Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibicowanie w +LK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4
Lui
CYTAT(Padziu @ czw, 02 paź 2008 - 15:34) *
A ta osoba to do bębna bo nie za bardzo rozumiem -> w zeszłym sezonie był tylko Goły i własnie na bębnie sikor

Ario chyba chce prowadzić doping, a przy bębnie zostaje chyba Sikor : ]
ario
Goły dopingu już nie prowadzi. Panem "bum bum" prawdopodobnie dalej Sikor biggrin.gif

Kto jeszcze by chciał ogarnąć KK w tym sezonie?
Padziu? Lui? Prosty?
Może seler? smile2.gif
Padziu
Nie no mi właśnie chodziło bardziej o potwierdzenie czy jest ktoś do obsługi bębna. Może warto sie zastanowić nad kilkoma bębnami w tym sezonie??Może sama się wykreuje taka osoba do pomocy Tobie, Ario wink.gif
ario
Pomysł z dwoma bębnami jest w porządku. Na koszykówce są dwa i słychać kozacko.
Trzeba to przedyskutować.

18-ego października zaczyna się sezon. Ile dni przed meczem będą dostępne plakaty?
Prosty
ario, ja moge z Toba sprobowac wink.gif ale i tak wolalbym jakby to byl np. Woker biggrin.gif mozna cos poprobowac na sparingach

Seler -> po co ten megafon jak ludzie i tak sie nie dolacza ? jak nie odgrodzimy tasmami to nie bedzie miejsca dla KK

ario
Woker?

Megafon na halę nie potrzebny moim zdaniem smile2.gif
Prosty
Woker (chyba tak sie pisze) - doping z Mielca
Lui
Pomysł z bebnami trafiony w 10 smile2.gif

ile my mamy na stanie bębnów i pałek ?
pamiętam żę na spotkaniu KK (wtedy kiedy była sesja fotograficzna do legitek KK smile.gif ) któs wpadł na pomysł o zakupieniu bębna i miał się zoorientować po ile chodzą na allegro i napisać rolleyes.gif
Padziu
Z tego co wiem (nie jestem pewny) są na stanie 3 bębny i 2 pałki - 1 porządna i 1 klejona przez Szczepana chyba na którymś z meczy w zeszłym sezonie 3 pałke ma niejaki p. Dukowicz z kosza i twierdzi że to jego pałka i nie będzie jej zostawiał na hali ale pamiętam że go kiedyś o nią porosiliśmy z kolegami i pozyczył więc ta kwestia jest do dogadania (mam nadzieje)

EDIT:
linki do allegro (niestety szybko sie kończy czas sad.gif )
http://www.allegro.pl/item442853935_olbrzy...owania_itp.html
http://www.allegro.pl/item443862156_duzy_b...ibicowania.html

link do drogiego sklepu internetowego : http://www.sklep-kibica.com/bebny.php

tutaj link do pałki do bębna : http://www.nokaut.pl/oferta/palka-do-bebna...owego-bt-9.html
Lui
To w sobote trzeba pogadać z tym p.Dukowiczem czy by była opcja pożyczenie pałki na 18 października.To na mecz byśmy mieli 3 bębny (o ile tyle jest i pożyczy tą pałke).
biggrin.gif
Padziu
Albo np. poprosić go żeby ktoś z nas ją trzymał i regularnie chodził na kosza lub zostawiał ją na hali ale wtedy dac warunek tym osobom z kosza że nie wchodzą do magazynku bo potem jak ona zginie to będzie na nas
ario
3 bębny = dezorganizacja totalna.
Maksymalnie 2 smile2.gif

Prosty - ten pierwszy (http://www.allegro.pl/item442853935_olbrzymi_beben_basowy_do_kibicowania_itp.html) bęben jest w porządku. Takiego nam trzeba smile2.gif Można pogadać z władzami klubu z prośbą o jakieś dofinansowanie smile2.gif
Lui
No może koleś pójdzie na takie coś.W sobote trzeba pogadać z tymi kibicami kosza czy dogali się już, czy nam oddadzą część kasy za fali itp czy oni tez coś kupią i my z tego też będziemy korzystać.Moge napisać do tego ich "wodzireja" bo mam jego epulsa.. wink.gif
Padziu
CYTAT(ario @ czw, 02 paź 2008 - 21:24) *
3 bębny = dezorganizacja totalna.
Maksymalnie 2 smile2.gif

Prosty - ten pierwszy (http://www.allegro.pl/item442853935_olbrzymi_beben_basowy_do_kibicowania_itp.html) bęben jest w porządku. Takiego nam trzeba smile2.gif Można pogadać z władzami klubu z prośbą o jakieś dofinansowanie smile2.gif

po pierwsze nie Prosty tylko Padziu bo domyślam się że o mnie chodziło
po drugie - po co kupować 4 bęben skoro są 3 a my chcemy używać 2??? nie lepiej tą kase wydać na np. jakiś transparent albo jaką akcje do oprawy w jednym meczu??

EDIT: Kto idzie w sobote na kosza?? Może pójdziemy razem do gości z kosza i pogadamy nt. temat??
ario
Aaa, sory biggrin.gif
ja z różnych powodów już nie kontaktuję biggrin.gif

Ja idę smile2.gif
Kamil_
Jak już tak się nakręciliście to można by pomyśleć o jakiejś extra oprawie na pierwszy mecz. Ludzi pewnie będzie sporo, więc warto by było się ładnie pokazać.

Co do bębnów. To jak jak Ario napisał, max 2. Mamy śpiewać a nie grać na bębnach wink.gif
Padziu
Ale co masz na myśli mówiąc 'extra oprawa' może coś w rodzaju 'żywej flagi' tzn kartek/folii którymi ludzie w przerwach machają
Kamil_
Choćby jakąś kartoniadę.
Lui
Nom trzeba pomyśleć nad jakąś fajną oprawą, trzeba się dobrze zaprezentować w pierwszym meczu
serpentyny itp powinny się przydać biggrin.gif

ma ktos jakieś pomysły ?
Goły
Panowie Panowie !! rozpędziliscie sie tak że aż mi sie tego czytac nie chcialo ale mniej wiecej wiem o co kaman wink.gif więc tak :

Doping będzie miał kto prowadzić - zostaje stary prowadzacy smile2.gif
Beben to samo .
Nowe piosenki beda wprowadzane albo na jakims sparingu a jak nie to bedzie trening dopingu.
Oprawy będa , jezeli tylko beda pieniadze bo pomysłow mamy wiele .

Mam nadzieje że rozwialem wszelkei watpliwosci , a co do postow pana co ma avatar Zaglebia ( nie pamietam nicku:D) - dobrze że sa tacy ludzie jak ty ktorzy chca wejsc na młyn i spiewac z nami ! garnij kumpli ....DO MŁYNA MOŻE WEJŚĆ KAŻDY !! do zobaczonka 18-ego !!
Prosty
wypas, ze zostajesz biggrin.gif

oby nowy sezon przyniosl nowych kibicow do "mlyna"
seler
Goły jeśli mecze siatkówki nie będą się pokrywały z meczami futbolowymi to na pewno na nim będę wraz ze znajomymi.
Plakaty wychodzące własnym sumptem są lepsze niż te komercyjne;) Szkoły, przystanki, osiedlowe miejscówy w których przebywa młodzież. Jesteśmy z różnych osiedli, jeden projekt na forum każdy drukuje rozkleja i poszło. No chyba nikt się nie posępi na 2pln na taśmę klejącą albo klej.
Pierwszy mecz sezonu, chcąc czy nie chcąc musi być z pompą. Na otwarcie, doping kozak:)
A co do dopingu jak by ktoś potrzebował pomocy, to mogę pomóc.

PS. Niebieski w naszych barwach źle mi się kojarzy xD ale spokojnie to tylko uprzedzenie.

PS. Jak będzie jakiś trening dopigu dajcie znać. Chętnie bym się zjawił:)
Szczepan
Witam!!

Pozdrawiam Was wszystkich.
Bez urazy, "seler" urwał się chyba z choinki, a wy za nim lecicie. KK zorganizował Zibar, endriu i Goły.
KK MKS'u nie ma nawet roku!!! , a dzięki Waszej spontanicznej działalności (moim zdaniem) urósł do miana najlepszego KK w siatkówce żeńskiej. Jego członkowie (nie mówię tu o sobie) jeżdżą po całej Polsce i godnie reprezentują Dąbrowę - dla niedowiarków proszę spytać Panów w dojrzałym wieku gdzie byli i gdzie jadą. W ubiegłym sezonie doliczając Roberta nie było nas chyba tylko w Poznaniu + playoff'y. Obecnie w trakcie przygotowań, większość okolicznych sparingów, turniejów i meczy przygotowawczych odwiedziły poszczególne jednostki z KK (galeria klubowa).
Co do piosenek !! to ja !! jestem za NIE nowy KK i nowe piosenki;
dlaczego;
melodia lub słowa niech się kojarzą w całej Polsce z Dąbrową lub MKS'em, a nie plagiat z Zagłębia czy Lecha. Chociaż kibice Lecha pokazali klasę w Austrii.
Co do prowadzącego:
Goły musi być (w Mielcu na ligowym spotkaniu nie było źle), on ma tą charyzmę i moim zdaniem plasuje się na 2 miejscu za Maćką z Białegostoku. Dziołcha nie dała się sprowokować kibicom Wisły Kraków (piłkarskim). I cały mecz barażowy prowadziła nieustanie doping, olewając tandetne hasła wiślaków, a prowadząc ekipę z BUS'a!! (około 20-25 osób + 2 małżeństwa z dziećmi).
Pałki i bębny:
Bębny są dwa w kanciapie na hali na górze, pałka chyba jedna i ma ją "sikor" - to jest ta po naprawie po wystrzale w Mielcu. Mogę zrobić pałki jak dostanę gruby filc. Po doświadczeniach z Mielca nie chce i przypuszczam żaden z was ryzykować takiego zajścia.
A kibicowanie i młyn zobaczymy na pierwszym meczu.
ario
CYTAT(Szczepan @ pią, 03 paź 2008 - 01:22) *
Co do piosenek !! to ja !! jestem za NIE nowy KK i nowe piosenki;
dlaczego;
melodia lub słowa niech się kojarzą w całej Polsce z Dąbrową lub MKS'em, a nie plagiat z Zagłębia czy Lecha. Chociaż kibice Lecha pokazali klasę w Austrii.

Szczepan, gdyby wszyscy mięli takie podejście, to na stadionach śpiewalibyśmy tylko nazwy klubów...

Goły zostaje? I zajebiście smile2.gif
Podejrzewam, że takiej siły przebicia, jak on, to raczej nikt z Nas nie ma biggrin.gif

Pozdrawiam.
Padziu
No super że zostajesz Goły. No to teraz czekajmy na info o sparingu i ćwiczmy doping wink.gif
Goły
Szczepan - Zibar i Endriu zgodze się ale ja ? oprócz mnie ze starego DF'04 przyszedł także sikor , woker bocian i równy i to była nasza wspólna decyzja aby pomóc w ogarnieciu dopingu na tej hali. Jak narazie wychodzi .

ZBIERAJCIE KASE NA WYJAZD DO BYDGOSZCZY !
krzysiek
Stary prowadzący, stary bęben... no i git smile2.gif Dobrze, że KK MKS nie został tak gruntownie przebudowany jak sam klub laugh.gif hehe
Myślę, że w trakcie sezonu będziemy mieli i coraz więcej członków, i repertuar bardziej urozmaicony. Póki co nie mamy co patrzeć czy śpiewane przez nas teksty są zapożyczone z innych klubów, czy nie. W miarę rozwoju dorobimy się pewnie i własnego hymnu, ale do tego czasu nie ma co wybrzydzać. Musimy zadbac o to żeby z naszego sektora nie wiało nudą i tyle wink.gif W przeciwnym razie trudno będzie kogokolwiek do nas przekonać.
Co do opraw meczowych, to każdy pewnie ma jakieś swoje wizje w głowie, tylko trzeba się nimi podzielić z resztą na zebraniach, przedyskutować i najlepsze wprowadzać w "życie" smile2.gif Tylko do tego tak jak napisał Goły potrzebna jest kasa ! Panowie dwa piwka w barze tygodniowo mniej i już jest po 10 zł więcej od osoby wink.gif Chcemy aby nasze oprawy robiły wrażenie, to niestety trochę musimy zainwestować smile2.gif
18 października zbliża się wielkimi krokami i myślę, że należałoby się do tego czasu co najmniej 2 razy spotkać i omówić sprawy dopingu, opraw meczowych i reszty rzeczy związanych z naszym KK w nadchodzącym sezonie.
mydlik
Pierwszy wyjazdowy mecz naszej drużyny w Bydgoszczy planowany na 25.10 odbędzie się 24.10 tj piątek.
Prosty
no to po wyjezdzie :/ zaczyna sie tak jak w tamtym sezonie
rolnik
gdyby nie to że to jest piątek to myśle że zebrała by się duża drużyna do dopingu ale wiadomo że wielu z nas to DO SZKOŁY dry.gif
Beica
Niestety; /. Ale będzie jeszcze dużo wyjazdów na które zdąrzymy się zorganizować. Bielsko, Muszyna, Mielec, Kalisz, Wrocław - to w moim przypadku pewne.
Lui
No te wyjazdy musimy zaliczyć na 100 %.
I bardzo szkoda że mecz w Bydgoszczy jest w piątek, jakby był w weekend może zebrała by się ekipa, chociaż na busa..
ario
CYTAT(rolnik @ pon, 06 paź 2008 - 22:37) *
gdyby nie to że to jest piątek to myśle że zebrała by się duża drużyna do dopingu ale wiadomo że wielu z nas to DO SZKOŁY dry.gif

Przecież zawsze można się z jednego dnia zwolnić, prawda?
Co Wy tacy porządni uczniowie jesteście? tongue.gif
Beica
a Ty ario byłeś na jakimś wyjeździe w LSK?biggrin.gif
ario
Ćśśśśśś biggrin.gif

Ale teraz zamierzam jeździć, spokojnie biggrin.gif
Beica
biggrin.gif to nie trzeba sie poswiecac skoro bedzie jeszcze tyle okazji. Chociaz doping by sie przydal, bo te punkty na poczatku sezonu sa najwazniejsze : )
Beica
To pozostało nam tylko 11dni do sezonu rolleyes.gif
@Edit
widziałem dzisiaj jak rozklejają na bilboardzie koło nemo plakat o MKSie pt.'Gorący sezon na hali'.
seler
W całym mieście roklejają te plakaty:)
http://pl.youtube.com/watch?v=VFEtvrf4B-g pełna mobilizacją.smile2.gif Sry za OT:)
Goły
a co to ma wspolnego z kibicowaniem w +LK ? czemu nie jestes w Kluczborku ?
endriu
To na youtube rozklejają?
Ale jazda...

W przyszłym, robimy spotkanie. Należy na nim przyjąć plan działania , bo dalej wszystko w próżni.
pozdr...
krzysiek
Ja w przyszłym tygodniu mam popołudniówki, więc im szybciej ustalimy jakiś termin spotkania tym większe szanse, że zdążę znaleźć zastępstwo w pracy. Może by tak we wtorek o 18:00 ?
Zibar
Spotkanie KK w środę godz. 18.30
Goły
Kazdego kto wybiera się dzisiaj na zebranie o 18:30 uprasza się aby zabrał ze sobą dodatkowe pieniązki ponieważ będzie prowadzonak zbiórka na oprawy na najblizszy sezon.
Zibar
Ja mam jeszcze tylko jedno pytanie:
czy wszyscy z legitymacją KK byli na meczu w sektorze KK i aktywnie uczestniczyli?

Poza tym, widziałem, że kilka osób spoza klubu zaczęło z nami z zabawę, na kolejnym spotkaniu zapraszamy ponownie, a inne niezdecydowane osoby również smile.gif
Lui
CYTAT(Zibar @ pon, 20 paź 2008 - 13:39) *
Ja mam jeszcze tylko jedno pytanie:
czy wszyscy z legitymacją KK byli na meczu w sektorze KK i aktywnie uczestniczyli?

Poza tym, widziałem, że kilka osób spoza klubu zaczęło z nami z zabawę, na kolejnym spotkaniu zapraszamy ponownie, a inne niezdecydowane osoby również smile.gif

Tych, których znam byli i kibicowali wink.gif
Tylko tego Mateusza co mieliśmy jego legitymacje to nie było...
Kamil_
A może nudzi się komuś i zrobiłby jakiegoś fajnego userbara KK MKS'u ? biggrin.gif

Coś w połączeniu takiego jak ma np. Lui i Zibar smile2.gif
endriu
Fajnie fotopstryk Was zdjął:)

pozdr...
Grzesko
Dwa miejsca wolne do Bydgoszczy.Wyjazd w piątek ok. 11tej.692278392Sorki wyjazd o 10tej
b4b4M™
CYTAT(Kamil_ @ pon, 20 paź 2008 - 17:25) *
A może nudzi się komuś i zrobiłby jakiegoś fajnego userbara KK MKS'u ? biggrin.gif

To może coś w tym stylu:

Sugestie zawsze mile widziane... smile2.gif
Kamil_
Mnie się podoba. Mogę z niego korzystać?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.