Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibicowanie w +LK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4
Szczepan
Witam!

W dupę dajemy my wszyscy i "gwiazdki".
Grześ, Endriu, Zibar, Jurek itd czy Checin (przepraszam za błąd w nicku), Ci ludzie dopingują i wspierają siatkarki od kilku lat. Szer jest gościem który ma olbrzymią wiedzę na temat żeńskiej siatkówki.
A ty "pajacu" Sokrates zacząłeś bawić się w "trzeźwy" doping w tym sezonie.
Z mojej klawiatury to wypowiadaj się na forum , ale trochę pokory i szacunku.

POZ.
Kamil_
Szczepan niektórzy z siatkarkami też są parę ładnych lat...A dokładniej od 2004r., wtedy jak Dąbrowa Fans kręciło doping w sektorze pod zegarem, a Michoń była kapitanem. Kojarzysz te czasy?

Nie wiem czemu, ale niektórym się wydaje, że mają jedyną słuszną rację, że są jakąś elitą, a inni to se mogą pogadać do siebie. To, że ktoś jest z MKS'em krócej wcale nie znaczy, że nie ma prawa się wypowiadać, a poza tym skąd wiesz ile Sokrates kibicuje MKS'owi?
Grzesko
Kamil a kiedy Magda Michoń była kapitanem?Weź mi przypomnij.Chodzę od tego roku w którym prowadziliśmy w I lidze po rundzie pierwszej a potem żeśmy nie weszli.
Bocian
Tak BTW: kłucić się możecie w innych tematach, a nie w miejscu gdzie powinno się pisać o tegorocznych transferach!! OGARNIJCIE SIĘ TROCHĘ!!
Kamil_
CYTAT(Grzesko @ pon, 08 cze 2009 - 11:46) *
Kamil a kiedy Magda Michoń była kapitanem?Weź mi przypomnij.Chodzę od tego roku w którym prowadziliśmy w I lidze po rundzie pierwszej a potem żeśmy nie weszli.

Szukam w googlu, który to był dokładnie sezon. Ludzka pamięć jest zawodna, a nie chcę pisać z głowy, żeby się nie pomylić. Ci, którzy chodzą 'od zawsze' na pewno potwierdzą, że Madzia była kapitanem. A jak nie, to się skontaktuje z Panią Magdą i Ci napiszę. Bo widocznie jeszcze nie chodziłeś wtedy na MKS smile2.gif

PS. Żeby nie było, nie napinam się smile2.gif
Mariuszek_
To co on pisze, to jest jego osobista sprawa, piszę swoją opinie.
A z kąd Ty wiesz kto ile komu kibicuje ? blink.gif
Wejź się stary ogarnij, bo czasem jest mi Cię żal, co Ty wogóle wypisujesz ! ohmy.gif
mydlik
Magda Michoń oprócz tego, że była kapitanem , to w jednym meczu dodatkowo pełniła rolę trenera zastępując J. Bodysa.
Coelho
taki filmik podsumowujący nasze wyczyny kibicowskie w tym sezonie... http://www.youtube.com/watch?v=jhba2YTrTY8
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.