Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: taxi
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
sylwek858
CYTAT(XtremeTaxi @ czw, 25 wrz 2008 - 21:54) *
Witamy serdecznie!!! Odpowiedz do uzytkownika mary cha...
My nazywamy sie Xtreme a nie Extreme..ale to taka tylko malenka poprawka..
Tak zgadza sie Seat jest Nasza marka docelowa i przy niej juz pozostaniemy.
Na poczatku bylo u Nas duze zamieszanie za co mozemy tylko teraz przeprosic poniewaz niestety auta ktore posiadalismy nie sprawdzaly sie..przynajmniej nie na taksowce i ciagle szukalismy czegos co spelniloby Panstwa oczekiwanie. Mamy nadzieje ze tym razem Nam sie to uda. Klient jest dla Nas najwazniejszy i dlatego ZAWSZE bedziemy patrzec na Panstwa opinie.
Z pozdrowieniami Xtreme Taxi
P.S. odpowiedz do OLO ..
nie nazwa ta napewno nie wziela sie z ekstramalnej jazdy o ktorej Pan wspomina.. nazwa ta powstala w dosc nietypowej sytuacji..ktorej nikt pewnie by sie nie spodziewal..stad oto i nazwa..
Ale opowiemy pewien zarcik na temat nazwy.. otoz.. zgubilsmy X i zlapalismy TREME i tak powstalo Xtreme biggrin.gif

Treme to przechodzi Yellow,bo jak widze macie juz wiecej nowych autek i kierowcow i widac jak te autka smigaja po Dabrowie w ta i spowrotem a mniej widac tych zoltych smile.gif choc sam jestem taksowkarzem to korzystam z waszych uslog nie tyle ja co zona jezdzi do pracy,ale przynajmiej nie jest wydluzony czas kursu i moze zdarzyc na czas do pracy a nie jak zdarzylo sie kilka razy z yellow,i tu pozdrawiam pana z nr 27 w yellow bo w tym aucie jedzie sie jak w popielnice,moge dac pare adresow myjni samochodowych laugh.gif
Leszek
CYTAT(olo @ śro, 24 wrz 2008 - 23:46) *
Mam i ja. Czy nazwa Extreme wzięła się z ekstremalnej miejskiej jazdy Waszych kierowców? Zmiana pasów bez sygnalizacji, wyprzedzanie na pasie do lewoskrętu koło Świtu, nie mówiąc o prędkości grubo ponad 70 km/h.

Ogólnie mam wrażenie, że większość taksówek po mieście jeździ niewiele przejmując się przepisami, ale akurat ci dwaj kierowcy Xtreme, z którymi miałem okazję jechać, bardzo przepisowo jechali - nawet zwalniając do 50 na skrzyżowaniach na DK1 blink.gif
Bartek
CYTAT(Leszek @ sob, 04 paź 2008 - 21:52) *
nawet zwalniając do 50 na skrzyżowaniach na DK1 blink.gif

Chyba każdy kto jeździ i wie co się dzieje na skrzyżowaniach na tej trasie, automatycznie zdejmuje nogę z gazu i staje się mega czujny wink.gif

To taki mój mały OT tongue.gif
Leszek
CYTAT(Bartek @ sob, 04 paź 2008 - 22:04) *
Chyba każdy kto jeździ i wie co się dzieje na skrzyżowaniach na tej trasie, automatycznie zdejmuje nogę z gazu i staje się mega czujny wink.gif

To taki mój mały OT tongue.gif

Każdy jest mega czujny, ale na ogół zwalniają do mniej więcej 60-65 a nie 70 smile2.gif
troll
Witam, mam pytanko do Extreme

Czyżbyście mieli zamiar sie przenosić do Sosnowca ??- Pytam, bo widziałem,dziś na jednym z Seatów, napis " wkrótce w Sosnowcu"

sylwek858
CYTAT(troll @ czw, 04 gru 2008 - 21:50) *
Witam, mam pytanko do Extreme

Czyżbyście mieli zamiar sie przenosić do Sosnowca ??- Pytam, bo widziałem,dziś na jednym z Seatów, napis " wkrótce w Sosnowcu"

jak pisze WKRóTCE W SOSNOWCU to chyba sie raczej nie przenosza tylko powstaje filia,ze jak sie przerowadzisz do Sosnowca do bedziesz mial XTREME pod reką.Pozdrawiam
Yellow Taxi
Zdrowych, wesołych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia, oby czas spędzony z najbliższymi upłynął w pogodnej atmosferze i Szczęśliwego Nowego Roku życzą pracownicy Yellow taxi.
XtremeTaxi
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2009 życzy Xtreme Taxi.Oby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego.Jeszcze raz Wszystkiego Naj.. zdrowia , szczęścia , pomyślności i spełnienia nawet tych najskrytszych marzeń!!!Jeżeli chodzi o Naszą firmę to u Nas się nie liczy czy będziemy jechać "300m" czy będziemy jechać 200km. Klient jest u Nas traktowany JEDNAKOWO gdyż płaci za realizacje kursu więc ma prawo w pełni do tego by zażyczyć sobie taksówkę z adresu A na adres B , a tak naprawdę to dyspozytorka ma obowiązek wtedy powiedzieć Klientowi taki czas jaki jest realny by taksówka była na czas wtedy nie ma mowy o tym że jest blokowana jakakolwiek taksówka. To tylko Nasze skromne zdanie... PozdrawiamyXtreme Taxi
Maryhna
Witam. Przychodzę z przykrą sprawą i ostrzeżeniem.
Niestety 1 stycznia moja znajoma padła ofiarą napalonego kretyna - kierowcy firmy Yellow Taxi. Na szczęście udało jej się wyjść z tego cało ale chciałabym w tym miejscu ostrzec wszystkich, szczególnie samotnie podróżującymi taksówkami, przed tym konkretnym kierowcą. To młody człowiek o dłuższych blond włosach.
Oczywiście nie świadczy to o pracy całej firmy dlatego podkreślam, że ta sprawa dotyczy tylko tego konkretnego człowieka.
My- znajomi, którzy świętowaliśmy sylwestra bylismy i nadal jesteśmy w szoku, że doszło do takiej sytuacji. Będziemy dążyć do tego, żeby ten człowiek poniósł odpowiedzialność za swoje zachowanie.
Ten człowiek był na tyle głupi, że zrobił to co zrobił wiedząc, że pracuje w korporacji i jego dane w łatwy sposób można ustalić.
Zresztą szkoda gadać.

Do wszystkich forumowiczów: uważajcie na siebie i kiedy odprowadzacie znajomych na taksówkę czy po prostu wracacie do domów, sprawdzajcie, czy każdy dotarł do niego bezpiecznie.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że dla Was szaleństwo sylwestrowe zakończyło się bezpiecznie.
Yellow Taxi
Drodzy Forumowicze!
Z przykrością musimy stwierdzić, że do naszej firmy też wpłynęła taka informacja i właściciel firmy Yellow taxi też stara się wyjaśnić tą sprawę. Na dzień dzisiejszy kierowca został zawieszony w obowiązkach do wyjaśnienia tej sprawy.
Będzie nam niezmiernie przykro jeżeli ta sytuacja faktycznie miała miejsce.
Maryhna
@Master tak, zajście miało miejsce w taksówce.Kierowca zamiast zawieźć znajomą do domu wywiózł ją w inne miejsce i tam doszło do zajścia. Nie chcę pisać o szczegółach. Zresztą nast. dnia wpłynęło zawiadomienie na komendzie policji w DG.

@Yellow dziękuję za odpowiedź. Cieszę się, że firma odniosła się do tej sytuacji i mam ogromną nadzieję, że kierowca poniesie odpowiedzialność za swoje czyny. Nie ukrywam, że najrozsądniejszym rozwiązaniem, także dla korporacji, byłoby wyciągnięcie dalszych konsekwencji wobec tej osoby. Oczywiście winę należy udowodnić ale pamiętajmy o tym, że poszkodowani w podobnych sytuacjach, często w obawie, nie podejmują dalszych kroków prawnych.
Proszę mi wierzyć, że nie mamy żadnych powodów by bezpodstawnie oskarżać drugiego człowieka.
Master
Maryhna napisała ze o wszystkim odpowiednie instytucje sa poinformowone, wiec nie widze tu powodu cisnąc po całej firmie a sylwek858 czy ileś tam przyczepia sie do całej swojej konkurencji, jeszcze troche tych rozmów tu i bedą ciecia postów
monia
CYTAT(Maryhna @ wto, 06 sty 2009 - 11:11) *
Słuchajcie no chłopcy, ja nie poruszałam tego tematu po to żebyście urządzili sobie z niego pyskówkę. Edytujcie posty zanim zrobi to moderator.

Maryhna ma racje, dajcie spokój, tu chodzi przede wszystkim o to żeby zwrócić uwagę na to czy nasi znajomi bezpiecznie dotarli do domu,
a to ze wy sobie tutaj urządzacie bitwe to akurat tylko i wyłącznie wasza zabawa!!!! Moderator pewnie i tak wam nie da sie dalej zabawiać !!
Pozdrawiam wszystkich którzy rozumieją problem
Master
Temat w miare posprzatany
tomi
jak widać moderator jest przyjacielem wybrańców i nie dopuszcza złych komentarzy w ich stronę.Bardzo niewporządku
Master
Nie jestem przyjacielem nikogo z taksiarzy, dbam tylko o poziom , forum, a tu mialy miejsce prywatne kłotniei obrazenie roznych osob, Info o zaistniałej sytuacji pozostało.
camillo
CYTAT(tomi @ sob, 17 sty 2009 - 23:05) *
jak widać moderator jest przyjacielem wybrańców i nie dopuszcza złych komentarzy w ich stronę.Bardzo niewporządku

Też tak myślę,ponieważ mój post na temat stosowanych sztuczek,nieudolnych pań dyspozytorek z Yellow,został usunięty(ciekawe dlaczego???).Sztuczki te mają na celu,"wybielenie"się przez owe panie i zrzucenie winy na klienta.
XtremeTaxi
Witamy serdecznie.
Szanowni użytkownicy forum pragniemy powiedziec że już niebawem pojawi się nasza strona internetowa do której serdecznie namawiamy do odwiedzania gdyż na niej zawsze Państwo będziecie na bieżąco jeśli chodzi o naszą firmę oraz wszelkie promocje które aktualnie obowiązują.
Na tą chwilę trwa promocja "KUBEK XTREMEK". Pytaj o promocje przy zrealizowanym kursie i zbieraj kolekcje kubków.
Pozdrawiamy.
Xtreme Taxi
camillo
"KUBEK XTREMEK" dostaniesz jak uzbierasz 10 pieczatek.Jedna pieczątke dostaniesz za kurs opiewajacy na kwote minimum 20 zł.Czyli 10x20=200 !!!Żenada kubek za dwie stówki ha ha ha haaaaaa......
XtremeTaxi
Witamy serdecznie! Odpowiedź dla użytkownika Camillo:
Nazywasz tą promocję ŻENADĄ, a my jedynie co możemy powiedzic to jest to, że zależy jak do tej promocji ktoś podchodzi..bo jeśli Klient jeździ z nami tylko po to by uzbierac pieczątki i dostac kubek to można by faktycznie stwierdzic że "słono" kosztuje, ale nie w momencie kiedy mamy Klientów którzy korzystają z naszych usług bo potrzebując się gdzieś dostac a przy okazji dostaną od nas myślę, że miły prezent-właśnie skromny kubek. Ma to byc jako miły dodatek i podzięka dla tych Klientów którzy z nami są. A dlaczego Panie BYŁY KIEROWCO Pan nie wspomni o gażdżetach DARMOWYCH które są rozdawane w taksówce u nas-bez względu na kwotę przejazdu Klienta np.takich jak: smycze,długopisy czy kalendarze? Bo te gażdżety są dostępne. No chyba że Pan ich nikomu nie dawał?! A jeśli chodzi o kubki to chcieliśmy by Klienci postrzegali to jako miły gest z naszej strony a niestety Panie Camillo ale nie jesteśmy w stanie chocbyśmy chcieli dac taki kubek wszystkim naszym Klientom korzystającym codziennie z naszych usług bo są z tym związane spore koszty... Myślę że tak może mówic tylko osoba taka jak Pan która sama nigdy w nic nie zainwestowała.. Powiedz w takim razie co robiłeś dla Klientów sam od siebie jak pracowałeś jeszcze w naszej firmie a nie obrzucaj drugiego błotem. Z tego co pamiętam sam Pan pisał że to nie jest miejsce na i tu cytuje Pana słowa "pranie na forum brudów." Nie zastanawiasz się nad tym że Pana Koledzy nadal pracują w tej firmie i że im wyrabiasz również opinie? Chyba nie. Dalej obrażaj ludzi którzy Ci ufali pomimo tego jak się zachowałeś na koniec.. Nie nam to oceniac ale właśnie to Pana zachowanie jest żenadą. Drodzy Klienci my nie obiecujemy komuś "gór lodowych" jeśli wiemy że nie podołamy z czymś. Dajemy Wam tylko to co w chwili obecnej mamy do zaoferowania. Nie oszukujemy nikogo by przyciągnąc i zwabic na siłe Klienta. Robimy i podejmujemy się tylko tych zadań które mamy pewnosc że damy radę zrealizowac. Jesteśmy firmą która na pierwszym miejscu stawia sprawę zawsze jasno.. A Klient jest dla nas NAJCENNIEJSZY i tego nawet Pan Camillo chyba nam nie zarzuci bo dobrze wie jak staramy się z Klientem każde niejasności wyjaśniac jeśli do takich doszło.. Naszym priorytetem jest - Klient zadowolony z jakości naszych usług!!!
Pozdrawiamy Wszystkich Klientów
Xtreme Taxi
camillo
Czy ja piorę tu jakies brudy???Tylko naprawde żenująca jet ta Wasza promocja,nie wspominając już o tym że ten kubeczek trzeba odebrać sobie samemu (pozdrawiam tu klientow z Sosnowca).Ciekaw jestem ile jeszcze moi koledzy popracuja w takiej atmosferze???Pozdrawiam
menago
tak sobie czytam temat i zastanawiam sie jakiej promocji bys Camillo oczekiwal za jezdzenie taksowka? prosilbym Cie abys to objasnil. bo na chwile obecna wydaje mi sie ze za 20zlotowy kurs chcialbys dostac 2tygodnie na Malediwach all-inclusive...
raczej nikt nie uzywa taxi zeby dostac kubek, a jak go kiedys dostanie, to moze sie chociaz usmiechnie, a jak bedzie mial po niego gdzies jechac to pewnie to zignoruje i zapomni o sprawie w 2minuty...
(reszta waszych 'wewnetrznych' spraw mnie nie obchodzi)
camillo
Czytaj uwaznie posty kolego.Z tymi Malediwami to troche przesadziłeś...a jednak mozna zrobić lepszą promocje,jaka kiedyś byla w Yellow.Za 10 kursów na minimum 10 zl,dostawało się rabat na 10 zł i to było fajne bo jeden kurs miales za free:)Pozdrawiam
mgmisiek
CYTAT(camillo @ czw, 26 lut 2009 - 15:07) *
"KUBEK XTREMEK" dostaniesz jak uzbierasz 10 pieczatek.Jedna pieczątke dostaniesz za kurs opiewajacy na kwote minimum 20 zł.Czyli 10x20=200 !!!Żenada kubek za dwie stówki ha ha ha haaaaaa......

Oj kolego Camillo zbłaźniłeś się i tyle chcąc wyśmiać tą promocję. Ja myślę, że to miły gest i tyle. A jak już chcesz być dokładny to masz ten kubek za 200 zł + 10 kursów taksówką za 20zł gratis. Taka promocja bardziej Ci pasuje?
XtremeTaxi
Witamy ponownie.Na wstępie pragniemy podziękowac tym użytkownikom forum którzy rozumieją tą promocje i zdają sobie sprawe z tego że nie bylibyśmy w stanie rozdac wszystkim naszym Klientom kubków gratis gdyż wiele z tych osób korzysta nawet 3-4razy dziennie z naszych usług więc nie chcemy brnąc w kłamstwa pisząc i ogłaszając "jeżdżąc z nami kubek dostaniesz gratis" bo to naszym zdaniem dopiero byłaby właśnie żenada gdyby taki Klient później zadzwonił i usłyszał "przepraszamy ale nie możemy dac kubka każdej osobie gdyż nie posiadamy ich w tak dużej ilości" stąd jest dlatego promocja by ten Klient miał 100% pewności że kubek jest i czeka na niego. Natomiast jeśli chodzi o odbiór go osobiście to tłumaczymy dlaczego tak jest.. Chcemy byc pewni że pieczątki są rozdawane Klientom i że Klient napewno otrzyma go, by nie zdarzyła się sytuacja że usłyszy "przepraszam ale skończyły mi się kubki w aucie to dam następnym razem". Chcemy tego uniknąc. Zdajemy sobie sprawę z tego że niestety jest to w jakiś sposób utrudnienie ale proszę nam wierzyc że jest to wprowadzone tylko dlatego by Klient od ręki odebrał sobie gratis i by go odebrał napewno.PozdrawiamyXtreme TaxiZapomnieliśmy tylko dodac jeszcze jednej ważnej rzeczy iż promocja ta obowiązuje na terenie Dąbrowy Górniczej więc nie rozumiem tu słów Pana Camillo odnośnie Klientów z Sosnowca. Jest to zupełnie inne miasto i tam będą inne promocje. Widac właśnie chocby po tym jak Pan jeszcze u nas pracował-jaką miał Pan wiedzę i podejście do tej promocji skoro musimy tłumaczyc od początku że obowiązuje to TYLKO na Dąbrowie Górniczej!!!Z wyrazami szacunku...Xtreme Taxi
camillo
CYTAT(XtremeTaxi @ pią, 27 lut 2009 - 20:42) *
Witamy ponownie.Na wstępie pragniemy podziękowac tym użytkownikom forum którzy rozumieją tą promocje i zdają sobie sprawe z tego że nie bylibyśmy w stanie rozdac wszystkim naszym Klientom kubków gratis gdyż wiele z tych osób korzysta nawet 3-4razy dziennie z naszych usług więc nie chcemy brnąc w kłamstwa pisząc i ogłaszając "jeżdżąc z nami kubek dostaniesz gratis" bo to naszym zdaniem dopiero byłaby właśnie żenada gdyby taki Klient później zadzwonił i usłyszał "przepraszamy ale nie możemy dac kubka każdej osobie gdyż nie posiadamy ich w tak dużej ilości" stąd jest dlatego promocja by ten Klient miał 100% pewności że kubek jest i czeka na niego. Natomiast jeśli chodzi o odbiór go osobiście to tłumaczymy dlaczego tak jest.. Chcemy byc pewni że pieczątki są rozdawane Klientom i że Klient napewno otrzyma go, by nie zdarzyła się sytuacja że usłyszy "przepraszam ale skończyły mi się kubki w aucie to dam następnym razem". Chcemy tego uniknąc. Zdajemy sobie sprawę z tego że niestety jest to w jakiś sposób utrudnienie ale proszę nam wierzyc że jest to wprowadzone tylko dlatego by Klient od ręki odebrał sobie gratis i by go odebrał napewno.PozdrawiamyXtreme TaxiZapomnieliśmy tylko dodac jeszcze jednej ważnej rzeczy iż promocja ta obowiązuje na terenie Dąbrowy Górniczej więc nie rozumiem tu słów Pana Camillo odnośnie Klientów z Sosnowca. Jest to zupełnie inne miasto i tam będą inne promocje. Widac właśnie chocby po tym jak Pan jeszcze u nas pracował-jaką miał Pan wiedzę i podejście do tej promocji skoro musimy tłumaczyc od początku że obowiązuje to TYLKO na Dąbrowie Górniczej!!!Z wyrazami szacunku...Xtreme Taxi
Mówcie co chcecie promocja jest żenadą!!!Ciekawe że kierowcy dowiadują sie o powyższych promocjach od klientów(pozdrawiam pana Tomka z Legionów Polskich bo gdyby nie on,to kilku kierowców do tej pory by nie wiedzialo o tym ha ha ha..).Myślę że temat do zamknięcia.P.S Kolego mgmisiek,czy Ty jestes nowym pryncypałem państwa Ch?
XtremeTaxi
Powiemy w ten sposób..nie zamierzamy zniżyc sie do Pana poziomu i myślimy że nie musimy się tłumaczyc ponieważ sądzę że forumowiczów nie interesuje temat i dyskusja którą Pan prowadzi bo te forum dotyczy zupełnie czegoś innego..najwidoczniej Pan nie rozumie..dodam tylko że właśnie z takich powodów braku "wiedzy" niektórych kierowców którzy nie interesują się nawet tym co dzieje się w firmie jest tak że kubki właśnie są wydawane u nas w firmie. Jest Pan osobą która szuka "dziury w całym" a nie znajduje Pan dobrych stron. Na zaczepki nie reagujemy a jeśli Pan chciałby złożyc jakieś zażalenia lub skargi to prosimy zadzwonic na specjalny telefon do reklamacji na nr 511-278-287.
P.S. skoro jednak "niektórzy" kierowcy dowiadują się od Klientów o promocji to chyba to o czymś świadczy..że są kierowcy którzy dbają o to i informują Klienta a nie tak jak Pan.
Pozdrawiamy.
marcin.p
Myślę, że znowu trzeba usunąć kilka postów, bo się pyskówka robi! A najlepiej proponuję zamknąć temat, bo wątpię w to, że jeszcze coś interesującego się tu napisze
sarsolot
zamykanie postow troche bez sensu, ja bym pare usunal i zablokowal odpowiedzi w tym temacie dla camilla - pewnie by rozwiazalo problem.
XtremeTaxi
Witamy serdecznie!
Szanowni forumowicze.
Zapomnieliśmy tylko dodac odnośnie promocji "Kubek Xtremek" , że jeśli jakaś osoba która go będzie miała u nas do odbioru może po wcześniejszym skontaktowaniu się z nami poprosic nas o wstawienie np.swojego bądź kogoś imienia,albo jakiejś dedykacji,wierszyka lub o umieszczenie jakiegoś zdjęcia...
To oczywiście nic nie kosztuje! Poprostu przychodzisz do nas do biura z kartą promocyjną i wymieniasz ją na kubek. Prosimy jednak o wcześniejszy kontakt telefoniczny na nr: 511-278-287 i sam ustalasz z nami co chcesz miec na kubeczku oprócz naszej wstawki.. Twój projekt zostanie od ręki wykonany u nas!
Z pozdrowieniami
Xtreme Taxi
Kamil_
CYTAT(XtremeTaxi @ śro, 31 gru 2008 - 23:01) *
!Jeżeli chodzi o Naszą firmę to u Nas się nie liczy czy będziemy jechać "300m" czy będziemy jechać 200km. Klient jest u Nas traktowany JEDNAKOWO gdyż płaci za realizacje kursu

Extreme jak to się ma do Waszej promocji "Kubek za 200zł"? Przecież każdy klient jest taki sam, nawet ten co przejedzie 200m. Czemu więc on nie ma szansy na kubek? Oj niekonsekwencja, niekonsekwencja smile2.gif
Leszek
CYTAT(Kamil_ @ sob, 07 mar 2009 - 13:00) *
Extreme jak to się ma do Waszej promocji "Kubek za 200zł"? Przecież każdy klient jest taki sam, nawet ten co przejedzie 200m. Czemu więc on nie ma szansy na kubek? Oj niekonsekwencja, niekonsekwencja smile2.gif

Jaka niekonsekwencja? Jak przejedzie odpowiednią ilość razy te 200 metrów, dostanie kubek tongue.gif
Kamil_
CYTAT(Leszek @ sob, 07 mar 2009 - 13:46) *
Jaka niekonsekwencja? Jak przejedzie odpowiednią ilość razy te 200 metrów, dostanie kubek tongue.gif

A tego nie wiem, bo nie widziałem nigdzie warunków promocji smile2.gif
Leszek
CYTAT(Kamil_ @ sob, 07 mar 2009 - 13:51) *
A tego nie wiem, bo nie widziałem nigdzie warunków promocji smile2.gif

A jednak nie dostanie, teraz się doczytałem smile2.gif
Co i tak moim zdaniem nie jest niczym dziwnym/nagannym.
Kamil_
No nie jest ale jak się nie twierdzi, że wszystkich traktuję się tak samo, czy to jadą 100metrów czy 10km smile2.gif
Leszek
CYTAT(Kamil_ @ sob, 07 mar 2009 - 14:27) *
No nie jest ale jak się nie twierdzi, że wszystkich traktuję się tak samo, czy to jadą 100metrów czy 10km smile2.gif

Ale to chodziło o płatność za kurs, a nie o gratisy. Kubek jest dodatkiem dla klientów jeżdżących na dłuższych trasach.
XtremeTaxi
Witamy.
Drogi użytkowniku Kamil_ widzimy, że nie przeczytałeś wszystkich naszych postów, gdyż odpowiadaliśmy na to, że nie dzielimy nigdy Klientów na lepszych i gorszych, ponieważ u nas KAŻDY Klient jest traktowany zawsze JEDNAKOWO bez względu na to czy przejedzie właśnie 200metrów czy 400km. Klient jeśli zamawia u nas taksówkę to zawsze może u nas liczyć na to, że kierowca po niego przyjedzie, gdyż przecież płaci za nią więc nie wyobrażamy sobie odmowy jakiegoś kursu tylko przez to, że np.będzie to krótka trasa!!! To nie powinno nigdy być powodem odmowy świadczenia usługi. Przynajmniej my taką zasadę uznajemy i taką odpowiedź daliśmy wcześniej jeśli chodzi o kursy. Natomiast co do promocji to również odpowiedzieliśmy, że niestety są takie jej warunki, ze względu na to, że nie stać by nas było choćbyśmy chcieli dać kubki wszystkim naszym Klientom korzystającym z naszych usług codziennie bo są z tym związane spore koszty. Proszę nam wierzyć, że jest duża ilość Klientów która czasami zamawia u nas taksówkę 3-4 razy dziennie. Przede wszystkim nie chcemy by ta promocja była postrzegana jako taki typowy GRATIS. Chcemy by była traktowana jako..i tu przytoczymy wcześniejsze nasze słowa "miły dodatek do tych kursów które są i były wykonywane oraz podziękowanie dla Klientów którzy z nami są". Wcześniej Klient jechał z nami za kwotę 20zł. i nie dostawał od nas kubka bo ich niestety nie mieliśmy, a w tej chwili dostaje od nas upominek. Również wcześniej pisaliśmy o darmowych gażdżetach które są wydawane przecież u nas BEZ WZGLĘDU na kwotę przejazdu między innymi: kalendarze, smycze, długopisy czy breloczki do kluczy.
Drodzy użytkownicy:
naprawdę staramy się dać z siebie całe 100% naszym Klientom lecz nigdy nie da się wszystkich uszczęśliwić tak jakby się tego oczekiwało. Proszę brać pod uwagę fakt, że porównywalnie do innych korporacji jesteśmy jedną z najmłodszych firm które powstały, a jednak stale szukamy czegoś co moglibyśmy ofiarować od siebie.
Z pozdrowieniami
Xtreme Taxi
Kamil_
Nie rozumiesz o co mi chodzi...

Zobacz czemu przytoczyłem tamten fragment, na co był on reakcją smile2.gif

O to mi chodzi smile2.gif
XtremeTaxi
Dla użytkownika Kamil_ własnie dostałeś odpowiedź.
Z powodów dużych kosztów które są z tym związane. Proszę chociażby zajrzeć do reala gdyż w informacji robią takie kubki na zamówienie i zapytać o ich cenę wtedy zrozumiesz dlaczego dopiero od kwoty 20zł obowiązuje promocja. Nie zamierzamy oszukiwać Klientów, że u nas wszyscy dostaną kubki gdyż nie zdołalibyśmy tylu wydać. Mamy ich tyle ile jest kart promocyjnych. Czyli tyle by ten Klient który będzie miał pełną kartę miał pewność, że odbierze swój kubek.
Nie rozumiemy tylko tego czemu nie ma krytyki dla korporacji z którymi Klienci jeżdżą i nic od nich nie dostają a jest dla nas pomimo starań.. Smutne ale niestety prawdziwe..
Xtreme Taxi
Kamil_
Ok. to już wiem przynajmniej, że nie traktujecie wszystkich klientów tak samo, jak to pisaliście 31 grudnia, bez względu na to, czy przejadą z Wami 100m czy 10km smile2.gif A innym zarzucacie coś takiego smile2.gif

Pozdrawiam biggrin.gif
XtremeTaxi
Witamy i jeszcze raz odpowiadamy użytkownikowi Kamil_
Widzimy, że niestety nie rozumiesz o czym my piszemy ponieważ odpowiedzieliśmy, że jeśli chodzi o wykonywane kursy to KAŻDY Klient jest traktowany JEDNAKOWO i proszę tego nie łączyć z promocją która nie ma NIC WSPÓLNEGO z tym co nam zarzucasz!!! Miłego dnia
Xtreme Taxi
szer
Kamil_ nie wiem o co się czepiasz... Promocja jak promocja... Zrobisz 10 kursów za minimum 20zł i masz kubek - jak w supermarkecie. Nie rozumiem Twoich zarzutów ;p.

REALny
A ja musze pochwalić XTreme !

- Super Korporacja
- Fajne i zadbane Samochody
- Mili kierowcy
- Nooo i... muzyka, którą można usłyszeć wsiadając do Xtreme Taxi !!!

Super!

Oby tak dalej !!! smile2.gif
XtremeTaxi
Dziękujemy z całego serca użytkownikowi REALny za zrozumienie i miłą opinię o naszej firmie smile2.gif
Naprawdę miłe zaskoczenie..
Serdeczne pozdrowienia życzy Xtreme Taxi
Kamil_
Promocja fajna, ale... nie dotyczy wszystkich. A przecież wszyscy są równi smile2.gif
Auta fajne, ale... ciasne biggrin.gif
Kierowcy...no jeden z nich tak jakoś dziwnie charczy biggrin.gif
REALny
Kamil_ nie narzekaj wink.gif Zawsze tą taxówką do innego miasta sie dostaniesz smile2.gif A XTreme jest własnie tą korporacją po ktorą zawsze mozna zadzwonic smile2.gif Ceny przyzwoite no i tak jak już wyzej napisałem tongue.gif

I jestem pewien ze w miejscu nie staną, tylko beda sie rozwijali ! smile2.gif
XtremeTaxi
Witamy
Dziękujemy naprawdę wszystkim za zarówno pozytywne opinie o naszej firmie jak i negatywne gdyż to dzięki temu wiemy co Państwo chcieliby u nas widzieć a czego nie.. Mamy z góry wyznaczony cel i zrobimy wszystko by go osiągnąć i Państwa nie zawieść!!! Napewno nie będziemy stać w miejscu ani tymbardziej iść wstecz!!! Wiemy co chcemy jeszcze udoskonalić, ale do tego potrzebny jest czas by móc dalej się rozwijać. Nikt nie jest w stanie zrobić wszystkiego jednocześnie i my również nie! Jesteśmy zwolennikami teorii, że lepiej jest pomalutku lecz solidnie niż szybko a byle jak!
Pozdrawia
Xtreme Taxi
Kamil_
CYTAT(REALny @ nie, 08 mar 2009 - 17:11) *
Kamil_ nie narzekaj wink.gif Zawsze tą taxówką do innego miasta sie dostaniesz smile2.gif A XTreme jest własnie tą korporacją po ktorą zawsze mozna zadzwonic smile2.gif

A to inne korporacje mnie wysadzą na granicy miasta? Czy może tylko Xtreme jest na telefon? biggrin.gif
marcin.p
CYTAT(Kamil_ @ nie, 08 mar 2009 - 18:23) *
A to inne korporacje mnie wysadzą na granicy miasta? Czy może tylko Xtreme jest na telefon? biggrin.gif

To dzwoń po inne i nie zaśmiecaj tematu.
Kamil_
CYTAT(marcin.p @ nie, 08 mar 2009 - 18:59) *
To dzwoń po inne i nie zaśmiecaj tematu.

A Ty społeczny moderator? biggrin.gif Piszę na temat, więc nie wiem o co Ci chodzi smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.