QUOTE(Dejmon @ Sep 29 2006, 04:18 PM)

@kwintosz ty masochisto

Dzięki dzięki.. zapłacicie w naturze..
..kilo jabłek albo truskawek..
Szczerze powiedziawszy to nie sądziłem że aż tyle tego będzie,

najgorsze są całe artykuły z naszemiasto.. Staram się je omijać a póki co edytować mniejsze tzn. krótsze posty.

Działam narazie w: nasze miasto i władzach ale cholernie dużo tego.. :) Dobrze by było żeby chociaż wszystkie wątki z pierwszych stron w tych działach były poprawione jak najszybciej ale tych długich mi się póki co nie chce, bo najwięcej czasu przy nich schodzi. Sporo się już naczytałem na forum

A tak w ogóle zauważyłem że było kilka innych osób które się bardzo udzielały na forum a ostatnio nie widzę by wpadały i pisały, chodzi mi m.in. o @bzenek, @misiek, @TeodorMotor, @Jashi, @Bathurst, @Krawiec, @mary_cha i inni, nie wiecie czemu nie wpadają już tu, co się z nimi dzieje? Szkoda bo z tymi osobami byłaby naprawdę spora grupa osób aktywnie piszących i uczestniczących w życiu forum, w końcu czym nas więcej tym więcej szans na jakieś informacje i ciekawe tematy.
Co do pomysłu @vacu jestem jak najbardziej za! Jak chłopak chce to mu dać robote a co..

Aaa zapomniałbym, w normalnym logo dobrze by było aby napis zawierał jednak polskie znaki ą, ó.. jakoś tak mnie razi ich brak..
Pozdrawiam..