Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Play Off
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ugf
25:16 dla Dąbrowy! Jeszcze jeden set i brąz nasz!

O, mój 69 post biggrin.gif
NeoKs
Ładnie dziewczyny smile2.gif
Oby wygrały. Za to możemy ich godnie powitać w Dąbrowie jak wrócą z brązem wink.gif
Ugf
Z miłą chęcią bym je chociaż powitała wink.gif Bo na meczu miałam być, ale szanowna Pani Powódź postanowiła zawitać w moje progi wink.gif I zamiast wpakować się do auta i jechać, wpakowałam się do auta pompować wodę tongue.gif
Patrimonium
OSTATNI!!!
dakos
nie moga skonczyc:(
Ugf
25:22 Wygraliśmy! JEST, JEST i jeszcze raz JEST!
dakos
3 MIEJSCE 3 MIEJSCE DABROWA!!!!!!!!!
NeoKs
Mamy brąz biggrin.gif !!
Kamil_
Medal!
Beica
Mamy BRĄZ !! Yeyeyeye biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif celb (23).gif
Ugf
No to teraz wszyscy po kwiatki i czekać na dziewczyny aż przyjadą tongue.gif Pogoda Wam sprzyja tongue.gif
Erjot
Będzie jakies powitanie dziewczyn czy coś ?
Padziu
WSZYSTKICH CHĘTNYCHJ ZAPRASZAMY DZIŚ O 23:30 POD HALĘ CENTRUM NA POWITANIE BRĄZOWYCH MEDALISTEK MISTRZOSTW POLSKI!!!

POKAŻMY ILU KIBICÓW MIAŁY W TYM SEZONIE NASZE GWIAZDKI!!!!

WSZYSCY W BARWACH!!!!
Coelho
wszyscy 23:30 pod halą CENTRUM.... FETA smile2.gif!!!!
Hi-tek
Pelna mobilizacja!!!!
bargidg
Panowie, kto odbierze studencika z Opola z Katowic o 00.30 !! Proszę.... Oczywiście nie pozostanę dłużny $$$
Ugf
A jak studencik z Opola się tam dostaje? Bo ja bym się może gdzieś w Tarnowskich podpięła po drodze i potem z tym kimś kto Ci pomoże - z Katowic ... Z tym, że pojęcia nie mam jak bym miała niby potem wrócić biggrin.gif
bargidg
Ja pks z Opola do Katowic przez Strzelce Opolskie i Gliwice... Tylko ktoś mnie musi odebrac...
NeoKs
A Taxi nie da rady biggrin.gif ?
ptps_pila
Gratulacje z Piły! wink.gif
Qasz
Gratulacje !!!!
SokratesDG
Jako etatowy malkontent cieszę się, ale nie popadam w euforię. Fajnie, że jest brąz, ale znam lepsze kolory. Dla mnie dziewczyny mają w tym sezonie złoto, bo jak patrzę na poziom spotkań Muszyny z Bielskiem, to czuję niedosyt.
Gratuluję dziewczynom medalu, ale w następnym sezonie proszę o jaśniejszy kolor bardziej zbliżony do żółtego. Co się odwlecze to...
Elwyn
Serdeczne Gratulacje z Bydzi!!!!
Gratuluje pierwszego medalu w LSK biggrin.gif
Kamil_
3 h czekania ale było warto! Zawodniczki zawitały pod halę ok. 2.20 i była feta na całego! tongue.gif
Michael
CYTAT(banny006 @ czw, 20 maj 2010 - 15:30) *
Michał jedzie i przegramy? piąty mecz zdecyduje w D.G

Przełamane nastapiło w najbardziej odpowiednim momencie, bo dziewczyny wracają do D.G. z brązowymi medalami!!

CYTAT(Kamil_ @ pią, 21 maj 2010 - 02:45) *
3 h czekania ale było warto! Zawodniczki zawitały pod halę ok. 2.20 i była feta na całego! tongue.gif

Feta to się już w Łodzi rozpoczęła, a pod hala była tylko kontynuowana laugh.gif.
norek
Michael feta to sie zaczela na hali w lodzi juz a nie przed smile2.gif
Ugf
Ale Wam zazdroszczę tongue.gif Coraz bardziej nienawidzę tego stanu powodziowego biggrin.gif
Kamil_
A jest czego, dziesiątki rac, wylewanie szampanów na zawodniczki biggrin.gif
Ugf
Odbiję sobie za rok na złocie wink.gif O ile mi znowu domu nie zaleje w najmniej spodziewanym momencie biggrin.gif
Kamil_
Marzy mi się finał z Bielskiem i nasz 200 osoby wyjazd biggrin.gif:D
Michael
CYTAT(norek @ pią, 21 maj 2010 - 08:06) *
Michael feta to sie zaczela na hali w lodzi juz a nie przed smile2.gif

Przecież napisałem, że zaczęla sie w Łodzi, a kontynuowana była przed halą "Centrum" już w szerszym gronie smile.gif.

Szkoda tylko, że ochrona na Atlas Arenie delikatnie mówiąc nie popisała się wczoraj..., myślałem, że gorszej ochrony jak w D.G. już być nie może, ale na wczorajszym meczu zostałem wyprowadzony z błędu.
Ugf
A co zrobili? ;>
Michael
Hehe, dużo by pisać, może komuś kto też był wczoraj w Łodzi będzie się chciało napisać coś więcej, ale tak w telegraficznym skrócie...

3 set i stan 8-2 dla Dąbrowy podchodzi do Nas ochroniarz i prosi abyśmy usiedli bo zasłaniamy innym widzom, obracam się za siebie i o dziwo jakieś 5 rzędów za Nami nikt nie siedzi... ludzie siedzą dopiero jakieś 12 metrów za Nami na wyższej trybunie... pytam więc grzecznie komu zasłaniamy na co jakże błyskotliwy tekst Pana ochroniarza "Siadacie albo Was wyprowadzę" laugh.gif. Mówi, że nie jest to Jego widzimisię, ale zarządzenie organizatora imprezy. Niestety mimo prób nie udało Nam się porozmawiać z owym organizatorem. Powiedziałem ok, usiądziemy jak KK Budowlanych też usiądzie bo też zasłaniają. Skończyło się na tym, że wydzielili Nam osobny sektor gdzie mogliśmy stać tylko z 8 razy dalej niż byliśmy wcześniej. Parodia. To nie opera, ani teatr... tu są emocję i nie da się ich przeżywać siedząc...!!
Nie wiem, może po prostu bolało ich to, że w niecałe 20 osób bawiliśmy się lepiej niż cała Atlas Arena... .
Ugf
To chyba faktycznie zalecenie organizatora, więc do ochroniarza nie powinno się mieć pretensji jeśli był chociaż miły wink.gif Mnie się wielokrotnie trafiali tacy, którzy sami z siebie byli bardzo wredni i niemili tongue.gif Więc teraz już z miejsca na ochronę nie narzekam biggrin.gif
Kamil_
Tylko czy to zalecenie organizatora nie powinno też dotyczyć KK Budowlanych?
Ugf
To już chyba kwestia marketingu tongue.gif
szer
CYTAT(Kamil_ @ pią, 21 maj 2010 - 14:32) *
Tylko czy to zalecenie organizatora nie powinno też dotyczyć KK Budowlanych?

Owym organizatorem najprawdopodobniej był Pan Chudzik, który przy pierwszym meczu też się nie popisał - Zibar może wytłumaczy o co chodzi.
Nie zdziwiłbym się gdyby to było specjalnie robione - Dąbrowa wygrywa to trzeba uciszyć ich kibiców, może nasze zaczną lepiej grać -.-
Michael
CYTAT(Ugf @ pią, 21 maj 2010 - 14:28) *
To chyba faktycznie zalecenie organizatora, więc do ochroniarza nie powinno się mieć pretensji jeśli był chociaż miły wink.gif Mnie się wielokrotnie trafiali tacy, którzy sami z siebie byli bardzo wredni i niemili tongue.gif Więc teraz już z miejsca na ochronę nie narzekam biggrin.gif

Tak, miły ochroniarz to tak jakby powiedzieć żywy trup laugh.gif.
Ugf
Trafiają się mili! biggrin.gif
ark
KK BKS gratuluje Dąbrowie Górniczej brązowego medalu PLK !

Gratulacje również dla kibiców !

Niezły motyw z tym zasłanianiem biggrin.gif
Kamil_
Bardzo dziękuję w imieniu całej Ekipy Centrum za gratulacje płynące od kibiców innych drużyn smile2.gif
Stiv
MKS w przyszłym sezonie powinien wygrać wszystko.

Ugf
Dzisiaj opijałam medal, niedawno wróciłam, bo autobusów brak ... I jeśli spełnią się wszystkie toasty, to MKS będzie Mistrzem, będzie miał Puchar, najlepszy skład w Polsce i same sukcesy biggrin.gif

A na poważnie - co się zdobędzie to zależy od składu i jego dyspozycji. Jeśli będzie lepszy niż jest, to spore szanse mamy. Nawet jeśli pozostanie w miarę taki sam smile2.gif
checkin
Z lekkim opóźnieniem (trzeba czasem popracować zarobkowo wink.gif) wrzuciłem do galerii klubowej fotki z ostatniego meczu z Łodzią i ceremonii wręczania medali.

Galeria EE MKS DG
endriu
W tvp3 Łódź o drugim meczu w AA

pozdr...
Ugf
Jakby ktoś ten materiał umiał pobrać i wrzucić gdzieś na serwer, albo wysłać na maila, to byłabym wdzięczna. Coś mi nie chce odpalić, ale ja mam problemy z odtwarzaniem czegoś co potrzebuje WMP.
checkin
Wrzuciłem do galerii klubowej 30 minutową relację video z 4 meczu o 3 miejsce.
Podziękowania dla Jacka Szera.

4 mecz o 3 miejsce: Łódź - Dąbrowa Górnicza

yash58
Podziękowania dla Zibara on był operatorem,moja jest obróbka no i sprzęt.Miłego oglądania
Ugf
Dzięki dla was obu za ten filmik wink.gif I tyle tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.