tomekl80
Sun, 22 Jan 2012 - 21:55
CYTAT(wozo @ nie, 22 sty 2012 - 17:08)

Tak jak już pisałem w poprzednim poście od jakiegoś czasu nie podobała mi się sprawa Izy Żebrowskiej. Nie jestem jakimś fanem teorii spiskowych ale ta tajemnicza kontuzja w meczu z Atomem utwierdziła mnie w przekonaniu, że coś się dzieje niedobrego w drużynie.
Znając siebie pewnie napisałbym od razu, że to wina trenera, ale nie tylko moja opinia jest taka, że niektóre gwiazdeczki za bardzo obrosły w piórka. Nie wiem jaka jest sytuacja i nie chcę dywagować, ale nie może być tak, że trenera się nie szanuje, bo zawodniczka ma inne zdanie. One tam pracują a trener to ich przełożony!
Szczepan
Sun, 22 Jan 2012 - 23:43
ŻENADA
Pojedynek MKS vs PTPS.
Coś musi być na linii trener - zawodniczki.
Nikt przy zdrowych zmysłach nie uwierzy w kontuzje Izy przed lustrem. Jedyną zawodniczką która robi dobre wrażenie i wydaje się być po za tym jest G. Lis. Wszystko zaczyna się pierdolić. A niech Iza i Ela odejdą tylko gdzie??? W Muszynie ich nie chcieli, BKS, Atom kasy niet i co? Jak p. Pykosz p.Pycia.....Coś w MKS'ie jest nie tak,
................................
Zostaje nam kibicom poprosić "zawodniczki" o PP!
tomekl80
Mon, 23 Jan 2012 - 00:03
CYTAT(Szczepan @ nie, 22 sty 2012 - 23:43)

ŻENADA
Pojedynek MKS vs PTPS.
Coś musi być na linii trener - zawodniczki.
Nikt przy zdrowych zmysłach nie uwierzy w kontuzje Izy przed lustrem. Jedyną zawodniczką która robi dobre wrażenie i wydaje się być po za tym jest G. Lis. Wszystko zaczyna się pierdolić. A niech Iza i Ela odejdą tylko gdzie??? W Muszynie ich nie chcieli, BKS, Atom kasy niet i co? Jak p. Pykosz p.Pycia.....Coś w MKS'ie jest nie tak,
................................
Zostaje nam kibicom poprosić "zawodniczki" o PP!
Ja bym do tych zawodniczek, które są poza i robi dobre wrażenie jest Frauke, Charlotte, Plchotowa, Nuszel i Strasz. One zawsze widać dają z siebie wszystko. Pewnie nie dowiemy się, co się dzieje, chyba, że ktoś się wygada. Być może trener Kawka wymaga więcej, ale ma takie prawo. Odniosę się jeszcze raz do słów trenera tj.:
CYTAT
Jeżeli komuś się wydaje, że zespół z Piły to jest jakiś słaby zespół, z którym można pewnie wygrać, to okazało się dziś, że tak nie jest. Myślę, że wyciągniemy konsekwencje z postawy niektórych zawodniczek, bo to tak dalej być nie może, że bezkarnie atakuje się w aut, bezkarnie w końcówce psuje się zagrywki z uśmiechem na ustach.
Siatkarki muszą być szanowane, ale też muszą znać swoje miejsce! Ciekawe jestem, o kim trener Kawka mówić, że atakują w out z uśmiechem na ustach :|. Myślę, że jeśli zarząd myśli poważnie o przyszłości to powinni zająć się tym ewentualnym konfliktem, bo faktycznie ten uraz Żebrowskiej przed lustrem jest śmieszny!
Szczepan
Mon, 23 Jan 2012 - 00:14
Zacznijmy od tego. To jest Ich praca i to za potężne wynagrodzenie finansowe biorą. A tomeczku80 mam mieszane uczucia co do p. Śliwy p.Nuszel i władz klubu odnośnie meczu w Sopocie-Gdańsku. Nie sprzedany, a zaryzykuję i napiszę przepity!
tomekl80
Mon, 23 Jan 2012 - 00:27
CYTAT(Szczepan @ pon, 23 sty 2012 - 00:14)

Zacznijmy od tego. To jest Ich praca i to za potężne wynagrodzenie finansowe biorą. A tomeczku80 mam mieszane uczucia co do p. Śliwy p.Nuszel i władz klubu odnośnie meczu w Sopocie-Gdańsku. Nie sprzedany, a zaryzykuję i napiszę przepity!
Coś w tym musi być, bo mecz z PTPS'em wyglądał podobnie jak ten z ATOM'em. Rozumiem, że wszyscy w Sopocie zrobili sobie bibę i imprezowali

? Widziałeś w tedy co nieco? To by tłumaczyło wiele

. Jednak Nuszel ostatnio grała dobrze, więc nie wiem, co o tym sądzić .

.A tak przy okazji to ostatnio w ogóle nie gra Lis :|. Liniarska psuje piłki na potęgę, ale Lis trener nie wstawia. Wszystko to zaczyna być ciekawe, ale grubymi nićmi szyte.
CYTAT(Szczepan @ nie, 22 sty 2012 - 23:43)

ŻENADAA niech Iza i Ela odejdą tylko gdzie??? W Muszynie ich nie chcieli, BKS, Atom kasy niet i co? Jak p. Pykosz p.Pycia.....Coś w MKS'ie jest nie tak
Nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że niektóre zawodniczki traktują nasz klub jak klinikę rehabilitacyjną

. Skowrońska poreperowała się i jeden sezon zawaliła. Żebrowskiej nie chcieli w Muszynie, podreperowała zdrowie, nabrała kondycji i fochy. Zobaczymy, co będzie po playoff'ach.
Szczepan
Mon, 23 Jan 2012 - 00:42
Imprezy nie widziałem, bo nie byliśmy zaproszeni.
Czy się odbyła czy nie, ja sobie tylko gdybam.
Mecz na żywo wyglądał dwa razy gorzej niż w TV. A miny i twarze coś zdradzały - moje odczucia.
Zibar
Mon, 23 Jan 2012 - 09:37
CYTAT
Robin Hood powrócił
Był już w PlusLidze Kobiet sezon, w którym siatkarki z Dąbrowy Górniczej wcielały się w rolę legendarnego Robin Hooda. Mianowicie potrafiły ogrywać najpotężniejszych polskiej sceny, a punkty oddawać najsłabszym. Sytuacja wydaje się powtarzać w bieżących zmaganiach. Po efektownych sukcesach nad Bankiem BPS i Aluprofem podopieczne Waldemara Kawki zawiodły w Pile.
czytaj więcej...Same przekleństwa cisną się na usta, no bo jak to jest, źle są wyszkolone czy nie... Raz ogrywają mocny zespół i widać wolę walki i pełne zaangażowanie wszystkich zawodniczek, a zaraz potem taka kicha i część zespołu stoi i się patrzy jak piłki wpadają w boisko, a serw w siatę goni za serwami w trybuny. Nic mnie tak nie denerwuje jak zepsuta zagrywka

. Teraz to się dopiero narodzi teorii spiskowych, typu ustawianie się do przeciwnika w PO, ale dla mnie to wygląda na zwykłą nonszalancję i brak profesjonalizmu o którym pisze Szczepan (który ponosi sporą odpowiedzialność za porażkę bo rozmyślnie do Piły nie pojechał pilnować lasek

)
endriu
Mon, 23 Jan 2012 - 12:02
Ów mecz był meczem protestu przeciwko ACTA i wjechaniu w kartony Hanki Mostowiak.
Tak na targu w niedzielę mówili
pozdr...
SokratesDG
Mon, 23 Jan 2012 - 14:13
Prezesi klubów, władcy ligi
Trenerzy z jakiejkolwiek łaski
Dający znaki też na migi
Błądzące po parkiecie laski
Dziennikarzyny wszelkiej maści
Nad siatką sędzie ze swym słupem
Piknik, popcorny, entuzjaści
Całujcie mnie wszyscy w dupę
I wy kibice i kibole
Skaczące małpy kwadratowe
Ochrona co jak w dupie kolec
I cała reszta jednym słowem
Wszyscy klakierzy sportbiznesu
Każdy z osobna i na kupę
Za smród porażek i sukcesów
Całujcie mnie wszyscy w dupę
tomekl80
Thu, 26 Jan 2012 - 11:19
Czy i Was też nie wczytuje się strona www.plusligakobiet.pl? Już od dwóch dni dostaję komunikat "Nie udało się nawiązać połączenia"

.
Kamil_
Thu, 26 Jan 2012 - 11:22
U mnie również nie działa.
tomekl80
Thu, 26 Jan 2012 - 11:41
CYTAT(Kamil_ @ czw, 26 sty 2012 - 11:22)

Może to atak "Anonymous"

?
Kamil_
Thu, 26 Jan 2012 - 13:05
CYTAT(tomekl80 @ czw, 26 sty 2012 - 11:41)

CYTAT(Kamil_ @ czw, 26 sty 2012 - 11:22)

Może to atak "Anonymous"

?
Raczej sfrustrowanych 'kibiców' z Muszyny, którzy wciskają wszystkim kit, że są najlepsi a wszystkie pozostałe ekipy na czele z naszą się na nich wzorują.
A prawda jest taka, że normalni kibice się nimi, jak i tymi sopockimi brzydzą. Czy to my, Piła, czy Bielsko...
Colo
Thu, 26 Jan 2012 - 13:33
Przebudowa strony jest , dziś popołudniu ma już działać (podobno)
CYTAT
Drodzy PlusLigowcy,
Strona PlusLigi obecnie jest w przebudowie, ale robimy wszystko abyście mogli jak najszybciej znowu móc z niej korzystać. Strona powinna być dostępna dziś w godzinach popołudniowych. Za utrudnienia bardzo przepraszamy. A tymczasem, Fenerbahce Stambuł już szykuje się na przyszłotygodniowe przyjęcie Asseco Resovii w rozgrywkach Pucharu CEV. Jak myślicie kto ma większe szanse:-)?
Zibar
Sun, 05 Feb 2012 - 12:37
Wracamy do ligowej rzeczywistości, czyli kolejki cudów czas zacząć
CYTAT
Niespodziewana porażka
Dość niespodziewanie zakończyło się spotkanie Impel Gwardii Wrocław z Tauronem MKS Dąbrowa Górnicza. Zdobywczynie Pucharu Polski z Wrocławia wyjadą bez jakiejkolwiek zdobyczy punktowej, bowiem przegrały ten mecz w stosunku 1:3.
czytaj więcej...Mecz rozpoczął dość eksperymentalny skład, najwidoczniej trener daje pograć tym zawodniczkom, które w ostatnich kolejkach rozpoczynały mecze w kwadracie, ale jak widać to na gwardzistki nie wystarczyło. Ciekawią mnie wyniki innych pojedynków w tej kolejce na razie mineralne nie dały szans mielczankom, które tym samym umocniły się na ostatniej pozycji.
yash58
Sun, 05 Feb 2012 - 15:08
Macka
Sun, 05 Feb 2012 - 17:32
Łódź 3:0 wygrywa z Bielskiem ... dwie ostatnie kolejki to zawsze dziwne wyniki

mnie już nic nie zdziwi szczególnie w tym sezonie ;p
Zibar
Sun, 05 Feb 2012 - 19:09
ATOM -Bydziana razie 2:2

ale to jutro gracie o zachowanie szansy na uniknięcie baraży, to będzie prawdziwie emocjonujące widowisko bez aktorstwa i do tego w TV, choć to Wasz rywal ma teoretycznie utrzymanie na wyciągnięcie ręki.
zotac
Sun, 05 Feb 2012 - 19:26
To chyba jest jakaś klątwa, MKS chyba ani razu nie wygrał we Wrocławiu w fazie zasadniczej xD
Macka
Sun, 05 Feb 2012 - 19:28
Zibar zaskoczyła nas Dąbrowa w meczu z Piła i Wrocławiem ;P
Wygramy dwa mecze (Piła i Muszyna) i jest szansa, że nie będzie baraży.
Mam nadzieje, że ostatnia kolejka będzie rozgrywana w ten sam dzień i o tych samych godzinach, żeby nie było niepotrzebnego gadania.
Piłą wygrała u nas tylko raz i mam nadzieje, że tak zostanie
Padziu
Sun, 05 Feb 2012 - 19:57
ostatnia kolejka nie będzie rozegrana o tej samej porze, nawet nie w ten sam dzień bo:
MKS-Łódź w sobotę o 17
Muszyna-Białystok sobota 17
Bydgoszcz-Bielsko niedziela 14-30 TV
Mielec-Sopot niedziela 15
Piła-Gwardia termin nieznany
(wg plusligakobiet.pl)
więc spodziewajcie się dalszych kalkulacji w całej Polsce
Macka
Sun, 05 Feb 2012 - 20:06
Bez sensu, chociaż nasz mecz z Muszyna i Piły z Gwardią powinny być w tym samym czasie. Czyli musimy pyknąć i Piłę i Muszyną i liczyć na to że Gwardia wygra z PTPSem ;p
Szczepan
Mon, 06 Feb 2012 - 00:21
Mnie jako kibicowi MKS'u to się nie podoba;
MKS, BKS i Pałac, który nie chce gonić B-B (w meczu z Atomem).
Oszukali
NAS kibiców i z Bielska i z Dąbrowy,
Na meczu w Łodzi czterech fanów (TV) we Wrocku ponad 45!!!!!!!
Starają się ustawić tabelę od 16-tej kolejki.
Wszystko zależy od meczu AZS vs PTPS.
W zależności od wyniku tego meczu mogę zasugerować wyniki 18 kolejki.
Reszta do Waszych przemyśleń.
Każdy sam myśli!
A lekturka:
http://nicesport.pl/siatkowka/104308/ewa-c...-sie-nas-pozbycA z drugiej strony patrząc kiedy zawodniczki rezerwowe mają się ograć w danym zespole?
Jak nie w meczach o "nic", gdy pozycja jest już znana.
Kamil_
Mon, 06 Feb 2012 - 12:36
Dlatego ja jestem zawiedziony, że Kasia Urban nie weszła na boisko
Szczepan
Mon, 06 Feb 2012 - 20:32
No i przykro, nie będzie emocji i ustawki w ostatniej kolejce.
Po dzisiejszym meczu kasa wpadła * 2,4
Tak wieczorkiem pogrzebałem po stronach.
I na:
http://www.plusligatv.pl/PlusLiga-Kobiet.html odniosłem dziwne wrażenie.
Wszystkie filmy z udziałem Muszyny są sygnowane Ich logo, a pozostałe nie.
Czy to jest OK?
W tej lidze nic nie jest normalne. Zbliża się PZPS do PZPN.
checkin
Tue, 07 Feb 2012 - 05:35
CYTAT(Szczepan @ pon, 06 lut 2012 - 22:01)

Tak wieczorkiem pogrzebałem po stronach.
I na:
http://www.plusligatv.pl/PlusLiga-Kobiet.html odniosłem dziwne wrażenie.
Wszystkie filmy z udziałem Muszyny są sygnowane Ich logo, a pozostałe nie.
Czy to jest OK?
W tej lidze nic nie jest normalne. Zbliża się PZPS do PZPN.
Bo to jest "Prywatny Związek Piłki Siatkowej" ;-)
Mały77
Thu, 09 Feb 2012 - 06:46
No to co - zapowiada się kolejka cudów

Moje typowanie:
PTPS-Impel - 1 - będą chcieli wyprzedzić Gwardię a może i Łódź, żeby nie grać z Muszyną, poza tym ostatnio są w formie,
MKS-Budowlani - 2 - wiadomo - Łódź chce uniknąć pary Muszyna-Sopot, my nie chcemy grać z Sopotem,
Pałac-BKS - 1 - Bielsko będzie chciało uniknąć Sopotu,
Stal - Atom - 2 - bez kombinacji,
Muszyna-Białystok - 1 - bez kombinacji i na podbudowanie po LM.
Trzeba by było zobaczyć w jakichś zakładach sportowych jakie przeliczniki - może warto?

A jak Wasze typy?
Michael
Thu, 09 Feb 2012 - 11:33
Sopot się sypię, więc nie wiem czy tak do końca chcemy go teraz uniknąć

.
zotac
Thu, 09 Feb 2012 - 11:46
CYTAT(Mały77 @ czw, 09 lut 2012 - 08:46)

MKS-Budowlani - 2 - wiadomo - Łódź chce uniknąć pary Muszyna-Sopot, my nie chcemy grać z Sopotem
Mistrzowi nie wypada klękać
Zibar
Thu, 09 Feb 2012 - 17:09
Atom odpadł z LM! Po przegranym PP, to kolejna porażka, która może wprowadzić ten klub na ostatnia prosta do całkowitego upadku. Ciekawe co teraz bedą mówić nowi prezesi, czy uda im się przyciągnąć sponsorów na przyszły sezon, czy odejdą kolejne zawodniczki? gdzieś czytałem, ze czarny scenariusz dla atomy zakłada, ze nie przystąpi do PO. To faktycznie może powodować, ze ci co na nich trafia w pierwszej rundzie bedą mieli z górki.
Szczepan
Thu, 09 Feb 2012 - 18:25
Mały 77 idę o zakład - symboliczna puszka coca-coli - wyniki ostatniej kolejki będą takie, że nic specjalnie się nie zamieni. U buków jak do tej pory nie ma zakładów i prawdopodobnie nie będzie. To co chcieli mają i gra zacznie się od PO. Sezon zasadniczy zakończony. Tylko Wrocław vs Piła tie-break i ktoś przeskoczy Łódź, która grzecznie odda trzy punkty.
Mały77
Thu, 09 Feb 2012 - 19:44
CYTAT(Szczepan @ czw, 09 lut 2012 - 18:25)

Mały 77 idę o zakład - symboliczna puszka coca-coli - wyniki ostatniej kolejki będą takie, że nic specjalnie się nie zamieni. U buków jak do tej pory nie ma zakładów i prawdopodobnie nie będzie. To co chcieli mają i gra zacznie się od PO. Sezon zasadniczy zakończony. Tylko Wrocław vs Piła tie-break i ktoś przeskoczy Łódź, która grzecznie odda trzy punkty.
No po dzisiejszym meczu Atomu może być i tak, że wszyscy będą chcieli Atomu w półfinale - tak więc nic nie jest pewne i zapewne różnie może być - tak więc zakładu nie przyjmuję

Ale po meczu w sobotę możemy skoczyć do Sportowego na małe piwko
Mariuszek_
Fri, 10 Feb 2012 - 14:19
Dziś czytałem w gazecie, że Ssuschke i Kożuch są już 1 nogą poza Sopotem. Oficjalne info o odejściu może pojawić się dziś/jutro..
Mały77
Fri, 10 Feb 2012 - 15:51
CYTAT(Banan @ pią, 10 lut 2012 - 15:29)

URSA POLSKA z Ząbkowic nowym sponsorem MKS TAURON DG (za str. klubową)
Robi się ciekawie

Aha - jutro niech mi ktoś w losowaniu wygra replikę pucharu to ...

Co do Sopotu - pożyjemy - zobaczymy - póki nie ma info różnie może być.
No to jak Niemki odpadną to nie wiem czy Atom przejdzie pierwszą fazę PO - więc jutro mamy 3 punkty
Szczepan
Sat, 11 Feb 2012 - 11:40
Witam.
Do spożytkowania mam karnet na sektor D, dlaczego? Ze względu na sprawy osobiste. Tel lub PW do 15.
Szczepan
Sat, 11 Feb 2012 - 20:54
Mały77, szkoda, że nie podjąłeś wyzwania:
3 pkt. dla D.G.
Piła vs Wrocław 25:14 25:16 16:25 21:25 i jest ................
Mały77
Sun, 12 Feb 2012 - 09:38
CYTAT(Szczepan @ sob, 11 lut 2012 - 20:54)

3 pkt. dla D.G.
... Piła wygrała 3:2

No i jedziemy do Piły we wtorek

Moim zdaniem lepiej było trafić na Łódź, ale z Piłą też powinno być ok.
Padziu
Sun, 12 Feb 2012 - 11:05
CYTAT(Mały77 @ nie, 12 lut 2012 - 09:38)

CYTAT(Szczepan @ sob, 11 lut 2012 - 20:54)

3 pkt. dla D.G.
... Piła wygrała 3:2

No i jedziemy do Piły we wtorek

Moim zdaniem lepiej było trafić na Łódź, ale z Piłą też powinno być ok.
na Łódź po naszym zwycięstwie nie mogliśmy trafić w żaden sposób tylko na zwycięzcę , z pary Piła-Wrocław. Łatwiejsza byłaby Gwardia. Piła jest na fali, bodajże 4 czy 5 meczów wygranych z rzędu, w tym całkiem niedawno z nami. Niby Wrocław też wygrał z nami tydzień temu , ale tez niedawno przegrał(u siebie w PP)
Macka
Sun, 12 Feb 2012 - 21:21
CYTAT
Niewykluczone jednak, że wynik 3:1 dla Atomu ulegnie… zmianie. Bo drużyna ta nie mogła przedstawić wszystkich dokumentów uprawniających ją do gry w tym meczu. Zaginęły gdzieś w drodze z Baku, gdzie sopocianki grały mecz Ligi Mistrzyń. Jeśli dokumenty się nie znajdą w ciągu doby to wszystko jeszcze będzie możliwe, nawet walkower dla Stali. Działacze Atomu jednak zapewniają, że dokumenty na czas dotrą.
http://www.hej.mielec.pl/sport2/pilka-siat...-z-sopotem.html
szer
Sun, 12 Feb 2012 - 21:51
Mielec chyba przeskoczy na dziewiąte miejsce, ale w sumie nie to jest najważniejsze. Pokazuje to jaki bałagan panuje w Sopocie... To są jakieś jaja po prostu. Ciekawe czy faktycznie daliby walkower gdyby dokumenty nie dotarły czy by się ugadali pod stolikiem.
ZMK
Sun, 12 Feb 2012 - 22:30
Zobaczcie materiał z meczu z Łodzią:
http://www.tvzaglebie.pl/?p=1732
Macka
Sun, 12 Feb 2012 - 22:41
szer przeskakuje i jest w lepszej sytuacji podczas barazy bo gra więcej spotkań u siebie. Jak by przeskoczył sportowo to ok, ale jak przez "burdel" w Sopocie dostaną w gratisie 3 punkty to już nie takie fajne jest ;/
Szczepan
Mon, 13 Feb 2012 - 00:41
MKS kombinował i wykombinował najgorszego rywala w pierwszej fazie PO.
A tak na wesoło:
http://www.galeria.mks.dabrowa.pl/Mecze%20...20%28GK%29.html"złaź z tego słupka i chodź tu"
szer
Mon, 13 Feb 2012 - 09:20
Dzisiaj ma się rozstrzygnąć czy będzie walkower czy nie. Zapewne Sopot się wybroni i Biały zostanie na 9 miejscu.
Szczepan jak się chce grać to trzeba wygrywać z każdym. Z Piłą trzeba wygrać po prostu dwa razy, najlepiej w tylko dwóch meczach

.
Za to nagra się trochę drużyna, która wygra play-outy. 4 do 7 meczów o utrzymanie, a później walka z I ligowcem gdzie znowu będą 3 do 5 meczów. Łącznie 12 spotkań może taka drużyna zagrać.
A taki Mistrz Polski może gładko i szybko wygrywać 2 spotkania, 3 spotkania, 3 spotkania i tylko 8 spotkań rozegra.
Szczepan
Mon, 13 Feb 2012 - 09:39
Dziękuję za uświadomienie mnie, bo byłem ciemny.
Mam taką nadzieję jak i Ty, że w sobotę nie będziemy musieli odwiedzać hali.
A wszystko szybciutko, bo Świderek chce czasu.
A bez jaj i na poważnie.
Pytanko:
Puchar CEV i Challenge jakie profity, co dany zespół zyskuje??
Prestiż, kasa ile?
PP - prestiż, kasa i LM.
Master
Mon, 13 Feb 2012 - 14:49
CYTAT(szer @ pon, 13 lut 2012 - 09:20)

Dzisiaj ma się rozstrzygnąć czy będzie walkower czy nie. Zapewne Sopot się wybroni i Biały zostanie na 9 miejscu.
Szczepan jak się chce grać to trzeba wygrywać z każdym. Z Piłą trzeba wygrać po prostu dwa razy, najlepiej w tylko dwóch meczach

.
Za to nagra się trochę drużyna, która wygra play-outy. 4 do 7 meczów o utrzymanie, a później walka z I ligowcem gdzie znowu będą 3 do 5 meczów. Łącznie 12 spotkań może taka drużyna zagrać.
A taki Mistrz Polski może gładko i szybko wygrywać 2 spotkania, 3 spotkania, 3 spotkania i tylko 8 spotkań rozegra.
a moze byc dokladnie na odwrót- grajac o utrzymanie łatwo wygra 4 i 3 mecze, to jest 7. a walczacy o MP 3+5=5 =13 meczy .....
szer
Mon, 13 Feb 2012 - 15:11
Tak, zapomniałem już tego dopisać, myślami już byłem przy Sopocie i ich dopuszczeniu do meczu

. Mea culpa

. Ale to jet problem, liga za szybko idzie, a spotkań do rozegrania zbyt dużo w krótkim czasie.
Szczepan LM daje prestiż, ale trzeba się dobrze zaprezentować jeszcze. Dwa lata temu źle nie zagraliśmy, w zeszłym roku w CEV zagraliśmy dosyć dobrze. Oby w przyszłym było bardzo dobrze. Bo taka Muszyna to jak dla mnie porażka, z Cannes nic nie pokazały.
Szczepan
Mon, 13 Feb 2012 - 16:48
Szer bez żartów ja naprawdę chcę się dowiedzieć co zwycięzcy daje puchar!
Ty obcykany na rzeczy i dlatego do Ciebie puściłem "?"
Przypuszczam iż wiele osób jest ty zainteresowane.
Bo puchar taki sraki owaki, a po co?
Gwardia walczy w 1/4 i naprawdę jestem ciemny.
szer
Mon, 13 Feb 2012 - 17:27
Gwardia walczy w Challenge to już w ogóle chyba tylko dla zasady. Tam to chyba zwycięzca dostaje drobne na kawę. W Lidze Mistrzyń już chociażby fakt meczy telewizyjnych jakaś promocja jest. Sponsorzy się mogą zareklamować, zespoły pokazać. Tutaj już zwycięzca pewnie dostaje drobne na kawę i ciastko
Szczepan
Mon, 13 Feb 2012 - 17:48
I nikt nie jest w stanie udzielić mi odpowiedzi "po co te europejskie" puchary,
z których MKS zrezygnował, dokładając kasę (1/2) a założenia przed sezonem były proste - medal i LM.
Po co w to się bawić??
A tak z jajem to w Azerbejdżanie mają tylko jedno miasto - stolicę - Baku, bo we wszystkich pucharach grają cztery zespoły z Baku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.