Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsza pizzeria w DG
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mały77
Po co Wam dodatkowe forum jak wszystko było ogłoszone na oficjalnej stronie Dąbrowy Górniczej tu oraz na stronie naszemiasto.pl tu. Jeżeli tam nie czytacie to dodatkowe forum, strona będzie na nic, bo i tak nie będzie nikt czytał.
Zibar
CYTAT
Dodany: 21.05.2011, wyświetleń: 7

eeee....szkoda, że nie dodano info po święcie ulicy
dżoplin
polecam zaglądać również tu - dział wydarzenia

http://dg.pl/news/show/group/6

a co do sobotniego konkursu, to miałam okazję posmakować 3 pizze, a z tego co kojarzę wystawców było 2 razy tyle

szczerze mówiać nagrodzona pizza nie prezentowała się najlepiej - była przypalona
Master
Ja skosztowałem tylko kawałek jednej ( Dominium) ale głosowałem na Ambrozje gdzy czasem tam jadałem i zawsze byłem zadowolony cool.gif

Z pizzeri które pamietam to były napewno Fresco, Fabryka Smaku, Dominium, Stonehage, Vinci, Ambrozja.

Fajny pomysł na przyciagniecie ludzi na 3go Maja, tłumów nie było, ale zawsze coś.

Otwarto również fajny ogródek piwny przed Grafiti ( Cameleon) .
TeodorMotor
Czy ktoś - coś - gdzieś słyszał, dlaczemu Fresco jest zamknięte na cztery spusty?
prezes
CYTAT(TeodorMotor @ pią, 27 maj 2011 - 20:48) *
Czy ktoś - coś - gdzieś słyszał, dlaczemu Fresco jest zamknięte na cztery spusty?

wystarczy wejść na ich stronę: "26 maja - 2 czerwca pizzeria nieczynna z powodu urlopu". Ot co.
Kamil_
A ja się pytam po co ściągać ludzi na 3-Maja na choćby takie święto jak pizzę muszą jeść pomiędzy samochodami, spalinami i Bóg wie jeszcze czym...

To jest paranoja, że całe 3-Maja to jeden wielki parking. Czasem nie ma jak przejść koło fontanny, a siedzenie na ławkach koło aut to jeden wielki żart z mieszkańców!
Kubusieq
Kolega mi polecil Fresco to i ja polecam. Bylem tam juz pare razy. Pizza smaczna i obsluga bardzo mila.
Reaper
Raj... Sosy rzadkie jak zupa, ze średnio wyczuwalnym smakiem. Sama pizza na pierwszy rzut oka ok, sporo dodatków, ale po kilku kawałkach ciężko już cokolwiek przełknąć. I ogólnie jakaś strasznie ciężka ta pizza. A może po prostu nam się taka trafiła? Bo na brak klientów to narzekać nie mogli.
TeodorMotor
CYTAT(prezes @ pią, 27 maj 2011 - 23:47) *
CYTAT(TeodorMotor @ pią, 27 maj 2011 - 20:48) *

wystarczy wejść na ich stronę: "26 maja - 2 czerwca pizzeria nieczynna z powodu urlopu". Ot co.

Ale ze mnie czerwony kapturek...
herculean
Czy ktoś może mi powiedzieć jak wielka jest pizza Molto Grande w p. Raj?
Lanzarote
Mnie najlepiej smakuje "Mięsna Uczta" w pizzerii DREWIENKO, na drugim miejscu pizzeria Ambrozja.
bea1120
wczoraj jadłam pizzę z Drewienka, szału nie ma, więcej tam nie zamówimy dry.gif
ciasto za grube (jak na nasze gusta) aczkolwiek dobrze wypieczone, sera nie żałowali, oszczędnie rzucona cebula i parę plasterków boczku to za mało, jak na moją wszystkożerną bandę

szkoda, że moja De la rosa była wczoraj nieczynna, Fresco też zamknięte bodajże do 2.06.
Reaper
CYTAT(herculean @ wto, 31 maj 2011 - 02:28) *
Czy ktoś może mi powiedzieć jak wielka jest pizza Molto Grande w p. Raj?

Molto Grande to jest po prostu pizza duża, a duża u nich jest średnia - sama pani z obsługi mi tak powiedziała. Co do konkretnych wymiarów to w okolicach 40-42 cm będzie.
Master
CYTAT(bea1120 @ wto, 31 maj 2011 - 14:49) *
wczoraj jadłam pizzę z Drewienka, szału nie ma, więcej tam nie zamówimy dry.gif
ciasto za grube (jak na nasze gusta) aczkolwiek dobrze wypieczone, sera nie żałowali, oszczędnie rzucona cebula i parę plasterków boczku to za mało, jak na moją wszystkożerną bandę

szkoda, że moja De la rosa była wczoraj nieczynna, Fresco też zamknięte bodajże do 2.06.

A ja jadlem w Drewienku ze 2 razy , i mi smakowało wink.gif i polecam
Maryha
Ej tam , ej tam pizza nie byla taka zla i jak sam stwiedzasz zrobili niezly show wiec nalezalo im sie za caloksztalt bo byli naprawde najlepiej przygotowani ze wszystkich , Vinci Numero Uno w miescie !!!

CYTAT(savalas @ sob, 21 maj 2011 - 23:21) *
dzisiaj odbył się konkurs na najlepszą pizzerie w mieście. Wygrało VINCI, ale za sposób w jaki to zrobiło, należy im się JEDEN WIELKI CH.. W ICH PRZEROŚNIĘTE EGO. Ale inaczej wygrać się niedało skoro, przygotowali pizze ze spalonym spodem.

ps. STONHAGE powinno zrezygnować z robienia pizzy wogóle - ser i dodatki odpadające z ciasta i sos pomidorowy przypominający zupę, to jakaś kulinarna katastrofa, podobnie jak FABRYKA SMAKU i ich wyrób imitujący ser

BRAWA DLA DOMINIUM I FRESCO. TE PIZZERIE BYŁY NAJLEPSZE, zresztą słychać było po aplauzie dla FRESCO.

Dziękujemy jeszcze raz Vinci za hostessy i właścicielkę która zepsuła zabawę, swoimi głupimi ambicjami.

motonita2002
CYTAT
Ej tam , ej tam pizza nie byla taka zla i jak sam stwiedzasz zrobili niezly show wiec nalezalo im sie za caloksztalt bo byli naprawde najlepiej przygotowani ze wszystkich , Vinci Numero Uno w miescie !!!

Mieliśmy już na tym forum -pseudoPR-owców i specjalistów od marketingu angry.gif
Leszek
Raczej miewamy je co jakiś czas...
herculean
Przyznam, że pizze z niejednego pieca już jadłem, ale na tą najlepszą trafiłem dopiero ostatnio. To właśnie pizza Raj, o której wymiary swego czasu pytałem w tym wątku. Jej mocną cechą jest przede wszystkim fakt, że różni się od tradycyjnej pizzy włoskiej (podobno to pizza w stylu greckim). Tak więc najpierw mamy wzorcowe ciasto odpowiedniej, na to składniki, a dopiero na wierz pokaźna porcja sera. Szczególnie lubię pozycje ''Cztery pory roku'' z pieczarkami, dwoma rodzajami salami oraz szynką. Składniki są smaczne, naturalne, jednym słowem czuć, że nie jest to po prostu jakaś ''konserwa''. Jedyną wadą jest to, że z racji wspomnianej kolejności układania warstw pizzy, ser bardzo często ''spływa'' z położonych luźno pod nim składników. Nie jest to jednak coś, co mogłoby mnie zniechęcić do zamawiania tam. W kwestii sosów trudno mi się wypowiedzieć, ponieważ nie zamawiałem (mając na uwadze te opinie o jego wodnistości).

Tak więc o Raj troszkę się rozpisałem, bo warto. Inne pizzerie trzymające poziom to na pewno Drewienko, Fresco oraz Ambrozja. Nie polecam Vinci, La Primery (tutaj się najbardziej opłaca finansowo, jednak smak typowo fast-foodowy :/), Angelo (ich Carbonara to chyba jedyna pizza w historii, którą prawie w całości wyrzuciłem do kosza - ''mulący'' sos, twardy, stary ser oraz co najgorsze kiepskiej jakości boczek, gdzie prawie w każdym plasterku były jakieś chrząstki oraz kości) oraz Dominium z Tele Pizzą ze względu na kolosalne koszty. W smaku te dwie ostatnie na pewno trzymają poziom, jednak ja stawiam na bardziej ''domowe'' wykonanie. No to tyle smile2.gif
bonus11
Ostatnio jadłem pizzę na Majakowskiego,tam gdzie był kiedyś Gruby Benek. Nazwa niestety wyleciała mi z głowy. Pizza naprawdę dobra,warto sprobowac. Ciasto wg. mnie jeszcze lepsze niz w raju,może troche mało składników ale pizza naprawdę dobra i ceny też przystępne.
dacik
CYTAT(bonus11 @ pon, 13 cze 2011 - 15:06) *
Ostatnio jadłem pizzę na Majakowskiego,tam gdzie był kiedyś Gruby Benek. Nazwa niestety wyleciała mi z głowy. Pizza naprawdę dobra,warto sprobowac. Ciasto wg. mnie jeszcze lepsze niz w raju,może troche mało składników ale pizza naprawdę dobra i ceny też przystępne.

Teraz lokal ten nazywa się "Fabryka Smaku"
Tomek_mdc
Jakby ktoś chciał iść do pizzerii AMBROZJA to niech idzie do ubikacji dopiero po zjedzeniu pizzy!
Jeśli ktoś pójdzie przed jedzeniem to już rąk nie umyje. W przeciągu dwóch miesięcy byłem tam może trzy razy i kranu w ubikacji męskiej jak nie było tak nie ma. Wodę można sobie puścić bezpośrednio z rury i łapać ją ze ściany....... Polska myśl techniczna.....

Nie jestem tam często i chyba już nie pójdę bo wydaje mi się że warunki lokalu mogą dużo powiedzieć o warunkach w kuchni a całokształt o właścicielu.

pizza była dobra... ale Pizzeria to nie tylko pizza! :/

Dziękuje do widzenia
Mały77
Nie wiem czy przeniesiono czy to drugi lokal w Dąbrowie, ale koło Salsy otworzono pizzerię Raj.
prezes
CYTAT(Mały77 @ czw, 01 wrz 2011 - 06:31) *
Nie wiem czy przeniesiono czy to drugi lokal w Dąbrowie, ale koło Salsy otworzono pizzerię Raj.

a przy "starym" raju jest tabliczka, że zapraszają do nowego lokalu... więc to ich wink.gif
Master
Kolo Salsy byłapizzeria angelo z tego co pamietam. A teraz bedą 2 Raje ? czy przenosiny, bo lokalizacja bardzo bliska.
Mały77
CYTAT(Master @ pią, 02 wrz 2011 - 12:46) *
Kolo Salsy byłapizzeria angelo z tego co pamietam. A teraz bedą 2 Raje ? czy przenosiny, bo lokalizacja bardzo bliska.

Myślę, że raczej drugi lokal bo lokal dużo mniejszy od tego poprzedniego.
Z drugiej strony to ... robić pizzerię koło fitness klubu wink.gif
pawcio1978
Osobiscie lubie siec Pizza Hut.
janosikdg
Myślę że oferta korzystna smile2.gif

http://citeam.pl/oferty/cala-polska/zasmak...-pizza-dominium
Leszek
Chyba bym się bał zjeść taką pizzę laugh.gif Pizzeria dostaje 12 zł zamiast 50 - nie ma bata, żeby nie oszczędzali w takiej sytuacji...
vacu
CYTAT(Leszek @ śro, 29 lut 2012 - 18:12) *
Chyba bym się bał zjeść taką pizzę laugh.gif Pizzeria dostaje 12 zł zamiast 50 - nie ma bata, żeby nie oszczędzali w takiej sytuacji...

Ja bym się nie zdziwił jakby się okazało, że wszystkie ceny z menu są promocyjne a tak naprawdę to pizza kosztuje 60 zł więc jeszcze trzeba będzie dopłacić, bo "promocje się nie łączą" laugh.gif
Leszek
No cóż, to też możliwe - ostatnio wyskakiwała mi gdzieś reklama (nie wiem, którego z serwisów, mogło to być HappyDay albo Citeam właśnie) zniżki na ręczną myjnię. Zniżka dotyczyła "pakietu" czyszczenia poza myciem - odkurzanie, pranie tapicerki, plastiki, bodajże "odświeżanie" felg czy coś w tym stylu, w każdym razie rozwaliła mnie podawana rzekoma cena takiego pakietu normalnie - 460 zł laugh.gif Owszem, tak pi razy drzwi taki zestaw kosztuje około 200 zł, więc przy kuponie za (bodajże) 160 i tak się zaoszczędzi - ale niewiele, dodatkowo ten sam problem - jeżeli zakład dostaje 80 zł za usługę normalnie kosztującą 200, nie spodziewałbym się bardzo dokładnego sprzątania...
vacu
CYTAT(Leszek @ śro, 29 lut 2012 - 19:15) *
dodatkowo ten sam problem - jeżeli zakład dostaje 80 zł za usługę normalnie kosztującą 200, nie spodziewałbym się bardzo dokładnego sprzątania...

Dokładnie tak jest i to jest ciekawy problem. To tak jak z moim ojcem, kupując w Lidlu czy Biedronce cieszy się, że kupuje tanio a potem ja się z niego śmieję jak ostatnio, obydwaj kupiliśmy makrelę w puszce, ja droższą "markową" on "tanią" z biedronki, puszki takie same, waga niby też, a u niego w puszce ryby o 1/3 mniej laugh.gif Kto wie czy w przeliczeniu na kilogram nie zapłacił nawet więcej niż ja. Ludzie powinni się nauczyć, że w tym brutalnym świecie nikt nikomu nie da nic za darmo, jak jest taniej to musi być gorzej sad.gif Takie czasy, że za darmo to ci nawet nikt w mordę nie da wink.gif
Błażej Sarzalski
CYTAT(vacu @ śro, 29 lut 2012 - 19:23) *
dodatkowo ten sam problem - jeżeli zakład dostaje 80 zł za usługę normalnie kosztującą 200, nie spodziewałbym się bardzo dokładnego sprzątania...

Dokładnie tak jest i to jest ciekawy problem. To tak jak z moim ojcem, kupując w Lidlu czy Biedronce cieszy się, że kupuje tanio a potem ja się z niego śmieję jak ostatnio, obydwaj kupiliśmy makrelę w puszce, ja droższą "markową" on "tanią" z biedronki, puszki takie same, waga niby też, a u niego w puszce ryby o 1/3 mniej laugh.gif Kto wie czy w przeliczeniu na kilogram nie zapłacił nawet więcej niż ja. Ludzie powinni się nauczyć, że w tym brutalnym świecie nikt nikomu nie da nic za darmo, jak jest taniej to musi być gorzej sad.gif Takie czasy, że za darmo to ci nawet nikt w mordę nie da wink.gif

E tam, jak jest taniej to znaczy, że działają różne czynniki smile2.gif

Mały77
No cóż, to też możliwe - ostatnio wyskakiwała mi gdzieś reklama (nie wiem, którego z serwisów, mogło to być HappyDay albo Citeam właśnie) zniżki na ręczną myjnię. Zniżka dotyczyła "pakietu" czyszczenia poza myciem - odkurzanie, pranie tapicerki, plastiki, bodajże "odświeżanie" felg czy coś w tym stylu, w każdym razie rozwaliła mnie podawana rzekoma cena takiego pakietu normalnie - 460 zł laugh.gif Owszem, tak pi razy drzwi taki zestaw kosztuje około 200 zł, więc przy kuponie za (bodajże) 160 i tak się zaoszczędzi - ale niewiele, dodatkowo ten sam problem - jeżeli zakład dostaje 80 zł za usługę normalnie kosztującą 200, nie spodziewałbym się bardzo dokładnego sprzątania...

Leszku - po pierwsze takie stawki ma tylko Groupon - w Citeam jest to około 80%.
Po drugie - usługi mogą tak działać bo w sumie jak ma być pusto to lepiej zrobić coś po kosztach niż płacić pracownikom za siedzenie.
Po trzecie - niektóre zakłady uważają takie usługi tylko i wyłącznie jako formę reklamy i zaistnienie na rynku.
Sam korzystam dosyć często z usług zakupów grupowych i na razie jeszcze się nie przejechałem. Na przykład nie wyobrażam sobie, jak można oszukać na ofercie zabawy w bawialniach dla dzieci, z których często korzystam i tak jak pisze w ofertach zawsze jest to ok 50% ceny cennikowej (np. 10 PLN za zabawę bez ograniczeń).
Ale np. wyjechać do Chorwacji za 600PLN w maju bym się nie odważył wink.gif
Tak więc korzystać z usług zakupów grupowych można - ale z głową i po sprawdzeniu cen standardowych...
xMarcinx
http://pl.wikipedia.org/wiki/Koszt_kra%C5%84cowy
Mały77
CYTAT(xMarcinx @ czw, 08 mar 2012 - 20:25) *

A słyszałeś o czymś takim jak koszt reklamy?
NICKczemNICK
w zeszłym roku skorzystałem z grupona w Bielsku. czyszczenie i nabijanie klimy w aucie.
zwykle płaciłem za taką usługę około 200 zł ale trafiło się taniej więc żal nie skorzystać.
koszt był chyba około 90 zł i w tym, ileś tam gram czynnika chłodzącego a za resztę dopłata.
po zakończeniu dostałem rachunek na 250 zł bo tyle mi się zmieściło tego czynnika. to był ostatni raz, jak dałem się okraść na pseudo-gruponowych promocjach.
xMarcinx
CYTAT(Mały77 @ czw, 08 mar 2012 - 20:44) *
CYTAT(xMarcinx @ czw, 08 mar 2012 - 20:25) *

A słyszałeś o czymś takim jak koszt reklamy?

Koszty marketingowe oraz sprzedaży zawierają się w koszcie krańcowym.
smakosz1313
w Pulsie jest dobre ciasto...a Moskvie zaś dodatki.....dla mnie najlepszy jest jednak raj
yaku
a ja usłyszałam , że nie będzie już fabryki Smaku na alejach... następny lokal nie wytrzymał ... no w sumie czego?/?

pizzę mieli tam niezłą... kilka razy bralismy na wynos i było ok.

ale zamykają..z braku klientów...ehhh
savalas
odradzam wszystkim la primerę - stary ser, fatalne ciasto przupominające odgrzany chleb, sos przymominający zupę pomidorową, no i biegunka była murowana.

ps. w fabryce smaku dodawany był pseudoser, więc o jakim smaku my tu mówimy.

ps.2 zbyt dużo w DG jest pizzeri. Dobrze, że kilka najsłabszych odpadnie. Powinno być góra 10, a nie pewnie ze 30 albo i więcej
storczyk
Ostatnio przeprosiłam się z pizzerią Raj tzn. Jakieś 8 lat temu zraziłam się do niej po pewnej wizycie gdzie dostaliśmy fatalnie smakujący ser, który zabijał smak całości. Jednak ostatnio zachęcona opiniami wybrałam się z koleżankami na pizzę i muszę przyznać, że jest to jedna z lepszych jeśli nie najlepsza pizza jaką jadłam. Cenowo jak na jakość i wielkość też super, aż zaczne próbować innych smaków. (Teraz jadłam z kurczakiem bodajże wiejską) Najbardziej lubię pizze z Pizzy Hut no ale najbliższa w Czeladzi.
Leszek
Pizza Hut to nie pizza tongue.gif
storczyk
A ja tam lubię i już tongue.gif I nie ważne jak ją zwią Pizza czy naleśnik lubię i już
vacu
Już dobrych parę lat nie jadłem pizzy z Raju (ludzie mówili, że taka sobie) a dziś nie wiedziałem gdzie zamówić więc padło na Raj na 1-wszego Maja. No i powiem, że jestem bardzo zadowolony, wziąłem dużą Pikantną plus sosy, grube ciasto, dużo wszystkiego na pizzy tak jak lubię i smak świetny - Pikantna była naprawdę pikantna, tzn. bez przesady ale czuć było nazwę smile2.gif
Parę następnych zamówień raczej też tam skieruję coby popróbować innych. Polecam smile2.gif

[Edytka]
I co też ważne, bo byłem cholernie głodny - mimo zapowiadanych 40 minut pizza była u mnie po jakichś 20 góra, duży plus za to aczkolwiek daleko od Raju nie mieszkam.
Reaper
A ja mogę polecić pizzerię Moskva - póki co brak zastrzeżeń.
ryb
Nie polecam pizzy w La Primera na mydlicach.

Pizzę zamówiliśmy w lokalu, przy zapłaceniu dałem kasjerce o 10zł za dużo (banknoty 20, 20, 10) , nie będąc pewien zapytałem czy nie dałem jej o 10 zł za dużo, powiedziała że dałem 40zł (a dałem 50) i wydała mi z 40, zaufałem jej i to był mój błąd - po przeliczeniu finansów na spokojnie w samochodzie doliczyłem się że zostałem oszukany. Cóż mogłem pomyśleć kiedy dawałem jej banknoty do reki...

Pizza owszem była szybko po około 10 minutach jednak:
- ciasto niedopieczone, było czuć mąkę w każdym gryzie
- pieczarki na pizzy były zimne, bardzo "nawodnione" - jakby nie do końca rozmrożone.

Lokal czysty i schludny, ale to jedyne plusy jakie zauważyłem.
Obsługa bardzo głośna, było słychać jak rzucają do siebie ciągle wulgaryzmami.

//edit: sos tak jak napisał poprzednik jak zupa pomidorowa, a raczej przecier pomidorowy.
Reaper
CYTAT(ryb @ pią, 21 wrz 2012 - 22:43) *
Nie polecam pizzy w La Primera na mydlicach.

Pizzę zamówiliśmy w lokalu, przy zapłaceniu dałem kasjerce o 10zł za dużo (banknoty 20, 20, 10) , nie będąc pewien zapytałem czy nie dałem jej o 10 zł za dużo, powiedziała że dałem 40zł (a dałem 50) i wydała mi z 40, zaufałem jej i to był mój błąd - po przeliczeniu finansów na spokojnie w samochodzie doliczyłem się że zostałem oszukany. Cóż mogłem pomyśleć kiedy dawałem jej banknoty do reki...

Pizza owszem była szybko po około 10 minutach jednak:
- ciasto niedopieczone, było czuć mąkę w każdym gryzie
- pieczarki na pizzy były zimne, bardzo "nawodnione" - jakby nie do końca rozmrożone.

Lokal czysty i schludny, ale to jedyne plusy jakie zauważyłem.
Obsługa bardzo głośna, było słychać jak rzucają do siebie ciągle wulgaryzmami.

//edit: sos tak jak napisał poprzednik jak zupa pomidorowa, a raczej przecier pomidorowy.

Niestety jakiś czas temu zmieniła się ekipa w pizzerii i teraz faktycznie nie ma sensu tam chodzić...
vacu
CYTAT(vacu @ wto, 04 wrz 2012 - 17:35) *
Już dobrych parę lat nie jadłem pizzy z Raju (ludzie mówili, że taka sobie) a dziś nie wiedziałem gdzie zamówić więc padło na Raj na 1-wszego Maja. No i powiem, że jestem bardzo zadowolony, wziąłem dużą Pikantną plus sosy, grube ciasto, dużo wszystkiego na pizzy tak jak lubię i smak świetny - Pikantna była naprawdę pikantna, tzn. bez przesady ale czuć było nazwę smile2.gif
Parę następnych zamówień raczej też tam skieruję coby popróbować innych. Polecam smile2.gif

[Edytka]
I co też ważne, bo byłem cholernie głodny - mimo zapowiadanych 40 minut pizza była u mnie po jakichś 20 góra, duży plus za to aczkolwiek daleko od Raju nie mieszkam.

Muszę tu napisać jeden minus pizzy z Raju. Do tej pory brałem zawsze największe pizze a ostatnio nie byłem bardzo głodny więc wziąłem średnią. Przestrzegam, że to błąd i się nie opłaca, podczas gdy największą najedzą się trzy osoby to pizza średnia jest zdecydowanie jednoosobowa, jest wielkości pizzy mrożonej oetkera (tej mniejszej, Rigga). Aż się boję o małą, bo ma chyba średnicę pączka. Dalej polecam Raj za smak i szybkość jednak polecam brać tylko największą pizzę, zdecydowanie najbardziej opłacalna.
TeodorMotor
Ostatnimi czasy miałem wątpliwą przyjemność zapodawać kolejny raz wyrób pizzo-podobny we Fresco. Cóż... Odkrywczym jest bezmięsna pizza typu kebap (lub też kebab)... O innych, więcej lub mniej oszczędnych wersjach przez sentyment wspominać nie będę. Ciasto nadal w miarę na poziomie, sosy jeszcze też przyzwoite, ale wkład coraz słabszy. Myślałem, że to wina coraz liczniejszego personelu, że jak Szefowa coś zrobi, to będzie "w dechę". Niestety, rozczarowanie. Kolejne. Szkoda... Piwo nieznacznie podrożało, ale to nie jest problem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.