Niektórzy, czyli całkiem spora grupa osób, narzekała na nasz KK zwalniający Demotywatora Wszechczasów, pana Kawkę, ale to i tak pikuś z pilskimi kibicami na ostatnim meczu ich drużyny z Bydgoszczą:
CYTAT
MVP spotkania została libero PTPS-u, Paulina Maj. - To nie był mój najlepszy mecz, żałuję, że nie dostałam tej statuetki za lepszy występ, ale cieszę się, bo wiem, że to wynagrodzenie
za wszystkie mecze, które grałyśmy razem z dziewczynami. Dziękuję dziewczynom, że pokazałyśmy charakter, kiedy wszyscy nas już skreślali po ostatnim wyniku . Dobrze, że tamten mecz nie odbył się u nas, bo przyniosłyśmy sobie wstyd i nie dziwię się kibicom, że zareagowali tak, jak zareagowali. Rozumiem kibiców. Wiadomo, że to przykre, jak się widzi coś takiego, ale za to, co pokazałyśmy w Bydgoszczy, możemy się tylko wstydzić.- powiedziała po meczu.
„Coś takiego", to duży transparent z napisem „Nam też się nie chce". Wywiesili go kibice z Klubu Kibica w sektorze, który zwykle zajmują. Sami w tym czasie przebywali poza halą, do której weszli dopiero w połowie pierwszego seta, by jednak dopingować siatkarki.
siatka.org
Dowcipnisie, nie ma co, z tych kibiców.