QUOTE(Hator @ Dec 5 2006, 06:47 PM)

jesli bedzie zrzuta to ja sypne groszem
kiedys kwasny o zrzucie pisal ale wtedy bylem krucho z kasa
teraz az tak lepiej nnie jest

ale cos z korkow kasy mam i jakies 10-15 zl moge rzucic
zreszta proponuje zrobic liste tu i teraz liste osob ktore chca cos rzucic - powiedzmy do przyszlej srody wlacznie niech sie wspisuja chetni a pozniej ustalimy jakas kwote -
no chyba ze co laska (ja jak wspomnialem - ja do 15zl no problemo :)
PS zreszta zaloze nowy topic w tym dziale ZRZUTA
pozdr
Hmmm Jako uczciwy czlek chce tez nabaknac,ze:
-Serwer wykorzystuje tez do innego celu dlategotez chyba jest to moj interes aby utrzymac go przy zyciu

, Zawsze bylo tak,ze na serwerze,na ktorym stoi forum byla moja druga stronka i dlatego tez nie chcialem,aby ktokolwiek sie dorzucal. Póki co jestem w stanie pokryc te koszta, a gdyby okazalo sie to nie mozliwe i trzeba kupic serwer tylko dla forum kosztowaloby to okolo 150 zl za rok. Póki co mozna zrzucac sie na sama domene dabrowa-gornicza.org, ale mamy jeszcze czas.
Jest jeszcze jedna sprawa. Nie wiadomo jak sie potocza zyciowe sprawy i nie wiem, czy w przyszlosci bede mial czas zajmowac sie forum, a nie chce potem slyszec zarzutow, typu " a my tyle pieniachow wylozylismy itp" itd itd..
Gdyby taka sytuacja nastopila, na pewno ktos przejmie cala baze danych itp itp, gdyz chyba szkodaby bylo zaprzepascic tyle postow. Zyczmy jednak sobie,aby doczekac czasow,ze nasze dzieci ( pozostale w DG ) beda sie wypowiadac na tym forum