Sabonis
Mon, 27 Oct 2008 - 08:55
Kolego jesli nie podoba Ci się, że zdzieramy gardło od dawnych czasów to siądź z piknikami i obserwuj biernie, albo nie przychodź wcale. I weź sobie sektorówkę, może na siatkówce sie przydaje, na koszu niekoniecznie. Wiesz jak sie kibicuje powiadasz. Od kiedy to robisz?? Od tego sezonu?? Bo widzisz, niektórzy MKSowi kibicują już od 4 sezonów a niektórzy dłużej... I nie ucz innych jak się dopinguje.
Zibar
Mon, 27 Oct 2008 - 09:06
Zebranie KK jutro o godz. 18.30 w hali, jak się pojawicie to wszystkie sprawy można spokojnie omówić.
To na tyle w tym temacie.
Więcej informacji w temacie o spotkaniach
.gif)
Zapraszam.
Sabonis
Mon, 27 Oct 2008 - 09:37
Postaram się wyrobić i przyjść, bo na prawdę nie mam nic przeciwko na temat współpracy. Tylko do jasnej ciasnej, niech ludzie nie piszą, że nie umiemy dopingować, albo że doping na koszu robią chłopcy z KK siatkówki (za polskikosz.pl)...
Beica
Mon, 27 Oct 2008 - 12:07
Przyjdźcie, przyjdźcie, bo od dawna Wam się to nie udaje:P
Goły
Mon, 27 Oct 2008 - 12:11
Jak my zaczynalismy krecic doping i machac balonami na tej hali to Ty do tej pory myslales że balony uzywa sie tylko na 10 urodzinach w McDonaldzie...i nie rozsmieszaj mnie mowiac że dopingujecie MKS od 4 lat ... dopingowac a dopingowac to róznica... ja Manchesterowi United też dopinguje - od 7 sezonów ! i żebyś wiedzial panie kibicu że na siatce sie sektorówka przydaje bo my wiemy do czego ona sluzy , skoro Ty ja sobie na bariece wywieszasz to sie nie przydaje no bo i po co skoro ma wisiec caly mecz....
AHA ! my za pozdrowienie Zagłebia pewnego razu u nas na meczu dostalismy malą reprymende więc uważaj sobie troche z tym pozdrawianiem Legii ...
Peterek
Mon, 27 Oct 2008 - 13:19
O tu się muszę zgodzić. Raz dałem się zapędzić na mecz kosza (nie znoszę tej dyscypliny, ale po dłuższych namowach poszedłem bo "a może się przekonam") i jak usłyszałem hasła o pozdrawianiu Zagłębia i Legii to chciałem się pod ziemię zapaść...
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 15:05
o co w ogóle pretensje ? sektorówkę sobie wsadźcie do kieszeni ;] to może na koszu należy pozdrawiać SZANOWNYCH KIBICóW SIATKóWKI ORAZ NP. RUCH CHORZóW I WISłę KRAKóW?!
Bartek90
Mon, 27 Oct 2008 - 15:18
A skąd Ty jesteś taki pewny, że na polskimkosz pisał to ktoś z KK siatki? Sam kilkanaście postów wyżej pisałeś że na polskimkoszu jest jeden wielki bałagan jeśli chodzi o komentarze...
wezu_91
Mon, 27 Oct 2008 - 15:45
Od czterech sezonów także dopinguje koszykarzy. Klaszcząc tylko i wyłącznie. Nie mówcie że dopingujecie od czterech sezonów, bo z tego co wiem, to zabraliście się do tego dopiero od zeszłego sezonu (nie wiem nawet czy od początku bo nie pamiętam) i to jeszcze po tym jak trener Wieczorek, ewentualnie kierownik drużyny p. Laube powiedział Wam, że będziecie mieli lepsze oceny w szkole za doping na meczach

Tak słyszałem, nie twierdze, że było tak napewno. Od czterech sezonów to dopingował p. Dukowicz (o ile się nie myle) razem z "Maciasem" i jego ojcem. To oni zawsze w 3 zdzierali gardła, a mała część hali dołączała się przy "Difens" jak tylko MKS (wtedy jeszcze MMKS) miał jakieś ważniejsze lub bardziej zacięte mecze.
Sabonis uwierz mi, że Goły napewno na tej hali dłużej od Ciebie czynnie dopinguje, pare lat temu założył klub kibica siatkówki, i to nie w zeszłym, ani dwa sezony temu
Joka jeżeli już macie kogoś pozdrawiać to pozdrawiajcie CKS Czeladź, odwdzięczcie się im za to, jakie "show" u nas na hali zrobili 4 sezony temu, gdzie przyjechali z konfetti, flagami itd. na nasz mecz, i dopingowali zarówno CKS jak i wtedy MMKS.
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 16:24
stary jakoś sobie nie przypominam , żeby nam podnosili oceny za doping , jednak trochę inaczej nas oceniali na WF-ie wiesz:) więc nie gadaj głupot skoro p.Laube,Wieczorek lub Dukowicz Cię nie uczyli...
p.Dukowicz najpierw grał w MMKS a potem ich trenował to jak może drzeć mordę na meczach w KK ?;o
A W OGóLE TO CO NA DZIALE KOSZYKóWKA ROBIą KIBICE SIATKóWKI ?! ;/
po co tu piszecie takie rzeczy na kibiców kosza?na dziale siatkówka chyba nikt z kosza rzeczy takich jak wy nie wypisuje?
Sabonis
Mon, 27 Oct 2008 - 16:32
Kolego wezu_91 nie wiem gdzie byłeś jak jeszcze siedzieliśmy za ławką gości z bębnem (Macias, Senior Dukowicz, Maciasa Ojciec i Ja). Pewnie nawet nie wiedziałeś, że jest takie miejsce w Dąbrowie jak Hala Centrum. I nikt mi nie powie, że boom na siatkówkę trwa od 4 i wiecej lat. Gdyby siatkarki nie awansowały do +LK to by was nie było. I powiem jedno dla waszej wiadomości. To my dopingowaliśmy MKS jak walczył o awans z AZS Lublin, to my dopingowaliśmy chłopców jak walczyli z BS Tychy. To my bylismy w Tychach i przekrzykiwaliśmy tyskich kibiców, to my wspieraliśmy naszych w Katowicach podczas pamietnego finału. To my byliśmy w Jaworznie i w Chorzowie. Pozdrawiać będziemy kogo nam pasuje. Dąbrowa leży w Zagłębiu dąbrowskim, z którego to wywodzi się Zagłębie Sosnowiec (czy ktos powiedział, że pozdrawiamy piłke nożną?? kiedyś była taka drużyna w koszykówce - kiedyś dobra drużyna, teraz upadła). Jak chcecie to możecie sobie pozdrawiać Czeladź, a nawet i Krystynę z gazowni. A ty Goły nie pisz, do mnie w ten sposób jakbym za to wszystko ja był odpowiedzialny - czy to za wieszanie "WASZEJ" sektorówki, czy pozdrawianie (L). Ale też nie pisz jacy jesteście super hiper masta blasta joł kibice, co to show robia i dopingują. Nikt wam nie każe przychodzić na koszykówkę, sami sobie damy radę. Czy z wami czy bez was - da się. Przez wzgląd tych kilku ostatnich sezonów.
endriu
Mon, 27 Oct 2008 - 17:09
Jak w sejmie.
KK spotkajmy się......
Jutro o 18.30.
Ochronę juz zamówiłem:)
pozdr...
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 17:20
aż się przejdę raz na siatkę w sumie żeby zobaczyć tych joł masta blasta(skróciłam,wybacz Sabonis;)) kibiców . Ciekawe czy tam tak głośno jest ;]
szer
Mon, 27 Oct 2008 - 17:24
Żeby to sprawdzić to zapraszam do obejrzenia relacji z meczu na stronie MKSu

Nie wiem jak jest na koszu, zawsze się zniechęcam do iścia na jakiś mecz. Nie kręcą mnie takie klimaty.
Ale jeśli chodzi o siatke to z meczu na mecz robimy postępy i długo do tego dochodziliśmy. Cały sprzęt, doświadczenia, wyjazdy na mecze (Bielsko, Muszyna, Mielec i dalsze miejscowości). Zawsze potrafiliśmy się pokazać z dobrej strony. Tego życzę i Wam

. Ale żeby pozdrawiać Legie i Zagłębie Sosnowiec? No dajcie spokój... Ciekawe czy jak ja przyjdę i głośno pozdrowie Wisłę Kraków to cały wyjdę. Sympatie z boisk piłkarskich trzeba odstawić. Bo koszykówka i siatkówka to zupełnie inne sporty
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 17:31
kto powiedział,że pozdrawiamy piłkę nożną?
siikor
Mon, 27 Oct 2008 - 17:47
Do zobaczenia jutro na zebraniu
Sabonis
Mon, 27 Oct 2008 - 18:06
Poza tym skoro jesteśmy u siebie to możemy. Nawet jeśli są to kluby piłkarskie. To, że Gieksa ma debili a nie kibiców nie znaczy, że Zagłębie Sosnowiec ma tak samo. Jakoś na Legii wczoraj podczas meczu z Wisłą nic się nie działo. Cóż, widzę że po pierwsze ludzie nie znają sie teraz na żartach po drugie są straszliwymi sztywniakami, po trzecie i chyba co najgorsze - zapatrzeni są w jednym kierunku (siatka, kibicujmy siatce, koszykówka - koszykówce). Ok, może i przyznam racje jeśli chodzi o wasz doping na siatce, kibicujecie, wychodzi wam to - to dobrze. Tylko przestańcie sie czepiać raz na zawsze nas - że my nic nie potrafimy, że to KK Siatki musi nam pomagać, bo już powiedziałem co i jak na nasz temat. Was nie było albo byliście w początkowej fazie tworzenia i nikt nie myślał (a może nie wiedział) o takim czymś takim jak MMKS (do 2007/08) drużyna kosza. A pisanie o tym, ze p. Laube czy p. Wieczorek obiecali lepsze oncey z wf?? ;| cóż za niedorzeczność. Niektórzy na mecz przychodzą na piknik, inni na randke a inni tak jak my - kibicować, krzyczeć i wspierać chłopaków (co nam wychodzi, bo zawsze nam dziękują za doping i nie mówie tu o p. Laube i jego: "Malcherczyk, Weselak, Basinski, Milewski, Bogdanowicz iiii... dąbrowska publiczność")...
ario
Mon, 27 Oct 2008 - 18:09
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 18:36
no te oceny z wf to super pomysł ;]]]]
Zibar
Mon, 27 Oct 2008 - 18:57
ale, ale... słyszałem, że mecz koszykówki jest w środę a zebranie KK we wtorek więc spokojnie się można wyrobić!
Kibiców kosza proszę o założenie tematu dot. kibicowania to tam przeniosę tą, tę dyskusję a następny post nie w temacie pójdzie do kosza i do zobaczenia jutro wieczorem - mam nadzieję.
deepablo
Mon, 27 Oct 2008 - 19:01
Hahaha, ładne jaja że tak powiem.
Aż przełoże inną sprawe na później i wybiore się na jutrzejesze spotkanie kk
Do sektorówki nikt z koszykówki nie dołożył złamanego grosza, wiec cieszcie się ze wg mozecie ją wziąść i "użyć" na meczach ..
edit: oczywiście omówimy to na spotkaniu ..
pozdro
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 19:03
deepablo DZIęKI O WIELKI DZIęKI!!!!jacy wy hojni.... kurczę dzięki jeszcze raz;)))
Sabonis
Mon, 27 Oct 2008 - 19:09
Zibar, jeśli zaczniesz kasować posty to znaczy, że jesteś obiektywny i wspierasz tylko swoich.

Temat o koszykówce?? O koszykówce, więc rozmawiamy o koszykówce i.. dopingu.
Wracając do tego czy ktoś ma czas czy nie. Nie wszyscy uczą się i popołudnia i wieczory mają wolne. Poza tym w obecnej sytuacji - zbieranina raczej nie przyjdzie

Gdzież nam się przyrównywać do was. A moje zdanie dotyczące sektorówki znacie więc resztę załatwcie z tymi co ją pożyczają. Nie jestem tu stroną tylko zwykłym kibicem "idącym" za prowadzącym doping. A, że sie wypowiadam w tym temacie to tylko dlatego, że też mnie dotyczy.
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 19:10
zbieranina się zmyła;]
deepablo
Mon, 27 Oct 2008 - 19:13
haha

Chyba mnie troszke źle zrozumialaś

było spotkanie, był wasz Pan szanowny przełożony i powiedział ze ktoś z kk koszykówki napewno sie pojawi i się dogadamy, były dwa spotkania, jakoś nikogo od Was nie widzialem na tych spotkaniach, wiec nie rozumie Twojego
"deepablo DZIęKI O WIELKI DZIęKI!!!!jacy wy hojni.... kurczę dzięki jeszcze raz;)))"
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 19:15
no za tą hojność dziękuję,że nam użyczyliście sektorówki;]
deepablo
Mon, 27 Oct 2008 - 19:19
nie wiem kto ją Wam użycza ale napewno ja tego nie zrobiłem, więc dziękuj innym, nie mnie
pozatym zapraszam jutro o 18:30 na spotkanie kk, wszystkie sprawy omówimy
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 19:19
jutro to ja mam trening kończący się o 19.30:)
deepablo
Mon, 27 Oct 2008 - 19:23
No cóż, a przyjdzie ktoś od Was wogóle, jeśli moge wiedzieć ? czy znów nie zobaczymy nikogo nowego ?
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 19:25
pytaj ich nie mnie ;] ja nawet nie jestem w klubie kibica:)
chyba sie nie dziwisz , że kk kosza nie chce sie spotykac z kk siatki ?
TERAZ PYTANIE DO KIBICóW KOSZA KTóRZY BęDą W śR, NA MECZU 
ma ktoś na stanie farbki ;] ? proponuję serię malujemy twarze
deepablo
Mon, 27 Oct 2008 - 19:37
chcą czy nie chcą, ja słyszałem o połączeniu ich w jeden kk, ale chyba "ni dy rydy"
Prosty
Mon, 27 Oct 2008 - 19:39
nie robmy takiego czegos jak w Mielcu
Jesli juz nie "wspolpracujemy" to miejmy dla siebie szacunek
Sabonis
Mon, 27 Oct 2008 - 19:39
Ja się nie wybieram:
1. trening AZS
2. zaistniała sytuacja
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 19:40
a może jakaś współpraca by się przydała co ?
co z farbkami ? ;p
Sabonis
Mon, 27 Oct 2008 - 19:47
Farbki do kupienia w pierwszym lepszym (albo drugim lepszym) sklepie z z materiałami biurowymi. Na pewno do kupienia w Carrefourze w Plejadzie. Każdy się zaopatrzy, wymaluje facjatę i da radę. Strzelą nam zdjęcie na PolskiKosz i gra gitara
Odnoścnie współpracy - ja pas, jestem neutralny. Z racji tego, że jestem przecież zbieraniną, łachami (jak to ktoś nawet chyba na PK albo hwsdg okreslił) i Bóg wie czym jeszcze.
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 19:49
muszę się wybrać do trzeciego lepszego sklepu
jak ktoś zakupi to niech łaskawie weźmie na halę,bo ponad 100 osób nie zna nawet adresu tego forum:)
chodzi o tą zbieraninę patałachów z kosza, no wiecie:)
Ursus
Mon, 27 Oct 2008 - 19:58
tak jeszcze dodając skoro kibicujecie 4 sezony na koszu to nie macie nic na magazynie?? jeśli nie umiecie się zorganizować to nie do nas problem my pracowaliśmy na to bardzo długo i jeszcze jak chcecie pozdrawiać wisłę(chodzi o siatke) to nie mam nic przeciwko Magdalena Śliwa sie ucieszy...
Sabonis
Mon, 27 Oct 2008 - 20:08
Tu nie chodzi o sprzęt a o serce i chęć dopingowania. Bo i bez flag i sektorówki można się obejść tak dla twojej wiadomości. Własnie sztuką jest dopingować bez dodatków i bez ogłaszania i obwieszczania o "możliwości". A że ludzie się dołączają to świadczy o tym fakt wczorajszej 3 i 4 kwarty gdy przyszli do nas ludzie z innych sektorów.
siikor
Mon, 27 Oct 2008 - 20:12
Sabonis .. mówisz że nikt nie słyszał o koszykówce? I kierujesz jakieś pretensje do Gołego o kosza.. To chciałbym ci tutaj grzecznie napisać, że ja, Goły i nieobecny w tym temacie woker chodziliśmy od roku 2004, jeżeli bywałeś to powinieneś nas tam zauważyć, robiliśmy "pierwsze" oprawy, śpiewaliśmy, zachęcaliśmy do tego ludzi.. apropo wyjazdów.. mówiłeś że jeździcie wszędzie.. a gdzie byliście wtedy ) przed 2007/08, kiedy to jeszcze wtedy MMKS grał w Sosnowcu czy Czeladzi gdzie wyjazd był bardzo dobrze zapamiętany przez obecnych tam kibiców Dąbrowy jak również kibiców z Czeladzi ?
Pozdrowienia
Padziu
Mon, 27 Oct 2008 - 20:14
Zapytam się osoby z KK kosza(o ile takie coś istnieje) albo inaczej kibiców kosza - czemu nie przyszliście się dogadać z kibicami siatki co do wspólnego dopingu na sportach w DG?? kiedyś po jakimś meczu kosza podszedł do mnie i kilku kolegów z siatki miły starszy pan i podziękował za przybycia za doping i powiedział słowa mniej więcej takie "dogadamy się wy przyjdziecie na kosza my na siatke i wspólnie coś zrobimy" przepraszam nie znam z nazwiska, ksywy ani nicku tego pana i jeśli tu jest to pytanie do niego : czemu nikt(albo prawie nikt) z kosza nie był na siatce na meczu z Gedanią Żukowo na inauguracje??
Poza tym sądzę że jeśli nie wiadomo o co chodzi chodzi o pieniądze czyli po prostu dorzućcie się do następnych transparentów czy flag i wtedy raczej nikt nie powinien mieć pretensji do was że "bierzesz to bez pozwolenia" Inna sprawą nt której nie wyrażę swojej opinii jest urozmaicenie dopingu koszykarskiego w stosunku do siatkarskiego.
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 20:19
"wszystko będzie dobrze,jeśli będziemy postępować mądrze"
to może niech się odbędzie jakieś spotkanie przed meczem np. wtedy większej liczbie osób będzie pasował ten termin niż np teraz w środku tygodnia:)
nie utrudniajmy na siłę,lepiej żyć w zgodzie skoro to jedno miasto:)
Sabonis
Mon, 27 Oct 2008 - 20:29
Powiadasz że w sezonie 2006/07 był mecz wyjazdowy do Sosnowca i do Czeladzi?? Hmm wydawało mi się, że wtedy Zagłebie grało w III lidze. A Czeladź grała już w I. To tak gwoli wyjaśnienia naszej nieobecności na tych meczach wyjazdowych.
A jesli chodzi o Seniora Dukowicza, to mozliwe ze to on był. Aczkolwiek nie jestem pewien czy po waszych opiniach na nasz temat nadal by tak uważał. Nie mnie to oceniać. Aczkolwiek to jest człowiek numer 1 koszykarskiego dopingu na tej hali.
Jesli chodzi o mnie to już dawno to powiedziałem - NIE MAM NIC PRZECIWKO WSPÓŁPRACY. Ale jeśli widzę ataki z waszej strony na moją osobę i ludzi takich jak ja - oddanych koszykówce i druzynie MKS'u to nie przestanę dyskutować i odpowiadać na nie. Kiedy do jasnej cholery się nauczycie że nie jesteście jedyni i wyjątkowi, a zbieranina na koszu także potrafi prowadzić doping na dobrym poziomie (co widać było we wczorajszym reportażu TV Silesia nt meczu MKS'u z Zastalem), ale także podczas PLAY OFF w Katowicach czy wyjazdu do Tychów w sezonie 2006/07.
Aczkolwiek zaprawdę powiadam, jeśli ktoś staje okoniem to nie da się go przekonać i nie zrozumie tego. Odwróćcie sytuacje i postawcie się na naszym miejscu. Jest KK koszykówki i mówi o was zbieranina i łachy. I co?? Już wiecie o co chodzi??...
Lui
Mon, 27 Oct 2008 - 20:30
Kibice z kosza tylko mają coś do powiedzenia na forum, ale na spotkanie to nie raczą przyjść bo ten ma trening, ten ma psychoanalityka

. Wybieracie się już od paru tygodnii, ale jakoś wybrać sie nie możecie.Bo najlepiej używać kogoś rzeczy, a od siebie to już nic nie dać.Tak jak napisał Padziu po meczu chyba z Polonią, podeszło do nas kilku gości i podziękowało za pomoc i napewno się odwdzięczą tym samym.Na mecz siatki przyszło 2 gości, jeden to jest Barney czy jakoś tak, a tego drugiego to nie znam.Siedzieli na tym sektorze jak emeryci, Goły im chyba raz zwrócił uwage, że też mają kibicować...
To możę ktoś się jutro przełamie i przyjdzie...
Tak czy siak do zobaczenia
Padziu
Mon, 27 Oct 2008 - 20:31
No to może jeśli wszystkim pasuje to 8 listpada przed meczem ze Stalą Mielec. proponuje to teraz żeby potem nie było "dowiedziałem sie za późno", "w środku tygodnia nie mogłam"
EDIT: może wreszcie ktoś z kosza pomoże dopingiem na siatce a nie staniem na sektorze tak jak tych 2 gości
Joka
Mon, 27 Oct 2008 - 20:33
zaprawdę , zaprawdę powiadam wam: jeśli ma być zgoda w DG - muszą iść na to STUPROCENTOWO obydwie strony
kosz jest na tak z tego co mozemy zauwazyc
a siatka?
I KTO TU KOGO WYZYWA żE CHODZI DO PSYCHOANALITYKA CO ?! ;/
Padziu
Mon, 27 Oct 2008 - 20:38
Niech ktoś mi powie ile razy ludzie z kosza byli zapraszani na zebrania KK siatki?? dziesiątki??
ile razy skorzystaliście z zaproszenia??
Raz pojawił się ten komentator (Laube?? - jeśli pomyliłem proszę poprawić) i powiedział że na następnym na pewno kibice się zjawią a na pewno przedstawiciel no i kto przyszedł??
Goły
Mon, 27 Oct 2008 - 20:39
Dobra ciach bajera ! Prosze o nie wpisywanie sie zadnego kibica siatkówki w tym temacie ! Wszystko pokaże czas ...
Beica
Mon, 27 Oct 2008 - 22:41
Hmm.. A ja mam pytanie (na rozładowanie atmosfery) w związku z tematem

. Wie ktoś co z kolanem Wesołego?
endriu
Mon, 27 Oct 2008 - 23:14
Czyli gówno warta ta dyskusja, tak przewidywałem.
Nic z tego nie będzie, szkoda klawiatury i serwera obciążać...
Jeden post pytający o zdrowie Marcina udany, reszta... może w Fakcie będzie o dąbrowskich kibicach.
Chyba se jutro kupie:)
I tak jak pisał człowiek na którego wołają Goły. KONIEC.
pozdr...
Macias
Tue, 28 Oct 2008 - 07:25
Spotkanie dziś 18:30 w pubie na hali?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.