CYTAT(Mały77 @ nie, 27 lut 2011 - 20:40)

Wpisz w przeglądarkę www.lsk.net.pl i zobaczysz gdzie się znajdziesz ;)Jakbyś kibicował dłużej to byś wiedział, że kiedyś serwis Ligi Siatkówki Kobiet był właśnie tam

I proszę Cię - nie pogrążaj się dalej.
To dziwne, bo dwóch gości z którymi siedziałem na trybunach także mówili o bezsensownych rotacjach w składzie w drugim secie, więc twoje oskarżenia są bezpodstawne, bo moja opinia na temat mieszania składem jest ściśle związana z rozmową z dwoma facetami na trybunie. Więc nie wciskaj mi tu ciemnot, że skądś to spisałem!!! To dziwne, bo jakoś na mecze chodzę od ponad trzech lat i ani razu nie widziałem, aby lsk.net.pl było to samo, co www.plusliga-kobiet.pl. Widocznie ustawione są dwie domeny na jedna stronę.I nie pogrążam się, bo dalej będę twierdził, że to moje przemyślenia po meczu, ale widocznie jeśli ktoś inny oprócz mnie miał podobne to świadczy o takim samym odbiorze meczu. Byłem na tym meczu i widziałem, co robi Kawka, więc nie wciskaj mi ciemnot! Prawda jest taka, że wszyscy to widzieli, ale ty oczywiście jak Rydzykowi twierdzisz, że twoja racja jest najtwojsza. Gratuluję

.
CYTAT(Colo @ nie, 27 lut 2011 - 20:39)

tomek l80 chyba czytamy inne statystyki,albo rubryki Ci się pomieszały.Skowrońska na 10 ataków miała 5 zakończonych punktem,1 zablokowany,1 w aut .Czyli gdzie tu masz 37%
Wchodzę, na statystyki. Wybieram rok 2010/2011 i Tauron. Na koniec tylko trzynasta kolejka i stąd wziąłem statystyki. Jak to możliwe, że ty masz, co innego i ja, co innego?
CYTAT(Mały77 @ nie, 27 lut 2011 - 20:54)

Ogólnie sytuacja robi się ciekawa ;)Moim zdaniem 5 jest już pewna - rotacje będą na pozycjach 1-2 i 3-5. Dla nas najlepiej byłoby zająć miejsce 3 ale nie wiem czy to możliwe.Pierwsze mecze PO lepiej chyba zagrać z Bydgoszczą, a potem Muszyna i walka o złoto

Ale może być też tak, że pierwsze mecze będą z Bielskiem.Trzeba być dobrej myśli

Myślisz, że możliwe jest jeszcze trzecie miejsce? Może dokonają jakichś transferów, ale ostatnio przeczytałem, że Impel w przyszłym roku chce bardzo dużo wydać na wzmocnienia a i Organika myślę skóry tanie w przyszły sezonie nie odda, bo raczej wątpię, aby teraz Organika wypadła z ligii. Teraz tez byłą szansa na trzecie, ale po przegranym meczu z Muszyną raczej piąte jest i tak najlepsze w tej sytuacji

.