CYTAT(crabro @ wto, 22 cze 2010 - 08:11)

Nie wiem czy sie ktos ze mna zgodzi, ale kebab przy zusie cos ostatnio nie smakuje tak jak dawniej, a moze to ma zwiazek z iloscia zjedzonych kebabow ;o). Tak czy inaczej ostry sos, ktory kiedys bardzo mi smakowal, teraz jest tragiczny, wlasciwie to nie ma zadnego smaku, poza tym ze chce "wary" wypalić. Należy zapijąć dużą ilością browara i pod żadnym pozorem nie wypuszczać potwietrza ustami ;o).
Aaa, bralem oczywiscie pol na pol sosy.
Od kiedy (czyli ok 2 lata) Istambul jest zamykany o 00:00 zamiast byc czynny 24h jak jego koledzy w sc i kato (czy my jestesmy gorsi) czuje do tego kebaba niechec

ale tak na serio - kebaby w istambule smakuja mi najbardziej. Ten w DG jest średni. Swego czasu najlepsze robili w będzinie na małachowskiego - tam w ogóle ten istambul ma klimat, a i kebab był zawsze duży i dobry

. Kebab w istambule w SC to dno nad dnem - zawsze ściemnia na ilości i kebab jest chudy jak podeszwa. Ostatnio hitem wydaje się być Kebab istambul na skargi w katowicach

- jakis magic tam sie odbywa bo robia kebab najszybciej z wszystkich, a daja go najwiecej i jakby nie bylo to chyba tez najsmaczniej ; )
W DG to jest tak, ze zalezy kto jest. Jadam tam czasem by zgasic kaca w sobotnie popoludnia - i musze przyznac, ze jak robi mi kebaba jakas polka, to daje lepszy niz turek ; )
aha - jadam ciasto ostry ; )