![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można prosić o jakiegos prowadzącego doping ,który zna się na siatkówce?Bo na prowadzniu dopingu to on sie zna,nie przeczę,ale to nie jest doping
na piłkę siatkową.90% dopingu sie opiera na przyspiewkach,a powinno na tym żeby się hala dołączyła.Z serdecznymi pozdrowieniami,Grzesko.Może to wyjaśnimy na jakiśm spotkaniu,bo to nie jest moje odrebne zdanie. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można prosić o jakiegos prowadzącego doping ,który zna się na siatkówce?Bo na prowadzniu dopingu to on sie zna,nie przeczę,ale to nie jest doping na piłkę siatkową.90% dopingu sie opiera na przyspiewkach,a powinno na tym żeby się hala dołączyła.Z serdecznymi pozdrowieniami,Grzesko.Może to wyjaśnimy na jakiśm spotkaniu,bo to nie jest moje odrebne zdanie. Prowadzący jest dobry. Hala się nie dołączy do nas jeśli spiker nie zaintonuje czegoś, taka prawda. Wczoraj ludziom emocji uderzyły i można było coś myśleć ze spikerem. W meczach z kimś pokroju Gedanii czy Mielca nawet przy pomocy spikera nie mamy o czym marzyć. Taka prawda. Bo co innego bić mistrza a co innego kogoś walczącego o utrzymanie, niby ta sama stawka ale emocje inne. No i Panowie my nie jesteśmy od zabawiania publiczności. Od tego są siatkarki. Moim zdaniem wczoraj doping był idealny i dobrze wyważony. Stosunkowo niewiele przyśpiewek i sporo liczenia. Nic więcej się nie wyciągnie. I fajnie, że mecz był w środę. Wszyscy byli w stanie ustać na sektorze ;-)))) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Twoje zdanie,moje jest inne.Wautokarze do Bielska pogadamy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #11 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 110 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 908 Płeć: Mężczyzna GG: 9263959 ![]() |
To może ja wypowiem moje zdanie.
Jesteśmy Klubem kibica i moim zdaniem nie powinniśmy się podporządkowywać cały czas publikę zwłaszcza że już tak próbowaliśmy i nic z tego nie wyszło. I to nie próbowaliśmy raz czy dwa, bo sporo było prób ale wszystkie nieudane. Wczoraj jedynie pod koniec drugiego seta co mnie zdziwiło taki ryk był od publiki, ale to wiadomo emocje i jeszcze taki wynik był że to nie można było dopingować ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oto nasz nowy kumpel - Henryk
![]() Ten post edytował endriu sob, 21 lis 2009 - 20:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #11 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 110 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 908 Płeć: Mężczyzna GG: 9263959 ![]() |
Henryk wymiata
![]() Tylko on machał dwiema flagami przez cały mecz i się nie zmęczył, Nawet próbował śpiewać ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
pozdr... Ten post edytował endriu sob, 21 lis 2009 - 21:28 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Prośba do moderatora żeby zmienił nazwę tematu na 'Mecz: BKS Bielsko - MKS DG' , byśmy mogli gadać o samym meczu.
Moje wrażenia z wyjazdu. Jesteśmy najciekawszym klubem kibica w żeńskiej siatkówce w Polsce. No i najlepiej się rozwijamy. Bielsko od kilku sezonów w sumie prezentuje to samo. Ta sama sektorówka, te same flagi na kij. Brak flag na płot (bo i nie ma gdzie powiesić ![]() My mamy wszystko to co inni, czyli flagi, sektorówki, dobry doping + zabawe na trybunach przy fali czy naszym labada. Nie mamy czego innym zazdrościć. |
|
|
![]()
|
|
i mamy pomysłowych kibiców ;p
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzisiejszy mecz w wykonaniu dziewczyn klasą nie był za to napewno w moim odczuciu klasą był nasz doping ! To jak dziś każdy dawał z siebie wszystko było chyba najcenniejszym widokiem i mam nadzieje ze moje bębęnki mi to wybacza
![]() Jestesmy zawsze tam... ! -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<--- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale tu to powinien być najstarszy kibic MKS'u Ten z którego pozostał tylko szkielet i to w dodatku zminiaturyzowany, bo nie był mumifikowany.
Żart napierdalał równo i wszystkich rozbawił, nawet kibiców z BKS'u i naszego kosza. W szkielecie zapylał "MKS" i to na dwie rączki!!! Głosu nie miał, bo mu robale tchawicę wpier........ Pozostaje tylko machanie. Odnośnie foty: A co zły odciąg? To zrób lepszy na szybko, aby było OK. Ja kleiłem, Coelho pomagał. Ten post edytował Szczepan sob, 21 lis 2009 - 22:02 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
Wrzuciłem w innym wątku Szczepan krótki filmik z Henrykiem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale gdzie?, bo ja śmieci do kontenera.
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
Też mi się wydaje że był b. dobry doping z naszej strony szkoda że laski się nie popisały i po 1h do domu no trudno ...
@Szczepan jemu chodziło że pomysł był genialny ![]() Nasz Henio ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-aAaFv6T1eg...player_embedded Ten post edytował Franek8 sob, 21 lis 2009 - 22:08 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 226 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 947 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To chyba o tego gościa chodziło:
![]() ![]() Fotki z meczu wrzucę do galerii jutro. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Pierdola, ale Was bawiła i było i w B.B. i w D.G. zabawnie.
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
I myśle, ze na meczu z Pila tez nie powinno go zabraknac
![]() -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Szczepan, tylko tylko nie zgub Henryka. Plis!
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oglądałem w TV i doping był raczej średni, a ilekroć widzę KK na występach w naszej hali odnoszę wrażenie, że KK nie jest na meczu, tylko wykonuje założenia przedmeczowe bez względu na to co dzieje się na boisku. Z Muszyną był dobry doping, bo publiczność nie zwracała uwagi na to co robi KK tylko dopingowała dziewczyny. Co do postawy dziewczyn, to wcale nie grały tak źle, tylko były nieco pogubione, ale to już jest rola trenera. Zgadzam się z tym co powiedział jeden z komentatorów TV - w grze Dąbrowy brakowało myśli taktycznej...
Na koniec uważam, że kibicowanie tyłem do boiska jest ujmując to kulturalnie niekulturalne. Pytanie na koniec: Jeździcie kibicować dziewczynom, czy po to żeby was chwalili? -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Jezdzimy po to aby wspomagac siatkarki i dobrze sie bawic, bez wzgledu na wynik, nawet jak przegrywamy seta do 11!!
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:12 |