Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibicowanie w +LK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AngeloMike
CYTAT(szer @ czw, 11 mar 2010 - 23:16) *
Spotkania z zawodniczkami żadnego nie było...
A to co było na spotkaniu jest do wiadomości własnej Klubu Kibica, gdyż jest to wewnętrzna sprawa. Prosimy nie mieszać się do czegoś z czym nie jesteś związany. Jest to nasz problem, nasza sprawa i tylko w naszym gronie będzie się to rozstrzygać.

Widzę że mieszacie się w zeznaniach. Spotkania nie było ale to co było na spotkaniu jest do waszej wiadomości. Chłopie zastanów się co mówisz. A pozaty ok wasza sprawa że robicie z siebie baranów i pogarszacie i tak waszą złą sytuacje. Więc teraz skończcie najeźdzać na innich bo nic nie dacie sobie sensownego powiedzieć, nie dacie sobie wytłumaczyć i wmwic że robicie źle.
szer
Czytaj ze zrozumieniem. Spotkanie z trenerem było, ja zaprzeczyłem spotkaniu z zawodniczkami... To Ty się gubisz w zeznaniach...
Jak pisałem - to jest nasza sprawa i osobą pobocznym nic do nich.
Kamil_
My również zapraszamy do rozmowy na sektorze podczas meczu smile2.gif
AngeloMike
Nie mam ochoty rozmawiać z wami na meczu ponieważ jak tylko widze jedną osobę pod wpływem alkoholu bądź goniąca do baru po piwo to przechodzi mi chęć. A w domu pewnie przy mamusi nie pijecie i możecie sensowniej rozmawiać.
AngeloMike
Ok rozmawialiście z trenerem. Tylko jest jeden problem to nie była rozmowa tylko paplanina z waszej strony. Czemu nie przekazaliście sensownych wskazówek i sensownych faktów bądź podpowiedzi. A wiesz czemu bo chodzisz na siatke od 4 lat i o siatkówce nie masz pojęcia.
norek
Ja tutaj powiem tylko tyle każdy jest czlowiekiem i pic musi jak chce niech idzie a ty podejdz na sektor i w tedy porozmawiamy bo sadze ze polowa tych osob co tu pisze na nas ze jestesmy zli i huliganami to z mamusia przychodzi na mecze i ma 10 lat. bo wiekszosc jest podra przed monitorem a kolo ciebie ci tego nie powie czemu wszyscy co pisza ze jestesmi zli nie podeszli po meczu na sektor i nie powiedzieli ze jestesmy banda idiotow tylko zaklada nowe konta na forum i pisze
szer
Skąd Ty możesz wiedzieć ile ja chodzę na siatkę? No powiedz mi skąd?
Akurat ten czas jest znacznie dłuższy... Bo od baraży o 1. ligę... Ale ok, nie znam się na siatkówce w ogóle, a te 8380km przejechanych za dziewczynami to tak rekreacyjnie - nawet nie wiem co to siatkówka jest... Co tam, że pamiętam skład z baraży, a Ty pewnie nie pamiętasz zeszłorocznego...
Chłopie daj se na luz i nie wywyższaj się i nie obrażaj innych. Bo swoimi postami próbujesz równać wszystkich z KK do gnoju. Ja to tak odbieram. A może przedstawisz się? Bo anonimowo każdy może pieprzyć i być wielki kozak... Netowy napinacz i tyle....
AngeloMike
Akurat ja nie pisałem temacie ostatniego meczu a ogółu kibicowania:Nie chcę wtrącać się w wasz KK ale chciałbym żebyście tym razem wzieli przykład z klubu kibica BKS Bielsko. Mianowicie: w klubie kibica nie może być każdy, członków klubu kibica wybierają ludzie już w nim obecni po akceptacji większości, jeżeli ostatnio na sektor przyszedł gość pod wpływem alkoholu został zawieszony w prawach członka kk żeby nie robić wstydu innym i żeby większości nie kojażono z alkoholem, tylko problem w tym że wy gonicie w czasie meczu na piwo i widzą was wszyscy, pozatym kk powinien zjawić się na sektorze przed prezentacja drużyny gdzie spiker prezentuje składy i czeka na waszą odpowiedz ale wy wolicie w 15 osób sprzedawać gadżety klubowe jakby nie mogła stanąc tam jedna osoba albo stoicie w kolejce po następnego browara. Jeżeli chcecie się nazywać KK to chciałbym podkreślić że każdy KK nawet te piłkarskie mają swój zarząd bądź stowarzyszenie może to być nieoficjalne. Oczywiście na sektor może przyjść każdy ale wy musicie nad tym panowac żeby nie robił obciachu i zlej reklamy bo odbije się to na większości. Podsumowując KK dla wybranych a w późniejszym czasie dla sprawdzonych, grupa ludzi decyzyjnych, osoba odpowiedzialna za doping, pilnowanie porządku na sektorze i dobre imię KK.
AngeloMike
Jestem kibicem siatkówki prawie od 10 lat także troche więcej meczów widziałem. Pozatym km przejechane za druzyna wcale nie są równoznaczne z wiedzą merytoryczną.
szer
Z mojej storny EoT... Zapraszamy do rozmowy na żywo. Jeśli nie chcesz się ujawniać to pisz sam do siebie anonimowo na forum.
kamillll
CYTAT(norek @ czw, 11 mar 2010 - 21:55) *
Ja tutaj powiem tylko tyle każdy jest czlowiekiem i pic musi jak chce niech idzie a ty podejdz na sektor i w tedy porozmawiamy bo sadze ze polowa tych osob co tu pisze na nas ze jestesmy zli i huliganami to z mamusia przychodzi na mecze i ma 10 lat. bo wiekszosc jest podra przed monitorem a kolo ciebie ci tego nie powie czemu wszyscy co pisza ze jestesmi zli nie podeszli po meczu na sektor i nie powiedzieli ze jestesmy banda idiotow tylko zaklada nowe konta na forum i pisze

To Wy krzyczycie na forum a przed kamerą mówicie co innego wink.gif "trener nie musi odejść" wink.gif
ja mam głęboko co sobie o mnie myślicie...krzyczcie co chcecie, zdejmujcie koszulki, uwalajcie sie...Wasz temat - sobie wystawiacie świadectwo. Ciesze sie jedynie z tego ze mozecie sobie tylko pokrzyciec i g**wno Wam to da. Nikt nie liczy sie z Waszym zdaniem i mam nadzieje ze decyzyjni ludzie pojda po rozum do głowy i stracicie wszystkie przywileje jakie mieliscie...
AngeloMike

Gadacie tylko sektor i sektor, zakładacie temat na forum o kibicowaniu w + lidze człowiek próbuje wam doradzić i zaprasza do rozmowy a wy tylko swoej sektor i sektor. Obserwuje to forum od paru miesicy i nie macie nic konkretnego do powiedzenia jako KK poza zapraszam na sektor. Skończcie juz z tym.
AngeloMike
Ok najlepiej zamknij temat i po sprawie! Bo co wam w ogóle to forum? Najlepie sie na nim nie udzielajcie...
kamillll
CYTAT(AngeloMike @ czw, 11 mar 2010 - 22:18) *
Gadacie tylko sektor i sektor, zakładacie temat na forum o kibicowaniu w + lidze człowiek próbuje wam doradzić i zaprasza do rozmowy a wy tylko swoej sektor i sektor. Obserwuje to forum od paru miesicy i nie macie nic konkretnego do powiedzenia jako KK poza zapraszam na sektor. Skończcie juz z tym.

NIe mają tylko tego do powiedzenia wink.gif
Jeszcze to że są prawdziwymi kibicami bo jeżdża na wyjazdowe mecze wink.gif
sarsolot
Pozwole sobie napisac pomimo choroby i goraczki posta tyczacego Twojej wypowiedzi. I przy okazji niech to bedzie informacja dla wszystkich.

Zacznijmy od tego, ze nie chcemy brac przykladu z KK BKS czy tez zadnego innego. Mozemy podpatrywac dzialanie innych KK (i robimy to, utrzymujac z nimi kontakty i obserwujac dzialania), przenosic dobre elementy na nasza hale, ale nic na sile.

CYTAT(AngeloMike @ czw, 11 mar 2010 - 22:17) *
w klubie kibica nie może być każdy, członków klubu kibica wybierają ludzie już w nim obecni po akceptacji większości, jeżeli ostatnio na sektor przyszedł gość pod wpływem alkoholu został zawieszony w prawach członka kk
(...)
Podsumowując KK dla wybranych a w późniejszym czasie dla sprawdzonych, grupa ludzi decyzyjnych, osoba odpowiedzialna za doping, pilnowanie porządku na sektorze i dobre imię KK.

Wiemy jak najbardziej o wydarzeniach o ktorych piszesz w Bielsku. I wiele innych z rzeczy napisach w tym poscie przez Ciebie jest prawda i jest planowane do wprowadzenia (m .in. selekcja na przyszly sezon). Co do sklepiku masz racje, bylo to powiedziane, osob juz jest mniej, a czy ma byc jeszcze mniej to juz sie zastanowimy. Tylko trzeba zwazyc na to, ze Bielsko, Piła, kilka innych KK dziala znacznie dluzej od nas. My dzialamy preznie w zasadzie trzeci rok, na dodatek w tym sezonie odeszly osoby, ktore caloscia zarzadzaly. I pomimo checi selekcji na zebraniu zostalo postanowione, ze te osoby ktore sa w KK w nim beda. I potwierdzaja to szefowie w/w klbow kibica, ze zaczynamy i u nich na poczatku sytuacja na roznych plaszczyznach wygladala podobnie. Co do samej sytuacji z usunieciem pijanego mieli latwiej, bo maja inne zasada wchodzenia na karnety.

Na nowy sezon planowane sa zmiany, na pewno w skladzie KK, co do innych spraw zapewne tez, ale za wczesnie i nie miejsce o tym pisac.

Oczywiscie pomimo zmian w KK juz teraz, jak i od nowego sezonu zachecamy do dopingu na naszym sektorze, jak i poza nim, uczestniczenia w meczach wyjazdowych i wspierania na nich naszej druzyny.

PS. W KK sa ludzie decyzyjni, nawet jesli to z zewnatrz tak nie wyglada. Co do pilnowania porzadku na sektorze, mozna to wzmocnic, tylko pewnie na forum wtedy pojawia sie glos krytyki z tym zwiazane (chuliganstwo itp).
borys
CYTAT(Master @ czw, 11 mar 2010 - 21:13) *
CYTAT(borys @ czw, 11 mar 2010 - 20:20) *
CYTAT(Master @ wto, 09 mar 2010 - 20:21) *
MKS- nierówna forma ........

Jaskie zmiany kadrowe powinny według Was zajśc w dąbrowskim MKS-ie, aby obyło sie bez tego co widzimy ostatnio .............

zmienić to trzba kibiców, co ja mówie tych wiernych kibiców co są z drużną na dobre i na złe ( co nie ) jesteście beznadziejni to co było na ostatnim meczu jest żenujące i wstyd na całą Polskę, nawet nie jedźcie do Łodzi bo wstyd przyniesiecie. Wierni kibice na dodre i na złe ha ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hahaha , a co myślisz ze mają wszyscy robić ACHY I OCHY i sie zachwycać porażkami po 0-3 w beznadziejnym wykonaniu ze słabymi drużynami ?? Lepiej zareagować teraz (gdy zaczyna dziać sie żle ), niż po kazdej żenującej porażce , głaskać i chwalić nasze siatkarki i trenera. Aż nagle znajdziemy sie z ręką w nocniku .........

A czym kibice przyczynili się do porażek np. z Bydgoszczą czy Piłą ze chcesz ich zmieniać "borysie" ??

oczywiste jest ,że nikt nie zachwyca się porażkami ale to nie znaczy ,że trzeba odwracać się i wbijać nóż w plecy zawodniczkom i trenerowi gdy mają kryzys to napewno im nie pomaga, pamiętaj że prawadziwy kibić nie odwraca się od dróżyny gdy gorzej jej idzie . przemyśl to.
AngeloMike
Dobrze napisałes prawdziwy kibic. Ta banda niema nic wspólnego z prawdziwymi kibicami. Oni nawet nigdy nie siedzieli koło prawdziwych kibiców. Jeżdzę od 10 lat po całej Polsce i stwierdzam że w Dąbrowie i nie mówię tu tylko o KK są jedni z najmniej kulturalnych kibiców siatkarskich. Przykre ale prawdziwe. Zaraz pewnie odezwą się głosy że no to dobrze bo my tacy hooligans jesteśmy i w ogóle ale musiscie to zrozumieć że dlatego taki urok w siatkówce że jest to inny rodzaj dopingu niż na piłce nożnej. Od 20 lat jestem kibicem piłki nożnej byłem nawet w bojówce jednego z klubów i wiem co mówię. Oglądnąłem około tysiąca jeszcze raz powtórzę tysiąca meczów piłki nożnej i doping na tych meczach jest wspaniały ael dostrzegłem też inna formę dopingu która jest dla mnie odskocznią od piłki i alternatywą, dlatego to piekno dopingu a wy próbujecie przenieść doping z boiska na halę. Do tego jeszcze wasza słynna przyśpiewka rodem przeniesiona z trybun piłkarski konkretniej piosenka którą wprowadził do spiewnika kibiców w Polsce KK Widzewa Łódź a ostatnio ich zgoda Ruch Chorzów. Nie jest to niestey piosenka siatkarska i nie robi takiego wrażenia. Odsyłam do historii KK w całej polsce i tych piłkarskich i tych siatkarskich.
AngeloMike
I to jest własnie rzeczowa rozmowa niech inni sie uczą od kolegi. Wiem że dopiero zaczynacie i wiem bardzo dobrze że jest to bardzo trudne ale jakaś organizacja musi być. Wiem też że klub mało wam pomaga ale takimi i innymi zachowaniami nie przekonacie klubu czy sponsora do pomocy dla KK. Bardzo ważna jest dobra współpraca z klubem. Pozatym tak jak mówiłem inne będzie postrzeganie was jako kibiców jak odetniecie się zachowaniem i śpiewnikiem od kibiców typowo piłkraskich. Napisałem o tym w innym temacie. Pozdrawiam
endriu
CYTAT(szer @ czw, 11 mar 2010 - 21:16) *
Spotkania z zawodniczkami żadnego nie było...
A to co było na spotkaniu jest do wiadomości własnej Klubu Kibica, gdyż jest to wewnętrzna sprawa. Prosimy nie mieszać się do czegoś z czym nie jesteś związany. Jest to nasz problem, nasza sprawa i tylko w naszym gronie będzie się to rozstrzygać.

Jakiej wiadomości własnej, kogo? Klubu Kibica, chyba Klubu Kyretyna. smile.gif

Skoro potrafisz publicznie drzeć ryj zwalniając trenera, to może również publicznie opowiedz
o "merytorycznej" z Waszej strony wymianie zdań podczas spotkania z trenerem. biggrin.gif

Tak jak pisał Angelo, tych trzech "baranów", wysłanników pojęcia na poziomie podstawowym
o siatkówce nie ma.

Jeden z trybun będąc w grupie zmienia trenera, a przed kamerą w okropnie cieknącym pampersie na zadane pytanie o zmianie trenera powiada cyt. "odejść to nie". laugh.gif

Co to ma być?

Może powinniście się zastanowić, czy Wasza obecność w Łodzi pomoże zespołowi.
Moim zdaniem nie, gdyż z moich obserwacji chyba nie jesteście traktowani poważnie... smile2.gif
A obecność kogoś, kto szczyci się tym, że jest chwalony przez totalne buractwo z trybun, które w sposób chamski, wulgarny i obraźliwy odnosi się do siatkarek i trenerów, to wybaczcie, ale bardziej zaszkodzi. Uwierzcie, przy takich okrzykach ciężko jest się pozbierać jak nie idzie.

Wierzę, że zespół poradzi sobie bez Klubu Kyretyna i coś w tym sezonie osiągnie.

Bez odbioru

pozdr...
Master
A ja chwale Klub Kibica za to co robią i szkoda ze nie ma ich więcej, ciekawe co by to było bez nich , mecze wygladałaby jak mecze curlingu wink.gif

Zycze Powodzenia Siatkarkom i Kibicom !!! A trenera odsyłam do innego zajęcia. (wystarczy posłuchac co on mówi podczas przerw w trakcie meczy). huh.gif
Kamil_
Andrzej to już nie jesteś członkiem Klubu Kretyna?
Mały77
CYTAT(AngeloMike @ czw, 11 mar 2010 - 21:51) *
Ok rozmawialiście z trenerem. Tylko jest jeden problem to nie była rozmowa tylko paplanina z waszej strony. Czemu nie przekazaliście sensownych wskazówek i sensownych faktów bądź podpowiedzi. A wiesz czemu bo chodzisz na siatke od 4 lat i o siatkówce nie masz pojęcia.

Ty kpisz czy o drogę pytasz? To kibice mają trenerowi radzić co ma poprawić lub co zmienić? Chyba przebywanie w bojówkach coś Ci trochę poprzestawiało!! Trener jest odpowiedzialny za wynik i TYLE!!!
Nie ma wyników - trener do zmiany. Już pisałem w innym poście i jeden z kolegów to potwierdził - Popik z beniaminkiem i składem bardzo słaby osiągnął tyle co Kawka ze wzmocnioną drużyną sezon później. Moim zdaniem drużynę teraz mamy przynajmniej na 3 miejsce i nie zdobycie medalu będzie dla mnie porażką.
Wystarczy, że w piłce skopanej mamy ok. 30 milionów selekcjonerów.

Co do dopingu też mi się nie podoba - a to dlatego, że właśnie próbują przenosić doping ze stadionów piłkarskich na mecze siatkówki. Kolega występujący w czapeczce też stoi tyłem i nawet nie wie co się dzieje na parkiecie tylko prowadzi doping. Czasami tylko fajnie wyjdzie 1,2,3 - ale to tylko w przypadku jak drużyna ma serię i jej idzie. Zauważyłem, że KK nie potrzebuje ogólnie meczu - przychodzą się tylko wykrzyczeć i pośpiewać - a że bez sensu to już inna sprawa. Myślę, że doping lepiej prowadzi kolega spiker z kolegą obsługującym sprzęt nagłaśniający.
sahar
"Dziewczeta" koniec drapania !!! Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem smile2.gif
Trzeba isc do przodu, Tylko prosba do KK Chcemy melodyjnego dopingu dla calej hali tak jak mowiliscie od lat 4 do 104 !!! Da sie to zrobic ???
Kamil_
Byliśmy w Łodzi. Cały mecz były wyzwiska na nas i śpiewanie 'Ruch, Ruch HKS' dodatkowo fuckery w naszą stronę i pociąg przed nami zatańczony przez Budowlanych podczas gdy część miała wyciągnięte fuckery. Na koniec dostaliśmy propozycję ustawki po 3...

Nadal uważacie, że to my robimy wiochę?
Szczepan
CYTAT(Kamil_ @ nie, 14 mar 2010 - 00:21) *
Byliśmy w Łodzi. Cały mecz były wyzwiska na nas i śpiewanie 'Ruch, Ruch HKS' dodatkowo fuckery w naszą stronę i pociąg przed nami zatańczony przez Budowlanych podczas gdy połowa miała wyciągnięte fuckery. Na koniec dostaliśmy propozycję ustawki po 3...

Nadal uważacie, że to my robimy wiochę?

Nie ma znaczenia co inni robią popatrz na swoje gniazdo.
Żadne zwierze nie sra tam gdzie śpi lub je.
A co to jest i czy mnie obchodzi HKS skoro jestem kibicem MKS'u drużyny siatkarskiej?
Bo barwy - podobne - parodia - tylko dla debili przez duże D.
bargidg
Co druga przyśpiewka Łodzian była skierowana na nas. Cały czas ogromna napinka z ich strony. Ciągle tylko, "gównofani, gównofani" tak, tak to o nas!. My na to swoim dopingiem nic nie odpowiadamy i jedziemy swoje. z foliami i baloniada wyszło zajebiście ale podsumowanie napisze ktoś z chłopaków. Ponawiam pytanie Kamila. Dalej uważacie, że jesteśmy tacy źli?

Dodam że:
1) Siatkarki razem z nami klaskały i kibicowały, a gdy śpiewaliśmy "1,2,3 Dąbrowianie to MY" to ewidentnie im usta chodziły w rytm tego co my spiewamy.
2) Po drugie na naszych oczach II trener Leszek Rus, zaczął po meczu nam klaskać brawo
3) Po trzecie primo po meczu wiele siatkarek mówiło nam, że w dzisiejszym meczu bardzo im pomoglismy, o czym będziecie mogli przeczytać jutro w wywiadzie z Krysią Strasz
4) Po czwarte w Łodzi też najeżdżają na Popika i na konferencji prasowej skaczą mu do oczu pytając dlaczego na boisku trzymał Karolinę Kosek. Co również jutro przeczytacie w konferecji.

Więc pytam dalej jesteśmy tacy źli ?

P.S
Dzięki chłopaki za fanatyczny/fantastyczny/niesamowity doping! Tak trzymać, bo siatkarki chcą tego! Chcą naszego pierdolnięcia!
Michael
Nie wspomniałeś jeszcze Kamil, że chyba z 15 razy przechodzili przed Naszym sektorem prezentując dumnie swoje koszulki z napisem Klub Kibica Organika Budowlani Łódź i tylko szukali zaczepki swoimi głupimi uśmiechami... Jednak nie doczekali się, bo z Naszej strony byli traktowani jak powietrze.
Szczepan
To należało Coelho wysłać dopierdolił by wszystkim łącznie z ochroną i wtedy pełna satysfakcja!!!!!!!
Bo dziadostwo zrobione, ale nasze dąbrowskie.

Olać można było??????????
Sami sobie odpowiedzcie.
Kamil_
Szczepan mam Ci znaleźć posty jak kolejnym osobom grozisz? Bo już paru osobom napisałeś takie rzeczy więc odbij już od Damiana z tym, że on taki fighter.

Szczepan napiszę Ci drukowanymi: MY ICH OLALIŚMY I TO ONI ŚPIEWALI ' RUCH, RUCH HKS'
bargidg
CYTAT
To należało Coelho wysłać dopierdolił by wszystkim łącznie z ochroną i wtedy pełna satysfakcja!!!!!!!
Bo dziadostwo zrobione, ale nasze dąbrowskie.

Możesz jaśniej bo nie kumam? Może zbyt dużo kieliszków już ?
sarsolot
Powtorze po Emilu : Ale jutro na reprezentacja.net nie bedzie artykulu pt "skandal w łodzi z kibicami w roli głównej".

Wiec to i tak my jestesmy gorsi. Zreszta, wszystko zostalo napisane, ludzie ktorzy byli na miejscu, a wczesniej krytykowali, wyrazali pozytywne lub chociaz lepsze opinie. A z odpowiadaniem na posty Szczepana bym sie wstrzymal, bo wcale nie jest powiedziane ze to jest on wink.gif
Szczepan
Cwaniaków na tym forum za dużo, kto był na danym wyjeździe ten wie.
A gówniarz który w kibicowanie bawi się od paru miesięcy to mi może........
Nie docenia on klikania starych kibiców jeszcze z przed LSK, ale cwaniak bo w (cyt. "Klubie Kretyna")
Sektor KK w zeszłym sezonie był zróżnicowany wiekowo, a w obecnym??
Chujnia się zrobiła i tyle.
Nikt o zdrowych zmysłach się pod tym nie podpisze!!!!!!!!!!!!!!

Emil stara data.
bargidg
Doskonale pamiętam o czym mówisz. Nie uważam się za cwaniaka, a tym bardziej za Kretyna jak o tym piszesz. Tak naprawdę biorąc do kupy i mówiąc to Ty też do tego klubu należysz i jesteś jednym z nas. Zatem właśnie po to jest spotkanie po meczu z Sopotem, żeby dogadać pewne sprawy i powiedzieć co każdego boli. Każdy będzie miał swoje 5 min. Ale z całym szacunkiem do Ciebie i dla Ciebie Szczepan proszę nie mów mi, że nie doceniam straszych osób z KK. Na nikogo z Was nigdy się nie wypiąłem czy odwróciłem, na nikogo nie najechałem ani mordy nie wydarłem. Zatem, żeby unikąć jak to powiedziałes "chujni" musimy się w sobie zebrać. I szczerze od serca pogadac. Ale uwierz mi, w to co napisałem kilka postów wyżej. Bo tak jak napisałem, tak wyglądała sytuacja... Rozmawialem z dziewczynami i robilem wywiady. One samie mówiły mi o tym, że "dzieki za wsparcie", "byliście niesamowici", "najlepszy doping w sezonie"... Czyli jednak o czymś to świadczy. No chyba, że się myle...
Szczepan
OK spotkamy się w środę i pogadamy.
Dzięki za poprawki.
Kamil_
Warto też wspomnieć o małym treningu dopingu na naszej hali podczas meczu juniorków MKSu w koszykówkę smile2.gif Graliśmy z Tychami i podczas naszego dopingu chłopaki odrobili stratę i wyszli na prowadzenie smile2.gif
FC Budowlani
Gratuluje pokazania się z dobrej strony dopingu i oprawy ale dla sprostowania , co do części o napinkach z Naszej strony i tego że w śpiew był wrzucony przerywnik piłkarski - było to odpowiedzią na Wasze również napinające teksty na Ruch Chorzów, przechodząc koło Was parę osób od Was było równie prowokacyjnych jak od Nas , co do pieśni Ruch Ruch HKS owszem pojawiła się ale nie pisz że głównie bo sam wiesz że prawdy w tym nie ma... Brawo za doping i pokazanie się w takiej liczbie. Pozdrawiam z Łodzi.
Franek8
Gościu o czym Ty mówisz
Nie było ani jednego słowa na wasz a tym bardziej w waszą stronę słowa a już nie mówiąc o Ruchu
FC Budowlani
Kolego my na Was też nie wrzucaliśmy tylko kilka razy pozdrawialiśmy Ruch . . . A zaczęło się od śpiewu właśnie na Ruch . . . Jak pewnie w każdej ekipie i w naszej i w Waszej są Kibice piłkarskich drużyn dlatego też było jak było smile2.gif
Franek8
Kilka razy ? chyba sobie żartujesz
ledwo wysiedliśmy z bus'a zaczęło się ?za kim idzie Dąbrowa?, ?Ruch, Ruch HKS?
za każdym razem jak przechodziliście koło naszego sektoru głupie uśmieszki i gadanie pod nosem ?Ruch, Ruch HKS?
jak wychodziliście z sali to też dziwnym trafem w naszą stronę odwróceni byliście i znany już tekst z l/w
a po naszym wyjściu na dwór nie wiem może jeden albo kilku krzyknęło/powiedziało dość głośno "Dąbrowa spierdalać"

owszem u nas większość ludzi jest kibicami piłkarskimi tylko, że my się tak nie afiszujemy, prócz afiszowania naszych "wspaniałych" torsów" ...

z mojej strony koniec tej bezsensownej wymiany zdań
sarsolot
Kazdy co byl wie jak bylo, wiec proponuje tego nie komentowac. Fakt, ze 4 dokladnie osoby odruchowo cos w pewnym momencie odpowiedzialy, ale zostali w momencie uciszeni i wiecej nikt i nic juz na Was nie reagowal. Nasz KK w trakcie swojego dopingu w ogole nie nawiazywal do kwestii pilkarskich, natomiast zaczepki i komentarze z Waszej strony byly caly czas przed, w trakcie i po meczu.

Mnie ciekawi jeden fakt : my u Was zachowywalismy sie pod wzgledem dopingu tak jak to mialo miejsce podczas meczu z Organika u nas. Ciekawi mnie fakt, czy podobne zachowanie i sposob prowadzenia dopingu jak prezentowany przez Was w Łodzi miałyby miejsce na naszej hali.
FC Budowlani
Dobra , brawo za liczbę i oprawę . co do reszty koniec było jak było i oby było lepiej kolejnym razem. Pozdrawiam.
Kamil_
Zapraszamy do nas w przyszłym sezonie.
ptps_pila
...oj Organika tongue.gif Beniaminek a już sobie zaczepek szuka? wyluzujcie ph34r.gif Widzę że play off'y wychodzą na to że gramy właśnie z wspomnianą Łodzią biggrin.gif A potem w finale spotykamy się z Dąbrową - Dobrze pamiętam , tak miało być tongue.gif??
bargidg
ptps_piła dokładnie tak smile2.gif Tak chyba było to omawiane jakoś smile2.gif co do kolegi reprezentującego Organikę. Zaczepki zaczepkami, ale Wasze śpiewy w naszą stronę całkowicie nie potrzebne. Od nas jak powiedział sarsalot 3-4 osoby odpowiedziały coś na Wasz 'Ruch HKS', po co to ciągnąć dalej było? Byliście na meczu siatkówki kobiet czy na stadionie piłkarskim? Nie rozumiem Was... Poza tym tylu prowokacji pod naszym adresem już dawno nie widziałem. Rozumiem, że możecie sobie zrobić pociąg/węża po trybunach. Ale po co pokazywać nam środkowy palec? (średnio co druga osoba w tym wężu). Poza tym przez cały czas tego węża przez halę ciągnięcie Budo-wlani i nie mamy do tego żadnych pretensji. Tylko dlaczego akurat pod naszym sektorem zaczynacie śpiewać "Ruch HKS"? Zrozumcie, że większość z nas nie interesują boiskowe i piłkarskie zagrywki wink.gif Po co chcecie przenosić ten brud i syf na parkiety PlusLigi ? Mało tego gówna jest na boisku?
Perez
CYTAT(bargidg @ nie, 14 mar 2010 - 19:38) *
ptps_piła dokładnie tak smile2.gif Tak chyba było to omawiane jakoś smile2.gif co do kolegi reprezentującego Organikę. Zaczepki zaczepkami, ale Wasze śpiewy w naszą stronę całkowicie nie potrzebne. Od nas jak powiedział sarsalot 3-4 osoby odpowiedziały coś na Wasz 'Ruch HKS', po co to ciągnąć dalej było? Byliście na meczu siatkówki kobiet czy na stadionie piłkarskim? Nie rozumiem Was... Poza tym tylu prowokacji pod naszym adresem już dawno nie widziałem. Rozumiem, że możecie sobie zrobić pociąg/węża po trybunach. Ale po co pokazywać nam środkowy palec? (średnio co druga osoba w tym wężu). Poza tym przez cały czas tego węża przez halę ciągnięcie Budo-wlani i nie mamy do tego żadnych pretensji. Tylko dlaczego akurat pod naszym sektorem zaczynacie śpiewać "Ruch HKS"? Zrozumcie, że większość z nas nie interesują boiskowe i piłkarskie zagrywki wink.gif Po co chcecie przenosić ten brud i syf na parkiety PlusLigi ? Mało tego gówna jest na boisku?

Nie to miejsce i nie ten czas.Pozdrawiam i do zobaczenia w Dabrowie Gorniczej
bargidg
Perez Twoja odpowiedź i nadmierne wytłuszczenie tego tekstu potwierdza jedynie Waszą skłonność do napinki smile2.gif Ale nie ma co smile2.gif Zapraszamy do DG

EDIT:
CYTAT
Nie to miejsce i nie ten czas

Nie to miejsce? W końcu temat nazywa się "Kibicowanie w +LK"
Nie ten czas? W końcu mecz pomiędzy naszymi drużynami odbył się wczoraj

smile2.gif
ptps_pila
Panowie z Łodzi jeszcze bardziej chcą się wymigać od tego co się już stało. Ludzie! Jak zaczynacie do jakiejś większej z Polskich Ekip Siatkarskich że tak to nazwę to się nie dziwcie że tak reagujemy. Teraz tylko chcecie się wymigać ale nie dziwcie się że po takim incydencie ktoś będzie na Was patrzał jak na Hiper Super Ekstra Hit Mistrzów Kibiców Siatkówki.. Ciekawe czy bylibyście hop do przodu na wyjazdach - nie no sorki; na wyjazdy nie jeździcie? Spotkajcie się dwie godziny przed meczem i przemyślcie co będziecie na nim robić; czy grać w piłkę nożną czy kibicować kulturalnie swojemu zespołowi. Pozdrowienia z Piły
FC Budowlani
Może powiem tak dość z napinkami , co do środkowego palca owszem zdarzyli się tacy , co nie znaczy ze zawsze tak będzie, kijek pod naszymi nogami tez nie był fajny z Waszej flagi. Nie zamierzamy się napinać a jedynie Część z Nas jak usłyszała Ruch Ruch Chorzowskie* * * to się nastawiła inaczej do tego meczu. Bo rzadko jak ktoś przyjeżdża śpiewa piłkarskie pieśni u Nas i wtedy i mi jesteśmy Spoko , pogadajcie z Rumią przykładowo i z innymi którzy u Nas byli . i którzy nie mieli pretensji i takich sytuacji smile2.gif Kolego z Piły tak jeździmy czasem, bo jak Byś nie wiedział Jesteśmy jeszcze młodą i słabą dość co do ilości ludzi ekipą.

Napisze jedno ...
Nasza Walka powinna być mierzona w decybelach a nasze słowa skierowane ku Naszym siatkarkom . . .
Co było a nie jest nie pisze się w rejestr czas na kolejny mecz, kolejny doping z nowymi wnioskami dla Wszystkich ...

Pozdrawiam
ptps_pila
"Kolego z Piły tak jeździmy czasem, bo jak Byś nie wiedział Jesteśmy jeszcze młodą i słabą dość co do ilości ludzi ekipą."

No i życzę powodzenia ; )

Pozdrawiam wink.gif
FC Budowlani
Dziękujemy i liczę że do zobaczenia i usłyszenia we Wspólnej głośniej rywalizacji w dopingu smile2.gif smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.