CYTAT(tomasz sołtysik @ śro, 09 mar 2011 - 12:44)

Droga rouse
nie składałem w ostatnim czasie żadnego zawiadomienia do prokuratury,
zemsta polityczna? a niby za co miałbym się mścić na Krzyśku?
wizerunek wyborczy Krzyśka Stachowicza skutecznie zniszczył... Krzysiek Stachowicz, ja tylko zebrałem ogólnie dostępne informacje i podałem je opinii publicznej w stosownej do kampanii wyborczej formie,
po wyborach zostałem poproszony aby część tych informacji sprawdzić u źródła, niechętnie ale się zgodziłem, jako członek rady nadzorczej dokonałem kontroli, napisałem protokół, przekazałem go organom spółki i tego samego dnia zrezygnowałem z członkowstwa w radzie nadzorczej Interpromexu.
Tak więc :
1. nie jestm już członkiem RN Interpromex,
2. nie składałem żadnego zawiadomienia do prokuratury,
3. żadnych zbiegów okoliczności nie było, fakt, iż to ja przeprowadzałem kontrolę wynikał z tego, że posiadałem w tym zakresie określoną wiedzę
pzdr
Dziękuję za wyjaśnienia,
Rozumiem, że znalazł się Pan w bardzo trudnej sytuacji,
bo o ile kampania wyborcza rządzi się swoimi prawami,
to pełnienie funkcji Przewodniczącego Rady Nadzorczej zobowiązuje do kierowania się w swoim postępowaniu nade wszystko interesem Spółki a nie powyborczymi rozliczeniami i ambicjonalnymi działaniami.
Szkoda tylko, że dał Pan się tak łatwo podejść i wmanewrować w personalne rozgrywki, rozumiem, że wykonał Pan swoje polityczne zlecenie i w związku z tym pozwolono Panu zrezygnowałem z członkowstwa w radzie nadzorczej Interpromexu.
Pozwoli Pan, że Pana metody działania pozostawię bez dalszego komentarza,
Pozostaje tylko jeszcze jedno pytanie, kto tak uporczywie Pana prosił o sprawdzenie u źródła działalności Pana Stachowicza, że mimo deklarowanej niechęci mieszania się w te sprawy nie był Pan w stanie odmówić?