btw. ja nie polecam beczkowego oleju w ogóle - niezależnie od marki.
ja również, tylko w butelkach motul
do kamillll nie reklamuje swojego sklepu bo tam nawet nie pracuje

odnosnie oleji z beczek to sie zgodze ze sie ich nie poleca ale jesli nie wiesz z jakiego zrudła jest brane ja wiem skad oni biora olej i polecam w 100% beczkowy
dzieci poczytac troche trzeba na internecie jesli was cos interesuje i chcecie wiedziec wiecej o danej firmie czy marce

http://www.distributorlocator.exxonmobil.c...ator/index.aspx polecam stronke

to że wiesz skąd pochodzi olej nie znaczy że w beczce jest to co mówi sprzedawca, ani to co dostawca dostarczył dystrybutorowi.
widząc uczciwość co niektórych "biznesmentów" wolę kupić butelkowany, zaplombowany markowy olej. nie mam gwarancji, że w środku będzie to co na etykiecie, ale na pewno jest mniejsze ryzyko zalania badziewia do silnika.
tyle w tym temacie

a co do robienia reklamy to mam swoje zdanie na ten temat i myślę, że jest zbieżne z wieloma osobami które są na forum długo. znowu rachunek prawdopodobieństwa - gość rejestruje się na forum i poleca sklep z olejem, po miesiącu znika i nigdy nie wraca

takie zachowania już dzisiaj są mało wiarygodne i każdy wyciąga z tego zupełnie oddmienne wnioski niż chcą tego ludzie "spamujący".
a żeby uwiarygodnić moje podejrzenia:
klondajk na tą chwilę ma 3 posty:
- jeden na temat sklepu z olejami Bargieł Braders

- drugi w ww. temacie
- trzeci promujący serwis Bargieł Braders przy kopalni Paryż

Dziękuję za uwagę