Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PLAY OFF LSK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
rolnik
Np. kilku moich kolegów chodzi zawsze na mecze, kibicuje, jeden był w Mielcu ale nie mają wejściówki i za wstęp muszą płacić, ja również. Proponowałbym zrobic zebranie i zrobić nowe wejściówki rozdać je tym którzy naprawde przychodzą na mecze i sprawdzać obecność np rzeby była kartka i każden niech sie podpisuje czy coś takiego.

Z poważaniem Rolnik.
Kamil_
2 grosze ode mnie...
takie sprawy lepiej na forum wewnętrznym poruszać, po co ludzie z innych KK mają takie rzeczy czytać, a jak wiemy zaglądają do nas na forum. I 2 sprawa, co innego według mnie jest nie jechać na jeden wyjazd, a co innego nie jechać na żaden.
filip13
no i 0:3 (23:25, 22:25, 23:25) szkoda... tak blisko było do wygrania chociaż jednego seta...
,dziewczyny muszą się zmobilizować na następny mecz
mydlik
Nie porwały nas swoją grą dziewczyny. Przegrały wygranego 1-go seta.Mielczanki uwierzyły, że ten mecz mogą wygrać. Może nasze w Mielcu zagrają skuteczniej i wygrają dwa mecze.
krzysiek
Nie było tak źle wink.gif Wynik oczywiście nie jest taki, jaki byśmy sobie życzyli ale mecz na pewno nie należał do nudnych i jednostronnych. Były momenty które podrywały kibiców. W pewnym stopniu wynik końcowy to wszystko zamazał, ale ogólnie nie ma co narzekać. W takiej sytuacji kadrowej naprawdę jest ciężko powalczyć o coś więcej.
Przychodzimy dla zespołu, pokibicować i oczywiście oczekujemy zwycięstw. Natomiast nie zawsze się wygrywa i o tym trzeba pamiętać. Wynik wynikiem, gra zespołu grą, ale my przy tym wszystkim jednak nie możemy zapominać, że przychodzimy tam również dla siebie i mamy się dobrze bawić. Pośpiewać, kiedy trzeba pogwizdać, poklaskać, poskakać i ogólnie miło spędzić czas smile2.gif I to głównie zależy od nas samych. Oczywiście humor do zabawy na widowni jest dużo lepszy gdy dziewczyny wygrywają, ale nawet wtedy gdy przegrywają nie powinno nam to popsuć zabawy. Wkońcu jesteśmy z nimi " na dobre i złe... czy wygrywasz, czy nie... " ... i w tych gorszych momentach nasze smutne miny oraz cisza na trybunach na pewno im nie pomagają wink.gif Nie pozwólmy im nigdy, nawet przez moment zapomnieć o tym, że jesteśmy zawsze z nimi, tuż obok smile2.gif

I CHOĆ PRZEGRYWASZ GDY CIĘŻKO JEST
NIE JESTEŚ SAM, HEJ MKS !!!
Goły
No i co ?????? jedziemy jedziemy , odblokujcie temat , autokar bedzie napewno i co jeszcze !!!!

Wstyd i jeszcze raz wstyd , żeby w wolną sobote , nie uzbierał sie śmieszny bus na 20 osob !
mops
CYTAT(Bartek90 @ śro, 16 kwi 2008 - 14:24) *
Krotka zapowiedz meczu...smile2.gif
Miejmy nadzieje, ze wygramy tak jak w sezonie zasadniczym... smile2.gif

No coż, ponoć "nadzieja matką głupich" laugh.gif ....
Zapraszamy w sobotę do Mielca, co prawda jak słyszę po frekwencji w Kaliszu macie już trochę dość "wyczynów" waszych laseczek, ale może się jeszcze raz zmobilizujecie. Z naszym KK może być w sobotę różnie, bo masę osób wybiera się do Radomia na mecz szczypiornistów Stali Mielec...
Pozdro.
Tomek_dg
Mecz pełen emocji, szkoda że tak to się skończyło. Jednak jeśli Mielec mógł u nas wygrać to czemu nasze dziewczyny nie miały by wygrać w Mielcu.

CYTAT(Wiesław Popik )
Tak jak Romek (Murdza przyp. red.) powiedział, my już zrobiliśmy swoje i teraz trudno zmobilizować dziewczyny. Wierzę, że one chciały dzisiaj wygrać. Jednak ciężko jest je teraz zmotywować do grania, gdyż główny cel został osiągnięty(...)Może uda nam się coś ugrać w Mielcu, ale będzie tam bardzo ciężko, bo wygląda na to, że z naszych dziewczyn powietrze zeszło.

Nie bardzo wiem co trener chce osiągnąć takimi wypowiedziami po meczu. Czy to jest takie ciche przyzwolenie na oszczędzanie się. Czy to ma być coś w stylu nie stawiania sobie wysoko poprzeczki na przyszły sezon żeby od nich nie wymagać za dużo. A może w ten sposób chce właśnie zmobilizować dziewczyny i "bierze je trochę pod włos", albo jednak jest jakieś ciśnienie na wynik i w ten sposób chce je odciążyć żeby zagrały na luzie, swobodnie i radośnie. Nie wiem... mellow.gif
Szczepan
Witam!!
Odnośnie nadzieji - każda matka kocha swoje dzieci.
A legitki po co Wam jak i tak nigdzie nie jeździcie??
Na hala za piątaka wejdziesz na szkolną legitymację.
Możesz wtedy też po doppingować.
Co było po meczu - ILU CHCE JECHAĆ DO MIELCA?????????????????
Cisza Żaden nic nie powie.
Bez komentaża i bez pytań!!!!!!!!!!!!!!!!
endriu
ZDJĘCIA Z MECZU II RUNDY PLAY-OFF MKS - STAL MIELEC

pozdr...
Lui
Dla tych którzy jutro nie jadą na mecz do Mielca to dam linka z Relacja Live smile2.gif

http://kkstalmielec.net/live/

------------------
Szczepan
Witam!!
I bardo fajnie, że dałeś ten link.
Ale wierzmy w nasze Gwiazdki!!!!!!!!!!!!!
Mamy wolne miejsca - czekamy na kontakt do 11.
POZ.
Prosty
ma ktos jakas relacje ? smile2.gif bo tamta mielcowa nie jest aktualizowana

dzieki, jakby ktos chcial odrazu : http://www.sportowefakty.pl/siatka/relacja2/relacja.htm
szer
Na sportowych faktach jest
Lui
No i niestety w pierwszym secie ulegliśmy mieleckiej Stali 25:19 sad.gif

Miejmy nadzieję że kolejne sety będą wygrywane przed drużynę gości..! smile2.gif
szer
Dąbrowa wygrała 2 seta do 19...

Z wyniku 12-20 dla Dąbrowy zrobił się 19-25... Czyli 7-5 dla Stali w końcówce =/. Dziewczyną idzie ciężej w końcówkach, ale ważne, że wygrały seta!
Lui
No i mamy wyrównanie 19:25 !!

Jeszcze tylko 2 sety i 5 miejsce jest nadal możliwe !! biggrin.gif
szer
Lui o 5 miejsce raczej nie zawalczą ;p. Nawet jak wygrają dwa mecze ze Stalą, to w walce o 5 miejsce przegrają... MKS nie jest gotowy na puchary... Nie wytrzymałyby finansowo...
Lui
W innych meczach:MKS Fakro Muszyna 2:3 Winiary Bakalland Kalisz po zaciętym meczu lepsze okazały sie zawodniczki z Kalisza (22:25, 25:17, 25:23, 22:25, 8:15)stan rywalizacji play-off: 2:1 dla MuszyniankiAZS AWF Poznań 0:3 Gedania Gdańsk(17:25, 17:25, 18:25)stan rywalizacji play-off 2:0 dla Gedanii
Prosty
a tam finansowo, moze sponsor by sie ucieszyl i cos posypal tongue.gif ale co do jutrzejszego meczu watpie, zebysmy mieli szanse
andy
i mamy zwycięstwo gratki dziewczyny !!!!!! oby jutro to samo smile2.gif)))Stal - MKS - 25-19, 19-25 , 12-25 21-25
Lui
MVP dostała Ewa Matyjaszek ! smile2.gif
Padziu
Wielkie gratki dla dziewczyn biggrin.gif liczę że jutro powtórzą wynik i ..... 5 miejsce będzie możliwe smile2.gif
Prosty
te nasze marzenia o pucharach tongue.gif powiem tyle, ze bedzie ciezko ...
JuBy STAL MIELEC
Pozdrawiam dzis 2 kibiców z DĄBROWEJ którzy w swoich sercach wierzyli wygranej !! BRAWO chłopaki smile2.gif) 2 was było ale swietnie daliscie sobie rade !! WIELKIE POZDRO DLA WAS chłopaki smile2.gif) mili i bardzo weseli opuścili naszą chale zdarzylem podbiec i pogratulowac dzieki CHŁOPAKI smile2.gif) smile.gif smile.gif
Prosty
CYTAT(JuBy STAL MIELEC @ sob, 19 kwi 2008 - 22:31) *
Pozdrawiam dzis 2 kibiców z DĄBROWEJ którzy w swoich sercach wierzyli wygranej !! BRAWO chłopaki smile2.gif) 2 was było ale swietnie daliscie sobie rade !! WIELKIE POZDRO DLA WAS chłopaki smile2.gif) mili i bardzo weseli opuścili naszą chale zdarzylem podbiec i pogratulowac dzieki CHŁOPAKI smile2.gif) smile.gif smile.gif

moglbys opisac incydent, ktory zaszedl z flaga ?
Szczepan
Witam!!
Nie nie możemy opisać, a szersza relacja z wyjadu Krzycha i mojego w najbliższym terminie (dopiero wróciliśmy).
KK kibica z MIeleckiej Stali miło nas przyjoł i mimo przegranej zachował się fantastycznie.
Wielkie podziękowania dla pani A. W. z Mielca za wspaniała organizację!!!!!!!!!
JuBy STAL MIELEC
Prosty !! Ja jestem z KK KPSK STALI MIELEC, a co di incydentu powiem wam ze nic o tym nie wiedziałem do poki ktos od nas mi nie powiedział !! ale my KIBICE KPSK napewno niemieszali sie w To , i naprawde do konca niewiem co sie stało sad.gif(( ale zapraszamy dzis na decydujacy mecz PANOWIE w imieniu (tamtych) przepraszamy , i mam nadzieje ze ten incydent nic niezmieni miedzy naszymi KK smile2.gif) pozdrawiam WAS gorąco JuBY smile2.gif)
Padziu
CYTAT(JuBy STAL MIELEC @ nie, 20 kwi 2008 - 09:19) *
Prosty !! Ja jestem z KK KPSK STALI MIELEC, a co di incydentu powiem wam ze nic o tym nie wiedziałem do poki ktos od nas mi nie powiedział !! ale my KIBICE KPSK napewno niemieszali sie w To , i naprawde do konca niewiem co sie stało sad.gif(( ale zapraszamy dzis na decydujacy mecz PANOWIE w imieniu (tamtych) przepraszamy , i mam nadzieje ze ten incydent nic niezmieni miedzy naszymi KK smile2.gif) pozdrawiam WAS gorąco JuBY smile2.gif)

ale może byś mógł to opisać (jeśli coś wiesz) z góry dzięki
JuBy STAL MIELEC
Padziu hmm ja mam zasade jak nie widziałem i nie byłem prz tym osobiscie to tego nie komentuje !! niewiem NIC o tym zajściu !! i niech tak zostanie !! pozdrawiam ii nic sie starsznego chyba nie stało bo KIBICE od was są zadowolenie prawda Krzysiu i Szczepanku ?? smile2.gif)
mops
Panowie,
Nie mamy się co jarać, jedyną ekipą z finansami na grę w Challenge Cup jest w naszej czwórce (właściwie to już trójce) Gedania Gdańsk i to ona znając realia LSK tam zagra, a to czy zajmiemy miejsce 6 czy 8 nie ma żadnego znaczenia, dodatkowo do Poznania jest i Wam i nam bliżej wink.gif...
pazder
CYTAT(Padziu @ nie, 20 kwi 2008 - 10:47) *
ale może byś mógł to opisać (jeśli coś wiesz) z góry dzięki

Najlepiej pytajcie o całe zdarzenie samych "poszkodowanych",niech oni zadecydują czy powiedzieć o tym zajściu czy nie.Poza tym jeśli mielibyśmy cokolwiek o tym pisać,to może raczej publicznie tego na forum nie róbmy,jeśli już to piszcie na private (gadu-gadu),ale zaznaczam ,że tylko chłopaki będą wiedzieć najlepiej wink.gif ,ja tylko mogę powiedzieć jak to wyglądało z naszej strony.Pozdro
:)
Mecz zaczal sie o 16? Cos transmisje nie ruszaja
Kamil_
Mecz o 17.00 smile2.gif

edit. choć co strona to podają inaczej...
Prosty
CYTAT(Kamil_ @ nie, 20 kwi 2008 - 16:34) *
Mecz o 17.00 smile2.gif

edit. choć co strona to podają inaczej...

jak o 17, to po co ja sie juz boje tongue.gif jeszcze maja 18 minut biggrin.gif
krzysiek
To nieporozumienie na hali nie miało z siatkówką nic wspólnego więc tematu na forum siatkarskim nie poruszamy. Dlatego koniec tego tematu wink.gif
Teraz może jakaś relacja z naszego wyjazdu do Mielca na drugi mecz pary MKS i Stal w fazie play-off.
Wyjechaliśmy ze Szczepanem z BP o godz. 11:30 zabierając po drodze z hali bęben i kilka flag. Trasa chyba najkrótsza z możliwych - ok. 205 km, praktycznie w linii prostej między DG a Mielcem. Podróż przebiegła bez zakłóceń. Nie spiesząc się, z kilkoma postojami byliśmy na miejscu parę minut po 16 i od razu skontaktowalismy się z panią Anią W. która bardzo sprawnie i profesjonalnie zadbała o nasz bezpieczny pobyt w Mielcu przed, w trakcie jak i po meczu. Jeszcze raz ślicznie za to dziękujemy smile2.gif Po krótkim zwiedzeniu okolicy o godz. 17:00 weszliśmy na halę, gdzie zajęliśmy miejsce i rozwiesiliśmy barwy. Dwie flagi na kij i jedna z logo MKS. Może i skromnie, ale jednak swoją obecność zaznaczyliśmy. Po wejściu na rozgrzewkę dziewczyny podziękowały nam za naszą obecność naprawdę ciepłym powitaniem. Również i po zakończonym meczu swoje szczęśliwe i uśmiechnięte buzie skierowały z podziękowaniem w naszą stronę. Choćby i dla samego tego momentu warto było jechać smile2.gif
Już podczas rozgrzewki można było zauważyć u naszych dziewczyn "to coś" czego nie widzieliśmy od ładnych kilku meczy. Praktycznie każda jedna wystawa idealnie dograna, każdy atak mocny, celny i na maksymalnym zasięgu. Mimo, że sprawiały wrażenie rozluźnionych, to koncentracja na tym co robiły była naprawdę na wysokim poziomie. Przełożyło się to wszystko później w meczu na grę i zdobywane punkty, a w konsekwencji na wynik. Do tego wszystkiego dołożyły ogromną ambicję, wolę walki i zaangażowanie, co sprawiło że zespół gospodyń nie był w stanie z nami wygrać. Z resztą przy takiej dyspozycji naszych dziewczyn, mało kto byłby w stanie to zrobić.
Zaczęło się jednak jak w prawdziwym koszmarze i nawet w pewnym momencie na tablicy pojawił się wynik 12:3 dla Stali. Wtedy to na boisko poleciał z trybun pierwszy przedmiot... i to z "naszego" sektora mellow.gif ... była to bowiem główka naszej pałki od bębna, która nie wytrzymała trudów spotkania i po odbiciu się od bębna wystrzeliła jak z katapulty w stronę parkietu, przelatując nad głowami nie świadomych zagrożenia kibiców, zajmujących miejsca przed nami. Na szczęście nic się nikomu nie stało, a ja z mieszanymi uczuciami ruszyłem w stronę parkietu by odzyskać nasz pocisk biggrin.gif Do tej pory śmiać mi się chce jak sobie przypomnę minę Szczepana po tym wydarzeniu biggrin.gif choć chwila konsternacji była gdy wszyscy siedzący dokoła kibice Stali odwrócili się w naszą stronę z dość wymownymi spojrzeniami. Tak czy inaczej, gdy już wróciłem z naszą zgubą, na tablicy widniał wynik 16:12 a nasze siatkarki zaczęły nabierać rozpędu. Niestety nie udało się już wygrać pierwszego seta i uległy 25:19. Od drugiego seta zaczął się koncert gry naszych dziewczyn. To co można było zaobserwować na rozgrzewce nabrało realnego wymiaru punktowego podczas gry. Kilka ładnych asów, całkiem spora ilość bloków i naprawdę świetne ataki konsekwentnie odbierały miejscowym chęć do gry i wiarę w zwycięstwo. Nie było słabych punktów w naszym zespole. Niesamowite obrony całego zespołu i kapitalnie wyprowadzone kontry. Oglądać tak grającą Dąbrowę życzę wszystkim jej kibicom, i to oby jak najczęściej. Wynik trzeciego seta mówi sam za siebie 12-25.
KK Stali prowadził non-stop dopping i nie było mowy o przebicu się naszych dwóch gardeł, więc ograniczyliśmy się praktycznie tylko do angażowania bębna i klaskania. Wielkie dzięki również dla chłopaków z KK Stali za zaje..ste przyjęcie naszej dwójki. Pokazaliście klasę i to również dzięki Wam ten wyjazd zostanie zapamiętany jako naprawdę udany smile2.gif
W euforii po wygranym meczu, informując telefonicznie znajomych o wyniku i jednocześnie jadąc trochę pobłądziliśmy, ale nawet to nie było nam w stanie popsuć humorów, które dzięki naszym gwiazdkom były wczoraj naprawdę wyśmienite smile2.gif
Powrót do DG na godz. 0:20
Kto nie był, niech żałuje.
Krzysiek i Szczepan.
Lui
http://www.dabrowa-gornicza.org/chat2/flashchat.php

Zapraszamy na czat.. smile2.gif

------------------
szer
Stal Mielec - MKS Dąbrowa Górnicza 21:25, 19:25 w trzecim meczu play off o miejsca 5-8 w Lidze Siatkówki Kobiet.

Stan rywalizacji do dwóch zwycięstw 1-1.

I dziewczyny wygrały 3-0. MVP Lis
Prosty
Stal Mielec przegrała z MKS Dąbrową Górniczą 0:3 (21:25, 19:25, 13:25) w trzecim meczu play off o miejsca 5-8 w Lidze Siatkówki Kobiet.

Stan rywalizacji do dwóch zwycięstw 1-2. MKS Dąbrowa Górnicza zagra o piąte miejsce z Energą Gedanią Gdańsk.

MVP: Małgorzata Lis (MKS)
dakos
Graty!~

Gdzie bedzie 1 mecz?
mops
Mówiłem, pomysł Stali na mecze z Dąbrową to dwa występy w Mielcu i trochę więcej kaski z biletów. Na wycieczkę do Gdańska nikt, z oczywistych względów ochoty nie miał i tak to też się skończyło. Szkoda tylko, że drużyna miała w d... kibiców sad.gif
Życzę wam w batalii o miejsce 5 i puchary powodzenia, ale znając realia wygra ten kto faktycznie w pucharach chce grać czyli Gedania.
Zapraszamy w przyszłym sezonie do Mielca.
Pozdro.
Lui
No i gramy o 5 miejsce.!! BRAWO DZIEWCZYNY!!

------------------
andy
super sprawa smile2.gif gratki dziewczyny
Prosty
CYTAT(dakos @ nie, 20 kwi 2008 - 17:56) *
Graty!~

Gdzie bedzie 1 mecz?

w Gdansku rolleyes.gif

odnosnie checi gry w pucharach, to nie wiem czy klub na to stac, ale jako kibice bardzo sie cieszymy biggrin.gif
pazder
Trzeba powiedzieć ,że Dąbrowa wygrała zasłużenie.Po pierwszym meczu wyjazdowym (zresztą wygranym przez stalówki) wszyscy mieleccy kibice nie spodziewali się takiego końcowego rezultatu.No cóż,dumni po zwycięstwie wierni po porażce.Na uwagę zasługuje fakt,że cały zespół Dąbrowy popisywał się niesamowitymi interwencjami w obronie blink.gif.Pozdrowienia z Mielca.
cHiNcoR
Do tego co napisał Pazder dodałbym jeszcze kapitalną grę środkowych. Można powiedzieć że Dąbrowa wymęczyła nas kapitalnymi obronami i zmiotła akcjami ze środka. Gratuluję zwycięstwa i życzę 5 miejsca. Pozdro z Mielca !!!
szer
CYTAT
Konferencja prasowa po meczu Stali Mielec z MKS-em Dąbrowa Górniczą.

Ewa Cabajewska (MKS Dąbrowa Górnicza) – Cieszymy się ogromnie, że wygrałyśmy dwa spotkania. Poprawiłyśmy wszystko to co nam nie wychodziło w meczu w Dąbrowie. Bardzo się cieszymy, że będziemy grać o piąte miejsce i na pewno powalczymy z Gdańskiem.

Dorota Wilk (Stal Mielec) – Gratulacja dla zespołu z Dąbrowy za wygranie tych dwóch meczy. Po zwycięstwie w Dąbrowie powiększyliśmy sobie apetyt, może trochę zachłysnęłyśmy się za bardzo. W naszej drużynie przyjęcie było słabe, choć dzisiaj powalczyłyśmy, ale i tak to było za mało na dobrze grający zespół z Dąbrowy.

Wiesław Popik (MKS Dąbrowa Górnicza – Na pewno cieszymy się bardzo, bo na pewno mamy szóste miejsce i będziemy walczyć o piąte, a to jest duży sukces. Nasza drużyna była bardzie zdeterminowana, aby wygrać te dwa mecze. Mecz był nerwowy i nie stał na wysokim poziomie. Udało się nam odrzucić dziewczyny z Mielca od siatki i mieliśmy ułatwione zadania. Na pewno nie składamy broni, będziemy walczyć dalej i życzę drużynie z Mielca, aby zajęła to siódme miejsce.

Roman Murdza (Stal Mielec) – Na pewno jest taka sytuacja, że sami na siebie bat ukręciliśmy zwycięstwem w Dąbrowie, a teraz każdy kibic z Mielca o czym innym nie myślał jak o zwycięstwie nad Dąbrową. Co prawda w wczorajszym pierwszym secie jeszcze ten apetyt był. Następnie rozpędził się walce z Dąbrowy i trudną zagrywką utrudniły nam grę i o wczorajszym meczu lepiej zapomnieć, a szczególnie o trzecim secie, natomiast dzisiaj dziewczyny trochę się postawiły. Jednak uważam, że nasz zespół na dzień dzisiejszy za słaby, to było widać, że w każdym elemencie siatkarskim zespół z Dąbrowy ma przewagę. Szczególnie było to widać w rozegraniu. Dzisiaj staraliśmy grać dużo środkiem czy z obejścia, jednak nie mieliśmy takim wykonawczyń tak jak po przeciwnej stronie. Powalczyliśmy dwa sety, trzeci set był konsekwencją przegranych dwóch pierwszych setów, drużyna się podłamała, powietrze uszło z zawodniczek. Myślę, że na dzień dzisiejszy w Mielcu jest rozgoryczenie, jednak naszym celem było pewne utrzymanie się w lidze. Nieszczęśliwe kontuzje jakie nas spotkały w meczu z Kaliszem. Ewelina Dązbłaż ma pękniętą kość w łokciu, natomiast Karolina Olczyk ma problemy z plecami. Chcę aby ludzie wiedzieli, co zrobiliśmy dla Mielca, może na dzień dzisiejszy dużo osób się denerwuje, że przegraliśmy z MKS o prawo do gry o piąte miejsce. Jednak naszym celem było się utrzymanie się w lidze i chcę, aby było to wyeksponowanie i podkreślone, a nie dobijanie, bo dziewczyny starały się, walczyły jak mogły i jak tylko potrafiły, a że nie wyszło to trudno.

za KK KPSK Stal Mielec
Sharker
http://www.galeria.kkstalmielec.net/zoom_i...hp?id_phot=1360

Wielkie pozdro dla waszych chłopaków biggrin.gif
Szczepan
Dziękujemy i życzymy Wam powodzenia w następnj rundzie.
Tomek_dg
CYTAT(cHiNcoR @ nie, 20 kwi 2008 - 20:05) *
Do tego co napisał Pazder dodałbym jeszcze kapitalną grę środkowych. Można powiedzieć że Dąbrowa wymęczyła nas kapitalnymi obronami i zmiotła akcjami ze środka. Gratuluję zwycięstwa i życzę 5 miejsca. Pozdro z Mielca !!!

Nic w tym dziwnego przecież MKS w rundzie zasadniczej był najlepiej broniącą drużyną. Brawo dziewczyny, tak trzymać!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.