tomekl80
Sun, 05 Dec 2010 - 21:29
Ale ja napisałem to w formie sarkazmu

. Już dzisiaj było widać, że w Sopocie będzie grzała ławę, ale pieniążki będą leciały a w MKS grałaby w pierwszym składzie, ale cóż widocznie miała za dużo.
Prosty
Sun, 05 Dec 2010 - 22:12
11 tysięcy być nie mogło, bo jeden bok hali nie był dostępny z uwagi na koncert. Pewnie było 7 tj. mówili na Polsacie. Tu jest cennik jakby ktoś chciał zajrzeć (tylko na dzisiejszy mecz, później ma być taniej):
http://www.treflsport.com/a/media/upload/2...03940000000.pdfSpodziewałem się tańszych biletów na inaugurację.
Co do Eweliny Sieczki to jak
szer. Ciężko będzie tam miała grać, ale jak ostatnio czytałem z nią wywiad to podkreślała, że jakby pracowała z takim trenerem jak w Sopocie od początku swojej kariery to grała by już dużo lepiej.
Zobaczymy ile w tym prawdy i czy Atom (

) rzeczywiście będzie tak dobrze grał, bo na papierze jest solidnie. Wszystko wyjdzie w takcie sezonu, dzisiaj atmosfera zespołu wyglądała na sztuczną, ale to lepiej dla nas. Liga w tym roku dużo bardziej wyrównana + Sopot ma przewagę, że nie gra w europejskich pucharach.
edit: a właśnie, koncert był dodatkowo to też skusiło ludzi pewnie
edit2: e to słabiutko
Colo
Sun, 05 Dec 2010 - 23:03
Na stronie plus ligi widnieje w statystykach, że kibiców było 4500 .Nie róbmy jaj że Doda przyciągła by 7tys. ludzi
Kamil_
Mon, 06 Dec 2010 - 00:03
Czyli miałem rację, że okaże się iż widzów były tylko marne 4 tysie
checkin
Mon, 06 Dec 2010 - 07:26
Wrzuciłem do klubowej galerii video Jacka z ostatniego meczu (prawie 40 minut)
Tauron MKS DG - Impel Gwardia Wrocław
Ugf
Mon, 06 Dec 2010 - 22:00
Sądzę, że mecz nie był zły, mógł się podobać, a emocje, w sam raz na taką pogodę - pozytywnie rozgrzało. Pozytywnie, bo mecz wygrany. Skład jeszcze nie jest do końca zgrany, ale sądzę, że będzie dobre, a jeśli chodzi o transfery - to większość można było obserwować na sparingach i już wtedy można było powiedzieć, że jest "Ok, a może i nawet lepiej". Teraz jak doszły Lucie i Ivana, to nadal tak można powiedzieć. Jeszcze trochę czasu i gra się powinna ustabilizować.
Natomiast jeśli chodzi o stronę, to z tego co wiadomo, na dniach powinna ruszyć nowa wersja strony, gdzie wszystkie informacje będą już aktualne. Przez jeszcze parę dni, trzeba nam się zadowolić tym co jest - czyli serią wywiadów, relacji, zdjęciami, video ... Ewentualnie na pocieszenie - Strona MKSu na Facebooku

Sędzina to żona sędziego. Tak na marginesie.
Pozdrowiwszy!
Ugf
Mon, 06 Dec 2010 - 22:03
Na Bielsku pewnie będzie więcej ludzi
Zaprośmy Dodę i do nas!
Mały77
Tue, 07 Dec 2010 - 08:28
CYTAT(Ugf @ pon, 06 gru 2010 - 22:03)

Zaprośmy Dodę i do nas!

A po co nam Doda jak w drużynie lepsze laski niż ona
Szczepan
Fri, 10 Dec 2010 - 00:35
Od 1 stycznia 2011 roku we wszystkich rozgrywkach pod patronatem FIVB możliwe będzie dokonanie zmiany libero za libero. Taka decyzja podjęta została podczas Kongresu FIVB w Rzymie który odbył się w dniach 9-10 września.
Według obecnych zasad pierwszy libero mógł zostać wymieniony na drugiego tylko raz w ciągu meczu. System ten ograniczał jednak występy drugiego zawodnika na tej pozycji, ponieważ zespoły wolały mieć zawsze w dwunastce 11 regularnych graczy i tylko jednego libero lub zawodnika od gry defensywnej. Nowe prawo pozwoli trenerowi na zmianę pierwszego libero na drugiego – lub na zwykłego zawodnika – tak często, jak uzna to za konieczne. Zmotywuje to zespoły do tego, by w składzie znajdował się drugi libero. Wszystkie zmiany będą mogły zostać dokonane bez korzystania ze Strefy Zmian Libero.
http://reprezentacja.net
Mariuszek_
Sat, 11 Dec 2010 - 18:26
KPSK Stal Mielec 3:0 Tauron MKS Dąbrowa Górnicza
(25:21, 25:22, 25:15)
Z tego miejsca chciałbym pozdrowić TRENERA KAWKE !
mirog13
Sat, 11 Dec 2010 - 20:25
Wstyd tak przegrać w Mielcu!!!
Mariuszek_
Sat, 11 Dec 2010 - 21:46
Wiedząć, że mamy teraz 2 mecze pod rząd z pretendentami do tytułu zostajemy ośmieszeni w Mielcu, z drużyną, która nigdy nie wygrała z nami w lidze. Tylko teraz sobie zadaję pytanie, czy Mielec zagrał tak dobrze czy może my tak słabo. W meczu z Wrocławiem nie pokazaliśmy nic ciekawego. Trener Kawka zapowiadał, że z meczu na mecz ma być co raz lepiej. Za takie zapowiedzi to ja podziękuje.
szer
Sat, 11 Dec 2010 - 23:08
Ciężko grać tylko dwoma przyjmującymi... Meczu nie widziałem, ale brak możliwości rotacji zawodniczkami to duży problem
mateusz91
Sat, 11 Dec 2010 - 23:09
Rzadko się tu wpisuję ale często chodzę na mecze mks-u.
I trochę kapa że Dąbrowa raz potrafi pewnie wygrać 3-0 a potem dostać w dupę znowu 3-0 i tak w kółko.
Oznacza to że Dąbrowianki w ogóle nie potrafią grać na równi.
Coś trzeba z tym zrobić. Z Gwardią też tak było że pierwszy set ok, spoko a drugi znowu lipa... sezon temu pamiętam jak u nas w play-offach z Bielskiem kiedy Dąbrowa miała wygrany mecz a potrafiła go przegrać :/
Moim skromnym zdaniem powinno to być jak w Ekstraklasie. Gra nie idzie to zmiana trenera!!
Michael
Sat, 11 Dec 2010 - 23:59
CYTAT(Mariuszek_ @ sob, 11 gru 2010 - 21:46)

Wiedząć, że mamy teraz 2 mecze pod rząd z pretendentami do tytułu zostajemy ośmieszeni w Mielcu, z drużyną, która nigdy nie wygrała z nami w lidze. Tylko teraz sobie zadaję pytanie, czy Mielec zagrał tak dobrze czy może my tak słabo. W meczu z Wrocławiem nie pokazaliśmy nic ciekawego. Trener Kawka zapowiadał, że z meczu na mecz ma być co raz lepiej. Za takie zapowiedzi to ja podziękuje.
W roli ścisłości w Mielcu przegraliśmy w sezonie 2007/2008, a dokładnie 15.03.2008r. w stosunku setów 3:1

.
A z Bielskiem Mateuszu to była końcówka tamtego sezonu, ale nie play off tylko 15 kolejka ligowa, gdzie prowadząc 2:1 i bodajże 8 pkt w 4 secie przegrywamy mecz po tie breaku.
Prosty
Sun, 12 Dec 2010 - 01:05
Jak skuteczność ataku wynosi 33%, Asia Szczurek miała dziś słabszy dzień (o ile można tak to nazwać, bo wygląda to na papierze bardzo źle) + nie ma nikogo na zmianę to niczego innego nie można się zbytnio spodziewać
http://stats.plusliga-kobiet.pl/MatchStati...spx?MatchID=364W dodatku dość dobry mecz Magdy Sadowskiej
Mały77
Sun, 12 Dec 2010 - 12:30
CYTAT(Prosty @ nie, 12 gru 2010 - 01:05)

W dodatku dość dobry mecz Magdy Sadowskiej
Właśnie

Ale o transferach był już wątek
Coś wie co się stało z Ikic (nieoficjalnie coś z palcem)?
Ogólnie na stronie klubowej nie było nawet info, że był jakiś mecz w Mielcu!!! WSTYD!!!
No i te ceny na CEV!!! 20 zł na mecz z słabymi Czeszkami??? Przesada.
szer
Sun, 12 Dec 2010 - 12:44
O palcu już pisano. Złamany jest
tomekl80
Sun, 12 Dec 2010 - 18:22
Naprawdę gdyby p. Kawka miał odrobinę honoru to sam podałby się do dymisji, ale nie w Polsce! Przecież jak może zrezygnować były nauczyciel WF-u, który ma udziały w klubie? Jakby to była piłka nożna to już dawno by go wywalili ze stanowiska!
mirog13
Sun, 12 Dec 2010 - 19:57
Jak może Vice Prezes sam się zwolnić???????
Mały77
Thu, 16 Dec 2010 - 20:52
Kurde - w niedzielę ważny mecz z Bielskiem a na mieście zero plakatów

Może wykorzystać miejskie bilbordy do takich informacji? Fajnie jakby była pełna hala
banny006
Fri, 17 Dec 2010 - 18:35
na taki mecz na pewno się zapełni jak co sezon
Grzesko
Fri, 17 Dec 2010 - 20:38
zero plakatów??? nic nowego.Z tego co wiem to Kawka jest w Dąbrowie nie do ruszenia.Niestety,zajeliśmy w poprzednim sezonie za wysokie miejsce.
Szczepan
Sat, 18 Dec 2010 - 02:06
Kto DO, a kto NIE do ruszenia to sobie możemy poklikać.
Ci co wiedzą i p.prezesa MKK'u (dyrektor TZN'u - sprawa w sądzie) znają, to odpuszczą.
Bo to nie ma sensu i celu.
Niby dwie różne sprawy, a człowieka idzie poznać.
Lał to pies górą musi być MKS.
A endriu poproszę bez docinek!
Mały77
Sat, 18 Dec 2010 - 21:47
CYTAT(mirog13 @ sob, 11 gru 2010 - 20:25)

Po dzisiejszym meczu Organiki ze Stalą chciałbym przeprosić, bo pomyślałem jak wielu na tym forum

Jednak Mielec nie jest taki słaby

Myślę, że jutro powinniśmy wygrać z Bielskiem w takiej formie - choć nasza też nie najwyższa jeszcze - ale my będziemy całą halą z naszymi paniami

.
PS. W środę podobał mi się nawet doping KK - mało przyśpiewek, dużo liczenia - brawo. Pociągnijcie jutro całą halę swoim dopingiem

PS2. Czy ktoś wie kiedy wróci Ikić - ostatnio w środę na trybunach z ręką w gipsie
Kamil_
Sat, 18 Dec 2010 - 22:30
Chyba byliśmy na różnych meczach

Nasz doping, oprawa a raczej jej brak to było dno i metr mułu

Ale jeśli się podobało to się cieszymy i liczymy, że docenisz to skromną złotóweczką do puszki
Mariuszek_
Sat, 18 Dec 2010 - 23:08
CYTAT(Mały77 @ sob, 18 gru 2010 - 21:47)

CYTAT(mirog13 @ sob, 11 gru 2010 - 20:25)

Po dzisiejszym meczu Organiki ze Stalą chciałbym przeprosić, bo pomyślałem jak wielu na tym forum

Jednak Mielec nie jest taki słaby

Myślę, że jutro powinniśmy wygrać z Bielskiem w takiej formie - choć nasza też nie najwyższa jeszcze - ale my będziemy całą halą z naszymi paniami

.
PS. W środę podobał mi się nawet doping KK - mało przyśpiewek, dużo liczenia - brawo. Pociągnijcie jutro całą halę swoim dopingiem

PS2. Czy ktoś wie kiedy wróci Ikić - ostatnio w środę na trybunach z ręką w gipsie

Tylko, że Stal ma trenera, a my go niestety "nie mamy"
Szczepan
Sun, 19 Dec 2010 - 07:04
Mamy trenera nazywa się p.Waldemar Kawka i prowadzi MKS, oraz ma w kupę osiągnięć. Nie patrzcie tylko na LSK, PLK. Jak się maszyna popsuje naprawiasz dany element, ale szukasz dalej i DLACZEGO? Co zawiniło?
Mały77
Sun, 19 Dec 2010 - 09:00
CYTAT(Kamil_ @ sob, 18 gru 2010 - 22:30)

Chyba byliśmy na różnych meczach

Nasz doping, oprawa a raczej jej brak to było dno i metr mułu

No może dlatego mi się podobało
Szczepan
Sun, 19 Dec 2010 - 17:44
p.Bamber i p.Ciaszkiewicz meczu nie powinny wygrać.
BKS słaby, ale gratki za zwycięstwo i 3 punkty.
Mały77
Sun, 19 Dec 2010 - 18:05
Ludzi średnio jak na taki mecz, doping słaby jak na taki mecz, gra słaba - Bielsko w takiej dyspozycji powinny 3:0 pyknąć na spokoju.
troll
Sun, 19 Dec 2010 - 18:30
Zastanawiam się, dlaczego szanowny pan trener nie wprowadził do gry Natalii Kurnikowskiej, dlaczego nie da szans zaprezentowania swoich umiejętności wychowance , która jest w klubie ?? Po co wogóle transfery, są robione - skoro nie wszystkie zawodniczki grają . Nie rozumiem, jak mozna prowadzić w pierwszym, secie 8 punktami i roztrwonić taką przewagę ??
szer
Sun, 19 Dec 2010 - 18:42
Bo Kurnikowska dalej leczy kontuzje z reprezentacji?
Co do wychowanki pewnie chodzi Ci o Marceline Nowak? Ona nie jest wychowanką, a i tylko 12 zawodniczek może być wpisanych do protokołu... Więc odpowiedz sobie sam
Mały77
Sun, 19 Dec 2010 - 19:19
Aha - zapomniałem dodać - u nas znów najlepsza Ikić
wozo
Sun, 19 Dec 2010 - 20:38
Po obejrzeniu tych kilku spotkań w nowym sezonie nie widzę jakiejś logiki w tym co ze składem robi p. Kawka. Pierwszy mecz na ławce zaczynają Skowrońska i Żebrowska...wprowadza je dopiero jak gra przestaje się układać. Tak jakby nie wiedział jakie zawodniczki kupił do klubu ;)Dzisiaj w meczu z Bielskiem w podstawowym składzie nie wychodzi Szcurek a Matea zaczyna z nie do końca wyleczoną kontuzją. Nie wiem czy warto było dzisiaj ryzykować zdrowie zawodniczki. Tym bardziej, że grała trochę nie równo...zdarzały się fajne akcje ale potem przychodziły serie błędów. Można było dać jej odpocząć i postawić choćby na Szcurek (od początku spotkania), Skowrońską lub Kurnikowską. Co natomiast z rozgrywającymi? Czy trener wreszcie podejmie jakąś konkretną decyzję? Dlaczego nie postawi na Lucie skoro Marta Haładyn rozgrywa tak "czytelnie", że czasami ręce opadają. Lucie Muhlsteinova moim zdaniem prezentuje się lepiej i warto dać jej szansę. Wszystko z daleka wygląda bardzo haotycznie...jak tak dalej będzie szło to będzie to najgorszy sezon w PlusLidze.
Szczepan
Sun, 19 Dec 2010 - 20:46
CYTAT(wozo @ nie, 19 gru 2010 - 20:38)

. Lucie Muhlsteinova moim zdaniem prezentuje się lepiej i warto dać jej szansę. Wszystko z daleka wygląda bardzo haotycznie...jak tak dalej będzie szło to będzie to najgorszy sezon w PlusLidze.
Haos jest i nie będzie to najgorszy sezon. MKS nie będzie walczył o utrzymanie z poziomu beniaminka.
Bo przy takiej grze o 4 można zapomnieć.
mirog13
Sun, 19 Dec 2010 - 20:56
Mi się marzy aby trenerem został Igor Prielożny , widziałem , że facet ma talent do trenerki i potrafi mobilizować zawodniczki do walki.
Dla mnie to jeden z najlepszych trenerów siatkówki , takie jest moje zdanie.
Trener Kawka jest już chyba wypalony i znudzony swoją pracą.
Co Wy na to???
wozo
Sun, 19 Dec 2010 - 21:33
CYTAT(Szczepan)
Haos jest i nie będzie to najgorszy sezon. MKS nie będzie walczył o utrzymanie z poziomu beniaminka.
Bo przy takiej grze o 4 można zapomnieć.
Chodziło mi o najgorszy sezon pod względem miejsca jakie zajmie MKS w tabeli...o ile oczywiście gra się nie poprawi. Mamy dobre zawodniczki ale potrzebny jest im dobry trener...trener z doświadczeniem, charyzmą i konkretnym planem który będzie z dziewczynami realizował. Chyba, że naszym celem co roku będzie miejsce 1-5. Skoro nie potrafimy dziś wygrać z mocno osłabionym Bielskiem to dalej nie będzie łatwo...tym bardziej, że teraz przed nami ciężkie mecze.
Master
Sun, 19 Dec 2010 - 21:52
Kawka powinien odejsc juz rok temu
Szczepan
Sun, 19 Dec 2010 - 22:15
wozo ok.
Ale jak tak będą grały to?
Jeszcze Muszyna i Sopot, a o rozstawienie w PP można pomarzyć.
Po połówce będzie PLK, CEV, PP i wtedy się zacznie.
checkin
Mon, 20 Dec 2010 - 14:36
Fotki Pauliny Pacy i Zbyszka Bartnika z wczorajszego meczu:
Tauron MKS DG - BKS Aluprof B-B (3 kolejka)Jutro dojdzie kilkadziesiąt fotek Grzesia Kucharka.
Kamil_
Mon, 20 Dec 2010 - 18:02
MKS DĄBROWA GÓRNICZA - BKS Bielsko Biała. 19.12.2010
W niedzielne popołudnie zebrało się nas w młynie ok. 60-70 osób. Przez cały mecz prowadzimy równy, dobry doping. Podczas meczu prezentujemy kartoniadę na wyższej trybunie, która po raz kolejny nie udaje się przez ignorantów na trybunach. Do tego 15 dużych machajek na kij, kilkadziesiąt mniejszych, trans: JEDYNE UZALEŻNIENIE: MKS oraz sektorówkę: szachownice. Do tego 3 flagi na płot: STRUGA, SIŁA Z CENTRUM, FC SOSNOWIEC.
Na sektorze wraz z nami MKS MOS Będzin. Wielkie dzięki!
Podczas meczu pozdrawiamy naszych przyjaciół z Będzina oraz Piły.
Gości ok. 30 osób zorganizowanego składu, którzy prezentują 2 sektorówki oraz pasy w barwach klubowych. Do tego mają 2 flagi na płot. Prowadzą niezły doping i momentami przebijają się ze swoim dopingiem. Po meczu wzajemnie się pozdrawiamy i w złych humorach (ze względu na słabą grę naszych dziewczyn i przegraną) udajemy się w spokoju do domów.
Padziu
Mon, 20 Dec 2010 - 21:16
takie coś znalazłem :
CYTAT
Bielsko-Biała , 20.12.2010 r
Szanowny Pan Prezes MKS Dąbrowa Górnicza
Robert Karlik
Klub Kibica BKS Bielsko Biała chciałby wyrazić swoją bezgraniczną wdzięczność za ochronę, roztoczoną nad naszą ok. 30-osobową grupą, która 19 grudnia uczestniczyła w meczu wyjazdowym w Dąbrowie Górniczej. Opieka Agencji Ochrony FOX zabezpieczającej siatkarskie widowisko między naszymi klubami, ale również eskortującej przedstawicieli naszego Klubu Kibica czy do restauracji, czy - co ważniejsze -konwojująca nas w zorganizowanej grupie do WC, na długo pozostanie w naszej pamięci. Również drobiazgowa i wnikliwa kontrola osobista, plecaków, rurek od flag oraz dokładna weryfikacja flag, banerów, sektorówek i napisów na nich jest godna pozazdroszczenia. Przy okazji chcieliśmy jeszcze raz przetłumaczyć dla jednej z Pań ochraniających nas, iż łaciński napis na jednej z nich (i nie jest to łacina potocznie nazywana "podwórkową") "PER ASPERA AD ASTRA" znaczy ni mniej, ni więcej tylko: "Przez ciernie do gwiazd" lub "Przez trudy do celu" oraz serdecznie podziękować za zgodę na rozłożenie sektorówek, bo - jak się dowiedzieliśmy od tej samej pani - zwykle nie jest ona wydawana kibicom przyjezdnych ekip.
a na poważnie ...
Jesteśmy zażenowani tym, co działo się wczoraj w hali Centrum. To był już nasz kolejny wyjazd na mecz do Dąbrowy Górniczej. Za każdym razem, podczas sześciu czy siedmiu wizyt nie tylko na meczach ligowych, pucharowych ale także na Pucharze Prezydenta Miasta Dąbrowy Górniczej, byliśmy kontrolowani i rozumiemy pracę i obowiązki firmy ochraniającej widowisko sportowe. Jednak to, co działo się w niedzielę 19 grudnia, przebiło wszystko, co dotychczas nas spotkało. Chodzenie kilkuosobową grupą z ochroną do WC jest nie tylko mało komfortowe, ale i uwłaczające w pewnym stopniu naszej godności. Nie dopuszczono także grupy kilku osób z Klubu Kibica BKS by ta mogła chociaż przywitać się z miejscowymi kibicami, z którymi od dłuższego czasu łączą nas prywatne przyjazne stosunki. Tylko jedna osoba od nas mogła podejść do miejscowych kibiców, jak również - po sporych problemach - jeden z miejscowych kibiców MKS Dąbrowa Górnicza przed samym meczem mógł przyjść do nas. W tym miejscu chcielibyśmy zaznaczyć, że podczas ostatniego Memoriału Agaty Mróz-Olszewskiej wspólnie grupy KK z Dąbrowy Górniczej i Bielska-Białej organizowały doping, oprawę, razem wręczaliśmy również prezent dla córki Agaty - Lilianki oraz przekazaliśmy wspólnie zebrane środki dla Stowarzyszenia Malarstwa Emocjonalnego Adama Plackowskiego. Chcemy również nadmienić, iż nigdy nie było z nami jakichkolwiek problemów czy to w tej, czy w żadnej innej hali, nie tylko w Polsce, ale również w czasie naszych kilku wyjazdów w Czechach, Serbii czy Włoszech.
Podsumowując temat.
Rozumiemy pracę ochrony oraz to, że pewne mecze wymagają wzmożonej czujności. Jednak kompletnie nie zrozumiałe jest dla nas "zaangażowanie w ochronę" kibiców zaprzyjaźnionego klubu, który nie pierwszy raz gości w tej hali - kibiców polskiej siatkówki, o których to kibicach wszyscy głośno mówią iż są NAJLEPSI NA ŚWIECIE !
Z kibicowskim pozdrowieniem
Klub Kibica BKS Bielsko-Biała
źródło:
LINK
Kamil_
Mon, 20 Dec 2010 - 21:30
W jednym temacie Arek już to wkleił. Ja z kolei dodałem ten list na naszym profilu na fejsbuku
tomekl80
Tue, 21 Dec 2010 - 00:00
Kawka jest jak ten "beton" w naszym kochanym PZPN! Koleś ma znajomości i nosi się jak książe po swoim pałacu! Dla mnie facet jest marnym trenerem!
ark
Tue, 21 Dec 2010 - 00:02
zamiast tego by było lepiej, spokojniej i w coraz bardziej przyjazdnej atmosferze za każdym razem na hali Centrum jest coraz gorzej więc proszę się nie dziwić naszej reakcji
Ci co byli na Memoriale Agaty wiedzą, że się szanujemy a poszczególne osoby darzą się sporą sympatią więc kompletnie niezrozumiałe dla nas jest zachowanie agencji FOX gdzie gościom się chyba dyscypliny pomyliły ... a jak już grozi mi ktoś że nie pozwoli wnieść sektorówki bo nie wie co znaczy jeden z najbardziej znanych łacińskich zwrotów to niech się wróci do szkoły .... że nie skomentuję faktu sprawdzania torebki 7 letniej dziewczynki, prywatnie córki trenera Wiktorowicza
... jak dla mnie i wielu osób z KK BKS ktoś wybitnie pomylił się z powołaniem
szer
Tue, 21 Dec 2010 - 00:11
Nie ma co się tak przejmować. Nas przetrzepali na sektorze na dwie godziny przed meczem... Może gramy u siebie, ale kibicujemy na wyjeździe, a i zawsze z 4 ochroniarzy stoi przy naszym sektorze.
Może chcą dobrze, ale chyba za dobrze, bo im się dyscypliny pomyliły. W takim Brnie to nawet ochrony nie mają. Nawet w Miluzie ochrona była taka, że trzymała się od kibiców daleko.
ark
Tue, 21 Dec 2010 - 01:03
bo na normalnych halach kibiców traktuje się jak kibiców a do ludzi z KK PLK czy PLS (na 2-3 halach PLK w Polsce) podchodzi się jak do potencjalnych bandytów, którzy tylko czekają na moment by wnieść na halę baner z rasistowskim hasłem i odpalić na tej samej hali racę ... w Pesaro ochroniarz biegał dla nas za Manon Flier by jej powiedzieć że chcemy z Nią zagadać, w Czechach na hali , na meczu (!) było piwo i nikt nikogo nie ścigał, spokojnie poszliśmy do miejscowych kibiców by z nimi pogadać i dać im kilka klubowych gadżetów i w jednym i drugim miejscu z pewnością nikt złego słowa o nas nie powie - wprost przeciwnie, ludzie wychodzący z hali klaskali z sympatii w naszą stronę
zastanawiam się po co w ogóle to pierd...nie wszem i wobec, że mają najlepszych kibiców siatkówki na świecie?! kto to jeszcze kupuje?! Ci co byli na memoriale wiedzą, że może być normalnie i to praktycznie bez zainteresowania ochrony, że sami najlepiej się pilnujemy a siedzieli na sektorze nie tylko kibice z Bielska czy Dąbrowy
jedno jest pewne, jeśli temat pozostanie bez echa zastanowimy się z resztą KK BKS co zrobić z kolejnym wyjazdem na mecz do Dąbrowy Górniczej
Mały77
Tue, 21 Dec 2010 - 09:30
CYTAT(ark @ wto, 21 gru 2010 - 00:02)

.... że nie skomentuję faktu sprawdzania torebki 7 letniej dziewczynki, prywatnie córki trenera Wiktorowicza
Przepraszam, ale to samo miałem w zeszłym sezonie na hali w Bielsku - do tego nie pozwolono nam wnieść napojówi dla dzieci w plastikowych butelkach (choć takie same były sprzedawane dalej z automatu).
Równocześnie chciałem napisać, że potępiam zachowanie ochroniarzy na hali w DG jak i tych w Bielsku. Jak dla mnie to dobrze wykonana praca służb ochrony jest wtedy, gdy impreza przebiega bez zakłóceń a służb ochrony nie widać nigdzie.
Szczepan
Wed, 22 Dec 2010 - 07:29
A tak dla jaj!!!!!!!!!!!!
w/g endiu miałem posadę trenera, a tu ni z tond ni z woląc konkurencja.
Ale fajnie jest, bo i pośmiać się można.
A poza forum jest wesoło.
POZ.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.