Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PlusLiga Kobiet
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
yash58
Do obejrzenia video z meczów w Sopocie z soboty i z niedzieli.
Szczepan
No i rewelkra,
MKS wygrana,a u bu.. razy 8 - sety, wyniki.
Wypłatę zrobiłem w 2h.

Jutro dla jaj 3:1, drugi set urwany.
Kamil_
Podczas prezentacji zespołu wywieszamy transparent:

Cześć i chwała żołnierzom wyklętym

Do tego machajki białe i czerwone a wszystko to na upamiętnienie Polskich Bohaterów i Patriotów z okazji ŚWIĘTA PAŃSTWOWEGO, które było 1 Marca. Niestety po 15 sekundach ochrona zaczyna zrywać trans. Nie udaje się nam go obronić.

Wnioski niech każdy wyciągnie sam.
troll
CYTAT(Kamil_ @ sob, 03 mar 2012 - 17:51) *
Podczas prezentacji zespołu wywieszamy transparent:

Cześć i chwała żołnierzom wyklętym

Do tego machajki białe i czerwone a wszystko to na upamiętnienie Polskich Bohaterów i Patriotów z okazji ŚWIĘTA PAŃSTWOWEGO, które było 1 Marca. Niestety po 15 sekundach ochrona zaczyna zrywać trans. Nie udaje się nam go obronić.

Wnioski niech każdy wyciągnie sam.

Dla mnie to co robi ochrona to jakaś paranoja jest. Co im przeszkadzał ten transparent ? Przecież żadnych obraźliwych treści nie było na nim. Przecież wolność słowa jest.
Poziom sędziowania w Pluslidze kobiet w naszych meczach zakrawa na kpinę w niektórych momentach
Mariuszek_
Polsat też z ludzi debili robi. Od tygodnia pisze, że transmisja w Polsacie Sport, a tu nagle Polsat Sport Extra. blink.gif blink.gif
Zibar
Wszyscy co byli wczoraj na meczu na pewno nie żałują smile.gif Ale pozostali maja dziś jeszcze szansę. Jak dla mnie publiczność wczorajszą postawą zdobyła przynajmniej 2 pkt. laugh.gif Co by nie mówić dużo sieka nie pograła wczoraj, ale dzisiejszy pojedynek imho będzie o wiele trudniejszy. Większość pisze tylko jedno zwycięstwo, a to przecież, aż jedno. Dziś sopocianki staną na głowie, żeby przenieść rywalizację do siebie. My jako kibice musimy pomóc drużynie huraganowym dopingiem tak jak podczas awansu do ekstraklasy. celb (4).gif celb (4).gif celb (4).gif celb (4).gif celb (4).gif
Flashek
jest gdzieś relacja na żywo z dzisiejszego meczu?
Zibar
No cóż, dziś mogliśmy zobaczyć całkowicie odmienione oblicze naszego zespołu, niestety MKS nie stanął na wysokości postawionego mu zadania i niespodziewanie łatwo... zbyt łatwo, bo na moje oko całkowicie baz walki oddał mecz. Zmęczenie - owszem jestem w stanie zrozumieć, ale takiej postawy nie. Siatkówka kobiet to naprawdę najbardziej nieprzewidywalna dyscyplina... i może właśnie to czyni ją tak emocjonującą.
Relacja z meczu, konferencja i parę fotek w galerii SD snf (51).gif

Ale to jeszcze nie koniec, może na wyjeździe ta presja na wynik będzie działała bardziej na gospodynie a nasze zagrają tak jak oczekujemy i finał będzie nasz!
Mariuszek_
Bardzo, ale to bardzo obawiałem się wczorajszego meczu, że dziewczynom w głowach utkwił ten tie break w Sopocie. Jednak okazuje się, że siatkarki już zapomniały, że to miało miejsce i rozgrywamy fantastyczne zawody. Dziś mamy mecz gdzie finał jest na wyciągnięcie ręki, Sopocianki są przy ścianie, a tu się okazało, że to one dyktują warunki. Miejmy nadzieję, że kolejność wygrywania spotkań się nie zmieni i przychylimy szale zwycięstw na naszą korzyść. Hej MKS !!
Szczepan
Krytykować łatwo jest, ale lewej od prawej to każdy odróżni.
Przykro mi i przypuszczam wielu kibicom MKS'u co zawodniczki wygwizdali,
zasłużyły!!!
Zasrały w Sopocie 8:0, wczoraj z 10:17 dały radę, a tu przesrały i BKS czy Muszyna czekają.
Rywalki wypoczną, a MKS pozwiedza pomorze.
ZMK
Zobaczcie materiał z meczy przygotowany przez Tv Zagłębie:

http://www.tvzaglebie.pl/?p=1764
Kamil_
CYTAT(ZMK @ pon, 05 mar 2012 - 12:52) *
Zobaczcie materiał z meczy przygotowany przez Tv Zagłębie:

http://www.tvzaglebie.pl/?p=1764

Nie chcę się czepiać ale mediom wypada pisać poprawnie, bo meczy to koza wink.gif

Meczów!

Zibar
Tak więc, piąte decydujące starcie w sobotę 10 marca o 13.30 wiadomo gdzie. Jacyś chętni na wyjazd?
szer
I Ty się jeszcze Zbyszku pytasz? Te 3 tysiące osób, co to wczoraj były, powinno tam jechać wspierać naszą drużynę wink.gif
Mały77
CYTAT(szer @ pon, 05 mar 2012 - 17:21) *
I Ty się jeszcze Zbyszku pytasz? Te 3 tysiące osób, co to wczoraj były, powinno tam jechać wspierać naszą drużynę wink.gif

Kurcze - teraz jeszcze odpuszczam - trochę za daleko - ale do Muszyny na finałowe, dwa zwycięskie mecze obowiązkowo!!! wink.gif
Szczepan
Zibar jaja to zawodniczki MKS'u zrobiły sobie z kibiców w niedzielę; nie dorównasz im.
Mały77
I znów ochrona dała ciała ...
CYTAT
Skandaliczne zachowanie ochrony w Dąbrowie Górniczej !
Ligi polskie - PlusLiga Kobiet
Wpisany przez Agnieszka Zemełka
wtorek, 06 marca 2012 19:23
pilki

Ochrona sobotniego i niedzielnego dwumeczu w Dąbrowie Górniczej przekroczyła uprawnienia, a kibice Atomu Trefla byli prowokowani przez służby porządkowe poprzez traktowanie ich jako „grupę podwyższonego ryzyka”.

O ile „grupą podwyższonego ryzyka” można nazwać fanklub jednego z zespołów walczących o wejście do finału i grę o mistrzostwo kraju w piłce nożnej, tak w siatkówce nie wyobrażamy sobie takiego stwierdzenia.

Kibice z Trójmiasta udali się na wyjazdowy mecz do Dąbrowy Górniczej, aby w miniony weekend dopingować swoje zawodniczki podczas półfinałowych spotkań fazy Play-off PlusLigi Kobiet z miejscowym Tauronem MKS-em. O problemach jakich ze strony służb porządkowych zabezpieczających obiekt Hali „Centrum” w Dąbrowie Górniczej doświadczyli kibice Atomu Trefla Sopot można by napisać wiele.

Już w czasie wejścia do hali funkcjonariusze firmy ochraniającej wspomniany powyżej obiekt nadgorliwie i w dość dziwny sposób zaczęli sprawdzać tożsamość kibiców, zawartość torebek, plecaków, a także poszczególne części garderoby, tłumacząc się wytycznymi przełożonych. O ile w takich wytycznych znalazła się „szczególna rewizja” to nie powinna ona naruszać nietykalności osobistej kibica. Wśród grupy przyjezdnej znalazły się również kobiety, które także musiały poddać się owej kontroli podczas której zostały przy wejściu również przeszukane m.in. dotykane po piersiach. - Ochroniarze przeszukali nas osobiście, łapiąc za intymne części ciała. Moja torba również była szczegółowo przeszukana, musiałam pokazać jaki mam telefon. Nie wiem, co to miało na celu? Miało to miejsce zarówno w sobotę jak i niedzielę. – powiedziała Natalia Łuczak, jedna z osób, które przyjechały wspierać swoje zawodniczki. Inny członek sopockiego stowarzyszenia kibiców siatkówki Sebastian Rezmer dodaje : - Rozumiem do torby zajrzeć czy sprawdzić główne kieszenie, ale przeszukiwać wszystko co się tylko da? To jest już przegięcie. Wyglądało tak jakby mieli nas za jakiś wielkich chuliganów... To jest siatkówka więc bez przesady nie przyjechaliśmy robić jakiejś afery.

Zaraz po przejściu kontroli w niedzielę pojawił się problem z konfetti, problemu nie było dzień wcześniej. - Pierwszego dnia wnieśliśmy konfetti, drugiego nam je zarekwirowano tłumacząc się, że mają do tego prawo. Jestem tym oburzona! Kazano nam oddać konfetti w tubie, które musieliśmy wystrzelić do siatki. Dziwne, że w sobotę mogliśmy je wnieść, a w niedzielę już nie. – zdziwienia taką sytuacją nie kryła Alicja Suszka. Zastępca, a raczej zastępczyni szefa ochrony nie dopuszczała do jakichkolwiek dyskusji i tłumaczeń. Popierając swoje działania słowami : -Takie są tu przepisy! W sytuacji, gdy przy wejściu sprawdzana była lista przyjezdnych kibiców, zostało przekręcone jedno z nazwisk. Na zwrócenie uwagi w sposób wypowiedzenia owego nazwiska poprawnie przez jedną z uczestniczek sytuacji, Pani z ochrony zwróciła się do niej słowami : -Proszę sobie nie robić żartów, to nie kabaret. Nie będę z panią dyskutować! Czy tak powinna zachowywać się osoba, która swoją postawą reprezentuje nie tylko służby porządkowe w danym obiekcie, ale także władze klubu i obiektu, które organizują dane wydarzenie?

Po odprowadzeniu kibiców na wyznaczony dla nich sektor przez kilku członków ochrony, wydawać by się mogło że wszystkie ‘nieporozumienia’ zostały przy wejściu. Jednak to dopiero po zajęciu miejsc na hali rozpoczął się tzw. „cyrk”. Jak przed każdym meczem grupa osób dopingujących dostawała od sztabu trenerów zgrzewkę wody (wiadomo, przepisy pozwalają na wniesienie przez kibica butelki 0.5l, ale teamy mają swoje), która jest im potrzebna przy intensywnym dopingu. W Dąbrowie otrzymana zgrzewka wody została im natychmiast odebrana. O czym mówi Ala: – Gdy byliśmy już w swoim sektorze dostaliśmy wodę w 1,5l butelkach od drużyny, zawsze tak jest! Po dosłownie kilku sekundach zjawiła się wiceszefowa i wodę kazała oddać, jak zaczęliśmy ją przekonywać i dyskutować grzecznie z tą Panią, potraktowała nas jak gówniarzy, nie ma dyskusji i koniec!

Co dodaje komizmu całej sytuacji to fakt, że tylko jedna osoba została wypuszczona z hali w celu zakupienia wody w 0.5l butelkach dla podkreślę to całego trzydziestoosobowego KK i była to kobieta! Inaczej sytuacja by wyglądała, gdyby Klub Kibica z Dąbrowy Górniczej traktowany był w taki sam sposób jak kibice przyjezdni. Najwidoczniej dla dąbrowskiej ochrony problemem jest traktowanie wszystkich na równi. - W trakcie meczu, przy którejś przerwie widziałam jak zgrzewka 1,5 l wody powędrowała z dołu prawie z boiska do Klubu Kibica Tauronu i nikt na to uwagi nie zwrócił. Gdy zgłosiłam to ochronie usłyszałam, iż oni są od pilnowania nas, a jak chce to komuś zgłosić to tylko ich szefowej, która chodziła w tym momencie gdzieś po hali. Szansa na zgłoszenie tego faktu nadarzyła się po jakichś 15minutach. Podejrzewam, że tej wody nie otrzymali po raz pierwszy i dzieje się to regularnie, ale my jako „niepewni goście” zostaliśmy potraktowani specjalnie z brakiem jakiegokolwiek zaufania.- relacjonowała Monika Karczewska.

Jeszcze przed rozpoczęciem spotkania miała miejsce interwencja przewodniczących Klubu Kibica wraz z dyrektorem sportowym Atomu u komisarza zawodów, który obiecał porozmawiać z szefem ochrony. Nikt nie potrafił stwierdzić, czy interwencja coś dała, ponieważ „straż” i zakazy ochroniarzy dotyczyły tak banalnych sytuacji jak wyjście do toalety, zbliżenia się kibiców do barierek sąsiadujących z boiskiem w celu przywitania się z zawodniczkami, czy banneru, który zawierał treść : ALE ZA TO NIEDZIELA BĘDZIE DLA NAS – DO BOJU ATOMÓWKI. Czy jest to powód do konsultacji ochroniarzy na temat zezwolenia na taki baner, czy też nie? Sytuacja wydaje się banalna, tym bardziej iż nie był to pierwszy przyjazd trójmiejskich kibiców do Dąbrowy, ale pierwszy raz gdzie zostali potraktowani w taki sposób. - Byliśmy o wiele gorzej traktowani od innych kibiców, mieszkańców Dąbrowy. Po meczu nie mogliśmy od razu wyjść z hali, trzeba było czekać na specjalną zgodę. Byliśmy uznawani za 'grupę podwyższonego ryzyka'. Czy my przejechaliśmy całą Polskę po to, by robić 'ustawkę' pod halą z kibicami Tauronu? Przyjechaliśmy kibicować i dopingować dziewczyny z naszej drużyny. Kulturalnie! Czułam się jakbyśmy byli niebezpiecznymi, zbiegłymi bandziorami, których trzeba izolować, a najlepiej jakby nie wpuszczono nas na halę. Nie chciano dać nam wody, która dostaliśmy od trenerów. Nie chciano dopuścić nas do zawodniczek po meczu. Pytam się, to jest ochrona, która najchętniej kontrolowałaby każdego z nas z osobna? Na meczu nie czułam się komfortowo.- zachowanie ochroniarzy podsumowała Natalia.

Jeżeli ktokolwiek z kibiców Tauronu zdecyduje się przyjechać na sobotni pojedynek decydujący o wejściu do finału ligi, który odbędzie się w Sopocie, podejrzewam, że ani władze Atomu, ani firma ochraniająca ERGO Arenę nie zniżą się do poziomu jakie prezentowały służby z Dąbrowy Górniczej. Natomiast sugeruję, aby dąbrowianie przejechali się na mecze np. pobliskiego BKSu Bielsko-Biała i zobaczyli, czy tam także traktuje się w taki sposób kibiców drużyn przyjezdnych.

Autor/źródło : Agnieszka Zemełka, VolleyLife.pl

Źródło
szer
Czy ja wiem. Zachowanie jak zawsze. Jak są przyjezdni to są i tam ochroniarze i ich pilnują.
Transparenty to i nam sprawdzają (a ostatnio to i zerwali).
Torby to i prasie sprawdzają.
Sopot jest oburzony, że im konfetti zabrali, no co za szok. Skandal po prostu.
Ot po prostu kibice z Sopotu pierwszy raz spotkali się z ochroną i tyle. Fakt nasza ochrona przesadza (może próbuje na siłę zbyt profesjonalnie do tego podejść), ale z drugiej strony to kibice Trefla wyolbrzymiają. Takie jest moje zdanie.
Mały77
Jak dla mnie za drogo wink.gif Nie wiem co prezes na to wink.gif
Ale jak dobrze słyszałem to nasz budżet to 4 mln - więc nie wydadzą 1/4 na jedną siatkarkę.
Zibar
Info na miarę gry Jaqueline sprzed dwóch lat. Teraz najważniejsze aby dobrze zakończyć ten sezon, na transfery przyjdzie czas. W Sopocie strasznie szarpany mecz i remis 1:1 - cieżko cokolwiek wywnioskować, emocje i nerwy grają główna rolę, a punkty jedna i druga strona traci seriami.
Padziu
Sopot-Dąbrowa 3-2 (25:13; 22:25; 23:25; 25:22; 15:13 )

zotac
Co za beka, tylko MKS potrafi przegrywać w takim stylu :|

Drużyna powinna dostać jakaś nagrodę w kategorii " Mistrzowie tie-break'a "
LukB
Wierzyłem, zdzierałem gardło do ostatnich chwil ale niestety wyszło.... no właśnie co ? niedojrzałość, nieprzygotowanie do gry o najwyższą stawkę, zbyt szybka wiara że jest już dobrze. Pomijając już fakt, że w zeszłą niedzielę należało to skończyć to dzisiaj kolejne szanse w 4 secie i w tie breaku. Na usta ciśnie się jedno: no jak k...a można
Zibar
ale trauma... jeszcze nie za bardzo mogę uwierzyć w to co widziałem blink.gif ale cóż taki jest sport, choć żal takiej szansy na pierwszy finał, teraz niezwykle trudno będzie się podnieść na mecze o brąz. Oby nie było powtórki z zeszłego roku.
Relacja i wypowiedzi na konferencji snf (51).gif
LukB
da się wygrywać w tie-breaku ? ano widać da się. Za wczorajszy mecz największy szacun dla p. Waldka za pacyfikację leśnego dziadka laugh.gif
Zibar
Niezła jazda była wczoraj, ale dla takich pojedynków chce się przychodzić na siatkówkę. Mogą żałować ci co nie byli oraz ci co wyszli po drugim secie. Jakby na to nie patrzeć nastąpiło pełne przełamanie na naszą korzyść. Mam nadzieję, że przełoży się to na mecze wyjazdowe...

CYTAT
Wejście Smoka!
Drugie spotkanie drużyn rywalizujących o brązowy medal PlusLigi Kobiet zakończyło się w pięciu setach. Wydawało się, że Zagłębianki nie będą potrafiły przeciwstawić się rozpędzonemu BKS-owi, ale swój najlepszy mecz w sezonie zagrała rezerwowa Katarzyna Zaroślińska. Dzięki tej wygranej dąbrowianki są jeszcze bliżej ligowego brązu.
czytaj więcej...
Mały77
Fakt - mecz był przedni a walka do samego końca powalała. Chociaż pierwszy set przegrany na własne życzenie ...
Ile autokarów jedzie do Bielska?

PS. Co do pacyfikacji "leśnego dziadka" nie do końca zgodzę się z kolegą LukB. Nie wiem co ten Pan powiedział do trenera, ale takie zdarzenie nie powinno wystąpić - po prostu powinien puścić to mimo uszu, nawet jak było to coś przykrego lub obraźliwego. Po raz kolejny wyszedł brak opanowania trenera w sytuacjach stresowych.
kamillll
CYTAT(Mały77 @ wto, 20 mar 2012 - 16:28) *
PS. Co do pacyfikacji "leśnego dziadka" nie do końca zgodzę się z kolegą LukB. Nie wiem co ten Pan powiedział do trenera, ale takie zdarzenie nie powinno wystąpić - po prostu powinien puścić to mimo uszu, nawet jak było to coś przykrego lub obraźliwego. Po raz kolejny wyszedł brak opanowania trenera w sytuacjach stresowych.

stary, Waldka trzeba podziwiać za opanowanie...ten leśny dziad nie ma hamulców przez cały sezon...
Manisz
Witam
wiecie jak wygląda sprawa biletów w bielsku??gdzie mozna je kupic?i kiedy?wybieram sie na mecz w sobote ale bede na styk w bielsku bo pracuje do 17 i chcial bym miec pewne 2 bilety kupione
dzieki
Mały77
CYTAT(kamillll @ wto, 20 mar 2012 - 17:36) *

stary, Waldka trzeba podziwiać za opanowanie...ten leśny dziad nie ma hamulców przez cały sezon...

Tak jak napisałem - powinien się opanować i nie wdawać w polemikę z tym panem. Jak ten pan się zachowuje niestosownie to od tego jest ochrona, żeby go wyprowadzić z obiektu.
Co do biletów w Bielsku - skontaktuj się z KK bo oni wchodzą chyba innym wejściem, więc mogą Ci chyba nabyć bilet. Chociaż w Bielsku zawsze są bilety - czasem też wchodziłem 5-10 minut przed meczem i nigdy nie było problemów.
Kamil_
CYTAT(Mały77 @ wto, 20 mar 2012 - 18:44) *
CYTAT(kamillll @ wto, 20 mar 2012 - 17:36) *

Tak jak napisałem - powinien się opanować i nie wdawać w polemikę z tym panem. Jak ten pan się zachowuje niestosownie to od tego jest ochrona, żeby go wyprowadzić z obiektu.
Co do biletów w Bielsku - skontaktuj się z KK bo oni wchodzą chyba innym wejściem, więc mogą Ci chyba nabyć bilet. Chociaż w Bielsku zawsze są bilety - czasem też wchodziłem 5-10 minut przed meczem i nigdy nie było problemów.

Problem w tym, że ochrona zajmuje się tym co nie trzeba. Na poniedziałkowym meczu jeden z ochroniarzy postanowił być dowcipny i stać przed naszym sektorem zasłaniając boisko... Na uwagi nie reagował więc musieliśmy zadziałać w inny sposób. Na nieszczęście dla niego smile2.gif
wozo
Jest organizowany jakiś wyjazd na mecze do Bielska? Można się załapać ?
tomekl80
CYTAT(LukB @ wto, 20 mar 2012 - 08:36) *
Za wczorajszy mecz największy szacun dla p. Waldka za pacyfikację leśnego dziadka laugh.gif

Hm... Przyznam szczerze, że nie za bardzo wiem, o co chodzi z tym dziadkiem :|. O jakiego dziadka chodzi i o jaką sprawę wink.gif?
kamillll
CYTAT(tomekl80 @ czw, 22 mar 2012 - 00:00) *
CYTAT(LukB @ wto, 20 mar 2012 - 08:36) *
Za wczorajszy mecz największy szacun dla p. Waldka za pacyfikację leśnego dziadka laugh.gif

Hm... Przyznam szczerze, że nie za bardzo wiem, o co chodzi z tym dziadkiem :|. O jakiego dziadka chodzi i o jaką sprawę wink.gif?

w sektorze I siedzi siwy matoł który cały sezon jest mądrzejszy niż wszystkie siatkarki i trenerzy razem wzięci, cały sezon poucza i wyzywa (nawet podczas wygranego gładko meczu). no i ostatnio Waldkowi puściły nerwy i mu powiedział żeby się zamknął...wg. mnie powinien jeszcze poprosić służby antyterrorystyczne o wyproszenie leśnego dziada...
Prosty
"zamknij sie, dobrze ? " laugh.gif
Mały77
CYTAT(Prosty @ czw, 22 mar 2012 - 18:14) *
"zamknij sie, dobrze ? " laugh.gif

No Prosty - nie chciałem tego cytować bo to chyba cała siatkarska Polska zna wink.gif
Mimo to uważam, że trenerowi nerwy nie powinny puszczać ...
Zibar
Dziewczyny lubią brąz wink.gif
tomekl80
Czy jest organizowane jakieś przywitanie dziewczyn pod halą?
Mały77
CYTAT(tomekl80 @ nie, 25 mar 2012 - 00:44) *

Podziękowania odbyły się już na hali w Bielsku wink.gif
No to co - zaczynamy podsumowanie sezonu?
Kamil_
CYTAT(Mały77 @ nie, 25 mar 2012 - 07:04) *
CYTAT(tomekl80 @ nie, 25 mar 2012 - 00:44) *

Podziękowania odbyły się już na hali w Bielsku wink.gif
No to co - zaczynamy podsumowanie sezonu?

Możemy zacząć. Najlepszą zawodniczką sezonu ewidentnie Urban. Ani minuty na boisku, ze 3 razy w kwadracie i super wynik: Puchar Polski i medal. Prywata i żenua.

Padziu
Kamil, nie prawda że ni była wcale na boisku. była w 2 meczach- 11 i 14 kolejka PLK, a w składzie byłą 6 razy ( informacje z oficjalnych statystyk - LINK )

Najlepsza wg mnie mimo słabszej końcówki Iza Żebrowska. Gdyby nie ona kto wie czy w ogóle bylibyśmy w 4. do wymiany 2 środkowe, Skowrońska, może Ściurka która sezon zmarnowała. Ciekawe co z Kurnikowską, która w Pszczynie walczy o utrzymanie w 1 lidze grając na ataku i radzi sobie całkiem nieźle. Chodzi mi o to czy przedłużą z nią kontrakt, a jeśli tak to na jaką pozycję.

tak czy inaczej sezon bardzo udany, zwłaszcza biorąc pod uwagę zdobycie PP smile2.gif
szer
Kurnikowska ma kontrakt jeszcze rok, więc prawdopodobnie wróci i bardzo dobrze. Bo w Pszczynie to Natalia bryluje.
Najlepsza w sezonie? Wiele powie Żebrowska, a ja powiem Ivana. Chyba najrówniej grająca zawodniczka w całym sezonie. Co mecz robi co do niej należy. Oczywiście Iza też wiele zrobiła dla drużyny, ale pod koniec uaktywniła się Zaroślińska, która również poprowadziła zespół do zwycięstwa w kilku spotkaniach.
Kamil_
Dzięki Padziu za poprawkę smile2.gif Co nie zmienia faktu, że nie wiem po co była w składzie ;-)
szer
Wracała z piasku na halę. Trenowała razem z dziewczynami. To tak jak rok temu Marcelina, która w ogóle nie wyszła na parkiet tongue.gif.
Padziu
Ja uważam że za rok powinna spróbować w 1 lidze. jeśli tam sie będzie wybijać- tak jak Kurnikowska, to wróci do PLK tongue.gif

EDIT. A co do Marceliny, to ciężko żeby 15 czy 16 letnia wtedy dziewczyna grała w 1 składzie. W tym sezonie w SMSie nie była liderką, ba czasami nie "łapała się" do składu meczowego pierwszej drożyny SMSu
Kamil_
CYTAT(szer @ nie, 25 mar 2012 - 12:19) *
Wracała z piasku na halę. Trenowała razem z dziewczynami. To tak jak rok temu Marcelina, która w ogóle nie wyszła na parkiet tongue.gif .

Tylko, że Marcelina dołączyła bo była luka w składzie po kontuzji którejś tam. A Urban bo to stara znajoma Kawki ;-)

szer
Nie. Obie były w klubie na zasadzie treningu z dziewczynami.
bonus11
Czyli za same treningi dostaje się kaskę? Ooo to chyba się skuszę rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.