Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Krytyczne opinie użytkowników pod adresem forum
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Opinie
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Slyzaba
Chciałem wejść na wątek inwestycje 2 a mój F-Secure zwraca:

CYTAT
Szkodliwa witryna internetowa zablokowana:
http://www.dabrowa-gornicza.org/lofiversio...p?t412-450.html
Ta witryna została zgłoszona jako szkodliwa.
Odwiedzanie tej witryny nie jest zalecane.
Bathurst
nie działa mi wyszukiwanie na forum - wpisuję hasło i pojawia się ciemne tło. jak u Was
Leszek
Gugiel - nie działa (jak u Ciebie). Forumowa - niby działa, ale jak wpisałem 'kopalnia' - nie znalazłem nic sad.gif
Slyzaba
Potwierdzam.
Bathurst
obie nie działają
Slyzaba
u mnie nadal wyszukiwarka nie działa...
Slyzaba
bez zmian...
Leszek
Korzystaj bezpośrednio z gugla - w sumie wygodniej prezentuje wyniki smile2.gif
https://www.google.pl/search?q=kopalnia+sit...pLvGYqI7AaNuoEQ
Slyzaba
hehe ;-)
Wczoraj chciałem Bathurstowi napisać o kolejnej kamienicy a'la modern i nie mogłem się doklikać, gdzie to było...
:)
Google musiał coś pozmieniać i przestało działać. Zmieniłem skrypt na inny. Już jest.
Leszek
No i piknie laugh.gif
Slyzaba
Czy tylko ja mam co kilka minut, przy używaniu różnych opcji na forum, komunikaty np.:

CYTAT
Not Found

The requested URL /mark-all-read.html was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

CYTAT
Not Found

The requested URL /search.html&CODE=getnew was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Leszek
Ja miałem tak w pracy przy próbie logowania - problem zniknął po restarcie połączenia, więc uznałem, że może jakiś zakres IP Playa został zbanowany smile2.gif
Mały77
Mnie również wyskakują ...
Leszek
Dzisiaj to samo przy próbie wyświetlenia nowych postów.
Slyzaba
Dziś byłem na łączach 3 różnych isp więc to nie kwestia IP...
Leszek
Po raz nie wiadomo który prośba do admina - albo o naprawienie wyświetlania zdjęć w załącznikach albo o zablokowanie opcji dodawania załączników w ogóle.
Slyzaba
Przyłączam się do kolejnej prośby Leszka.
Leszek
A załączniki nadal nie działają...
Leszek
CYTAT(vacu @ śro, 02 paź 2013 - 15:50) *
Mam pytanie. Na forum jest włączona taka funkcja, że jeżeli loguję się z różnych IP to mnie wylogowuje. Czy jest ona niezbędnie potrzebna? W tej chwili jestem zmuszony korzystać z mobilnego internetu i VPNa więc dziennie mam kilka-kilkanaście IP więc za każdym razem muszę się logować na nowo. Rozumiem, że jest to zabezpieczenie przed kradzieżą kont ale chyba raczej temu forum coś takiego nie grozi wink.gif

Odgrzeję kolejnego kotleta wink.gif Da się to w końcu (skutecznie) włączyć?
Leszek
CYTAT(Leszek @ nie, 27 kwi 2014 - 15:33) *
Mam pytanie. Na forum jest włączona taka funkcja, że jeżeli loguję się z różnych IP to mnie wylogowuje. Czy jest ona niezbędnie potrzebna? W tej chwili jestem zmuszony korzystać z mobilnego internetu i VPNa więc dziennie mam kilka-kilkanaście IP więc za każdym razem muszę się logować na nowo. Rozumiem, że jest to zabezpieczenie przed kradzieżą kont ale chyba raczej temu forum coś takiego nie grozi wink.gif

Ponawiam pytanie.
Leszek
CYTAT(Leszek @ śro, 18 cze 2014 - 10:27) *
CYTAT(Leszek @ nie, 27 kwi 2014 - 15:33) *

Ponawiam pytanie.

Miesiące lecą, a tu nadal nic sad.gif
vacu
Nie wiem jak u innych ale mnie ostatnio co chwila wyskakuje:

Tak co trzecie-czwarte klikniecie...

[Edytka]
No i podczas pisania tego postu wyskoczylo mi trzy razy :/
KAMAZ
CYTAT(vacu @ pon, 11 sie 2014 - 11:35) *
Nie wiem jak u innych ale mnie ostatnio co chwila wyskakuje:

Tak co trzecie-czwarte klikniecie...

[Edytka]
No i podczas pisania tego postu wyskoczylo mi trzy razy :/

U mnie to samo.
Leszek
Wczoraj wiele razy, dziś na razie OK.

Edit: przy wysyłaniu odpowiedzi właśnie error poszedł angry2.gif
Leszek
Od kilku dni obserwuję taki problem - klikam w zakładkę, która prowadzi do "Zobacz nowe posty" i wyświetla mi się komunikat o ich braku. Ale jak wejdę na główną, widzę, że nowe posty jednak są. Czy u kogoś z Was również jest podobny problem? Mam tak na dwóch komputerach.
Leszek
Drugi problem - przy próbie wyczyszczenia ciastek (z wykorzystaniem linka na głównej) dostaję komunikat:

CYTAT
Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy.

Napotkane błędy:

Nie masz uprawnień pozwalających na używanie tej opcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, zrób to korzystając z formularza poniżej.
mawwm
<div class="toplinks"><span><a href="http://www.dabrowa-gornicza.org/delete-cookies.html">Usuń cookies utworzone przez to forum</a>

tu jest fragment kodu - jak widać to link do podstrony "delete-cookies.html"
jeśli chcesz "jednym kliknięciem" usunąć ciasteczka i inne badziewie użyj np. ccleanera
Leszek
Usunąłem je ręcznie i w końcu pomogło, ale ten link albo trzeba naprawić albo usunąć z głównej chociaż.
pasqudek
Czemu wysłane wiadomości nie są zapisywane w Sent Items?
:)
CYTAT(pasqudek @ pon, 03 lip 2023 - 23:23) *
Czemu wysłane wiadomości nie są zapisywane w Sent Items?

przed wysłaniem trzeba zaznaczyć okienko, żeby się zapisało
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.