Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PlusLiga Kobiet
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
tomekl80
CYTAT(Colo @ nie, 27 lut 2011 - 20:09) *
CYTAT
Przykro mi to mówić, ale Ikić, Skowrońska, Liniarska i Lis dały dzisiaj "niezły" popis! Lis efektywność w ataku zaledwie 45%, Liniarska 48%, Skowrońska żenujące 37% a Ikić efektywność w ataku rewelacyjne 30%.
Tu masz link do statystyk i zobacz ile miała % E.Skowrońska w ataku Odwiedź moją stronęNie wiem skąd Ty wziąłeś te 30% ?
Odwiedź moją stronę. Tu wyraźnie pisze 37% z ataku i 26% efektywności ataku.
CYTAT(Mały77 @ nie, 27 lut 2011 - 20:19) *
CYTAT(tomekl80 @ nie, 27 lut 2011 - 20:09) *
Po drugie nie cytuję niczyich komentarzy! W całym swoim życiu nie wchodziłem na jakąś strone lsk.net.pl! Pierwsze o takiej stronie słyszę!
No to ktoś pisze za Ciebie albo ma taki sam nick wink.gifhttp://www.plusliga-kobiet.pl/news/id/2480Komentarze:" Błędy, które popełnił ten sędzia zasługują na Nobla! Niech ten człwiek wreszcie wytrzeźwieje! A wy fani Muszyny to zobaczy cie jak wam Trefl skopie cztery litery biggrin.gif.Dodano: 27.02.2011 17:40, Autor: ~tomekl80, Adres IP: 94.251.171.""@agniieszka19 Dziecko drogie ty oglądałaś chyba inny mecz. W czwartym secie to Muszyna błagała, aby Tauron nie zlał im tyłka. A i tak jestem przekonany, że Trefl rzuci was na twarz!Dodano: 27.02.2011 18:48, Autor: ~tomekl80, Adres IP: 94.251.171."A to. co m.in. cytujesz:"polska to dziwny kraj u nas jest mania kupowania zawodnikow kontuzjowanych takich jak podolec zero meczow w tym sezonie, rinieri rozwiazany kontrakt no i stam slaba gra i wywalone pieniadze w bloto. przed zakupem powinno sie zawodnika przebadac i wtedy kupowac jak robia to np w klubach pilkarskich.Dodano: 27.02.2011 17:14, Autor: ~fan,"" MKS miały wieksze szanse na zwycięstwo gdyby Kawka od stanu 4:9 w 2 secie nie wprowadził kompletnego chaosu zmianami, dzisiaj chyba mieliśmy wszystkie możliwe konfiguracje Dąbrowy na boiskuDodano: 27.02.2011 18:20, Autor: ~ass,"
To są moje komentarze, więc miałem prawo je tutaj przytoczyć! Jeśli specu chcesz to podam ci moje IP i sam sprawdzisz, czy się zgadza.Poza tym to nie strona lsk.net.pl tylko www.plusliga-kobiet.pl. Proponowałbym poćwiczyć trochę czytanie ze zrozumieniem wink.gif.
CYTAT(Kamil_ @ nie, 27 lut 2011 - 20:03) *
@Tomekl80:Nie Tauron tylko MKS!
Oficjalna nazwa klubu to "TAURON MKS Dąbrowa Górnicza" i nawet w TV mówią Tauron, więc niewiele się pomyliłem. Wiem, bo pewnie nazwa Tauron nie jest dla "prawdziwego kibica" słuszna, sprawiedliwa i uczciwa, ale może czas najwyższy pogodzić się z jej zmianą?
Colo
tomek l80
chyba czytamy inne statystyki,albo rubryki Ci się pomieszały.Skowrońska na 10 ataków miała 5 zakończonych punktem,1 zablokowany,1 w aut .Czyli gdzie tu masz 37%
Mały77
CYTAT(tomekl80 @ nie, 27 lut 2011 - 20:33) *
To są moje komentarze, więc miałem prawo je tutaj przytoczyć! Jeśli specu chcesz to podam ci moje IP i sam sprawdzisz, czy się zgadza.Poza tym to nie strona lsk.net.pl tylko www.plusliga-kobiet.pl. Proponowałbym poćwiczyć trochę czytanie ze zrozumieniem wink.gif.

Jak dla mnie:
"A to. co m.in. cytujesz:
"polska to dziwny kraj u nas jest mania kupowania zawodnikow kontuzjowanych takich jak podolec zero meczow w tym sezonie, rinieri rozwiazany kontrakt no i stam slaba gra i wywalone pieniadze w bloto. przed zakupem powinno sie zawodnika przebadac i wtedy kupowac jak robia to np w klubach pilkarskich.
Dodano: 27.02.2011 17:14, Autor: ~fan,"
" MKS miały wieksze szanse na zwycięstwo gdyby Kawka od stanu 4:9 w 2 secie nie wprowadził kompletnego chaosu zmianami, dzisiaj chyba mieliśmy wszystkie możliwe konfiguracje Dąbrowy na boisku
Dodano: 27.02.2011 18:20, Autor: ~ass,"
te komentarze nie są Twoje.
Wpisz w przeglądarkę www.lsk.net.pl i zobaczysz gdzie się znajdziesz wink.gif
Jakbyś kibicował dłużej to byś wiedział, że kiedyś serwis Ligi Siatkówki Kobiet był właśnie tam smile2.gif
I proszę Cię - nie pogrążaj się dalej.
Ogólnie sytuacja robi się ciekawa wink.gif
Moim zdaniem 5 jest już pewna - rotacje będą na pozycjach 1-2 i 3-5.
Dla nas najlepiej byłoby zająć miejsce 3 ale nie wiem czy to możliwe.
Pierwsze mecze PO lepiej chyba zagrać z Bydgoszczą, a potem Muszyna i walka o złoto wink.gif
Ale może być też tak, że pierwsze mecze będą z Bielskiem.
Trzeba być dobrej myśli smile2.gif
tomekl80
CYTAT(Mały77 @ nie, 27 lut 2011 - 20:40) *
Wpisz w przeglądarkę www.lsk.net.pl i zobaczysz gdzie się znajdziesz ;)Jakbyś kibicował dłużej to byś wiedział, że kiedyś serwis Ligi Siatkówki Kobiet był właśnie tam smile2.gifI proszę Cię - nie pogrążaj się dalej.
To dziwne, bo dwóch gości z którymi siedziałem na trybunach także mówili o bezsensownych rotacjach w składzie w drugim secie, więc twoje oskarżenia są bezpodstawne, bo moja opinia na temat mieszania składem jest ściśle związana z rozmową z dwoma facetami na trybunie. Więc nie wciskaj mi tu ciemnot, że skądś to spisałem!!! To dziwne, bo jakoś na mecze chodzę od ponad trzech lat i ani razu nie widziałem, aby lsk.net.pl było to samo, co www.plusliga-kobiet.pl. Widocznie ustawione są dwie domeny na jedna stronę.I nie pogrążam się, bo dalej będę twierdził, że to moje przemyślenia po meczu, ale widocznie jeśli ktoś inny oprócz mnie miał podobne to świadczy o takim samym odbiorze meczu. Byłem na tym meczu i widziałem, co robi Kawka, więc nie wciskaj mi ciemnot! Prawda jest taka, że wszyscy to widzieli, ale ty oczywiście jak Rydzykowi twierdzisz, że twoja racja jest najtwojsza. Gratuluję smile2.gif.
CYTAT(Colo @ nie, 27 lut 2011 - 20:39) *
tomek l80 chyba czytamy inne statystyki,albo rubryki Ci się pomieszały.Skowrońska na 10 ataków miała 5 zakończonych punktem,1 zablokowany,1 w aut .Czyli gdzie tu masz 37%
Wchodzę, na statystyki. Wybieram rok 2010/2011 i Tauron. Na koniec tylko trzynasta kolejka i stąd wziąłem statystyki. Jak to możliwe, że ty masz, co innego i ja, co innego?
CYTAT(Mały77 @ nie, 27 lut 2011 - 20:54) *
Ogólnie sytuacja robi się ciekawa ;)Moim zdaniem 5 jest już pewna - rotacje będą na pozycjach 1-2 i 3-5. Dla nas najlepiej byłoby zająć miejsce 3 ale nie wiem czy to możliwe.Pierwsze mecze PO lepiej chyba zagrać z Bydgoszczą, a potem Muszyna i walka o złoto wink.gif Ale może być też tak, że pierwsze mecze będą z Bielskiem.Trzeba być dobrej myśli smile2.gif
Myślisz, że możliwe jest jeszcze trzecie miejsce? Może dokonają jakichś transferów, ale ostatnio przeczytałem, że Impel w przyszłym roku chce bardzo dużo wydać na wzmocnienia a i Organika myślę skóry tanie w przyszły sezonie nie odda, bo raczej wątpię, aby teraz Organika wypadła z ligii. Teraz tez byłą szansa na trzecie, ale po przegranym meczu z Muszyną raczej piąte jest i tak najlepsze w tej sytuacji sad.gif.
Mały77
CYTAT(tomekl80 @ nie, 27 lut 2011 - 20:57) *
To dziwne, bo dwóch gości z którymi siedziałem na trybunach także mówili o bezsensownych rotacjach w składzie w drugim secie, więc twoje oskarżenia są bezpodstawne, bo moja opinia na temat mieszania składem jest ściśle związana z rozmową z dwoma facetami na trybunie. Więc nie wciskaj mi tu ciemnot, że skądś to spisałem!!! To dziwne, bo jakoś na mecze chodzę od ponad trzech lat i ani razu nie widziałem, aby lsk.net.pl było to samo, co www.plusliga-kobiet.pl. Widocznie ustawione są dwie domeny na jedna stronę.I nie pogrążam się, bo dalej będę twierdził, że to moje przemyślenia po meczu, ale widocznie jeśli ktoś inny oprócz mnie miał podobne to świadczy o takim samym odbiorze meczu. Byłem na tym meczu i widziałem, co robi Kawka, więc nie wciskaj mi ciemnot! Prawda jest taka, że wszyscy to widzieli, ale ty oczywiście jak Rydzykowi twierdzisz, że twoja racja jest najtwojsza. Gratuluję smile2.gif.

A gdzie ja napisałem, że mam inne zdanie? Wytknąłem Ci tylko, że wytykając komuś cokolwiek samemu trzeba być nieomylnym - Ty nie jesteś, bo pomyliłeś - wydaje się nie do pomylenia - Elżbietę Skowrońską z Kasią Skowrońską!!!
szer
tomekl80:
1) plusliga-kobiet.pl jest dopiero od tego sezonu. Wcześniej była Liga Siatkówki Kobiet więc i domena była lsk.net.pl.
2) Oficjalna nazwa klubu to Miejski Klub Siatkarski Dąbrowa Górnicza sp. z o.o.. Tauron MKS Dąbrowa Górnicza to tylko nazwa pod jaką występuje w rozgrywkach.
3) Masz dziwne statystyki. Piszesz co innego niż jest w statsach. Jak Lis mogła zepsuć 14 zagrywek jak zagrywała tylko 4 razy? ohmy.gif
tomekl80
CYTAT(Mały77 @ nie, 27 lut 2011 - 21:03) *
A gdzie ja napisałem, że mam inne zdanie? Wytknąłem Ci tylko, że wytykając komuś cokolwiek samemu trzeba być nieomylnym - Ty nie jesteś, bo pomyliłeś - wydaje się nie do pomylenia - Elżbietę Skowrońską z Kasią Skowrońską!!!
No wiesz przez tą cholerną trąbkę wszystko może się pomieszać. Nawet imiona ;P.
CYTAT(szer @ nie, 27 lut 2011 - 21:04) *
tomekl80:1) plusliga-kobiet.pl jest dopiero od tego sezonu. Wcześniej była Liga Siatkówki Kobiet więc i domena była lsk.net.pl.2) Oficjalna nazwa klubu to Miejski Klub Siatkarski Dąbrowa Górnicza sp. z o.o.. Tauron MKS Dąbrowa Górnicza to tylko nazwa pod jaką występuje w rozgrywkach.3) Masz dziwne statystyki. Piszesz co innego niż jest w statsach. Jak Lis mogła zepsuć 14 zagrywek jak zagrywała tylko 4 razy? ohmy.gif
To dlaczego w TV piepszą, że to Tauron wink.gif? Ok rozumiem i będę pamiętał. Tylko MKS wink.gif.To widocznie mam pomroczność jasną, bo tak jak pisałem ja właśnie widzę takie statystyki sad.gif. To może faktycznie coś źle odczytuję? To jest zrzut ekranu strony, na której odczytuję statystyki. Jeśli w takim razie źle odczytuję statystyki to mnie poprawcie. Przyda mi się to na przyszłość.
Mały77
CYTAT(tomekl80 @ nie, 27 lut 2011 - 21:07) *
No wiesz przez tą cholerną trąbkę wszystko może się pomieszać. Nawet imiona ;P.

tomekl80 - pomylić Kasię z Elą???????????
Niemożliwe wink.gif
Tak jakby napisał to endriu - Kasia jest najlepsza wink.gif
Colo
CYTAT
Wchodzę, na statystyki. Wybieram rok 2010/2011 i Tauron. Na koniec tylko trzynasta kolejka i stąd wziąłem statystyki. Jak to możliwe, że ty masz, co innego i ja, co innego?

Bo to co ja Ci podałem to jest statystyka z tego meczu a Ty podajesz statystyki z wszystkich meczy rozegranych do tej kolejki. To dlatego wynikła ta różnica ,mogłeś zaznaczyć ,że chodzi Ci o wszystkie rozegrane mecze (no chyba ,że chciałeś podać z tego meczu jeżeli tak to Twój błąd)

Wejdz sobie na stronę plus ligi kobiet ,zakładka mecze ,odszukaj 13 kolejkę i tam jest odnośnik do statystyk meczu i tyle
tomekl80
CYTAT(Colo @ nie, 27 lut 2011 - 21:15) *
Bo to co ja Ci podałem to jest statystyka z tego meczu a Ty podajesz statystyki z wszystkich meczy rozegranych do tej kolejki. To dlatego wynikła ta różnica ,mogłeś zaznaczyć ,że chodzi Ci o wszystkie rozegrane mecze (no chyba ,że chciałeś podać z tego meczu jeżeli tak to Twój błąd)

Tutaj wgrałem jeszcze raz plik, bo tamtem widzę, że mi ucięło sad.gif. Zobacz tak mam wybrane.
Colo
CYTAT(tomekl80 @ nie, 27 lut 2011 - 21:23) *
CYTAT(Colo @ nie, 27 lut 2011 - 21:15) *

Tutaj wgrałem jeszcze raz plik, bo tamtem widzę, że mi ucięło sad.gif. Zobacz tak mam wybrane.

Przeczytaj post wyżej to jest tam napisane jak wejść na statystykę meczu
tomekl80
CYTAT(Colo @ nie, 27 lut 2011 - 21:25) *
Przeczytaj post wyżej to jest tam napisane jak wejść na statystykę meczu

Chciałem podać statystyki z tego meczu a nie ze wszystkich. Teraz wszedłem tak jak napisałeś i widzę różnicę smile2.gif. Mea Culpa biggrin.gif. Dzięki za doinformowanie biggrin.gif.

Ale i tak uważam, że Lis powinna odejść tongue.gif. Pewnie Endriu zaraz się wkurzy wink.gif.
Ugf
No to to co masz wybrane, to statystyki z całego sezonu. Wiem, że mecz był dzisiaj długi, bo 5 setów. Ale 5 to nie 50 - zobacz sobie na rozegrane sety Krysi Strasz. Tak samo jak 145 pkt Izy Żebrowskiej. Polecam do statystyk odnośnik Colo. Te będą do TYLKO dzisiejszego meczu.
Też sobie wątek na roztrząsanie wybraliście wink.gif

Sytuacja w lidze ciekawa i może się różnie porobić, szanse na powiedzmy 3 miejsce są ... Wszystko zależy od tego jak będzie grała teraz Dąbrowa, a też co z Bielskiem i Łodzią ... Czy Białystok znowu nie zachce bić liderów i czy sędzia nikomu nie odbierze zwycięstwa smile2.gif

W CEV sytuacja wydaje się bardziej klarowna. Póki co smile2.gif

PS A Kaśce Gajgał to jak widać się dobrze gra w Dąbrowie. Szkoda, że te 18pkt/88% w ataku to nie są zdobywane po tej drugiej stronie siatki.
tomekl80
CYTAT(Ugf @ nie, 27 lut 2011 - 21:44) *
Sytuacja w lidze ciekawa i może się różnie porobić, szanse na powiedzmy 3 miejsce są ... Wszystko zależy od tego jak będzie grała teraz Dąbrowa, a też co z Bielskiem i Łodzią ... Czy Białystok znowu nie zachce bić liderów i czy sędzia nikomu nie odbierze zwycięstwa smile2.gif

W CEV sytuacja wydaje się bardziej klarowna. Póki co smile2.gif

PS A Kaśce Gajgał to jak widać się dobrze gra w Dąbrowie. Szkoda, że te 18pkt/88% w ataku to nie są zdobywane po tej drugiej stronie siatki.

Ja raczej byłbym zadowolony gdybyśmy mieli chociaż czwarte miejsce, no ale różnie to bywa w tym sporcie wink.gif. Gajgał zdecydowanie lepiej gra w Muszynie niż za czasów, kiedy była zawodniczką MKS. Może po prostu nie chciało jej się dla Nas grać?
kamillll
egh...czy można gdzieś interweniować o anulowanie czyjegoś karnetu?
czy wyzywanie i ciągłe głośne komentowanie można uznac za zaklocanie widowiska?
jak pier*** typa w łeb to mnie wyrzucą?

powiem Wam ze mam dosc tego dąbrowskiego chamstwa na meczach...skąd Ci ludzi się biorą?
ja wiem ze sie ludzie przejmują wynikiem, ale bez brawury...

pozdrawiam grubego z sektora I który marzy o tym by być siatkarką i trenerem w jednym ale ledwie oddycha oraz upośledzonego starego dziada który siedzi obok niego który na każdą piłkę krzyczy "zostaw ją"
Szczepan
Błąd, nie doczytałem, przepraszam.
Padziu
zamiast sie cieszyć że mamy kolejny punkt to wy sie kłócicie kto ma odejść. To się okaaże po sezonie, ale moim zdaniem trener Kawka nie odejdzie. Polakom jest bardzo ciężko przyznać się do własnych błędów.

pzdr.
kamillll
nie odejdzie, nie odejdzie.
z muszynianką mamy nie tylko wspólną nazwę "mks", ale to że trenejro i muszyny i nasz, siedzi w zarządzie klubu...myślicie że gdyby nie to to serwiński pracowałby nadal?
Kamil_
MKS DĄBROWA GÓRNICZA 2 - 3 MKS Muszyna. 27.02.2011. Widzów: 2800

Kolejny mecz w niedzielę i kolejne dobre widowisko. Nasza liczba jak na brak mobilizacji bardzo dobra. Zebraliśmy w młynie około 90-100 osób które przez cały mecz dawały z siebie wszystko. W końcówce trzeciej partii oraz tie-breaka do naszego dopingu włącza się cała hala co daje piorunujący efekt!

Z elementów ultras dzisiaj dwukrotnie biało-niebieska baloniada, kilogramy konfetti, które wyrzucamy po pierwszym wygranym secie, flagowisko oraz sektorówka z tzw. linią życia + do niej trans: Dzięki nam CENTRUM żyje!

Gości około 30 z trzema bębnami. Ich doping (poza bębnami) słabo słyszalny.
Zibar
Relacja, kilka zdjęć (m.in. nowa sektorówka, inne zdjęcia z meczu na dole w linku) snf (51).gif
Mały77
CYTAT(Kamil_ @ pon, 28 lut 2011 - 11:56) *
MKS DĄBROWA GÓRNICZA 2 - 3 MKS Muszyna. 27.02.2011. Widzów: 2800

Kolejny mecz w niedzielę i kolejne dobre widowisko. Nasza liczba jak na brak mobilizacji bardzo dobra. Zebraliśmy w młynie około 90-100 osób które przez cały mecz dawały z siebie wszystko. W końcówce trzeciej partii oraz tie-breaka do naszego dopingu włącza się cała hala co daje piorunujący efekt!

Z elementów ultras dzisiaj dwukrotnie biało-niebieska baloniada, kilogramy konfetti, które wyrzucamy po pierwszym wygranym secie, flagowisko oraz sektorówka z tzw. linią życia + do niej trans: Dzięki nam CENTRUM żyje!

Gości około 30 z trzema bębnami. Ich doping (poza bębnami) słabo słyszalny.

To ja napiszę jak ja to widziałem.
Jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenie (w przypadku KK stania). Jak dla mnie poziom kibicowania ze strony KK ŻENUA. Poza kilkoma chwilami, w których powinni pociągnąć halę dopingiem śpiewali sobie (bo chyba nikt inny na to nie zwracał uwagi) jakiś przyśpiewki. Rytm przy serwowaniu musiał wielokrotnie Pan puszczać z taśmy, bo KK śpiewali sobie "tańczymy labada"!!! Poza tym w sektorze B o wiele głośniej było słychać KK Muszyny niż nasz smile2.gif
A było już tak fajnie ...
Mariuszek_
No niestety tak jest.
W 2 secie dziewczynom zupełnie nie szło, zamiast je wspomóc dopingiem to Klub Kibica Dąbrowy skanduje "MKS MOS BĘDZIN" po czym "JEST TYLKO JEDEN, MKS JEST TYLKO JEDEN". laugh.gif
checkin

Fotki i krótkie video Zibara z wczorajszego meczu z Muszyną w galerii.
Szczepan
A obecnie mecz Łódź vs BKS
Przypuszczalnie kibice MKS'u za Organiką, a Stali za Bielskiem. 6:8
Ugf
Gosia Niemczyk Power? No ładnie ...
tomekl80
CYTAT(kamillll @ pon, 28 lut 2011 - 00:00) *
egh...czy można gdzieś interweniować o anulowanie czyjegoś karnetu?czy wyzywanie i ciągłe głośne komentowanie można uznac za zaklocanie widowiska?jak pier*** typa w łeb to mnie wyrzucą?powiem Wam ze mam dosc tego dąbrowskiego chamstwa na meczach...skąd Ci ludzi się biorą?ja wiem ze sie ludzie przejmują wynikiem, ale bez brawury...pozdrawiam grubego z sektora I który marzy o tym by być siatkarką i trenerem w jednym ale ledwie oddycha oraz upośledzonego starego dziada który siedzi obok niego który na każdą piłkę krzyczy "zostaw ją"
A Tobie widzę żal dupę ściska, że ktoś się dobrze bawi??? Wrzuć na luz kolega, bo ci żyłka pęknie i będzie problem smile2.gif. Wszędzie tak krzyczą, więc spuść z tonu!Mówiąc o "Dąbrowskim chamstwie" masz na myśli także siebie? Bo jeśli kibicujesz MKS'owi to najwyraźniej tez jesteś chamem!

Takie jeszcze spostrzeżenia nie związane stricte z meczem ;)Czy naprawdę muszą wychodzić te nasze "czirliderki"? Aż żal na nie patrzeć. Nie dość, że jeszcze to to chodzi do przedszkola, to jeszcze każda w inną stronę wink.gif. Kompletnie nie wiedzą, która gdzie ma iść.

No i ci ludzie z dzieciakami. Jakby rozwolnienie z przeziębieniem pęcherza mieli. Zostałem tak skopany przez dzieciaki i ich rodziców i z przodu i po plecach, że już w pewnej chwili nie wytrzymałem i zwróciłem jednej pani uwagę, czy ma coś z pęcherzem? Obruszyła się niesamowicie. Czy naprawdę nie potrafią ludzie usiedzieć na dupach, chociaż dwóch setów???
Szczepan
Dajcie na luz, albo wypierdalajcie z tematu.
Bo tytuł brzmi: PlusLiga Kobiet
O rosołku i "kielichu" było szybko.
I tak samo proszę zakończyć spory o pierdoły, a zacząć dyskutować na temat PLK tzn. MKS'u jego poczynań i jego-jej rywali-rywalek.
Bo G.Lis najlepsza to wiemy, ale dlaczego to już nie.
Osobiście wolę Olkę.
Dlaczego:
W bloku Ola słabiej, ale silne i pewne ataki, a u Gosi tak jakbym oglądał w zwolnionym tempie, na zagrywce Olka ok Gosia trafia w pomarańczowe czasami. I ja tu nic nowego nie wymyślam, piszę to co Wszyscy widzą.

Jeżeli są chętni do podjęcia dyskusji to super.
I tak najbardziej po względem gry podoba mi się Przybysz.
kamillll
[quote name='tomekl80' date='wto, 01 mar 2011 - 01:09' post='62187']
A Tobie widzę żal dupę ściska, że ktoś się dobrze bawi??? Wrzuć na luz kolega, bo ci żyłka pęknie i będzie problem smile2.gif. Wszędzie tak krzyczą, więc spuść z tonu!Mówiąc o "Dąbrowskim chamstwie" masz na myśli także siebie? Bo jeśli kibicujesz MKS'owi to najwyraźniej tez jesteś chamem!

są pewnie granice wszystkiego. NIech się bawi a nie przeszkadza innym. bo po reakcjach widać że przeszkadzają nie tylko mi...
tomekl80
CYTAT(kamillll @ wto, 01 mar 2011 - 08:17) *
są pewnie granice wszystkiego. NIech się bawi a nie przeszkadza innym. bo po reakcjach widać że przeszkadzają nie tylko mi...
Wiesz straszny z ciebie sztywniak. Może zmień towarzystwo, bo to z którym siedzisz na widowni jakieś drętwe jest!

Pewnie twoje kibicowanie polega na lekkim klaskaniu i siedzeniu na tyłku, bo raczej emocji sportowej w tobie nie ma sad.gif.
kamillll
CYTAT(tomekl80 @ wto, 01 mar 2011 - 08:48) *
Wiesz straszny z ciebie sztywniak. Może zmień towarzystwo, bo to z którym siedzisz na widowni jakieś drętwe jest!

Pewnie twoje kibicowanie polega na lekkim klaskaniu i siedzeniu na tyłku, bo raczej emocji sportowej w tobie nie ma sad.gif.

nie uwazam sie za sztywniaka, do okola siedza rozni ludzie i nie wydaje mi sie ze masz prawo ich oceniac...skoro dla Ciebie wyzywanie ludzi "TY KUTASIE!!!!" jest kibicowaniem to gratuluje podejscia...nie mamy o czym pisac...pewnie jestem tym synalkiem jednego z tych chamideł...w sumie wiek by się zgadzał.
tomekl80
CYTAT(kamillll @ wto, 01 mar 2011 - 09:31) *
nie uwazam sie za sztywniaka, do okola siedza rozni ludzie i nie wydaje mi sie ze masz prawo ich oceniac...skoro dla Ciebie wyzywanie ludzi "TY KUTASIE!!!!" jest kibicowaniem to gratuluje podejscia...nie mamy o czym pisac...pewnie jestem tym synalkiem jednego z tych chamideł...w sumie wiek by się zgadzał.

A skąd wiesz ile ja mam lat? Świetny jesteś w dedukcji wink.gif. Nie no fakt takie hasła to są chamskie sad.gif.
kamillll
CYTAT(tomekl80 @ wto, 01 mar 2011 - 14:05) *
Nie no fakt takie hasła to są chamskie sad.gif.

i teraz sobie wyobraź że siedzisz obok dwóch takich pryków i non stop słyszysz od nich doping w tym stylu...fajnie?
tomekl80
CYTAT(kamillll @ wto, 01 mar 2011 - 17:24) *
i teraz sobie wyobraź że siedzisz obok dwóch takich pryków i non stop słyszysz od nich doping w tym stylu...fajnie?

Teraz rozumiem sad.gif. Wybacz, że tak naskoczyłem, ale nie wiedziałem, że aż takie chamskie odzywki słyszałeś sad.gif. Szkoda, że go nie palnąłeś w łeb wink.gif!
Szczepan
Po nicku "tomek80" przyjmuję 1980 rok urodzenia.
Więc masz 21 wiosenek.
Starsze nicki zajęta, więc pozostaje data.
I wsio.

tomekl80
CYTAT(Szczepan @ wto, 01 mar 2011 - 21:27) *
Po nicku "tomek80" przyjmuję 1980 rok urodzenia.
Więc masz 21 wiosenek.
Starsze nicki zajęta, więc pozostaje data.
I wsio.

Oj chyba u kolegi słabiutko z liczeniem, albo masz dzisiaj zły dzień wink.gif. Stawiam na to drigie wink.gif. Ile to jest lat jeśli urodziłem się w 1980 z mamy 2011 wink.gif???
Szczepan
Przepraszam!
Błąd nie 21 tylko 31.
Ale trafiłem chyba?
A ja u Kolegi na literówkę.
I po głupich postach - jutro na hali.
endriu
Szczepan, trafiłeś w trzeci metr:)
Wow:)

pozdr...
Szczepan
Za 2 czy 3 pkt.?
endriu
Za 3, wiesz, że Ciebie lubię!

pozdr...
Szczepan
Ja Ciebie też, ale miejsce zajęte dla Lucie.
------{żart)------
endriu
Wiesz, nie dziwię się Lucie fajna, ale powiedz, że... też fajna, co?

pozdr...
Szczepan
Z urody.

Ale Organika fajnie zagrała pod MKS.
Za dwie kolejki Gwiazdki lądują na trzeciej pozycji w tabeli.
Jutro CEV i będzie się działo.
tomekl80
CYTAT(endriu @ wto, 01 mar 2011 - 21:55) *
Wiesz, nie dziwię się Lucie fajna, ale powiedz, że... też fajna, co?

pozdr...

Pewnie, że Małgorzata Lis najładniejsza biggrin.gif wink.gif. Przecież to chyba oczywiste wink.gif.
Szczepan
G.Lis nie najładniejsza, ale najlepsza.A na temat gustów się nie dyskutuje.Ten lubi chude tamten grube i tyle.A i tak mamy najładniejszy zespół w lidze.Panie i Panowie terminarz PLK zerknąć i za 2 kolejki 3 m-c.Szkoda mi p.Wikorowicza już drugi sezon ma ratować BKS.Dali by go na pierwszego od początku sezonu.
tomekl80
CYTAT(Szczepan @ wto, 01 mar 2011 - 22:42) *
G.Lis nie najładniejsza, ale najlepsza.A na temat gustów się nie dyskutuje.Ten lubi chude tamten grube i tyle.A i tak mamy najładniejszy zespół w lidze.Panowie terminarz PLK zerknąć i za 2 kolejki 3 m-c.Szkoda mi p.Wikorowicza już drugi sezon ma ratować BKS.Dali by go na pierwszego od początku sezonu.

To dzisiaj umieścili na siatka.org.

CYTAT

Wygląda, więc na to, źe jednak Wiktorowicza zostawią na dłużej jako głównego trenera niż tylko do końca sezonu. Dobrze, bo w sumie w tamtym roku jak Prielożnyj odszedł to Wiktorowicz świetnie sobie poradził.
Szczepan
Nie łapę o co chodzi:Czy Oni od Nas czy mnie posądzasz o plagiat?No i Grabowski w Mielcu zdobył 4 pkt.
tomekl80
CYTAT(Szczepan @ wto, 01 mar 2011 - 23:06) *
Nie łapę o co chodzi:Czy Oni od Nas czy mnie posądzasz o plagiat?No i Grabowski w Mielcu zdobył 4 pkt.
To teraz Ja nie łapię wink.gif???

Wracając do Plus-Ligi kobie to takie mam przypuszczenia, że mamy jeszcze szanse na zajęcie trzeciego miejsca. Myślę, że:

Kolejka 14

MKS - Rumia 3:0 (3 punkty dla MKS)
Bielsko - Centrostal 3:2 (2 punkty Bielsko i 1 Centrostal)

Kolejka 15

Trefl - Bielsko 3:0 (0 punktów Bielsko)
Centrostal - Muszynianka 0:3 (0 punktów Centrostal)
Organika - MKS 0:3 (3 punkty MKS)

Kolejka 16

MKS - Centrostal 3:0 (3 punkty MKS)
Bielsko - Białystok 3:0 (3 punkty Bielsko)

Kolejka 17

Impel - Bielsko 1:2 (1 punkt Impel i 2 punkty Bielsko)
Organika - Centrostal 2:1 (2 punkty Organika i 1 punkt Centrostal)
Trefl - MKS 2:1 (2 punkty Trefl i 1 punkt MKS)

Kolejka 18

Rumia - Centrostal 0:3 (3 punkty Centrostal)
Bielsko - Stal Mielec 3:2 (2 punkty Bielsko i 1 punkt Stal Mielec)
MKS - Białystok 3:0 (3 punkty MKS)

To są tylko takie moje wyliczenia jak musiały by się kończyć następne mecze, aby mieć na koniec sezonu ligowego trzecie miejsce w tabeli wink.gif. Nie ukrywam, że nad Treflem fajnie byłoby wygrać biggrin.gif.
Padziu
Z tego twojego wyliczenia wynika że do końca sezonu chyba nie stracimy punktów a BB straci punkty chyba we wszystkich swoich meczach smile2.gif Śmieszne. Śmieszne dla mnie jest również wpisanie meczu Łódź- Dąbrowa 0-3. zwłaszcza że Łódź ostatnio wygrywała z Treflem czy BB u siebie oraz to że z Centrostalem pójdzie tak łatwo. Przypomnę tylko że mamy puchary i za chwilę (prawdopodobnie) wyjazd do Bergamo więc dziewczyny mogą się troszkę zmęczyć smile2.gif kluczowe mecze jak już bodajże Szczepan napisał w ciągu 2 tygodni - czyli bezpośrednie pojedynki Dąbrowy, Bielska i Bydgoszczy smile2.gif

pzdr
Szczepan
To tylko gdybanie, nie zapeszajmy.
Pamiętacie Gedanię Żukowo, też niby pewnik, buckmacherka 6 do 1, a wynik 3:0 dla gospodyń, aby taka wpadka się nie powtórzyła. I co by Rumia pierwszych dużych punktów nie zdobyła.

Bielsko vs Biały 3;0 i tu się nie zgadzam 1:3 wg mnie.

Bez obrazy, ale fajne wyniki w 17 kolejce, jaja sobie robię, bo myślałem, że grają do 3.

A Biały i Bydzia urwą sety MKS'owi, co by tylko punktów do bagażnika nie zabrały zawodniczki.
Mariuszek_
No to jak znamy już wyniki po rundzie zasadniczej to możemy śmiało przystąpić do play off'ów ?
Weź porozdawaj jeszcz nagrody za Puchar Polski wink.gif

Edit: Dokładnie, z Łodzią nie pójdzie tak łatwo jakby się wydawało. Fakt, że zajmują 8 miejsce i dostają baty od Mielca, ale niezapominajmy, przegranego tie breaka z Muszyną i wygranego z Sopotem i Bielskiem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.