NeoKs
Sun, 14 Mar 2010 - 22:28
A ja mam nadzieję, że więcej takich sytuacji już się nie powtórzy
Bo nie wypada w taki sposób dopingować na siatkówce - tyle z mojej strony.
A wyjazd był mega zajebisty
"Jesteśmy ch%j wie gdzie.." xD
sarsolot
Sun, 14 Mar 2010 - 23:08
Jakby ktos pytal o komentarze drugiej strony, to np.
CYTAT
Swoją drogą oprawa meczu przez kibiców z Dąbrowy bardzo mi się podobała.
CYTAT
To chyba był najlepszy doping na Parkowej w tym sezonie, szkoda, że był to doping przyjezdnych. Bardzo fajnie im to wszystko wyszło.
Mnie sie podobal Pan, ktory mowil po meczu ze jestesmy najlepsi i mamy sie nie dac, bo musimy byc batem na Muszyne
torbit
Mon, 15 Mar 2010 - 00:04
"co tam Muszyny i Aluprofy,wy dopiero macie ekipe

"
Za co starszy jegomość został z naszej strony nagrodzony brawami.
Szczepan
Tue, 16 Mar 2010 - 23:38
Te Wasze HKS'y przypominają mi sytuację z Żukowa.
Idziemy spacerkiem Bany, Rafcio i ja. Chłopcy mówią zdejmij szal, a ja nie.
Idziemy, idziemy mija droga i czas, aż tu nagle gość z rusztowania przy dwu piętrowym budynku zasuwa.
I pyta za kim jesteś?
Pada odpowiedź za MKS"em.
A w nogę?
W to się nie bawię, bo nie lubię.
Aha sorki.
Cześć.
Cześć.
Potem towarzysze wytłumaczyli m iż frajer z rusztowania powiązał mnie kolorystycznie z Ruchem.
I to świadczy o kibicach piłki nożnej.
O piłce siatkowej i jej kibicach musiałbym napisać kilka stron.
Polska vs Brazylia LŚ So-Nd z DG wyjeżdżam w piątek do Wawy.
Potem z Wawy do Łodzi z Łodzi do Wawy i we wtorek w domu.
Koszt dobry humor zero chamstwa alkohol fajki i PKP.
Co by nie było pytań:
Za bilety i noclegi nie zostałem obciążony.
Kamil_
Wed, 17 Mar 2010 - 17:11
http://www.sportowefakty.pl/siatkowka/2010...uslidze-kobiet/CYTAT
Całą konkurencję zdeklasowali fani z Zagłębia Dąbrowskiego. Łącznie na dziewięciu spotkaniach w Dąbrowie Górniczej pojawiło się ponad 20 tysięcy widzów! To o prawie siedem tysięcy więcej niż w przypadku drugiej Impel Gwardii Wrocław. Ponadto na południu Polski pojawiały się najczęściej specjalne oprawy kibiców oraz różne happeningi jak na przykład choinka na sektorze najzagorzalszych fanów czy kibice prowadzący doping... w garniturach, pod krawatem.
Z pozdrowieniami dla internetowych napinaczów
AngeloMike
Thu, 18 Mar 2010 - 08:12
A wszyscy zapamiętają to:
Skandal w Dąbrowie z kibicami w roli głównej
Zwolnienia trenera Waldemara Kawki - tego w gromkich okrzykach domagali się kibice Dąbrowy Górniczej po dzisiejszej porażce ich drużyny 0:3 z Centrostalem Bydgoszcz. - Zapraszam do siebie wszystkich ekspertów, którzy wiedzą, co należy robić lepiej i jak - mówił podczas konferencji prasowej rozgoryczony szkoleniowiec dąbrowianek.
"Zmiana trenera w Dąbrowie, zmiana trenera" - zaczęli zaraz po zakończeniu spotkania z Centrostalem, które Dąbrowa przegrała 0:3, skandować miejscowi kibice. "Trener Makowski najlepszym trenerem Polski!" - odpowiedziała im niewielka grupa fanów ekipy z Bydgoszczy. Żadna z drużyn długo nie zamierzała tolerować tego dwugłosu i obie ekipy szybko uciekły do szatni.
POZDROWIENIA OD INTERNETOWYCH NAPINACZY
Colo
Thu, 18 Mar 2010 - 10:33
Człowieku jesteś monotematyczny i daj sobie na Luz , a trener jest również od tego by przyjąć krytyke, a nie tylko pochwały,bo on odpowiada za drużyne( za sukcesy I porażki). Pozdro dla KK
Coelho
Thu, 18 Mar 2010 - 16:29
CYTAT(AngeloMike @ czw, 18 mar 2010 - 08:12)

POZDROWIENIA OD INTERNETOWYCH NAPINACZY
no popatrz a ja myślałem że ty jesteś z bojóFki a nie jesteś internetowym napinaczem

no chyba że ty jesteś z Internetowej bojówki

BojóFk@ hahahha pogadaj z INTERNET HOOLIGANS GROUP 09 (szukają takich ludzi jak TY) hahaha
PDK bez pozdrowień dla
NAPINACZY!
sarsolot
Thu, 18 Mar 2010 - 22:58
Damian nietrzezwy czy jak ? :|
Damian86mdc
Sat, 01 May 2010 - 21:57
mobilizacja na nastepny mecz w D.G. Pokażmy ilu nas jest
SAMPER FIDELIS
Franek8
Sat, 01 May 2010 - 22:34
taka mała poprawka SEMPER
Kamil_
Sun, 02 May 2010 - 09:52
CYTAT(Damian86mdc @ sob, 01 maj 2010 - 20:57)

mobilizacja na nastepny mecz w D.G. Pokażmy ilu nas jest
SAMPER FIDELIS
Przyjdziesz do nas na sektor śpiewać?
Ugf
Sun, 02 May 2010 - 12:47
Ja wpadnę!

Jeśli mecze odbędą się w weekend, dam radę dojechać i nie będę na prasie
Kamil_
Sun, 02 May 2010 - 13:14
CYTAT(Ugf @ nie, 02 maj 2010 - 11:47)

Ja wpadnę!

Jeśli mecze odbędą się w weekend, dam radę dojechać i nie będę na prasie

Bardzo gorąco zapraszamy

Dziennikarzy jest aż nadto a gardeł do śpiewu zawsze mało! Liczy się każda głowa dlatego zapraszamy Ciebie jak i Sokratesa. To najlepszy moment, żeby dołączyć do nas i pokazać Muszynie co to jest piekło!
Damian86mdc
Sun, 02 May 2010 - 13:22
wyjeżdzam poza granice miasta i nie bedize mnie ale jak relacja bediz w TV / NET do bede duchem
Ugf
Sun, 02 May 2010 - 23:30
Tak na marginesie, jakby planowane było tworzenie nowych przyśpiewek i poszukiwanie ciekawych wzorców, to baaaardzo podobało mi się zawsze to:
http://www.youtube.com/watch?v=vqo_rqMc8NA Może warto coś pomyśleć? :>
Ugf
Sun, 02 May 2010 - 23:36
A może by tak specjalna oprawa na mecz z Muszyną? Każdy nożyczki i gazety w dłoń, po kilkadziesiąt worków confetti, do rozdania przed meczem, taśmy, czy coś ... Pokażmy Muszyniance, że nie tylko na boisku można z nią wygrywać
Jakby co, to mogę pociąć nawet dużo i mam też wielu znajomych

I wprawę w cięciu
Padziu
Sun, 02 May 2010 - 23:37
a czy to nie jest przypadkiem " ooo nasz MKS, nasza duma, to właśnie on...."??
Padziu
Sun, 02 May 2010 - 23:40
Ugf
Sun, 02 May 2010 - 23:49
Czekaj, czekaj ... Gdzie to było ... Na Legi, czy Ruchu? Że kibice + nawet piłkarze wzięli i przed sezonem umyli wszystkie krzesełka i wysprzątali trybuny? ;>
To może posprzątamy potem razem z nimi? Integracja taka?

Ewentualnie można się ograniczyć na parę sektorów
Ugf
Mon, 03 May 2010 - 00:15
...
Ja nie mam słuchu i pamięci ...
Więc nic nie powiem. Ale jeśli tak, to popełniłam gafę

Wspomogłam pamięć. Owszem, to jest to

Nie skojarzyłam tego o tej porze, ale przecież faktycznie

No to gafa

Ale uwielbiam tę przyśpiewkę
wezu_91
Mon, 03 May 2010 - 00:20
Kibice Poloni Warszawa dwie kolejki temu, albo 3
Ugf
Mon, 03 May 2010 - 00:25
No to byłam blisko

Prawie
Kamil_
Mon, 03 May 2010 - 11:54
CYTAT(Ugf @ nie, 02 maj 2010 - 22:36)

A może by tak specjalna oprawa na mecz z Muszyną? Każdy nożyczki i gazety w dłoń, po kilkadziesiąt worków confetti, do rozdania przed meczem, taśmy, czy coś ... Pokażmy Muszyniance, że nie tylko na boisku można z nią wygrywać

Jakby co, to mogę pociąć nawet dużo i mam też wielu znajomych

I wprawę w cięciu

To jeśli możesz to natnij konfetti, namów też znajomych i przynieś w okolice bębna.

Za każdy woreczek bardzo dziękujemy

Co do zwycięstwa na trybunach, to z całym szacunkiem o ile Bielsko jest bardzo dobre to Muszyna jest słabsza od nas o 2 klasy. Mają mnóstwo bajerów, które jednak zakupione zostały im przez sponsorów (włącznie z poduszkami) a to nie jest sztuka. Doping też nie jest rewelacyjny, nawet jak na tak małą salkę!
Widać u Ciebie zapał, miejmy nadzieję, że nie zgaśnie i będziesz nas wspomagać na sektorze na możliwie jak największej liczbie meczów. Trzymamy kciuki
.gif)
Pozdrawiam.
CYTAT(wezu_91 @ nie, 02 maj 2010 - 23:20)

Kibice Poloni Warszawa dwie kolejki temu, albo 3

Za tę żenadę, którą odstawiają piłkarze Polonii (mając skład na puchary a walcząc o utrzymanie) to powinni umyć wszystkie okna PKiN
Grzesko
Mon, 03 May 2010 - 14:17
W piątek nas było ośmiu,w sobotę z piętnastu.Mam pytanie.gdzie był ten klub kibica (z mniejszych liter juz się nie da napisać) który u nas miałczy na trybunach przyspiewkami biesiadnymi
Kamil_
Mon, 03 May 2010 - 14:24
Na pewno nie tam gdzie chlałeś wódkę.
Grzesko
Mon, 03 May 2010 - 14:37
Akurat byłem kierowca.źle trafiłeś ......,nie napiszę dalej,ale miałem na myśli to co się łapie we włosy jak sie higieny nie zachowuje
Franek8
Mon, 03 May 2010 - 14:47
Napiszę tylko jedno zdanie które napisałem na zamkniętym
"Nie wszyscy są emerytami i nie mają tyle czasu"
jeśli chcesz coś to pisz priv a nie będziesz tu spamował albo na gg to Ci wyjaśnie o co kaman
Ave
Kamil_
Mon, 03 May 2010 - 15:31
CYTAT(Grzesko @ pon, 03 maj 2010 - 13:37)

Akurat byłem kierowca.źle trafiłeś ......,nie napiszę dalej,ale miałem na myśli to co się łapie we włosy jak sie higieny nie zachowuje
Widzisz umiesz tylko obrażać a ja napisałem prawdę. Ale brawo, że tym razem byłeś trzeźwy.
Ten mały jak to napisałeś klub kibica przygotował wiele opraw, przychodził wiele godzin przed meczem, zostawał czasem kilka godzin po meczu żeby posprzątać. Dopingował 8 letnich chłopców grających w kosza, dopingował rezerwy MKS'u gdy się biły o 3 ligę, chodził i rozklejał plakaty meczowe. Gdzie Ty byłeś wówczas wielki kibicu?
Michael
Mon, 03 May 2010 - 20:07
W sobotę i niedziele odbędą się mecze 1/2 finału Plus Ligi Kobiet od których dla siatkarek z Dąbrowy kończy się zabawa, a zaczyna prawdziwa siatkówka - WALKA O MEDALE MISTRZOSTW POLSKI!!!
Dlatego też na tym meczu musi być atmosfera jakiej hala "Centrum" jeszcze nie widziała, atmosfera która sprawi, że rywalki będą się bały wyjść na parkiet!! Klub Kibica serdecznie zaprasza na to spotkanie osoby, które chcą swoim głośnym dopingiem pomóc siatkarkom w odniesieniu jak najlepszego wyniku!!
Namawiajmy żony, mężów, kochanki, kochanków, koleżanki, kolegów, siostry, braci, wujków, szwagrów, ojców itp.!! NIECH NAS BĘDZIE JAK NAJWIĘCEJ!! KAŻDY PRAWDZIWY DĄBROWIANIN, KTÓREMU CHOĆ TROCHĘ ZALEŻY NA SPORCIE W NASZYM MIEŚCIE MUSI TAM BYĆ!!! Bądźmy 7 zawodnikiem Naszego zespołu, a to, że z Muszyna można wygrać dziewczyny w tym sezonie udowodniły już 3 razy, chociażby pamiętne 3:0 w meczu rundy zasadniczej!!
Serdecznie zapraszamy na sektor Klubu Kibica i zachęcamy do głośnego śpiewu! Nie ważne czy masz 5 czy 105 lat, DOPING TO NIE WSTYD!! POKAŻMY MUSZYNIE JAK SIĘ BAWI DĄBROWA!!
I tak jak przed wcześniejszymi meczami! Przesyłamy w formie łańcuszków na gg, wysyłamy maile, ustawiamy datę spotkania na opisach gg, epulsach, nk, facebook itp!!!
WSZYSCY NA SEKTOR!!!! WSZYSCY W BARWACH!!!!
Klub Kibica MKS D.G.
bonus11
Mon, 03 May 2010 - 21:26
Znamy juz godzine meczu w sobote?Bo tak sie sklada ze w sobote jest mecz Zagłębia z Zawiszą o 20:00 i niektorzy(jesli mecz bedzie pozno tzn np.18:00) moga wybrac tylko mecz Zagłębia.
NeoKs
Mon, 03 May 2010 - 21:35
Godzina meczu jeszcze nie jest znana. Jak będzie znana to oczywiście tu również zostanie podana
mirog13
Mon, 03 May 2010 - 21:40
Co mnie obchodzi mecz Zagłębia!?!?
Jestem kibicem MKS-u a nie piłkarzyków z Sosnowca!
Kamil_
Mon, 03 May 2010 - 22:12
Panowie spokojnie

Należy się szacunek zarówno naszym siatkarkom jak i piłkarzom Zagłębia
SokratesDG
Mon, 03 May 2010 - 22:26
Na polsacie coś dziś przebąkiwali że w weekend mają być mecze w Dąbrowie, ale podali daty emisji meczów Bełchatowa z Jastrzębiem - w czwartek i piątek. Na stronie polsat sport też jakaś enigma. Nic mnie tak nie wkurza jak to, że mają prawa emisji i nadają co któryś tam mecz nawet półfinałowy, Włosi dbają o swoją ligę i nadają wszystkie mecze na żywo. U nas nie dosyć, że relacje są od przypadku do przypadku, to nikt nie jest w stanie podać konkretnych terminów, to że będę oglądał włoskie mecze półfinałowe i kiedy wiedziałem już dwa tygodnie temu, a u nas mecze mają się odbyć w tym tygodniu i ich termin jest najbardziej strzeżoną tajemnicą - to jakiś obłęd, żeby tego bardziej dosadnie nie nazwać!
Szczepan
Tue, 04 May 2010 - 00:47
Witam.
Grześ zostaw to forum młodym gniewnym, Oni wszystko wiedzą lepiej - już tyle przeżyli......
Proszę Cię nie wdawaj się w idiotyczne dyskusje, bo głupio to czytać.
Dwa sezony już kibicują i gdzie Oni nie byli itp. itd.
Lepiej poczytać poznać opinię młodzieży niż się irytować i dyskusję, która do niczego prowadzi ciągnąć.
A meczyk (2) na LSK tragedia wyniki na żywo były na mks-muszyna/live, transmisja radiowa w radio Kraków.
POZ.
Ugf
Wed, 05 May 2010 - 22:47
Natnę konfetti i przyniosę, albo w piątek, albo w sobotę. Problem w tym, że jak nie załatwię sobie noclegu w DG z piątku na sobotę, to będę tylko w sobotę na meczu, bo nie zdążę wrócić. Ale chyba dam radę

Tylko jeszcze nie wiem czy nie będę musiała przydziałowo na prasę pójść, ale i tak wsparcie dla siatkarek z mojej strony będzie

Ot co! Świetnie tak czytać mobilizację na forum w momencie, gdy się wraca do domu po nieobecności. Właśnie na przywitanie reportaż o MKS na TVP3 obejrzałam (w wiadomościach). A nie ma się o co kłócić, faktycznie nie wszyscy mogą jeździć na mecze wyjazdowe itd. a wypominanie tego na forum zalatuje chyba lekkim napinaniem się. Pozerstwo w kibicowaniu może denerwować, ale chyba nie w taki sposób się z nim walczy skutecznie O.o
PS Mam ciąć te konfetti? Mobilizacja jest do cięcia? Bo przecież sama dla wszystkich nie utne
SokratesDG
Thu, 06 May 2010 - 09:14
Nie wiem czy to się przyda, ale jest taka stara piosenka kibicowska, którą pewnie każdy zna i śpiewał przynajmniej raz w życiu i dlatego myślę, że gdyby KK zaintonował, a spiker zachęcił resztę hali mogło by wyjść to nieźle:
"Do boju, do boju, do boju MKS,
Do boju, do boju Dąbrowa Górnicza"
Może to trochę naiwne, ale może wypalić.
No i taki mały żarcik

AngeloMike
Thu, 06 May 2010 - 14:00
CYTAT(Ugf @ śro, 05 maj 2010 - 23:47)

Świetnie tak czytać mobilizację na forum w momencie, gdy się wraca do domu po nieobecności. A nie ma się o co kłócić, faktycznie nie wszyscy mogą jeździć na mecze wyjazdowe itd. a wypominanie tego na forum zalatuje chyba lekkim napinaniem się. Pozerstwo w kibicowaniu może denerwować, ale chyba nie w taki sposób się z nim walczy skutecznie O.o
PS Mam ciąć te konfetti? Mobilizacja jest do cięcia? Bo przecież sama dla wszystkich nie utne

Hahaha śmiech na sali!!!
Mobilizacja??? O jakiej mobilizacji piszesz dziewczynko??? Widziałaś Ty kiedyś mobilizację kibiców???
10 dziadków na meczu w Muszynie??? To jest ta mobilizacj? Chyba że mówisz o 4 osobach na meczach Pucharu Polski???
Myslisz że będzie kiedyś lepiej? Sądze że nigdy. To nie jest KK tylko KOŁO GOSPODYŃ WIEJSKICH ( z całym szacunkiem do Koła uczęszcza systematycznie więcej osób)
A konfetti sobie tnij rzucisz sobie przed swój sektor w czasie jak pseudo KK będzie spiewał piłkarskie przyśpiewki ( To My Kibice Widzewa )
I tak w głębi duszy mam nadzieję że się mylę. I jeżeli dojdzie do 5 meczu to w Muszynie zamelduje się minimum 25 osób w zoorganizowanej grupie.
A co do niemożności jeźdzenia i niby napinania o jakim piszesz zwróć uwagę na KK BKS tam jeździ masa osób na każdy wyjazd niezależnie od km. Próbują tak wszystko ustawiać żeby każdy w miarę możliwości mógł jechać. A napewno nigdy nie zdarzyła się taka sytacja że na jednym z najważniejszych meczów w dotychczasowej historii klubu w lsk nie było na trybunach KK.
WSTYD KK DĄBROWY!!! Nie macie nic na swoje usprawiedliwienie.
Master
Thu, 06 May 2010 - 15:37
w jakich godzinach mozna wczesniej kupic bilety w kasach w hali czy gdzies indziej ?
Franek8
Thu, 06 May 2010 - 16:25
CYTAT(Master @ czw, 06 maj 2010 - 15:37)

w jakich godzinach mozna wczesniej kupic bilety w kasach w hali czy gdzies indziej ?
jedynie w kasach przed meczem pewnie tak z 1,5h
mydlik
Thu, 06 May 2010 - 16:47
AngeloMike - byłem wśród tych dziadków, którzy przez dwa dni w Muszynie zdzierali gardło i nie rozumiem tej aluzji. Domyślam się, że byłeś również przynajmniej drugiego dnia , bo trochę ludzi dojechało, ale większość niestety okazała się tylko obserwatorami i nam nie pomagali.
Porównując KK DG i Bielska odnośnie zorganizowanych wyjazdów należy zwrócić uwagę na koszt kibiców obu drużyn. Flagi kibiców z nazwą sponsora to koszty kibiców mniejsze, a flagi bez napisów sponsorów to koszty większe. Jedni na to idą, drudzy nie.
Ciekawe jaką liczbą swoich kibiców przyjedzie do nas Muszyna - jeżeli będzie to autokar to myślę, że nie zbiednieją o co sponsorzy zadbają.
Zastrzegam,że z nikim na tym forum w tym temacie nie podejmuję dyskusji, bo nie ma sensu.
Każdy ma ma swoje zdanie i ma prawo sądzić, że ma rację
Franek8
Thu, 06 May 2010 - 17:09
CYTAT
Ciekawe jaką liczbą swoich kibiców przyjedzie do nas Muszyna - jeżeli będzie to autokar to myślę, że nie zbiednieją o co sponsorzy zadbają.
Ty taki wierny kibic nie zauważyłeś że muszyna nigdy do nas nie przyjeżdża?
jak się nie myle oni bardzo rzadko gdzieś jeżdżą...
więc ja bym się ich nie spodziewał
choć mają tak "wspaniałego" sponsora, który im robi poduszki, aby mieli na wyjazdy. hehehe
mydlik
Thu, 06 May 2010 - 17:58
to się dowiedź ,że na play- off oraz finałowych turniejach PP bywają wścibski kibicu.
Ugf
Thu, 06 May 2010 - 18:06
Ktoś mnie tutaj nie zrozumiał. Ale skoro odpowiedzią na każdą wypowiedź jest tutaj tylko obrażanie, to nawet nie będę tłumaczyć o co mi chodzi i temat z mojej strony jest zamknięty, zacytuję
CYTAT("mydlik")
Zastrzegam,że z nikim na tym forum w tym temacie nie podejmuję dyskusji, bo nie ma sensu.
mydlik
Thu, 06 May 2010 - 18:26
Ugf - przeczytaj uważniej moje posty , one są skierowane do (AngeloMike oraz Franek8 )
Jestem ostatnim którego interesują jakieś kwasy na forum.
Ugf
Thu, 06 May 2010 - 18:31
Toteż właśnie dlatego Cię zacytowałam. I kończę tym cytatem temat, bo też nie mam zamiaru bawić się w kwasy na forum. Pozdrawiam!
banny006
Thu, 06 May 2010 - 20:24
angelku melkerku na tym forum są też kibice Widzewa mamy piosenki jakie chcemy i przynajmniej je śpiewamy a ty tylko nudne treściwa piszesz że w bojówce byłeś musieli cie szybko sprowadzić na ziemie długo w niej nie zabawiłeś a na mecze jeździmy w takich grupach jak tylko mamy czas z tego co się orientuje to w tym sezonie nie byliśmy tylko na meczach z Istambułem,Nawarą,Bydgoszczą,Gedanią, Sopotem, Play Off Białystok na 18 meczów wyjazdowych.
Lui
Thu, 06 May 2010 - 20:29
@Angelo Mike
Jak masz jakieś sugestje w związku z naszym funkcjonowaniem to podejdź do naszego sektora, albo do sklepiku kibica, jak Ci wygodnie i nam to powiedz, a nie będziesz się napinał na forum.
Bez pozdrowienia dla internetowych napinaczy.
AngeloMike
Thu, 06 May 2010 - 20:53
CYTAT(mydlik @ czw, 06 maj 2010 - 17:47)

AngeloMike - byłem wśród tych dziadków, którzy przez dwa dni w Muszynie zdzierali gardło i nie rozumiem tej aluzji. Domyślam się, że byłeś również przynajmniej drugiego dnia , bo trochę ludzi dojechało, ale większość niestety okazała się tylko obserwatorami i nam nie pomagali.
Porównując KK DG i Bielska odnośnie zorganizowanych wyjazdów należy zwrócić uwagę na koszt kibiców obu drużyn. Flagi kibiców z nazwą sponsora to koszty kibiców mniejsze, a flagi bez napisów sponsorów to koszty większe. Jedni na to idą, drudzy nie.
Po pierwsze nie chodzi mi o jak to nazwałem dziadków bo do nich cały szacunek że byli i kibicowali. A co do KK mam zastrzeżenia że nie ma ich w najważniejszych momentach w dziejach klubu.
Po drugie co do porównania KK nie wiem o co ci chodzi o jakich flagach piszesz bo jest to totalna głupota. Jakie flagi kibiców z nazw ą sponsora? KK Bielska z tego co wiem ma składki roczne iz tego robią oprawy a co do dojazdów idą po kosztach w każdym względzie żeby każdy mógł być na meczach. Jeżeli chodzi o kibiców Muszyny nie patrz na nich równaj do najlepszych w przypadku lsk do kibiców z Bielska.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.