Lui
Thu, 02 Oct 2008 - 16:21
CYTAT(Padziu @ czw, 02 paź 2008 - 15:34)

A ta osoba to do bębna bo nie za bardzo rozumiem -> w zeszłym sezonie był tylko Goły i własnie na bębnie sikor
Ario chyba chce prowadzić doping, a przy bębnie zostaje chyba Sikor : ]
ario
Thu, 02 Oct 2008 - 17:42
Goły dopingu już nie prowadzi. Panem "bum bum" prawdopodobnie dalej Sikor

Kto jeszcze by chciał ogarnąć KK w tym sezonie?
Padziu? Lui? Prosty?
Może seler?
Padziu
Thu, 02 Oct 2008 - 17:55
Nie no mi właśnie chodziło bardziej o potwierdzenie czy jest ktoś do obsługi bębna. Może warto sie zastanowić nad kilkoma bębnami w tym sezonie??Może sama się wykreuje taka osoba do pomocy Tobie, Ario
ario
Thu, 02 Oct 2008 - 18:06
Pomysł z dwoma bębnami jest w porządku. Na koszykówce są dwa i słychać kozacko.
Trzeba to przedyskutować.
18-ego października zaczyna się sezon. Ile dni przed meczem będą dostępne plakaty?
Prosty
Thu, 02 Oct 2008 - 19:13
ario, ja moge z Toba sprobowac

ale i tak wolalbym jakby to byl np. Woker

mozna cos poprobowac na sparingach
Seler -> po co ten megafon jak ludzie i tak sie nie dolacza ? jak nie odgrodzimy tasmami to nie bedzie miejsca dla KK
ario
Thu, 02 Oct 2008 - 19:33
Woker?
Megafon na halę nie potrzebny moim zdaniem
Prosty
Thu, 02 Oct 2008 - 20:07
Woker (chyba tak sie pisze) - doping z Mielca
Lui
Thu, 02 Oct 2008 - 20:35
Pomysł z bebnami trafiony w 10

ile my mamy na stanie bębnów i pałek ?
pamiętam żę na spotkaniu KK (wtedy kiedy była sesja fotograficzna do legitek KK

) któs wpadł na pomysł o zakupieniu bębna i miał się zoorientować po ile chodzą na allegro i napisać
Padziu
Thu, 02 Oct 2008 - 21:04
Z tego co wiem (nie jestem pewny) są na stanie 3 bębny i 2 pałki - 1 porządna i 1 klejona przez Szczepana chyba na którymś z meczy w zeszłym sezonie 3 pałke ma niejaki p. Dukowicz z kosza i twierdzi że to jego pałka i nie będzie jej zostawiał na hali ale pamiętam że go kiedyś o nią porosiliśmy z kolegami i pozyczył więc ta kwestia jest do dogadania (mam nadzieje)
EDIT:
linki do allegro (niestety szybko sie kończy czas

)
http://www.allegro.pl/item442853935_olbrzy...owania_itp.htmlhttp://www.allegro.pl/item443862156_duzy_b...ibicowania.htmllink do drogiego sklepu internetowego :
http://www.sklep-kibica.com/bebny.phptutaj link do pałki do bębna :
http://www.nokaut.pl/oferta/palka-do-bebna...owego-bt-9.html
Lui
Thu, 02 Oct 2008 - 21:12
To w sobote trzeba pogadać z tym p.Dukowiczem czy by była opcja pożyczenie pałki na 18 października.To na mecz byśmy mieli 3 bębny (o ile tyle jest i pożyczy tą pałke).
Padziu
Thu, 02 Oct 2008 - 21:19
Albo np. poprosić go żeby ktoś z nas ją trzymał i regularnie chodził na kosza lub zostawiał ją na hali ale wtedy dac warunek tym osobom z kosza że nie wchodzą do magazynku bo potem jak ona zginie to będzie na nas
ario
Thu, 02 Oct 2008 - 21:24
3 bębny = dezorganizacja totalna.
Maksymalnie 2

Prosty - ten pierwszy (http://www.allegro.pl/item442853935_olbrzymi_beben_basowy_do_kibicowania_itp.html) bęben jest w porządku. Takiego nam trzeba

Można pogadać z władzami klubu z prośbą o jakieś dofinansowanie
Lui
Thu, 02 Oct 2008 - 21:26
No może koleś pójdzie na takie coś.W sobote trzeba pogadać z tymi kibicami kosza czy dogali się już, czy nam oddadzą część kasy za fali itp czy oni tez coś kupią i my z tego też będziemy korzystać.Moge napisać do tego ich "wodzireja" bo mam jego epulsa..
Padziu
Thu, 02 Oct 2008 - 21:29
CYTAT(ario @ czw, 02 paź 2008 - 21:24)

3 bębny = dezorganizacja totalna.
Maksymalnie 2

Prosty - ten pierwszy (http://www.allegro.pl/item442853935_olbrzymi_beben_basowy_do_kibicowania_itp.html) bęben jest w porządku. Takiego nam trzeba

Można pogadać z władzami klubu z prośbą o jakieś dofinansowanie

po pierwsze nie Prosty tylko Padziu bo domyślam się że o mnie chodziło
po drugie - po co kupować 4 bęben skoro są 3 a my chcemy używać 2??? nie lepiej tą kase wydać na np. jakiś transparent albo jaką akcje do oprawy w jednym meczu??
EDIT: Kto idzie w sobote na kosza?? Może pójdziemy razem do gości z kosza i pogadamy nt. temat??
ario
Thu, 02 Oct 2008 - 21:39
Aaa, sory
ja z różnych powodów już nie kontaktuję

Ja idę
Kamil_
Thu, 02 Oct 2008 - 21:56
Jak już tak się nakręciliście to można by pomyśleć o jakiejś extra oprawie na pierwszy mecz. Ludzi pewnie będzie sporo, więc warto by było się ładnie pokazać.
Co do bębnów. To jak jak Ario napisał, max 2. Mamy śpiewać a nie grać na bębnach
Padziu
Thu, 02 Oct 2008 - 22:04
Ale co masz na myśli mówiąc 'extra oprawa' może coś w rodzaju 'żywej flagi' tzn kartek/folii którymi ludzie w przerwach machają
Kamil_
Thu, 02 Oct 2008 - 22:07
Choćby jakąś kartoniadę.
Lui
Thu, 02 Oct 2008 - 22:20
Nom trzeba pomyśleć nad jakąś fajną oprawą, trzeba się dobrze zaprezentować w pierwszym meczu
serpentyny itp powinny się przydać

ma ktos jakieś pomysły ?
Goły
Thu, 02 Oct 2008 - 22:43
Panowie Panowie !! rozpędziliscie sie tak że aż mi sie tego czytac nie chcialo ale mniej wiecej wiem o co kaman
więc tak :
Doping będzie miał kto prowadzić - zostaje stary prowadzacy
Beben to samo .
Nowe piosenki beda wprowadzane albo na jakims sparingu a jak nie to bedzie trening dopingu.
Oprawy będa , jezeli tylko beda pieniadze bo pomysłow mamy wiele .
Mam nadzieje że rozwialem wszelkei watpliwosci , a co do postow pana co ma avatar Zaglebia ( nie pamietam nicku:D) - dobrze że sa tacy ludzie jak ty ktorzy chca wejsc na młyn i spiewac z nami ! garnij kumpli ....DO MŁYNA MOŻE WEJŚĆ KAŻDY !! do zobaczonka 18-ego !!
Prosty
Thu, 02 Oct 2008 - 23:11
wypas, ze zostajesz
oby nowy sezon przyniosl nowych kibicow do "mlyna"
seler
Fri, 03 Oct 2008 - 00:57
Goły jeśli mecze siatkówki nie będą się pokrywały z meczami futbolowymi to na pewno na nim będę wraz ze znajomymi.
Plakaty wychodzące własnym sumptem są lepsze niż te komercyjne;) Szkoły, przystanki, osiedlowe miejscówy w których przebywa młodzież. Jesteśmy z różnych osiedli, jeden projekt na forum każdy drukuje rozkleja i poszło. No chyba nikt się nie posępi na 2pln na taśmę klejącą albo klej.
Pierwszy mecz sezonu, chcąc czy nie chcąc musi być z pompą. Na otwarcie, doping kozak:)
A co do dopingu jak by ktoś potrzebował pomocy, to mogę pomóc.
PS. Niebieski w naszych barwach źle mi się kojarzy xD ale spokojnie to tylko uprzedzenie.
PS. Jak będzie jakiś trening dopigu dajcie znać. Chętnie bym się zjawił:)
Szczepan
Fri, 03 Oct 2008 - 01:22
Witam!!
Pozdrawiam Was wszystkich.
Bez urazy, "seler" urwał się chyba z choinki, a wy za nim lecicie. KK zorganizował Zibar, endriu i Goły.
KK MKS'u nie ma nawet roku!!! , a dzięki Waszej spontanicznej działalności (moim zdaniem) urósł do miana najlepszego KK w siatkówce żeńskiej. Jego członkowie (nie mówię tu o sobie) jeżdżą po całej Polsce i godnie reprezentują Dąbrowę - dla niedowiarków proszę spytać Panów w dojrzałym wieku gdzie byli i gdzie jadą. W ubiegłym sezonie doliczając Roberta nie było nas chyba tylko w Poznaniu + playoff'y. Obecnie w trakcie przygotowań, większość okolicznych sparingów, turniejów i meczy przygotowawczych odwiedziły poszczególne jednostki z KK (galeria klubowa).
Co do piosenek !! to ja !! jestem za NIE nowy KK i nowe piosenki;
dlaczego;
melodia lub słowa niech się kojarzą w całej Polsce z Dąbrową lub MKS'em, a nie plagiat z Zagłębia czy Lecha. Chociaż kibice Lecha pokazali klasę w Austrii.
Co do prowadzącego:
Goły musi być (w Mielcu na ligowym spotkaniu nie było źle), on ma tą charyzmę i moim zdaniem plasuje się na 2 miejscu za Maćką z Białegostoku. Dziołcha nie dała się sprowokować kibicom Wisły Kraków (piłkarskim). I cały mecz barażowy prowadziła nieustanie doping, olewając tandetne hasła wiślaków, a prowadząc ekipę z BUS'a!! (około 20-25 osób + 2 małżeństwa z dziećmi).
Pałki i bębny:
Bębny są dwa w kanciapie na hali na górze, pałka chyba jedna i ma ją "sikor" - to jest ta po naprawie po wystrzale w Mielcu. Mogę zrobić pałki jak dostanę gruby filc. Po doświadczeniach z Mielca nie chce i przypuszczam żaden z was ryzykować takiego zajścia.
A kibicowanie i młyn zobaczymy na pierwszym meczu.
ario
Fri, 03 Oct 2008 - 07:20
CYTAT(Szczepan @ pią, 03 paź 2008 - 01:22)

Co do piosenek !! to ja !! jestem za NIE nowy KK i nowe piosenki;
dlaczego;
melodia lub słowa niech się kojarzą w całej Polsce z Dąbrową lub MKS'em, a nie plagiat z Zagłębia czy Lecha. Chociaż kibice Lecha pokazali klasę w Austrii.
Szczepan, gdyby wszyscy mięli takie podejście, to na stadionach śpiewalibyśmy tylko nazwy klubów...
Goły zostaje? I zajebiście

Podejrzewam, że takiej siły przebicia, jak on, to raczej nikt z Nas nie ma

Pozdrawiam.
Padziu
Fri, 03 Oct 2008 - 08:08
No super że zostajesz Goły. No to teraz czekajmy na info o sparingu i ćwiczmy doping
Goły
Fri, 03 Oct 2008 - 16:26
Szczepan - Zibar i Endriu zgodze się ale ja ? oprócz mnie ze starego DF'04 przyszedł także sikor , woker bocian i równy i to była nasza wspólna decyzja aby pomóc w ogarnieciu dopingu na tej hali. Jak narazie wychodzi .
ZBIERAJCIE KASE NA WYJAZD DO BYDGOSZCZY !
krzysiek
Fri, 03 Oct 2008 - 16:31
Stary prowadzący, stary bęben... no i git

Dobrze, że KK MKS nie został tak gruntownie przebudowany jak sam klub

hehe
Myślę, że w trakcie sezonu będziemy mieli i coraz więcej członków, i repertuar bardziej urozmaicony. Póki co nie mamy co patrzeć czy śpiewane przez nas teksty są zapożyczone z innych klubów, czy nie. W miarę rozwoju dorobimy się pewnie i własnego hymnu, ale do tego czasu nie ma co wybrzydzać. Musimy zadbac o to żeby z naszego sektora nie wiało nudą i tyle

W przeciwnym razie trudno będzie kogokolwiek do nas przekonać.
Co do opraw meczowych, to każdy pewnie ma jakieś swoje wizje w głowie, tylko trzeba się nimi podzielić z resztą na zebraniach, przedyskutować i najlepsze wprowadzać w "życie"

Tylko do tego tak jak napisał Goły potrzebna jest kasa ! Panowie dwa piwka w barze tygodniowo mniej i już jest po 10 zł więcej od osoby

Chcemy aby nasze oprawy robiły wrażenie, to niestety trochę musimy zainwestować

18 października zbliża się wielkimi krokami i myślę, że należałoby się do tego czasu co najmniej 2 razy spotkać i omówić sprawy dopingu, opraw meczowych i reszty rzeczy związanych z naszym KK w nadchodzącym sezonie.
mydlik
Mon, 06 Oct 2008 - 19:53
Pierwszy wyjazdowy mecz naszej drużyny w Bydgoszczy planowany na 25.10 odbędzie się 24.10 tj piątek.
Prosty
Mon, 06 Oct 2008 - 20:20
no to po wyjezdzie :/ zaczyna sie tak jak w tamtym sezonie
rolnik
Mon, 06 Oct 2008 - 22:37
gdyby nie to że to jest piątek to myśle że zebrała by się duża drużyna do dopingu ale wiadomo że wielu z nas to DO SZKOŁY
Beica
Mon, 06 Oct 2008 - 23:33
Niestety; /. Ale będzie jeszcze dużo wyjazdów na które zdąrzymy się zorganizować. Bielsko, Muszyna, Mielec, Kalisz, Wrocław - to w moim przypadku pewne.
Lui
Tue, 07 Oct 2008 - 10:44
No te wyjazdy musimy zaliczyć na 100 %.
I bardzo szkoda że mecz w Bydgoszczy jest w piątek, jakby był w weekend może zebrała by się ekipa, chociaż na busa..
ario
Tue, 07 Oct 2008 - 14:54
CYTAT(rolnik @ pon, 06 paź 2008 - 22:37)

gdyby nie to że to jest piątek to myśle że zebrała by się duża drużyna do dopingu ale wiadomo że wielu z nas to DO SZKOŁY

Przecież zawsze można się z jednego dnia zwolnić, prawda?
Co Wy tacy porządni uczniowie jesteście?
Beica
Tue, 07 Oct 2008 - 19:40
a Ty ario byłeś na jakimś wyjeździe w LSK?
ario
Tue, 07 Oct 2008 - 19:44
Ćśśśśśś

Ale teraz zamierzam jeździć, spokojnie
Beica
Tue, 07 Oct 2008 - 19:53

to nie trzeba sie poswiecac skoro bedzie jeszcze tyle okazji. Chociaz doping by sie przydal, bo te punkty na poczatku sezonu sa najwazniejsze : )
Beica
Tue, 07 Oct 2008 - 21:56
To pozostało nam tylko 11dni do sezonu

@Edit
widziałem dzisiaj jak rozklejają na bilboardzie koło nemo plakat o MKSie pt.'Gorący sezon na hali'.
seler
Wed, 08 Oct 2008 - 15:04
W całym mieście roklejają te plakaty:)
http://pl.youtube.com/watch?v=VFEtvrf4B-g pełna mobilizacją.

Sry za OT:)
Goły
Wed, 08 Oct 2008 - 15:24
a co to ma wspolnego z kibicowaniem w +LK ? czemu nie jestes w Kluczborku ?
endriu
Wed, 08 Oct 2008 - 21:15
To na youtube rozklejają?
Ale jazda...
W przyszłym, robimy spotkanie. Należy na nim przyjąć plan działania , bo dalej wszystko w próżni.
pozdr...
krzysiek
Thu, 09 Oct 2008 - 06:56
Ja w przyszłym tygodniu mam popołudniówki, więc im szybciej ustalimy jakiś termin spotkania tym większe szanse, że zdążę znaleźć zastępstwo w pracy. Może by tak we wtorek o 18:00 ?
Zibar
Tue, 14 Oct 2008 - 07:54
Spotkanie KK w środę godz. 18.30
Goły
Wed, 15 Oct 2008 - 15:57
Kazdego kto wybiera się dzisiaj na zebranie o 18:30 uprasza się aby zabrał ze sobą dodatkowe pieniązki ponieważ będzie prowadzonak zbiórka na oprawy na najblizszy sezon.
Zibar
Mon, 20 Oct 2008 - 13:39
Ja mam jeszcze tylko jedno pytanie:
czy wszyscy z legitymacją KK byli na meczu w sektorze KK i aktywnie uczestniczyli?
Poza tym, widziałem, że kilka osób spoza klubu zaczęło z nami z zabawę, na kolejnym spotkaniu zapraszamy ponownie, a inne niezdecydowane osoby również
Lui
Mon, 20 Oct 2008 - 15:00
CYTAT(Zibar @ pon, 20 paź 2008 - 13:39)

Ja mam jeszcze tylko jedno pytanie:
czy wszyscy z legitymacją KK byli na meczu w sektorze KK i aktywnie uczestniczyli?
Poza tym, widziałem, że kilka osób spoza klubu zaczęło z nami z zabawę, na kolejnym spotkaniu zapraszamy ponownie, a inne niezdecydowane osoby również

Tych, których znam byli i kibicowali
Tylko tego Mateusza co mieliśmy jego legitymacje to nie było...
Kamil_
Mon, 20 Oct 2008 - 17:25
A może nudzi się komuś i zrobiłby jakiegoś fajnego userbara KK MKS'u ?

Coś w połączeniu takiego jak ma np. Lui i Zibar
endriu
Mon, 20 Oct 2008 - 23:40
Grzesko
Tue, 21 Oct 2008 - 09:02
Dwa miejsca wolne do Bydgoszczy.Wyjazd w piątek ok. 11tej.692278392Sorki wyjazd o 10tej
b4b4M™
Tue, 21 Oct 2008 - 14:22
CYTAT(Kamil_ @ pon, 20 paź 2008 - 17:25)

A może nudzi się komuś i zrobiłby jakiegoś fajnego userbara KK MKS'u ?

To może coś w tym stylu:

Sugestie zawsze mile widziane...
Kamil_
Tue, 21 Oct 2008 - 15:31
Mnie się podoba. Mogę z niego korzystać?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.