Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PlusLiga Kobiet
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Mały77
CYTAT(Kamil_ @ sob, 08 sty 2011 - 23:38) *
Nie. Żarcik taki wink.gif Sprawdzam stopień wyluzowania wink.gif Jeszcze muszę Małego77 sprawdzić wink.gif
Ja klaszczę cały czas - nawet jak laski przegrywają ;)Co do naszego KK - zmieniliście sposób kibicowania, który coraz bardziej mi się podoba (gdy nasze Panie serwują, bęben wybija rytm, śpiewanie przy serwowaniu drużyny gości) wink.gif Tak dalej wink.gif
CYTAT(Master @ nie, 09 sty 2011 - 00:49) *
1 Aluprof Bielsko-Biała 6 15 2 Muszynianka Muszyna 5 14 3 Trefl Sopot 5 11 4 Centrostal Bydgoszcz 5 9 5 MKS Dąbrowa Górnicza 6 9 6 Stal Mielec 5 7 7 Budowlani Łódź 6 7 8 AZS Białystok 5 5 9 Gwardia Wrocław 5 4 10 TPS Rumia 6 0 tak wyglada aktualnie tabela i na koniec ligi mysle ze bedzie prawie identyczna , co najwyzej Mielec zamieni sie z Łodzią, a My z Bydgoszcza
Ja zdecydowanie się nie zgadzam ;)Uważam, że 2 pierwsze pozycje będą takie same - dalej może być różnie wink.gif Bo tym co wczoraj Trefl zagrał w Bielsku może mieć ciężko z takimi drużynami jak MKS wink.gif Następny sprawdzian dla nich za tydzień z Muszyną i za dwa u nas - zobaczymy po tych meczach na co ich stać wink.gif Również Łódź i Wrocław powinni być zdecydowanie wyżej ;)Ale sezon pokaże jak będzie - oby MKS najniżej wylądował na 3 miejscu smile2.gif A potencjał mamy :)PS. Przez tą tablicę wydaje mi się, że nagroda MVP w meczu zależy od ilości zdobytych punktów - a to nie zawsze jest do końca prawdą - chociaż wczoraj Matea wysprzątała chyba cały parkiet wink.gif
Mariuszek_
CYTAT(Mały77 @ sob, 08 sty 2011 - 17:27) *
Sieczka wchodziła na chwilę, ale jak to powiedział Andrzej Niemczyk ona teraz bez gry raczej się cofa - więc może po sezonie wróci za pół tego co grała wcześniej wink.gif

No i bardzo dobrze, w końcu przeszła do Sopotu z myślą, żeby się rozwijać bo przecież w Dąbrowie traciła na wartości i przy tym trenerze nie mogła się rozwijać. laugh.gif
Zibar
Wyniki pierwszego typera na Sportowej DąbrowieTyper VI: MKS DG- Organika Łódź 3:0
3:0
10% [1 głos]checkin

3:1
40% [4 głosów]Zibar, Yash58, Lui, Endriu
3:2
20% [2 głosów]NeoKs, Franek79
2:3
10% [1 głos]itachi_dg
1:3
10% [1 głos]Bonus11
0:3
10% [1 głos]manager

W pierwszej edycji nowego typera win!checkin
Ogółem głosów: 10Gratulacje!!!

Ankieta działa, ale można tylko typować jedno wydarzenie, w najbliższym czasie poproszę Was o przetestowanie nowego panelika z quizem bardziej rozbudowanym, który dale większe możliwości, jak tylko zostanie zainstalowana nowa wtyczka na SD dam znać.Typer na CEV już na główenej SD.

Przy okazji link do relacji z meczu, konferencji i paru fotek w galerii SD snf (51).gif
checkin
Fotki z meczu 6 kolejki Tauron MKS DG - Organika Budowlani Łódź
DUDABDG
Po latach witam ponownie i informuje, że relacja na żywo z Bydgoszczy tradycyjnie na www.Pomorska.pl/sport. Tam po meczu także analiza, zdjęcia oraz pomeczowe wywiady wideo. Do jutra!
szer
Bydgoszcz 3 - 2 Dąbrowa (17:25,25:21,25:17,15:25,19:17)
Sędzia złodziej... Przy stanie 18-17 dał nam żółtą kartkę...
Mały77
No i w tym - tylko jeden punkt!!! Ale sędzia przegiął trochę - wprawdzie nie widziałem na żywo ale w takim momencie żółta kartka to przesada!!! Może na pociąg się spieszył?
Ale to jeszcze nic - Bielsko przegrywa w Białymstoku wink.gif
szer
Co najlepsze - Waldemar Kobienia był drugim sędzią. To ten co u nas bardzo chętnie gwizdał dotknięcia siatek i antenki. Nie dziwie się, że dał dupy i teraz. Dziewczyny najprawdopodobniej nie dotknęły siatki więc słusznie walczyły o swoje. Zaskakująca jest szybkość sędziego pierwszego, który nie zastanawiał się tylko wyciągnął karteczkę i zakończył mecz.
Sędziowie schodzą na psy w tym sezonie
Ugf
Ah, a taka była szansa na kontakt ze ścisłą czołówką!
Nigdy nie lubiłam sędziów i ciągle mi przypominają za co tongue.gif
Mały77
CYTAT(Ugf @ sob, 15 sty 2011 - 20:22) *
Ah, a taka była szansa na kontakt ze ścisłą czołówką!
Nigdy nie lubiłam sędziów i ciągle mi przypominają za co tongue.gif

Z drugiej strony dziewczyny same mogły skończyć mając 3 piłki meczowe.
Po wyniku widać, że znów ogromne przestoje - 2 i 3 set sad.gif
Zibar
Wynik typowania meczu
Centrostal Bydgoszcz - Tauron MKS Dąbrowa Górnicza 3:2

3:0
18% [2 głosów]
Szczepan, KrYcHuuu17

3:1
9% [1 głos]
Zibar

3:2
0% [0 głosów]

2:3
9% [1 głos]
itachi_dg

1:3
64% [7 głosów]
Endriu, peter27, Lui, checkin, Yash58, Bonus11, Franek79

0:3
0% [0 głosów]

Ogółem głosów: 11

W tej kolejce nie powiodło się i MKs-owi i typowiczom, nikt nie trafił poprawnego wyniku.

Na stronie jest już możliwość typowania wyniku meczu MKS-Atom i relacja z meczu snf (51).gifhttp://www.sportowa.dabrowa.pl/news.php?readmore=478
Elwyn
Kartka poszła za to, że nieuprawnione zawodniczki ruszyły do sędziego po jego decyzji. Najprawdopodobniej żółtka poleciała dla Agaty. Nie wiem czy słusznie czy nie, nie mnie to rozsądzać, ale niestety taki był fakt, b Joasia Szczurek jest kapitanem. Wolałabym, aby mecz się skończył po normalnej akcji, a teraz będzie gdybanie co by było, gdyby nie ta kartka. Na meczu był kwalifikator Ryszard Dietrich ( http://www.plusliga-kobiet.pl/games/id/492 ), więc sędzia był pod nadzorem. Musiało paść jakieś ostrzejsze słowo, bo chyba by sobie pod okiem kwalifikatora takiego "gola" nie strzelił, by skończyć tak zaciętego seta i mecz żółtą kartką. To się nie zdarza często. Inna sprawa, że MKS prowadził już 11:8, by po chwili przegrywać 11:12. Potem jeszcze 3 czy 4 meczowe piłki do tego i też niewykorzystane, choć sposobność była, bo były dłuższe wymiany w tej końcówce 5 seta. Cóż mogę powiedzieć, tak to się nie powinno na pewno zakończyć, ja bym chyba nie miała odwagi w takim momencie wziąć tego na siebie i wlepić zawodniczce kartonik i skończyć mecz. Szkoda, że tak to się skończyło, powiem tak - niech Wam sędzia w najbliższym meczu wynagrodzi, może będzie ciut mniej żal. Pozdrowienia dla ekipy wyjazdowej, fajnie, że wpadliście do nas.
Ugf
Ten duet sędziów od dawna nam niczego nie wynagradza. Taka prawda. W kwalifikatora lepiej nie wierzyć wink.gif

Ale w swoim imieniu - dzięki wink.gif Myślę, że obydwie strony wolałyby ten mecz zakończyć normalnie, a nie tak.
Szczepan
Byłeś? Widziałeś?
Bo ja w towarzystwie Jurka, Andrzeja i Rafcia miałem tą przyjemność.
Końcowy doping - kto wygrał mecz?

Odp: sędzia.
Gruby idiota, tak się nie gwiżdże. Jak tu do D.G. ma przyjechać to z góry zalecam L4.

Z porażką można i czasami trzeba się pogodzić, ale nie przez taką GRUBĄ łajzę!
troll
Na każdej e stron związanych z siatkówką są różne ciekawostki. Min wczoraj , na klubowej stroni podczas relacji na żywo, było podane, że żólta kartką ukarana została Joanna Szczurek, w serwisie www.siatka.org jest ,że Agata Pura, natomiast na stronie http://www.sportowa.dabrowa.pl/news.php?readmore=478 podają , że nasz trener dostał żółtą kartkę. Podczas relacji na żywo w Radio Polska Siatkówka, też podano ,ze Joanna Szczurek dostała kartkę. Niedługo może jeszcze przeczytam w którymś z serwisów, że kontuzjowana Elżbieta Skowrońska dostała ta kartkę.
Więc może się zdecydują i prawidłowo powiedzą , kto dostał tą kartkę. Moim zdaniem odwołanie nic nie da, bo wyniku meczu nie zmieni już nikt.
Szczepan
Wyglądało to tak:
Remis, dziwna sytuacja na siatce, Aśka podchodzi do sędziego, a ten nie s pełna po sekundzie wyciąga żółty kartonik i kieruje go w stronę p. kapitan. Szok za co i w takim momencie meczu.
szer
Mnie nie tyle dziwi komu i za co wystawił kartonik, ale w jakim czasie to zrobił ohmy.gif
Michael
Z tego co mi wiadomo to kapitan ma prawo do dyskusji z sędzią wink.gif.
szer
Jasne, że ma prawo. Prawda jest taka, że nawet jak ktoś inny podejdzie to sędzia nic z tym nie robi, jedynie pokazuje by odeszła zawodniczka i przyszedł kapitan jak już.
Zajc chciał uwalić to i uwalił. Kawka to chyba powinien tą dwójkę rozszerpać
checkin
Fotki z wczorajszego meczu z Bydgoszczą:

GCB Centrostal Bydgoszcz - Tauron MKS DG
Ugf
Szkoda, że nie ma tam zdjęcia sędziego z kartką w górze. Możnaby z tego jakieś mini Voodoo zrobić, albo chociaż lotkami porzucać sad.gif
szer
Lotkami porzucamy w niego jak przyjedzie do Dąbrowy
checkin
Z kartką niestety nie mam, ale tekst pod "arbitrem" mówi wszystko wink.gif

Zibar
week-end bicia medalistek
Po DG i BB - Mineralne dostały! 3:1 i styl przegranej blink.gif
Coraz ciekawiej zapowiada się najbliższy meczyk w DG.
Mały77
CYTAT(Zibar @ nie, 16 sty 2011 - 16:50) *
week-end bicia medalistek
Po DG i BB - Mineralne dostały! 3:1 i styl przegranej blink.gif
Coraz ciekawiej zapowiada się najbliższy meczyk w DG.

No nie ma się co dziwić - wszystkie te zespoły grają w pucharach i od początku roku mecze środa-sobota - nawet Bielsko i Muszyna nie wytrzymują. A ktoś tu pisał porady dla trenera, żeby rotował w pucharach to Waldek Wspaniały pytał po co wink.gif.
Ogólnie myślę, że dziewczyny powinny odpocząć teraz i w sobotę rozegrać dobre spotkanie z Atomem - i będzie pewne 3:0 smile2.gif Czas ruszyć do góry w tabeli bo się robi niebezpiecznie smile2.gif
Szczepan
Fotka Darka rewelacyjna!
I kolejka bardzo ciekawa, bo na 4 mecze 3 cuda, jeszcze jutro TPS wygrywa i będzie OK.
Ugf
Cudowna kolejka, a zdjęcie rewelka! Aż chce się je gdzieś wrzucić, ale nie wypada smile2.gif Dobrze, że jest takie forum wink.gif

endriu
Ja bym dodał "Nu zajec pagadi":)

pozdr...
troll
Kolego Maly77 małe sprostowanie mecz z Atomem Trefl Sopot nasza drużyna rozgrywa 24.01.2011 o godzinie 18 i jest to poniedziałek a nie sobota wink.gif
PicelTPS
CYTAT(Szczepan @ nie, 16 sty 2011 - 17:07) *
Fotka Darka rewelacyjna!
I kolejka bardzo ciekawa, bo na 4 mecze 3 cuda, jeszcze jutro TPS wygrywa i będzie OK.

Oby tak było cool.gif Mecz w poniedziałek więc pewnie będzie transmisja tv? Swoją drogą ładne chody ma Trefl. Jak dotąd chyba tv opuściła tylko ich jeden mecz dry.gif
BARES
CYTAT
Siatkarki z Dabrowy przegrały w dziwnych okolicznościach

Siatkarki MKS-u Tauron Dabrowa Górnicza w kontrowersyjnych okolicznościach przegrały z Centrostalem w Bydgoszczy. Ostatni punkt bydgoszczanki zdobyły dzięki żółtej kartce dla rywalek.

Siatkarskie przepisy mówią, że żółta kartka oznacza także karny punkt, który dopisuje się rywalkom. Sędzia Paweł Zajc, pokazując ją Agacie Purze przy stanie 18:17 dla bydgoszczanek w niezwykle zaciętym tie-breaku zdecydował o ostatecznym zwycięstwie GCB Centrostalu.

Dlaczego Zajc pokazał kartkę siatkarce MKS-u? Uznał, że w zaprotestowała zbyt ostro i zwróciła się do niego niezgodnie z regulaminem. To jeszcze jedna charakterystyczna cecha siatkówki. Prawo do zwracania się wprost do arbitra ma tylko kapitan zespołu. W Tauronie nie jest nim Pura, ale Joanna Szczurek-Staniucha.

Rywalki stracił dwa ostatnie decydujące punkty w 5 sekund. Najpierw sędzia Zajc orzekł, że Czeszka Lucie Muhlsteinowa dotknęła taśmy. To był 18. punkt dla Centrostalu i powód protestu Pury. 19. dostały po kartce.

- Ja tylko powiedziałam sędziemu, że Lucie dotknęła siatki, a nie górnej taśmy. Sędzia odpowiedział, że jego zdaniem wykonałam gest, jakbym chciała urwać siatkę i uznał to za agresywny, niesportowy gest. Nie spotkałam się jeszcze nigdy z taką sytuacją, żeby sędzia w takich okolicznościach zakończył spotkanie - mówiła przybita Pura

Zaskoczona i zdegustowana takim finałem była także bydgoska drużyna. - Asia Staniucha płacze. Nam jest przykro, że mecz się skończył w takich okolicznościach. Wolelibyśmy wygrać po normalnej siatkarskiej akcji. Nikt tam przecież sędziemu nie ubliżał. Cieszymy się bardzo ze zwycięstwa, ale cieszylibyśmy się bardziej w zwyczajnych okolicznościach - powiedział szkoleniowiec Centrostalu Piotr Makowsk
i

- Nie jest to wina gospodarzy. Zagrały dwa wyrównane zespoły, a apogeum emocji nastąpiło w piątym secie. Mogliśmy wcześniej spotkanie wygrać, mogliśmy je także przegrać. O meczu mógłbym jeszcze więcej powiedzieć, ale cisną mi się na usta same przekleństwa. Sam byłem sędzią. Za wiele nie można mówić czy oceniać pracy arbitrów, bo to grozi karami - mówił już spokojnie po spotkaniu trener Tauronu Waldemar Kawka

Kapitan jego zespołu, Szczurek-Staniucha, nie owijała w bawełnę: - "Bohaterem" meczu był pan sędzia. To para, która nam nie po raz pierwszy w ten sposób "pomaga". Arbiter nie powinien kończyć meczu żółtą kartką., bo zostawiłyśmy na boisku dużo zdrowia. Nie zasłużyłyśmy sobie na to. To jest karygodne. Na pewno tego nie zostawimy.

Kulminacja emocji nastąpiła piątym secie, bo wcześniej zdecydowanie wygrywały partie jedna albo druga drużyna.

GCB Centrostal - MKS Tauron 3:2 (17:25, 25:21, 25:17, 15:25, 19:17)

Centrostal: Spicer (1 pkt), Naczk (7), Kuligowska (13), Polak (2), Mróz (12), Leys (17), Kuehn-Jarek (libero) oraz Kowalkowska (14), Sawoczkina (0), Pelc (5), Zielińska (0)

Tauron: Muhlsteinova (0), Lis (10), Ikić (11), Żebrowska (26), Plchotova (9), Szczurek (19), Strasz (libero) oraz Pura (5), Liniarska (2), Haładyn (0), Kurnikowska (1)
Ugf
AZS się rozkręcił i pokonał Impel Gwardię Wrocław 3:2 wink.gif
Franek79
Wszystko w temacie.
To będzie mecz na szczycie!
Czy stać nas na zwycięstwo w takim pojedynku?
Co pokarzą byłe siatkarki MKSu Śliwa, Sieczka?
Zapraszam do dyskusji i Wszystkich na halę w poniedziałek o 18.
Niech nasza obecność i nasz doping poniosą nasze Wspaniałe Siatkarki do ZWYCIĘSTWA 3:0!!!
Szczepan
Po kij zakładać nowy TEMAT jak jest PLK?
Admin przenieś to!
Mały77
Hmmm - jak dla mnie dziewczyny są w stanie wygrać wink.gif Powinny odpocząć po ostatnich wojażach i zagrać na maksa.
Co do Śliwy i Sieczki - Magda pewnie wejdzie jak będziemy wygrywali, natomiast Sieczka - hmmm - fajnie jakby zagrała bo z nią w składzie my mamy większe szanse wink.gif
No i jak to tradycyjnie wczoraj był piątek, 3 dni do meczu a plakatów u mnie nie widziałem sad.gif
Kamil_
CYTAT(Szczepan @ sob, 22 sty 2011 - 01:41) *
Po kij zakładać nowy TEMAT jak jest PLK?
Admin przenieś to!

Szczepan weź się opanuj. Już na kilka meczów były osobne tematy. Jeden nawet założył moderator - Zibar.
Colo
A tu wywiad z Magdą Śliwą o MKS i najbliższym spotkaniu dziennikbałtycki
Szczepan
Tylko przy nowych tematach człowiek nie wie po czym skakać, a dla ułatwień wolę rolką pokręcić i poczytać posty w jednym niż szebenaście tematów zaliczyć. A temat dotyczy rozgrywek PLK.
Colo
No i znowu kolejka cudów :

Bank BPS Muszynianka Fakro Muszyna - AZS Białystok 25:16, 15:25, 20:25
BKS Bielsko Biała - Gwardia Wrocław 19:25,12:25,17:25

A nasz MKS spada na razie o dwie pozycję, mam nadzieję że te cuda będą jeszcze w poniedziałek i Sopot polegnie u nas . rolleyes.gif
Szczepan
Po prostu pięknie i ciekawie!!!!
Aby w środę tak nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamil_
A ja wolę sobie np. za rok znaleźć temat o meczu i mieć wszystko jak na tacy a nie szukać w wątku PLK po 16 stronach wink.gif

Co kto lubi wink.gif
Mariuszek_
Narazie w 2 kolejkach medaliści poprzedniego sezonu polegli, oby Dąbrowa w poniedziałek dotrzymała honoru biggrin.gif
Szczepan
Aby stało się zadość i to była druga kolejka cudów z rzędu to Atomówki przegrywają w D.G. 3:0 i będzie wcipacza. Nie mam nic przeciwko temu, jak również wielu z Was.
Szczepan
Ale wątek podchwycony "PLK", a ten "zdycha".
Wybór większości.
Szczepan
A tak wracając do tematu:Sieczka zrobiła interes życia laugh.gif laugh.gif Ława, ława i pa pa.Fajna wypowiedź p.Śliwy.Polecam lektorkę Colo.Już sam nie wiem jaki temat, ale tak to było:Rafał Rusiecki2011-01-21 22:06:30, aktualizacja: 2011-01-21 22:06:30Rozmowa z Magdaleną Śliwą, rozgrywającą Atomu Trefl Sopot i byłą siatkarką MKS Dąbrowa Górnicza.- W poniedziałek wraca Pani do znajomej hali w Dąbrowie Górniczej. Będzie trema?- Nie (śmiech). Nie ma mowy. Sentyment do tego klubu mi pozostał. Spędziłam tam fajne dwa lata. Jedziemy na normalny ligowy mecz, który zamierzamy wygrać. Spodziewamy się walki, więc jesteśmy maksymalnie sprężone.- A jak Pani wspomina czas spędzony w MKS?- To był okres, w którymSrebrny Orzeł USA 2011Nowa emisja monety inwestycyjnej. Rezerwuj już teraz! Tylko 89 złskarbnicanarodowa.plOutsourcing ControllinguOtrzymuj istotne informacje, podejmuj decyzje i nie trać czasu!www.c-online.plKredyt na MiaręNa dowolny cel Sprawdź jak dostać tani kredyt!www.polbank.plReklamy BusinessClickzespół wzmacniał swoją siłę w PlusLidze Kobiet. Jak przeszłam do Dąbrowy Górniczej, to klub grał już drugi sezon w ekstralidze. Zdobywając kolejno piąte i trzecie miejsce w stawce umocniłyśmy go. Pozostałe kluby mogły być zagrożone, kiedy przyjeżdżały do hali w Dąbrowie. Wyrobiłyśmy temu zespołowi pewną markę.- Dużo z niej zostało?- Ten rok jest zupełnie inny. Kilka dziewczyn odeszło z klubu, a na ich miejsce kilka przyszło. Miewają gorsze mecze w lidze. Liczymy się jednak z tym, że będą niebezpieczne na swoim parkiecie.- Czy MKS może wam w ogóle napsuć krwi?- Są tam zawodniczki o wysokim poziomie sportowym. Potrafią grać fajną siatkówkę. My mamy jednak wysokie ambicje. Walka może być zatem bardzo ciekawa.- W tabeli dzielicie miejsce z Muszynianką i Aluprofem. A z tymi klubami MKS przegrywał po 1:3. Sugerujecie się tym?- Nie patrzymy na wyniki innych drużyn. Ostatnio dzieją się w lidze dziwne rzeczy. Dość przypomnieć wynik z Białegostoku, kiedy to Bielsko-Biała przegrała z tamtejszym AZS. Nie można więc porównywać tych wyników, bo nie ma żadnego przełożenia. To my mamy grać na dobrym poziomie. A jeśli tak będzie, to inne zespoły będą musiały się natrudzić, aby z nami wygrać.- W środowym meczu ze Stalą na parkiecie pojawiło się wiele młodych siatkarek. Jak ocenia Pani ich postępy?- Dziewczyny bardzo fajnie pracują na treningach. Myślę, że trener też jest z nich zadowolony. Zgoda, mają mało okazji do grania, ale wynika to z faktu, że chcemy wygrywać wszystkie spotkania i trener nie bardzo może eksperymentować. Cieszę się, że w ostatnim meczu mogły pograć dłużej takie zawodniczki, jak Ewelina Sieczka, Natalia Nuszel czy Iza Śliwa. Zaprezentowały się pozytywnie. Już potrafią dużo. Może będą miały więcej szans, żeby to udowadniać.- Ostatnio na wyjeździe straciłyście punkty we Wrocławiu i Bielsku-Białej. Jest jakieś tego wytłumaczenie?- Każdy mecz jest inny. W Dąbrowie fajnie się gra. Myślę, że nie damy tam plamy.Ale lepiej prezentujecie się w Ergo Arenie. Wystarczy spojrzeć na dotychczasowe mecze.Tak, ale nie mamy wielu możliwości do trenowania w tym obiekcie. Dobrze nam się tutaj gra. Publiczność nam pomaga. Chciałybyśmy, aby tak sympatyczna atmosfera była w każdym spotkaniu.- Rywalizacja w składzie się zwiększy, kiedy dojdzie Olga Fatiejewa. To będzie pozytywny bodziec dla innych?- Wiadomo, że każdy walczy o to, aby grać w pierwszym składzie. Te bogactwo ma jednak swoje dobre strony. Przede wszystkim chodzi o treningi, które stoją na wysokim poziomie. Młodsze siatkarki mają się od kogo uczyć. Ja widzę same plusy.- Ale to ogranicza szanse gry w ligowych meczach dla młodych zawodniczek.- Klub ma swoją politykę transferową i ja nie chcę jej komentować. Myślę, że chodzi o perspektywiczne przygotowywanie zespołu. Może młodsze zawodniczki grają mniej w spotkaniach ligowych, ale mają bardzo profesjonalnie prowadzone treningi. Sądzę, że to odbywa się z korzyścią dla wszystkich.
Mały77
No i porażka - i to w jakim stylu sad.gif
W środę porażka w Białymstoku i po pierwszej rundzie miejsce spadkowe sad.gif
Poziom drużyny zamiast rosnąć maleje sad.gif
No i wspaniałe czasy motywacyjne trenejro - on przy kadrze powinien za psychologa od motywacji robić wink.gif
itachi_dg
CYTAT(gonzo1 @ pon, 24 sty 2011 - 22:45) *
Dziewczyny jak zwykle dały dupy.
Już dawno temu pisałem że w tym sezonie walka o utrzymanie.

CYTAT(gonzo1 @ pon, 24 sty 2011 - 22:45) *
Nie wiem czym sie tu podniecać, chyba właśnie tylko dupami...

Prosty
albo nic..
Macka
Gramy w piątek u nas o 17. Jeżeli ktoś się wybiera do stolicy Podlasia to dajcie znać.

Myślę, że to będzie bardzo ciężki mecz, może się skończyć zarówno 3:0 jak i 3:2 dla którejś z drużyn. Dla układu tabeli bardzo ważne spotkanie
Szczepan
Ci co byli i wiedzą u ochrony dałem dupy.
PRZEPRASZAM !!!!!

Ania a 10 z dworca PKP. Bo jak mi coś odpierdoli to przyjadę.
Tylko Ty zabawiasz do 4 nad ranem - wtedy pociąg powrotny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.