QUOTE(Bartek @ Oct 29 2006, 11:59 PM)

Pewnie do mnie ten tekst

Mnie smieszy ciągle tlumaczenie ze to ze tamto. Piszesz ze byly ciagle zmiany adresu tego forum, to prawda! Ale po kazdej zmianie do kazdego zarejestrowanego forumowicza przychodzil e-mail o tej informacji więc sorry...
Nie napisałem, że nie wiedziałem gdzie znaleźć forum. Nie pisałem, bo forum zmieniające adres wyglądało mniej wiarygodnie :) I bez obrazy - teraźniejszy adres jest jak najbardziej na miejscu i na pewno wygląda lepiej od poprzednich, postaram się częściej tu zaglądać.

Tak nie słyszałem o tym stowarzyszeniu bo nie śledze informacji tego typu. Ciebie moze to rozbawic bo to wolny kraj. Ale wez pod uwage ile jest osob w naszym miescie ktore rowniez o tym calym stowarzyszeniu nie slyszaly o tym stowarzyszeniu bo robilem mala sonde wsrod rodziny, przyjaciol i znajomych. Nikt z ok 50 osob nie slyszal! Dziwne prawda?
Nie, nie jest to dziwne tylko normalne. W DG mieszka ponad 100 tys. ludzi i nie każdy musi słyszeć o każdym. Tak więc skoro forumowicze nie słyszeli o Zielonym, tak i niektórzy członkowie Zielonego niekoniecznie musieli znać forum mieszkańców, nawet najbardziej opiniotwrórcze i rozpoznawalne. Teraz usłyszeli (może dzięki dobrej domenie) i się wypowiedzieli.

BTW. Pręznie działącja organizacja prospoleczna ktora organizuje tylko wycieczki dla dzieci, wyprawy rowerowe i ciagle analizy przyszlosci D.G. No, no! Pozazdroscic inicjatyw i oby tak dalej, a moze kiedys sprowadzicie Strusie na pustynie.
Tylko wycieczki dla dzieci i wyprawy rowerowe? OK, może i dla Ciebie Bartku to niedużo, ale zachęcam do głębszego zapoznania się informacjami na naszej stronie, jest tam opisanych więcej naszych inicjatyw. Działamy dla miasta i regionu
po pracy i po zajęciach na uczelni, nie mamy nikogo na etacie, więc robimy tyle, ile mamy czasu i możliwości. Jeśli uda nam się powołać do życia Centrum Wolontariatu bądź podobną instytucję i stworzymy miejsca pracy dla "etatowców" wtedy na pewno będziemy robić więcej i lepiej.

BTW 2. Ja nie bede glosowal na dryge i bede kazdego znajomego do tego samego namawial bo jak zostalo napisane przez jednego z czlonkow zarzadu "rozbawil go fakt o braku znajomosci stowarzyszenia Zielone Zaglebie" mam dość tego typu osób w rządzie, samorządzie i wszelkiego rodzaju władzach.
Przepraszam za - być może - za ostre słowa, ale tak jak pisałem wyżej nie rozbawił mnie brak znajomości "Zielonego", ale wymaganie znania od nas forum - ja znałem, również dzięki Miśkowi który w daaawnych czasach bardzo mi je polecał i poznał mnie z adminami (na marginesie - pozdrowienia dla Miśka :) ). Nie jestem w samorządzie, rządzie czy innego rodzaju władzach państwowych - do władzy jestem nastawiony krytycznie ZAWSZE (bez znaczenia, czy jest to lewica, prawica czy centrum). Mam również pytanie - co to znaczy "tego typu osób"

?

Zreszta w moich oczach Pan Drygała został juz skreślony po poscie Majki i po jego przyklasnięciu jej wypowiedziom. Wyszlo to tak, ze Dryga nie ma jaj zeby sam, siebie zareklamowac.
Dziewczyna chciała dobrze, usłyszała pewnie od kogoś o forum i - być może faktycznie zbyt "nachalnie" - zachwaliła swojego kumpla. Jeśli grzechem jest mówienie dobrze o znajomych i chęć ich przedstawienia ich innym to faktycznie jest winna.
Odbiegając już od powyższego chciałbym tylko jednego: żebyśmy - skoro już się poznaliśmy bliżej

- zaczęli współpracę na rzecz naszego miasta. Obiecuję reaktywować swoją obecność na forum i liczę na zrozumienie i wyrozumiałość pozostałych forumowiczów, zapraszam również serdecznie do nas na stronę
Zielonego Zagłębia. Razem działając możemy zdziałać więcej, niż debatując na wyimaginowanymi różnicami

Jeśli faktycznie kogoś wcześniej uraziłem, to raz jeszcze przepraszam - nie to było moim zamiarem. Mam nadzieję na spotkanie przy piwie i rozsądną dyskusję - ale to może już po wyborach, jak opadnie gorączka przedwyborcza.
Do zobaczenia przy urnach

PS. Drygu też najwyraźniej postanowił odpowiedzieć, co można sprawdzić
tutaj. :)