Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: taxi
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Józek
DO YELLOW TAXI: TO ZE PEWNA CZESC OSOB ZOSTALA "USUNIETA" TO SLYSZALEM JESZCZE JEZDZAC Z WAMI OD KIEROWCOW. NIE CHCE WYJSC NA OSOBE NIEMILA , ALE W TAKIM RAZIE TO CHYBA MNIE OCZY ZAWODZA SKORO TYCH KIEROWCOW NADAL WIDZE. NAJWIDOCZNIEJ KTOS TREFNE DECYZJE PODEJMUJE. WIEM JEDNO NIE MA PORZADKU. A OD ZNAJOMYCH WIEM ZE DYSPOZYTORKI DALEJ TE SAME WIEC CZEMU PAN NA FORUM OCZY ZAMYDLA? CHYBA ZE MOZE JEDNA GORA DWIE OSOBY ZOSTALY "ZWOLNIONE" I MYSLI PAN ZE TO POPRAWI COS? NIE CHODZI TYLE O PRACOWNIKOW CO O ICH PODEJSCIE CO MOIM ZDANIEM WYNIKA Z BRAKU DYSCYPLINY. DA SIE DO WYCZUC BO SAM TEZ ZATRUDNIALEM KIEDYS LUDZI.
Kamil_
tak czytam i czytam i to mi zakrawa tylko na czarny PR...A szkoda bo forum to nie miejsce od tego.

PS. W regulaminie forum jak byk pisze...
CYTAT
"Nie rób rażących błędów ortograficznych - staraj się pisać logiczne i zrozumiale wypowiedzi. Nie pisz wszystkiego dużymi literami! - to naprawdę utrudnia czytanie postów.
Dave
Józek! Przestań się wreszcie "wydzierać" dużymi literami na forum, bo już Kamil napisał Ci cytat z regulaminu, że tak się nie robi! Jak Ci nie odpowiada dana firma, to zmieniasz - jak to już zrobiłeś - na inną i koniec! Taksówkarzy Ci u nas pod dostatkiem! Mnie raz też wkurzyło Yellow, ale dałem im jeszcze jedną szansę i sprawdzę, czy nie przyjechanie pod dworzec PKP kiedyś tam było jednorazowym przypadkiem czy się powtórz...
Józek
Przepraszam w takim razie wszystkich za pisanie duzymi literami ale jestem tu od niedawna i nie wiedzialem ze sa tu takie zasady a duzych liter uzywalem od zawsze bo bylo mi wygodniej,ale dostosuje sie do zwyczaji ktore tu obowiazuja. Do Dave: zgadzam sie z Toba ze jest tyle korporacji ze nie ma musu by zostawac w tej w ktorej cos sie nam nie podoba. Wybralem nowo powstala i jak narazie wszystko jest w porzadku i nie narzekam. Mam nadzieje ze to sie nie zmieni. Zreszta pozdrawiam ich.
Dave
Akurat kwestia pisania dużymi literami dotyczy wszystkich for, czatów, listów i e-mail itp. w całym internecie zgodnie z tzw. "netykietą" :>

Muszę tutaj opieprzyć tym razem firmę Yellow Taxi! Kilka dni temu przez pomyłkę (czy niewiedzę?) kierowcy (albo to była tylko przykrywka a tak naprawdę nie miał kto wykonać kursu), kierowca miast podjechać na umówioną godzinę pod blok 34, podjechał ponoć pod 24 i on czekał tam, a ja u siebie! Po kilku minutach przyjechał w końcu pod właściwy, ale pociąg mi już spierd... akurat jak dojechaliśmy na dworzec! Zlikwidować Yellow Taxi! biggrin.gif Skorzystam następnym razie z konkurencji i przy okazji ich obadam smile2.gif
Yellow Taxi
Więc jak obiecaliśmy tak odpisujemy- Drogi Józku!skoro piszemy, że kilka osób zostało zwolnionych i na ich miejscu pracują inne osoby(dot. to zarówno kierowców jak i dyspozytorek) to tak jest. Nie mielibyśmy powodu podawać nieprawdziwych informacji.

Co do użytkownika Dava, widocznie tak jak napisałeś nastąpiła pomyłka. Chcielibyśmy wytłumaczyć, że czasami następują małe problemy z łącznością co też nie jest zależne od nas. Tak jak w każdej pracy czasami zdarzają się pomyłki. Ale w najbliższym czasie uruchamiamy swoją łączność i tego typu problemy ze zrozumieniem się czy z jakimikolwiek zakłóceniami nie powinny mieć już miejsca!Dlatego bardzo serdecznie przepraszamy i prosimy i cierpliwość.

Chcielibyśmy też podać ogólną informację: Drodzy Klienci, czasami dzwonicie do nas i prosicie o taksówkę a w odpowiedzi słyszycie, że trzeba poczekać ok. 20 min a w weekend nawet i więcej. Nie jest to spowodowane tym, że Was ignorujemy czy nie chce nam się pracować- po prostu jest takie natężenie w kursach, wszystkie taksówki są w rozjeździe - a my nie mamy zamiaru oszukiwać dlatego z góry informujemy jak wygląda sytuacja.

Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za korzystanie z naszych usług.
Yellow Taxi!
Dabrowianin
CYTAT(Yellow Taxi @ wto, 27 maj 2008 - 12:33) *
Więc jak obiecaliśmy tak odpisujemy- Drogi Józku!skoro piszemy, że kilka osób zostało zwolnionych i na ich miejscu pracują inne osoby(dot. to zarówno kierowców jak i dyspozytorek) to tak jest. Nie mielibyśmy powodu podawać nieprawdziwych informacji.Co do użytkownika Dava, widocznie tak jak napisałeś nastąpiła pomyłka. Chcielibyśmy wytłumaczyć, że czasami następują małe problemy z łącznością co też nie jest zależne od nas. Tak jak w każdej pracy czasami zdarzają się pomyłki. Ale w najbliższym czasie uruchamiamy swoją łączność i tego typu problemy ze zrozumieniem się czy z jakimikolwiek zakłóceniami nie powinny mieć już miejsca!Dlatego bardzo serdecznie przepraszamy i prosimy i cierpliwość.Chcielibyśmy też podać ogólną informację: Drodzy Klienci, czasami dzwonicie do nas i prosicie o taksówkę a w odpowiedzi słyszycie, że trzeba poczekać ok. 20 min a w weekend nawet i więcej. Nie jest to spowodowane tym, że Was ignorujemy czy nie chce nam się pracować- po prostu jest takie natężenie w kursach, wszystkie taksówki są w rozjeździe - a my nie mamy zamiaru oszukiwać dlatego z góry informujemy jak wygląda sytuacja.Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy za korzystanie z naszych usług. Yellow Taxi!
Witam wszystkich... Jakie wielkie bylo moje zdziwienie jak dowiedzialem sie o szefie korporacji Xtream,ale kazdy sie pcha gdzie sie da,ciekawe ile pociagnie:)
vacu
CYTAT(Dabrowianin @ pon, 09 cze 2008 - 18:16) *
Witam wszystkich... Jakie wielkie bylo moje zdziwienie jak dowiedzialem sie o szefie korporacji Xtream,ale kazdy sie pcha gdzie sie da,ciekawe ile pociagnie:)

A możesz podzielić się z nami informacją, która tak Cię zdziwiła? I dodać, daczegóż jest ona taka istotna, że postanowiłeś się z nami nią podzielić?
Pamiętaj jednakże o punktach: 3.1 i 3.7.a regulaminu, bo strasznie mnie wk...urza takie nieudolne robienie tanich niby-sensacji badmood.gif

[ot]Taki dowcip mi się skojarzrzył, nie wiem czemu:
Kumpel dzwoni do kumpla i mówi:
- Wiesz, wczoraj jak u nas byłeś zginęło mi 100 zł...
- No ale znasz mnie już tyle lat, wiesz, że nie mógłbym tego zrobić. To naprawdę nie ja...
- Wiem, rano stówę znalazłem w kieszeni ale jednak niesmak pozostał...
wink.gif[/ot]
marcin.p
Chwilę temu widziałem tego fiata125 z Extreme Taxi. Muszę przyznać, że naprawde fajnie się prezentuje to autko. Brawo za pomysł!
Bartek
Fotka

kwintosz
Jechałem nim jakiś czas temu. W środku też robi wrażenie.. jak fiat 125p
tongue.gif Aczkolwiek byłem po piwkach więc.. Swoją drogą pozdrawiam kierowcę z którym miło pogawędziłem sobie wtedy.
XtremeTaxi
Dziękujemy ślicznie użytkownikom marcin.p i kwintosz za miłą opinię o Naszym "RARYTASIE" WPT1313. Jest to dla Nas szczególnie ważne , gdyż chcemy by każdy miał szansę powspominać tamten okres. Również serdeczne podziękowania dla użytkownika Bartek za wspaniałe zdjęcie Fiacika. Widzimy że zostało zrobione je Nam na Expo Silesia Rally podczas trwania Rajdu smile2.gif) Naprawdę BARDZO ładne zdjęcie!!! Jeszcze raz DZIĘKUJEMY!!!
Dave
A to aj sam sobie podziękuję za przejście z konkurencji, która 3 razy mnie wkurzyła i podziękowałem jej i przeszedłem na X-treme i jeźdzę nimi od jakeigoś czasu czasem z dworca PKP do domu lub do urzędu miasta, nawet napiwki kierowcom daję jak mam i jak szybko i tanio mnie zawiozą ;-)
kwintosz
Dave nie podlizuj się, laugh.gif zniżki nie dostaniesz tongue.gif

Coś ostatnio dużo osób słyszę że narzeka na Yellow. Standard się obniżył czy chłopaki po prostu nie wyrabiają?
Maryhna
hmmm dość często jeżdżę taksówką... i ilekroć rozmawiamy o Yellow tylekroć słyszę o tym, że jeździ tam kilku taksiarzy, firma nabrała kredytów, których spłacić nie mogą i do tej pory wezwania są kierowane przez telefon komórkowy :/

ps: i to nie jest tak, ze konkurencja jak zawsze obrabia 4 litery, słyszałam tą samą wersję od kilku firm w krótkim czasie

wniosek jest taki "za szybko chciały się wzbogacić chłopaki... niskimi cenami, które nie pozwalają na dłuższa metę na zwrot kosztów i spłatę kredytów"

rozmawiałam z dwoma taksiarzami z yellow którzy odeszli, potwierdzali tą wersję
Byly yellow
CYTAT(Maryhna @ czw, 17 lip 2008 - 04:01) *
hmmm dość często jeżdżę taksówką... i ilekroć rozmawiamy o Yellow tylekroć słyszę o tym, że jeździ tam kilku taksiarzy, firma nabrała kredytów, których spłacić nie mogą i do tej pory wezwania są kierowane przez telefon komórkowy :/

ps: i to nie jest tak, ze konkurencja jak zawsze obrabia 4 litery, słyszałam tą samą wersję od kilku firm w krótkim czasie

wniosek jest taki "za szybko chciały się wzbogacić chłopaki... niskimi cenami, które nie pozwalają na dłuższa metę na zwrot kosztów i spłatę kredytów"

rozmawiałam z dwoma taksiarzami z yellow którzy odeszli, potwierdzali tą wersję

Witam.

Co do tematu czy firma yellow taxi ma dlugi czy nie to jedyna osoba ktora moze sie wypowiedziec na ten temat jest sam wlasciciel firmy. Z tego co mi wiadomo to yellowki wciaz komunikuja sie za pomoca radia a nie telefonow. Co do wyplacalnosci wzgledem kierowcow z tym nie ma problemow poniewaz kierowca odlicza swoja "dole" od utargu dziennego. Sam jezdzilem w tej korporacji i odeszlem z pewnych w sumie osobistych wzgledow. A problemy wewnetrzne firmy wg. mnie nie powinny interesowac nawet kierowcow dopoki ich samych one nie dotykaja.

Pozdrawiam
Maryhna
miło usłyszeć twoje zdanie, dla mnie to nie ma najmniejszego znaczenia, przedstawiłam tylko opinie jakie słyszałam wielokrotnie ponieważ często zdarza mi się jeździć taksówkami smile2.gif

pozdrawiam

Yellow Taxi
Witamy serdecznie! w odpowiedzi na wypowiedź Maryhny : Firma Yellow nie jest zadłużona i przeciwko firmie nie toczą się żadne postępowania komornicze. Na dowód tego za niedługo pojawią się nowe samochody, które będą w leasingu. Jeżeli byłoby inaczej leasingodawca na pewno odmówiłby udzielenia kredytu.
Maryhna
a czy ja wspomniałam choć słowem o postępowaniach komorniczych? biggrin.gif

btw: można mieć długi ale nie musi Cię z tego powodu za każdym razem odwiedzać komornik tongue.gif (to żadna aluzja, gwoli informacji)
troll
Z tego co zdązyłem zauważyć to ostatni Extreme Taxi - chyba na wzór Yellow taxi , że tak ujmę to "inwestuje" nie dosłownie w jeden model aut a mianowicie Reanult Laguna smile2.gif a Yellow w Dacie . Tylko tutaj jest ta róznica, że Yelow ma jedną markę auta a Extreme już3 .Oczywiście świetnie, tylko jedno co mi się nie podoba to ten jeden samochód nie dokońca przemalowany na czerwono tylko z białą klapą od maski smile2.gif - nie to że miałbym coś przeciwko temu , ale to jakoś tak brzydko wygląda.
Ostatnio widziałem, na postoju 1 wóz Extreme na Gołonogu. Czy będziecie częsciej tutaj stawać ??
Fajnie by było jakby kilka korporacji stało na tym postoju, a nie tylko normalne taxi, Cosmo, i 1 autko z taxi Pogoria (ten pan co jeździ tym autkiem , to chyba jest właścicielem tak podejrzewam.
Pytanko jeszcze do Yellow - Czemu nie przemalujecie wszystkich autek , na swój kolor firmowy - czyli żółty ???

Pozdrawiam

XtremeTaxi
Witamy!
Odpowiedź dla użytkownika troll :
Owszem słusznie zauważyłeś że Xtreme jest drugą firmą taką samą jak Yellow,ale pod względem tylko cen, ponieważ zasady trochę sie u Nas różnią.
Natomiast jeśli chodzi o wizerunek Naszej firmy to wcale nie jest on na wzór Yellow, ponieważ właściciel Yellow wcale nie wymyślił ani oklejenia ani koloru ani nazwy tej firmy.
Jeśli napisze inaczej to skłamałby na forum.
Jeśli chodzi o 3marki aut które narazie posiadamy to jest tak narazie tylko dlatego że początkowo miały być same mercedesy A klasa tylko że niestety "nie zdały one egzaminu" na taksówce. Zaczeliśmy więc dobierać Laguny które już pozostaną a mercedesy właśnie zostały wycofane.
A trzecią marką jest Fiat który jest Naszą wizytówką firmy, a wyjeżdża tylko okazjonalnie.
Pozdrawiamy serdecznie!
Xtreme Taxi
Gitara
Najtańsza jest Taxi Hanka smile2.gif Polecam szczególnie na weekend:)
kamillll
Hanka jest najdroższa i jeździ na około. Przynajmniej ja mam z nią takie wspomnienia...
mary cha
popieram przedmowce

a co do jezdzenia "na około" to niestety ale takze extreme i yellow maja takie tendencje-i to coraz czesciej.moze zamiast sztucznie utrzymywac tak niskie ceny-zwlaszcza teraz gdy paliwo drozeje z dnia na dzien-poprostu zwiekszyc nieznacznie cene za 1 km i powiedziec to klientowi niz robic go w konia???
te slowa kieruje do Panów z Extreme i Yellow.
XtremeTaxi
Witam!!!
Do mary cha: Bardzo dziękujemy za wskazówkę,ale bylibyśmy bardziej wdzięczni za wskazanie kierowcy który jechał "na okolo" ponieważ niestety ale póki takiej informacji nie będziemy posiadać to nie mamy jak wyciągnąć konsekwencji z takiej osoby. Staramy się pilnować kierowców w miarę Naszych możliwości,ale wiadomo że w 100% nikt tego nie jest w stanie zrobić można to jednak ograniczyć ale tylko dzięki pomocy Klientów,którzy współpracują z Nami. W razie jakichkolwiek zastrzeżeń co do jakości Naszych usług lub do jakiegoś kierowcy bądź kursu który był wykonywany to mamy uruchomiony specjalny tel.do reklamacji które można składać od poniedziałku do piątku w godzinach od 10-16 pod nr: 511 - 278 - 287 jednak prosimy by ZAWSZE podawać datę,godzinę oraz skąd i do jakiego miejsca był realizowany kurs..dobrze by było również zapamiętać kierowcę którego dana sytuacja ewentualnie dotyczy.
Teraz natomiast chcę się ustosunkować do propozycji delikatnego podniesienia cen...otóż firma powstała z mysłą o WSZYSTKICH klientach..by każdego stać było na taksówkę!!! Nie mamy w planach przynajmniej na tą chwilę podnosić stawek,a tymbardziej NIE CHCEMY oszukiwać Klienta!!!
Uważamy że te stawki są idealnie dopasowane do ciężkich czasów które są - chociaż spotkaliśmy się już i z opinią że i tak "za drogo mamy"...niestety taniej UWIERZCIE Drodzy Klienci się już nie da. Nasze ceny są takim minimum z którego już zejść naprawdę nie ma jak..
Z pozdrowieniami
Xtreme Taxi.
mary cha
dzieki za szybkie wyjasnienie sytuacji.nie bede "donosil" na kierowcow poniewaz sytuacja byla jednorazowa-poza tym potrafie zadbac o swoje interesy i nastepnym razem bede interweniowal.

ale mam pytanie z innej beczki-planujecie(Extreme)wprowadzic samochody typu kierowca+6 pasazerow?podobnie jak to ma miejsce w Yellow.
XtremeTaxi
mary cha: Owszem planujemy wprowadzić samochody typu 6osób+kierowca,ale najwcześniej za okolo 1.5miesiąca ponieważ wolimy powoli lecz rozważnie rozwijać firmę i na sam początek byłoby to dla Nas zbyt dużym obciążeniem. Nie chcemy robić nic na siłę.. Najpierw chcemy do końca zająć się tymi autkami które posiadamy..chodzi tu o pomalowanie wszystkich do końca bo jak narazie nie byliśmy w stanie tego zrobić z powodu ruchu by "nie uziemić" auta które jest potrzebne bo nie mamy ich za wiele.. Piszemy wprost jak jest i jedyne o co możemy poprosić WSZYSTKICH Klientów to o CIERPLIWOŚĆ!!! Nie możemy zrobić wszystkiego naraz bo tak sie nie da.. Wolimy powoli lecz dokładnie "zapiąć wszystko na ostatni guzik".
Serdeczne pozdrowienia życzy
Xtreme Taxi.
P.S. o ile się nie mylimy to jesteś Naszym PIERWSZYM KLIENTEM co jest zapisane w telefonie firmowym-jeśli tak to tymbardziej POZDRAWIAMY!!!!! smile2.gif
mary cha
witam

tak-zgadza sie-jestem waszym pierwszym klientem.ale o tym dowiedzialem sie wczoraj:)

takze serdecznie pozdrawiam
syzio
Dajcie mu jakąś maskotke tongue.gif Albo inny prezent biggrin.gif
Yellow Taxi
Witamy Wszystkich!
Jak już niektórzy zdążyli zauważyć zaczęły się pojawiać nowe samochody i już w tej chwili są uzbrajane. W odpowiedzi na wypowiedź Sylwka 858 Firma Yellow nie zmienia swojego wizerunku-po prostu wszystko jest w fazie przygotowań. Natomiast jeżeli chodzi o zarzut iż nie stoimy na postojach, chcielibyśmy sprostować, że odbywa się to tylko dlatego, że nie mamy na to czasu ponieważ jest bardzo dużo zleceń telefonicznych.

Ps. Nasi Klienci, którzy potrafią czekać na taksówkę nawet 30min. doskonale o tym wiedzą. Za co serdecznie przepraszamy i obiecujemy dołożyć wszelkich starań aby takich sytuacji z czasem było coraz mniej.

Serdecznie pozdrawiamy Yellow Taxi.
sylwek858
CYTAT(marcin.p @ pon, 11 sie 2008 - 15:49) *
Pan Szlachcic się znalazł! Ten co kopie doły za 900zł jest uczciwszy od większości Was! I nie rzucaj się tak cwaniaczku. A może to Ty mnie kiedyś skasowałeś z Centrum do Gołonoga 50zł! To jest wg Ciebie porzadna taksówka, któa okrada klienta. Wiec wara Ci od tego jaką taksówką będę podróżował. A Wasze wojny mnie nie interesują. Pewnie innych też. Więc załóżcie sobie swoje taksiarskie forum i tam się wyżywajcie

I jeszcze jedno: Najpierw naucz się ortografii a dopiero potem rób z siebie PANA! zakompleksiony pisze się razem!

Calkiem mozliwe ze zaplaciles umnie 50zl bo ja szanuje swoja prace i swoje auto,za wygody trzeba placic.
melomanka
A propo Vivy:) Kiedy jechalam w nocy obok stacji bp zapytalam kierowce yellow chyba tego granatowego kombika dla czego nie maja takich zachodnich samochodow jak viva ?
Jego odpowiedz : I co z tego ze maja audiki jak i tak PACHOLY caly czas stoja a myjezdzimy smile2.gif
bardzo sie ubawilam bo jeszcze nie slyszalam okreslenia pacholy no moze zlotowy to tak smile2.gif
syzio
Temat jedynie do zamknięcia!
sylwek858
CYTAT(melomanka @ pon, 18 sie 2008 - 14:19) *
Nie byl lysy smile2.gif Chyba ze zalozyl czrna peruczke smile2.gif
Ale mniejsza z tym pozdrawiam wszystkich taksowkarzy (Chociaz ja ladnie Was nazywam smile2.gif )

bardzo ladnie serduszo nas nazywasz rolleyes.gif taksówkarze tez cie pozdrawiają goraco rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif smile.gif
Master
usunołem z tego tematu ok 28 postów, wszyscy wiedzą dlaczego
camillo
CYTAT(Master @ pią, 22 sie 2008 - 16:25) *
usunołem z tego tematu ok 28 postów, wszyscy wiedzą dlaczego

Akurat ja nie wiem dlaczego mój post na temat,rzekomej pomyłki firmy Yellow został usunięty.Chyba klienci mają prawo wiedzieć ze są oszukiwani przez panie dyspozytor,że kierowca pomylił numery bloków.
vacu
Muszę się kurcze pożalić na Yellow - jakoś w połowie sierpnia jechałem z Syberki do centrum DG właśnie taksówką Yellow. Generalnie kurs był ok ale zwróciło moją uwagę ustawienie taryfy przez kierowcę: najpierw była to 4 a potem od granic DG do centrum 2 (była to niedziela, godz. 20) - całość: 25 zł chyba. Niestety nie znam się na tych taryfach więc olałem i założyłem, że kierowca jest ok (tym bardziej, że był w sumie miły smile2.gif). Tymczasem przez przypadek trafiłem przed chwilą na posta (13 strona), gdzie piszą, że taryfy 2 i 4 to taryfy w godz. 22-6. No to jak to jest? Niestety nie jestem na 100% podać kiedy to było ale chyba 24 sierpnia ok 20 (co do godziny jestem w 100% pewny, bo nie zdążyłem na busa 27 o 19:30 więc zadzwoniłem po taxi).
mgmisiek
CYTAT(vacu @ czw, 11 wrz 2008 - 16:51) *
Muszę się kurcze pożalić na Yellow - jakoś w połowie sierpnia jechałem z Syberki do centrum DG właśnie taksówką Yellow. Generalnie kurs był ok ale zwróciło moją uwagę ustawienie taryfy przez kierowcę: najpierw była to 4 a potem od granic DG do centrum 2 (była to niedziela, godz. 20) - całość: 25 zł chyba. Niestety nie znam się na tych taryfach więc olałem i założyłem, że kierowca jest ok (tym bardziej, że był w sumie miły smile2.gif). Tymczasem przez przypadek trafiłem przed chwilą na posta (13 strona), gdzie piszą, że taryfy 2 i 4 to taryfy w godz. 22-6. No to jak to jest? Niestety nie jestem na 100% podać kiedy to było ale chyba 24 sierpnia ok 20 (co do godziny jestem w 100% pewny, bo nie zdążyłem na busa 27 o 19:30 więc zadzwoniłem po taxi).

Ale taryfa 2 i 4 obowiazuje też chyba przez całą niedzielę i święta
vacu
CYTAT(mgmisiek @ czw, 11 wrz 2008 - 15:05) *
Ale taryfa 2 i 4 obowiazuje też chyba przez całą niedzielę i święta

Acha, no po tym co napisałeś poszukałem jeszcze i faktycznie - przepraszam za pomówienie smile2.gif (aczkolwiek ponieważ i tak nie bylem pewny stąd moje pytanie na końcu poprzedniego posta)
Yellow Taxi
W odpowiedzi na pytanie Vacu kurs odbył się prawidłowo. Taryfa 2 i 4 są to taryfy nocne aczkolwiek obowiązują całą dobę w niedziele i święta zaznaczone na czerwono z wyjątkiem wigilii gdyż nie jest ona zaznaczona na czerwono i taryfa nocna obowiązuje od godziny 18. Ze względu na to, że jest to pora wigilijnej kolacji.

Pozdrawiamy Yellow taxi.
marcin.p
Mój dobry znajomy mysli o zaostaniu taksówkarzem. Mógłby ktos podać firmę/firmy z DG lub okolicy, w której można zrobic kurs na taxi? Ile trwa taki kurs?
Yellow Taxi
Witam proponujemy firmę Eko Glob mieszczącą się w Dąbrowie Górniczej przy ulicy Bandrowskiego 1
Kurs trwa koło 2 tygodni.
Tylko czasem trzeba trochę poczekać aż zbierze się paru chętnych

Pozdrawiamy Yellow Taxi
Berket
No wiec powiem wam tak : ) Zarejestrowałem się specjalnie by pochwalić firmę Yellow Taxi ; )

Jestem w pełni z niej zadowolony : ) w 100 % Dowozi mnie gdzie tylko zechcę i z czym ; )
Często korzystam z waszej oferty bo chyba tylko do waszych taksówek mogę włożyć rower górski i dostać się szybko z Dąbrowy do Ząbkowic oczywiście dodatkowa oplata za rower te 10 zł ; ) Nie robi wielkich problemów ; )

Naprawdę firma niczego sobie ; ) Czekam tylko na nowe wasze samochody ; ) Skoda Octavia dobrze mowie ?

Widziałem ze jedna już śmiga w kolorach firmy ale z tego co się dowiedziałem nie ma jeszcze zamontowanego sprzętu ; ) Do kasowania kasy ; )

Naprawdę jesteście firma nr. 1 w Dąbrowie i polecam was każdemu ; )

No ale bez wady się nie obejdzie . Jedyna wada jaka zauważyłem w waszej firmie to BRAK TAKSÓWEK lub inaczej MALEJ ILOŚCI wiem wasza firma jest rozszarpywana i nie ma taksówkarzy ;D No i taka mała wada ;D Te "Dacie" strasznie się już rozsypują ;d skrzypią itp. ;D Ale kierowca puści głośniej radio i już po problemie ; )

P.S Tak trzymać ; )
Maryhna
Nie mam prawa o to kogokolwiek posądzać ale czytając ten post od samego początku tliła mi się w głowie myśl, że to kryptoreklama autorstwa pracownika Yellow biggrin.gif ale to tylko moje skromne dywagacje ;p
Berket
Maryhna To chyba trzeba będzie mozg dotlenić ;D
Maryhna
najwidoczniej ;p chociaż kto Cię tam wie ;-) nowy użytkownik... chociaż byś się przedstawił biggrin.gif

koniec OT (od autoprezentacji jest inny temat, możesz wrzucić tam link do NK) muahahaha biggrin.gif
Dave
A ja muszę tu przeprosić i to bardzo firmę Yellow Taxi za wczorajszy numer. Kumpel zamówił kurs w nocy na przyjazd i to daleko, taksi zrobila kilkanaśćie km i przyjechało (szok!) a tu sie okazało, ze nie jedziemy taksówką :/ Pytałem czemu i odpowiedział, że jest inny transport! Kapa, bo mógł kurde od razu tak zrobić a nie robićw balona firmę :/
W imieniu kumpla i reszty ekipy przepraszam za to... mellow.gif blush.gif
mary cha
pytanie do ExtremeTaxi:
-mialem okazje odbyc kurs nowym nabytkiem-seat cordoba-czy to sa auta docelowe?jak liczna bedzie flota w tym roku?
oraz pytanko rzyszlosciowe-planujecie "ekspansje" na inne miasta Zaglebia oraz Slaska??
olo
CYTAT(mary cha @ wto, 23 wrz 2008 - 12:25) *
pytanie do ExtremeTaxi:

Mam i ja. Czy nazwa Extreme wzięła się z ekstremalnej miejskiej jazdy Waszych kierowców? Zmiana pasów bez sygnalizacji, wyprzedzanie na pasie do lewoskrętu koło Świtu, nie mówiąc o prędkości grubo ponad 70 km/h.
XtremeTaxi
Witamy serdecznie!!! Odpowiedz do uzytkownika mary cha...
My nazywamy sie Xtreme a nie Extreme..ale to taka tylko malenka poprawka..
Tak zgadza sie Seat jest Nasza marka docelowa i przy niej juz pozostaniemy.
Na poczatku bylo u Nas duze zamieszanie za co mozemy tylko teraz przeprosic poniewaz niestety auta ktore posiadalismy nie sprawdzaly sie..przynajmniej nie na taksowce i ciagle szukalismy czegos co spelniloby Panstwa oczekiwanie. Mamy nadzieje ze tym razem Nam sie to uda. Klient jest dla Nas najwazniejszy i dlatego ZAWSZE bedziemy patrzec na Panstwa opinie.
Z pozdrowieniami Xtreme Taxi
P.S. odpowiedz do OLO ..
nie nazwa ta napewno nie wziela sie z ekstramalnej jazdy o ktorej Pan wspomina.. nazwa ta powstala w dosc nietypowej sytuacji..ktorej nikt pewnie by sie nie spodziewal..stad oto i nazwa..
Ale opowiemy pewien zarcik na temat nazwy.. otoz.. zgubilsmy X i zlapalismy TREME i tak powstalo Xtreme biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.