Byłem, przejechałem, złapałem gumę po drodze, nic nie wylosowałem ale zadowolony jestem

Sporo uczestników - jak na poziom promocji imprezy i naszą dąbrowską niechęć do ruchu odnotowano sukces frekwencyjny.
Pierwszy raz w życiu jechaem z Ujejsca do Sikorki górą i z Tucznawy do Łośnia wzdłuż torów kolejowych. Bardzo fajne szlaki.
CYTAT(Szczepan @ nie, 27 lip 2008 - 21:29)

Mieszkańcy DG których spotkałem i zamieniłem słowo bardzo mili.
Byli także równie mili ludzie z Katowic i dalej ze Śląska. Jakim cudem oni się o tej tajnej imprezie dowiedzieli ?

Jakiś facet był też na kolarce. Leciał asfaltami ale czasami skracał sobie drogę ścieżkami z rowerem na plecach

Organizator postarał się, ale jak zawsze są jakieś "ALE".
Dla mnie największym ALE było rozdawanie mapek ze szlakami rowerowymi, które nie istnieją. Były osoby co to się na to złapały i błądziły wokół Okradzionowa w poszukiawniu niebieskiego

Takie małe pierdoły typu oznakowanie wjazdu na ośrodek w Błędowie, kilku uczestników w tym też ja chciało wjechać od głównej ulicy, a tu dupa, boczną dróżką należało wjeżdżać..
Racja - taka inwestycja, a na głupią strzałkę zabrakło

Mnie nawet zaczepili sąsiedzi Eurocampingu abym interweniował u pani dyrektor. Bo oni już nie mają siły tłumaczyć przyjezdnym którędy się wjeżdża.

Lepiej każdemu z uczestnikowi dać dyplom uczestnictwa niż wybiórczo nagrody.
Uważam, że dyplomy wcale nie wykluczają losowania nagród

CYTAT(Dave @ nie, 27 lip 2008 - 16:16)

Kiedy będzie tego typu zorganizowana impeza jeszcze?
Za rok. Ale CSiR mówił coś, że roważa na wiosnę organizację festynu rowerowego na Górce Gołonoskiej. Coś dla zajzdowców i wyścig MTB po pętli. Podobnież forma dopiero się wykluwa.