać "borysie" ??
szer
CYTAT(AngeloMike @ czw, 11 mar 2010 - 21:06) *
Chcę tylko żeby przyznały się osoby które były wczoraj na treningu dziewczyn i rozmaiwały z trenerem! Niech przyznają się te osoby co mówiły? Teraz to jesteście Wy do przodu! Bez honoru, bez ambicji. Jesteście jedną wielką żenadą. Umiecie tylko mówić po katach jak jest źle a jak przychodzi do spotkania z trenerem i dziewczynami to dajecie dupy, pieprzycie głupoty trzy po trzy bez ładu i składu. Za przeproszeniem GÓWNO znacie się na siatkówce. Jąkacie się jak tylko padnie konkretne pytanie dotyczące taktyki! Jak jesteście tacy silni niech przyznaja sie osoby które jako KLUB KIBICA przyszły na trening i jeszcze bardziej pogorszyły sytuację między trenerem-zawodniczkami-kibicami!

Spotkania z zawodniczkami żadnego nie było...
A to co było na spotkaniu jest do wiadomości własnej Klubu Kibica, gdyż jest to wewnętrzna sprawa. Prosimy nie mieszać się do czegoś z czym nie jesteś związany. Jest to nasz problem, nasza sprawa i tylko w naszym gronie będzie się to rozstrzygać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.