QUOTE(:) @ Dec 4 2006, 12:15 AM)

"sory vasyl ale wq... mnie Twym postem"
wyrazilem swoj stan emocjonalny
QUOTE(:) @ Dec 4 2006, 12:15 AM)

"to go nie odwiedzaj i 3maj sie z daleka od niego i od nas..."
to moje pryw. zdanie w strone Vasyl'a - Vasyl'owi ma jakies watpliwosci "tzw powody" do forum a ja mam watpliwosci "tzw powody" do skomentowania zachowania jego osoby.
"mozesz mu grzecznie odp a nie odwalac szopki..."
nie ma w tym nic obrazliwego/wulgarnego itp - poza tym to byla moja uwaga odnosnie sposobu odpisywania Bartka
"znalazla sie druga ela dabrowianka!" - to juz najgorsza obraza ;)
hehe - no dobra - przyznaje :) -> to byl cios ponizej pasa

"no to spadaj skads wrocil"
jak Bartkowi nie podoba sie dabrowa to nikt go tu na sile nie 3ma. Zrobil kampanie wujowi - moze wracac do swej sielankowej dolinki gdzie nie ma obludy, zawisci i bezmyslnosci - swoja droga w tym przypadku odpisuje w imieniu dabrowiakow, ktorzy poczuli sie urazeni, ze przedstawia sie ich ukochane miasto w ten sposob.
"a idź żesz czorcie stad!!!" - nie w znaczeniu zartobliwym
a co sie bede :) ... na kawe go niby mam zaprosic?
---------
a ja nigdzie nie napisalem (i nie pomyslalem) ze to nie jest tylko Twoje zdanie.
no ok zle ziinterpretowalem w tych emocjach, ale tak czy siak ja bronie poprostu swej wypowiedzi i wolnosci slowa - takie mam zdanie i tyle.
Moze sie przez te wczorajsze przesadnie wyrazilem - tak wsumie to najbardziej wkurzylo mnie to, ze pan Bartek to taki kolejny propagator polityczny na forum bo jak trzeba bylo to Bartus robil kampanie na forum wujowi a potem nagle zmyka wraz z wyborami A jak pozniej ktos cos powie nie pomysli Bartka na wuja to odrazu Bartek sie oburza jakby to od hitlera wuja wyzwali, ale tak poza tym to wszystko ok jak Vasylek okresla dabrowe miastem "obłudy, zawiści i bezmyślności" ?!? - sory, ale wkurzaja mnie takie wciepy na temat m in mojego miasta i mieszkancow.
Oblude sam robiles i robisz walczac z wujem o stanowisko radnego, promujac go i piszac jak to wiele dzieki panu Lukasikowi DG zyskuje i jak wiele robi sie dobego dla miasta, a pozniej piszesz ze w miescie jest FE - ze miasto i mieszkancy Cie przerazaja.
To po cholere sie wtracasz w sprawy miasta skoro tak naprawde Bartoszku zalezalo Ci tylko i wylacznie by usadzic wuja na stoleczku... bo pozniej to juz mozna obrazac Dabrowe i mieszkancow?!
Niech Pan Lukasik sam tu zajrzy skoro tak mu zalezy na mieszkancach - z Toba nie bede dyskutowac - mam ostatnio wiele (jak to okresliles) "zawisci" w Twa strone.
PS sorki za wczorajszy post ale gore wziely emocje -niestety nie do konca wy3muje gdy widze posty takich ludzi.