Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Play Off
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
SokratesDG
Muszyna wcale nie była poza zasięgiem, to tylko gadki pana Wania, Muszyna grała przeciętnie (jak zwykle zresztą), tylko nasze dziewczyny wyszły na mecz trochę spięte. W trzecim secie było widać co Muszyna potrafi gdy nasze dziewczyny skupiły się na grze. Muszyna w tym sezonie to jak dla mnie mocno przereklamowany i kiepskiej jakości towar. Źle się stało, że weszły do finału, bo to tylko świadczy o słabości całej polskiej żeńskiej siatkówki. Osobiście jest mi wszystko jedno, które teraz miejsce zajmą dziewczyny, bo i tak coniektórzy odtrąbią sukces, a dla mnie jest to sezon straconych szans. Z tą drużyną (w tym składzie) powinniśmy grać w finale, skoro tak się nie stało, należy się zastanowić dlaczego. Niedługo postaram się napisać podsumowanie sezonu, bo tak jak wcześniej napisałem, mecze z Łodzią nie mają już większego znaczenia, owszem można się pocieszać, że trzecie miejsce i tym podobne, ale kto pamięta wszystkie trzecie miejsca? I jak wielu ogląda pojedynki o tą lokatę? Następna niewykorzystana okazja, owszem można się pocieszać tym, że jakiś redaktorek P...tu pochwali władze klubu za dobre prowadzenie drużyny (zwłaszcza jeśli uważa, że w Polsce są tylko dwie drużyny Bielsko i Muszyna, a taki parias jak Dąbrowa mu nie pasuje i powinien znać swoje miejsce w szeregu) i fandzoli głupoty o wykonanym planie minimum, ale to nonsens. Dziewczyny też to wiedzą i każdy kto trochę siatkówkę lubi.
W sumie nie jest źle, Serwiński urwał się ze stryczka, Dąbrowa wykonała "plan minimum" - i szafa gra(wszyscy znają swoje miejsce w szeregu).
Otóż nie - "plan minimum" dla Dąbrowy w tym sezonie to był Puchar Polski, a skoro się nie udało to finał Mistrzostw. Trzeba wyciągnąć z tego wnioski.

P.S.
Mały77 masz rację, skoro dla mnie było to jak uderzenie w twarz, to wyobrażam sobie jak to musiało podziałać na dziewczyny, zresztą to było natychmiast widać na boisku, jeśli ktoś nie wierzy, to niech obejrzy powtórkę meczu. W tym momencie powiedziałem: "No to przegraliśmy mecz" i tyle.

P.P.S.
Jeśli nikt pani Kasi jeszcze nie przeprosił, to ja w swoim imieniu pragnę ją przeprosić, żeby nie odniosła mylnego wrażenia o mieszkańcach Dąbrowy Górniczej
Michael
Szkoda, że po raz kolejny dziewczyny nie potrafiły docenić Naszego dopingu, tylko Sieczka uciekając do szatni potrafiła poklaskać w Naszą stronę... . To samo jak czekaliśmy po meczu przed halą jedynie Magda Śliwa potrafiła powiedzieć "dzięki, cześć" a reszta traktowała Nas jak powietrze... .

A co do kibiców Muszyny to zagłuszali samych siebie tymi bębnami, do tego co druga osoba z KK miała trąbkę, porażka, i my się mamy na Nich wzorować, wolne żarty.
tomekl80
Moim skromnym zdaniem era p. Kawki już się skończyła! Totalnie straciłem do tego człowieka jakąkolwiek sympatię angry.gif! Zachował się żenująco i jeśli władze klubu nie wyciągną wobec tego człowieka konsekwencji to będzie to policzek dla kibiców!
norek
kolego tomku chyba nie wiesz ze pan K. jest wlasnie vice prezesem naszego klubu to raczej nie wyciagnie konsekwencji z tego co zrobil!!!
bolo73
No Kawka "błysnął" kulturą przed całą Polską.Taki tekst do zawodniczki!Jak to usłyszałem to byłem zdegustowany a co dopiero sama Katarzyna i pozostałe zawodniczki.To był gwóźdź do trumny.Po takim czymś psycha siada i odechciewa się wszystkiego.Chamstwo i prostactwo!!!A co do spotkań półfinałowych. To że nie jesteśmy w finale zawdzięczamy wyłącznie sobie.Najpierw frajersko przegrany 1 mecz w Muszynie a później powtórka w 4 spotkaniu w Dąbrowie.Szkoda bo szansa sama się pojawiła i należało ją wykorzystać.
max12
jest mi was żal, jak by ktoś czytał to forum to pomyślałby że jesteście jacyś ......

jak by wygrały kto każdy by z was kochał Pana. Kawkę, a jak nie to go besztacie .

Powiedział w nerwach kilka słów, ale nie wierzę ze nie przeprosił p. Walawender.

czytałem gdzieś na forum , że jak dostana sie do finału to ktoś napisał że cofnie wszystko co powiedział wcześniej o trenerze a teraz znowu zaczynacie swoje chore domysły wydziwiać . jesteście po prostu BEZNADZIEJNI. A to że jest vice prezesem to o niczym nie świadczy bo on nie sam zarządza klubem , zastanówcie się najpierw a potem piszczcie :]

POWODZENIA FRAJ...............
sarsolot
Czyli jesli krzykniecie "zmiana trenera" bylo chamstwem i nozem w plecy, to musimy teraz wziac przyklad z gory i gdy nie bedzie nam sie podobala postawa trenera musimy zaintonowac "zamknij sie Kawka" wink.gif
checkin
Fotki z 5 meczu półfinałowego z Muszyny w galerii klubowej.

Muszyna - DG

Przy okazji, dla przypomnienia co poniektórym, krótki cytat z Wikipedii:

CYTAT
Kibic - osoba zainteresowana jakąś publiczną dyscypliną, najczęściej sportową. Aktywnie uczestniczy w zdarzeniach związanych z jego ulubioną dyscypliną. Do kibiców zalicza się widzów widowisk sportowych na stadionach którzy w sposób aktywny dopingują daną drużynę bądź sportowca. Istnieją specjalne "kluby kibica", tworzone zazwyczaj przy klubach sportowych, a także przez osoby prywatne. Rolą prawdziwego, wiernego kibica powinna być próba wsparcia swojej drużyny zarówno w sytuacjach dobrych, jak i złych.

SokratesDG
Ja jeśli zaczynam jakieś zdanie, to zwykle kończę, więc chciałbym się dowiedzieć jacy to jesteśmy?
Co do krytyki pana Kawki to odsyłam do podsumowania poprzedniego sezonu. Dla mnie trener w tym sezonie miał udowodnić, że się nadaje do tej roli i moim skromnym zdaniem tego nie zrobił. Momentami miałem nadzieję i już prawie byłem skłonny dać mu plusik, ale zaraz potem działo się coś co mnie przed tym powstrzymywało.Nie tylko trener, ale w klubie nie ma mentalności zwycięzcy i to jest główny problem i dotyczy nie tylko vice prezesa ale pewnie całego zarządu. Nikt do końca nie jest w stanie sprecyzować o co walczymy poza jakimiś mętnymi "planami minimum", które nijak się mają do potencjału drużyny, ale za to świetnie służą do ochrony ustalających takie plany. Jeśli ktoś przystępuje do LM z myślą "a powalczymy, ale to nie ma znaczenia", to jak wyegzekwować od zawodniczek żeby się starały? Jeśli prawie przed każdym meczem są zachowawcze wypowiedzi jakby się ktoś bał, że zapeszy jeśli powie "wygramy mecz", to czego się można spodziewać? Do rozgrywek ligowych przystępuje się w jednym celu - zdobyć mistrzostwo, jeśli się go nie zdobędzie, ale po walce nikt do nikogo nie będzie miał pretensji.
LM nie była priorytetem, Puchar Polski też nie był, teraz okazuje się, że najważniejszy był "plan minimum", to po co w tym sezonie przystępowaliśmy do rozgrywek? Dziewczyny miały w LM zdobywać doświadczenie, dobra zgodzę się, tylko, że po tym sezonie, spora ich część, a kto wie czy nie większość spożytkuje to doświadczenie poza naszym klubem, więc co my jako kibice i klub z tego doświadczenia będziemy mieli? W przyszłym sezonie LM będziemy oglądać w telewizji, a pośledniejsze puchary, to nie to samo.
Można jeszcze wiele napisać, ale jest jedna znamienna rzecz, obrońca trenera wyświadcza mu niedźwiedzią przysługę, bo posługując się wyrażeniem "POWODZENIA FRAJ..............." próbuje obrazić kibiców. Załóżmy, że trener popełnił błąd, to w takiej sytuacji ostatnią osobą która powinna go bronić jest ktoś taki.

P.S.
Prawdziwy kibic nie krytykuje,
Siedzi na d...pie i przytakuje.
AngeloMike
Moim zdaniem pan Kawka, nawet nie można o nim powiedzie pan ponieważ zachował się jak cham. Jak w ogóle można tak się odezwac do człowieka a tym bardziej do kobiety. Trener jest ostatnią osobą która powinna pokazywac negatywne emocje. Klub Kibica powinien zając oficjalne stanowisko w tej sprawie na sobotnim meczu. Moim zdaniem Klub Kibica powinien murem stac za zawodniczkami swojego klubu, pozatym jezeli trener zwraca sie tak do jednej zawodniczki zwraca się takze tym sposobem do całej drużyny. Jak to spiewaliscie ...w Dąbrowie zmiana trenera. Zgadzam się.
banny006
pana trenera nie trzeba zwalniać wystarczy z pleców wyciągnąć wbity nóż i tym sposobem może się wykrwawi i problem z głowy
Ugf
To ja może trochę milszy temat ... Albo bardziej neutralny... Czy ktoś wybiera się na najbliższe mecze z Katowic? Albo przynajmniej PO meczach zmierza w stronę Katowic?
Master
Kawka do wymiany !!! Mimo wielu szans przerżnoł mnóstwo wygranych meczy. Taka prawda.

Niech sie zajmie tym co robił w 1 sezonie w LSK- czyli sprawami organizacyjnymi typu, wynajmowanie autokarów itp, a od prowadzenie druzyny w czasie meczów daleko w bok !!!

Kamil_
CYTAT(AngeloMike @ czw, 13 maj 2010 - 19:20) *
Moim zdaniem pan Kawka, nawet nie można o nim powiedzie pan ponieważ zachował się jak cham. Jak w ogóle można tak się odezwac do człowieka a tym bardziej do kobiety. Trener jest ostatnią osobą która powinna pokazywac negatywne emocje. Klub Kibica powinien zając oficjalne stanowisko w tej sprawie na sobotnim meczu. Moim zdaniem Klub Kibica powinien murem stac za zawodniczkami swojego klubu, pozatym jezeli trener zwraca sie tak do jednej zawodniczki zwraca się takze tym sposobem do całej drużyny. Jak to spiewaliscie ...w Dąbrowie zmiana trenera. Zgadzam się.

Czyli co, przyznajesz nam jednak rację? smile2.gif
Szczepan
Witam!
A co p.Kawka może? Są sponsorzy strategiczni w tym roku i p.Karlik (vel Karlos). Trochę błędów transferowych wycisną forumowicze. W kilka lat ta ekipa doprowadziła do PLK i medialnej wartości D.G.
Stal Mielec, BKS, Bydgoszcz itp itd to są zespoły z historią, a Wy po trzech sezonach w najwyższej klasie rozgrywkowej chcecie cudów.Zrozumiałe apetyt rośnie w miarę jedzenia.
I tak głośno jest o D.G. Szkoda tych zajebanych dwóch meczy z Muszyną. Nie bronie nie atakuje trenera p.Kawki.
A odnośnie wypowiedzi p.Kawki to proszę Was o weryfikację podobnej też telewizyjnej wypowiedzi w D.G. w meczu z PTPS Piła p.Matlaka (kto to to tylko debilowi tłumaczyć).
Nik tego meczu nie chciał przegrać żaden z dwóch MKS'sów.

Poz.
SokratesDG
Jednym zdaniem: POPIK CUDOTWÓRCA!!!
Nie odmawiam tego co wymieniony tandem dla MKS-u uczynił. Twierdzę tylko, że sytuacja ich przerosła. Osobiście nie uważam by były jakieś błędy transferowe, natomiast potencjał drużyny w tym roku został po prostu zmarnowany. Wiedziałem, że zaraz będzie, że się podważa "dorobka" co to niektórzy "tymi ręcami i tymi palcyma" - ja "dorobka" nie neguję, twierdzę, że z tą drużyną można było sięgnąć po złoto. W tym sezonie zmarnowano więcej okazji niż w dwóch poprzednich. W zeszłym roku twierdziłem, że to przerasta trenera. A dziś z moich obserwacji wynika, że nie tylko jego. By sięgnąć po złoto, trzeba o tym myśleć, ale gdy się zakłada "czwórkę" to stanowi to niejaką trudność. Jak dla mnie to brak wyobraźni i asekuranctwo - nie miałbym pretensji gdyby od początku mówiono o złocie i się nie udało, a tak mam wrażenie niedosytu.
Powiem jeszcze jedno, w telewizji mają nas za Kopciuszka i uważają, że się pchamy w walonkach na salony, zauważcie, że Łódź została zaakceptowana bez trudu. My dajemy się sugerować wypowiedziom różnych panów z telewizji, którzy twierdzą, że nie mieliśmy szans (to jest jak z wyborami nikt nie słucha kandydatów, ale za to dziennikarze decydują na kogo większość głosuje), słuchajcie dalej pana Wania i jemu podobnych, a w następnym sezonie będzie cud jak utrzymamy się w ekstraklasie.

Nasze dziewczyny były w stanie osiągnąć wszystko, tylko stworzono atmosferę niemożności, a brak wiary w zwycięstwo zabija wszystko. Gdy przed LM mówiłem, że dziewczyny nie będą miały problemów z wyjściem z grupy, to w klubie nikt mi nie chciał uwierzyć (tu muszę sprecyzować, gdy kupowałem karnety na LM i mówiłem o wyjściu z grupy było bardzo duże zdziwienie - piszę to by ktoś nie wysnuł wniosków, że mam jakieś większe kontakty z klubem, jestem zwykłym kibicem), więc o czym my rozmawiamy?
Kamil_
Zgadzam się w 100%. Ambicja to podstawa rozwoju w sporcie smile2.gif
AngeloMike
CYTAT(Kamil_ @ pią, 14 maj 2010 - 00:28) *
CYTAT(AngeloMike @ czw, 13 maj 2010 - 19:20) *

Czyli co, przyznajesz nam jednak rację? smile2.gif

W kwestii trenera oczywiście przyznaje racje w 100%. Chciałbym sobie życzyc na ten nadchodzący weekend i mecze w nim że KK pokaże że ma jaja jak to śpiewali kiedys tak mam nadzieje ze zaspiewaja w sobote: .......zmiana trenera w Dąbrowie zmiana trenera. Aż żal było patrzec w tv jak Kawka robi reklame wszystkim Kibicom Dabrowy. Nie poszanował także całej drużyny. NIC GO NIE USPRAWIEDLIWIA. A co do zmarnowania szansy na złoto to tak nie sądze ale sądze że zmarnował szanse na srebro!!! ZMIANA TRENERA!!! Dziwi mnie to że sponsorzy nie pokazuja swojego stanowiska. mimo tego iż Kawka jest viceprezesem powinni zareagowac. Przecież ich nazwa firmy jest w nazwie klubu a swoim zachowaniem Kawka psuje wizerunek firmy. Po co inwestowac w klub skoro pracuja tam tacy ludzie. Smieje sie też od dawna jak możnabyło oddac takiego trenera jakim był Pan Popik Pan przez duże P czego nie mozna powiedziec o chamie Kawce!!!
sarsolot
Kolego AngeloMike, wszystko ladnie i pieknie, tylko skoro KK ma takie a nie inne zdanie o panu trenerze W. Kawce - i to nie przez jeden przegrany mecz czy jedno zdarzenie, jak nam rozne osoby, chyba takze i Ty, sugerowaly, a wyrobione przez dluzszy okres czasu - rowniez odnosnie braku oglady w niektorych sytuacjach, to "mial jaja" to juz pokazac. I na pewno trener to dobrze pamieta.

Wiec teraz, gdy nalezy walczyc o trzecie miejsce, mysle ze wazniejsze powinno byc wspieranie klubu MKS z calych sil, pokazanie ze nam na nim zalezy. Trener K. zapewne doskonale zdaje sobie sprawe jaki efekt przyniosla ta wypowiedz w odbieraniu jego osoby. A co my mozemy zrobic gorszego niz wbicia noza w plecy? Chyba tylko to co napisal Banny, wyciagnac ten noz wbity w plecy podczas naszego ostaniego "chamskiego" wyczynu.
Kamil_
Trochę mnie kolega Sarsolot wyręczył, więc dodam, że kolego Angelo bardzo nas obrażałeś po tym jak krzyknęliśmy, że chcemy zmiany trenera a potem nawet porównałeś nas do koła gospodyń wiejskich więc z łaski swojej zdecyduj się.

A dwa, że jako kibic Budowlanych idź wreszcie na forum Budowlanych bo tutaj robienie za 5 kolumnę nie przejdzie...
Qasz
Do Szczepana chyba zaden z 3 mksów: ) Można się jutro spodziewać gości z Łodzi?
Kamil_
Kto ma wiedzieć ten wie tongue.gif Choć nie robiłbym sobie nadziei tongue.gif
Michael
CYTAT(Qasz @ pią, 14 maj 2010 - 20:39) *
Do Szczepana chyba zaden z 3 mksów: ) Można się jutro spodziewać gości z Łodzi?

Jutro o 17:00 Widzew gra z Kluczborkiem...
NeoKs
Małe sprostowanie:
Widzew w sobotę gra w Nowym Sączu z Sandecją
Wystarczy spojrzeć na terminarz na 90minut.pl smile2.gif
Sandecja Nowy Sącz - Widzew Łódź 16 maja, 18:05
Lui
CYTAT
git bedzie fajny wyjazd wysoko procentowy

Cytat z forum kibiców Organiki, jak będzie to przekonamy się jutro smile2.gif
Qasz
To mówicie że to widzew to pewnie ktoś z ruchu się pojawi wink.gif nie ma to jak mieszać piłkę nożną z siatkówką.
Franek8
CYTAT(Lui @ pią, 14 maj 2010 - 21:30) *
CYTAT
git bedzie fajny wyjazd wysoko procentowy

Cytat z forum kibiców Organiki, jak będzie to przekonamy się jutro smile2.gif

ale im chodzi pewnie o wyjazd do Nowego Sącza ;p
Kamil_
CYTAT
Wyjazd dla kibiców do Dąbrowy Górniczej
15-05-2010

Na wszystkich chcących wesprzeć Organikę kibiców w meczu niedzielnym z Dabrową Górniczą będzie czekał bus.
Odjazd o godz. 13.00 w niedzielę z ul. GÓRNICZEJ !
Zapraszamy ! Zespół liczy na Wasz doping !

no to Panowie ogarnąć się na jutro!
mirog13
Brawo dla dziewczyn za walkę do końca!!!!!!
Mam nadzieję , że jutro pójdzie nam łatwiej , bo brązowy medal to też będzie wielki sukces dla klubu i nas , kibiców.
SokratesDG
Dzięki dziewczyny za fajny mecz - jutro też poproszę smile2.gif
Kamil_
Muszyna rozbiła BKS...

Mogłaby być spokojnie podwójna korona...
Migel
Mam dwa pytania co do meczu z Organiką, może ktoś zorientowany odpowie:

- co się takiego stało w pierwszym (chyba) secie, że Kasia Zaroślińska przeszła na połowę MKS-u i poklepała pojednawczo Siekę? Starcie na siatce? Jakieś słowa powszechnie uznane za powszechne i niemiłe?
- na co się wściekał Wielki Demotywator Kawka w drugim secie i dlaczego M. Śliwa raz po raz zaaferowana podchodziła do sędziego głównego i drugiego? Cżyżby permanentnie złe ustawienie Organiki przy zagrywce? Chyba o taka głupotę nie warto tyle razu interweniować, a widziałem po twarzy Śliwy, że nie było jej do śmiechu.
checkin
Wrzuciłem do galerii klubowej fotki z wczorajszego meczu z Łodzią:

EE MKS DG - Budowlani Łódź
Zibar
live na chacie forum
Erjot
Czy będzie jakiś wyjazd do Łodzi ?
Chociaż na tak dużej arenie jak Atlas to ciężko będzie w dopingiem :/

Czekamy na info wink.gif
Franek8
CYTAT(Erjot @ nie, 16 maj 2010 - 20:17) *
Czy będzie jakiś wyjazd do Łodzi ?
Chociaż na tak dużej arenie jak Atlas to ciężko będzie w dopingiem :/

Czekamy na info wink.gif

Pisz do Michaela
on ogarnia wyjazd
Ugf
O matko, właśnie do domu wróciłam. Cudowna pogoda. Aż się zastanawiam czy łodzianki szybciej do domu nie dojechały niż ja wink.gif
Kamil_
Że też Ci się tak chce smile2.gif Podziwiam smile2.gif
Ugf
Dojeżdżać to mi się nie chce. Ale być na meczu to już inna bajka wink.gif A, że jednego nie może być bez drugiego, to na razie cierpię, ale to tylko do czasu smile2.gif

A dzisiejszy mecz bliźniaczy do wczorajszego. Możnaby powiedzieć, że odbicie lustrzane, bo w drugą stronę. No i decydujące spotkania w Atlas Arenie w Łodzi. Duża hala, bardzo skomplikowana, podejrzewam, że kibice obydwu drużyn zgubią się gdzieś w ogromie trybun. Podobnie z zawodniczkami, bo jakby nie patrzeć żadna tam (oprócz Kasi Gajgał) nie grała - i w jednej i drugiej drużynie. I dziewczyny z obydwu drużyn się pewnie trochę stresują - nawet dwie najbardziej doświadczone - Gosia Niemczyk i Magda Śliwa. Może być ciekawie, więc już teraz zazdroszczę wszystkim, którzy pojadą. A mam nadzieje, że ekipy dąbrowskie będzie dużo. Trzeba dziewczynom pomóc oswoić się z halą i poczuć się tam jak w domu. Bez kibiców nie da rady, przed Wami wielkie zadanie smile2.gif Ja niestety mam zabieg, więc nie zdążę dojechać, że nie wspomnę o otumanieniu po znieczuleniu wink.gif
A dzisiejsza porażka ... Nie ma co się smucić, tylko spiąć poślady i trysnąć ogniem z ... no trysnąć ogniem w Łodzi smile2.gif
checkin
Fotki z 2 meczu o 3 miejsce w galerii:

EE MKS DG - Budowlani Łódź
banny006
szkoda bo do łodzi pojedzie max 3 samochody a jak się orientuje to nie gramy na atlas arenie
Padziu
Banny mylisz się. Oba mecze rozegrane zostaną w Atlas Arenie.

CYTAT
W Łodzi chcą pobić rekord frekwencji polskiej ligi

W środę lub czwartek w Łodzi może paść rekord frekwencji na ligowym spotkaniu w Polsce. Rekord należący do Delecty Bydgoszcz będą chciały pobić siatkarki Budowlanych łódź, które w hali „Atlas Arena" zagrają o brązowe medale mistrzostw
Polski.

Wszystkie dotychczasowe swoje spotkania łodzianki rozgrywały w hali „Parkowa" przy ulicy Małachowskiego. Jednak półfinałowe mecz z Aluprofem pokazały, że może ona okazać się zbyt mała, gdy siatkarki Budowlanych będą walczyły o medale. W środę i czwartek o godzinie 19 zmierzą się więc w „Atlas Arenie" z MKS Dąbrowa Górnicza. W rywalizacji do trzech zwycięstw o brązowe medale po dwóch zaciętych spotkaniach jest remis 1:1.

Meczami o 3. miejsce w PlusLidze Kobiet łódzkie siatkarki kończą znakomity dla siebie sezon, w którym zdołały również wywalczyć siatkarski Puchar Polski. Już w środę wszyscy fani siatkówki z Łodzi będą mieli
okazję podziękować swoim zawodniczkom za fantastyczny sezon i wesprzeć je dopingiem w walce o brązowy medal. Aby zachęcić kibiców do przyjścia na te mecze całymi rodzinami, została uruchomiona specjalna strona medaldlalodzi.pl .

Mecze Organiki Budowlanych w łódzkiej Atlas Arenie to również znakomita okazja do ustanowienia rekordu frekwencji na meczach polskiej ekstraklasy
. Dotychczasowy rekord padł w bydgoskiej Łuczniczce na meczu Delecty ze Skrą Bełchatów 28 listopada 2009 roku i wynosi 6500 kibiców
. Atlas Arena może pomieścić ponad 10 tys. Kibiców... Dotychczas tylu widzów gromadziły w Łodzi mecze Ligi
Światowej oraz pucharowe występy Skry Bełchatów, teraz jednak łodzianie będą mieli okazję dopingować zespół ze swojego miasta.

Organizatorzy spodziewają się, że w środę i czwartek do „Atlas Areny" zawitają również kibice, którzy do tej pory nie mieli okazji oglądać łódzkich siatkarek na żywo. Funkcjonalność nowej łódzkiej hali oraz jej pojemność, a także niskie ceny biletów mogą przyciągnąć całe rodziny. Wszystkie bilety na mecze Organika Budowlani Łódź z. MKS Energa Enion Dąbrowa Górnicza kosztują zaledwie 10 zł. Można je będzie nabyć na stronie www.ebilet.pl lub od poniedziałku w biurze klubu w Hali Parkowej (czynne codziennie od 12 do 18).

- Oczywiście zdajemy sobie sprawę, że nie będzie to łatwe przedsięwzięcie. Prawdę mówiąc, lekko się tego wszystkiego obawiamy, ale wierzę, że osiągniemy kolejny sukces dla Łodzi. Bardzo szybko i na korzystnych warunkach porozumieliśmy się z dyrekcją Atlas Areny - mówi Marcin Chudzik, menedżer Organiki, cytowany przez łódzką Gazetę Wyborczą. - Zrobimy wszystko, aby stworzyć fajne i niezapomniane widowisko dla wszystkich kibiców. Wierzę, że kibice z Łodzi, a także okolic, którzy regularnie przyjeżdżali do naszego miasta na występy reprezentacji Polski w Lidze Światowej, mistrzostwa Europy czy też mecze PGE Skry Bełchatów w Lidze Mistrzów, przyjadą tego dnia także do Atlas Areny i wspomogą nas głośnym dopingiem w walce o brązowy medal.

Zobacz również: medal dla Lodzi

źródło: www.siatka.org
Colo
"Organika zagra w Atlas Arenie
13-05-2010
Trzeci i czwarty mecz o 3 miejsce z MKS Dąbrowa Gór. 19 i 20 maja w łódzkiej Atlas Arenie !"
To jest info podane na stronie Organiki
Ugf
Na LSK jest inaczej, ale na stronie Organiki jest właśnie o Altas Arenie, na konferencji była mowa o tej hali i wszyscy na meczu tak mówili ...
Colo
Na stronie LSK też jest informacja o meczu na Atlas Arenie,tak więc to jest pewne.A Łódz ostro jedzie z promocją tych meczów
checkin
To powinno rozwiać wszelkie wątpliwości:

Atlas Arena
Ugf
Bardzo mocno. No ale cóż ich miasto, ich prestiż, ich wielka szansa.
Padziu
Jak dla mnie to trochę strzelanie sobie w stopę tymi meczami bo po 1: Budowlane nie są przyzwyczajone do obiektu, na pewno ostatnie mecze w sezonie łatwiej grałoby im się w "Parkowej" a po 2 skoro mecze są w środę-czwartek więc ludzi na pewno też przyjdzie mniej.

Z drugiej strony nasze zawodniczki też mogą się nieco wystraszyć tego ogromnego obiektu, niemniej jednak wierzę w nasze gwiazdki i uważam że skończymy rywalizacje już za kilka dni smile2.gif
SokratesDG
Jedno jest pewne - oni się nie boją sięgać po więcej. Druga sprawa - mają dobrą prasę i jestem przekonany (choć już się to daje zauważyć), że w następnym sezonie będzie mowa o trzech czołowych polskich drużynach ligowych (i wierzcie mi tą trzecią nie będzie Dąbrowa, nawet gdy zdobędzie brąz). My musimy sobie wszystko wyrąbać, wierzcie mi gdyby Trefl wszedł do ekstraklasy miałby lepszą prasę od nas. Są drużyny które się faworyzuje, a my do takich nie należymy.
Ugf
Co rozumiesz przez lepszą prasę?

I druga sprawa - dąbrowianki będą tak samo nieoswojone z halą jak łodzianki. Ani jedna, ani druga drużyna na tej hali nie grała. Nawet Gosia Niemczyk powiedziała, że wszyscy mówią, że Dąbrowa gra na obcym terenie, ale Łódź przecież też.
Z tym, że Łódź na pewno będzie miała więcej swoich kibiców. Nie ma wtedy meczu piłkarskiego, duże miasto, impreza nagłośniona. Na pewno będzie ich więcej i na pewno będzie ich bardziej słychać. Ilukolwiek by ich nie było na tych trybunach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.