Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dni DG
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
Stron: 1, 2
olo
SĄ juŻ jakieŚ przecieki? W końcu to niedŁugo.
rafi
No wlasnie. Nic nie slychac. Zawsze to bylo polaczone z Zakaliami z WSB. Czyzby w tym roku nic nie planowano? Zwykle "gwiazdy" zamawia sie duzo wczesniej, wiec na dzien dzisiejszy jakas ramowka juz byc powinna...A moze to jakas wielka tajemnica?...
Bathurst
tak, przyjedzie pewnie Majka JeŻowska laugh.gif
olo
QUOTE(Bathurst)
tak, przyjedzie pewnie Majka JeŻowska laugh.gif

Stawiam na Wodeckiego a z "mŁodzieŻowych" na Muńka, nic o nich nie sŁychaĆ - potrzebuja kasy. A tak na powaŻnie ŻyczyŁbym sobie Żeby koncerty byŁy w takim ukŁadzie jak w ubiegŁym roku. I dla mŁodszo - starszych rokowcÓw i dla popowcÓw. Kogo bym widziaŁ w tym pierwszym dniu? Nie wiem, moŻe ktoŚ mŁody "indios bravos", "habbakuk". Na drugi dzień moŻe Brodka bo na fali.
oZmO
slyszalem ze 6,7,8 maja .. wydaje mi sie realne .. :> chociaz okaze sie na dniach
:)
to byloby juz za tydzien a nic nie wiadomo kto bedzie :shock: Mam nadzieje ze na tym nie zaoszczedza za bardzo. Najlepsze oszczednosci w ostatnich latach robily miasta slaskie i w tym nawet Katowice - zrezygnowaly z Dni swoich miast albo bardzo je przyciely z powodu biedy, bezrobocia itp tlumaczac sie ze w takiej sytuacji nie ma sie z czego cieszyc, a pieniadze wydac na cos innego laugh.gif W ten sposob nikomu sie nic nie poprawilo ani ludzie rozrywki od szarosci nie mieli tongue.gif Co za "madre" pomysly
rafi
Byliscie dzis na Onecie? laugh.gif
Jest tam informacja, ze niejaka Ewelina Flinta wystapi 10.06 o 17 w Dabrowie Gorniczej na...rynku wink.gif. Moze to jedna z gwiazd Dni dabrowy Gorniczej? hehe
Master
chyba bedziemy miec MichaŁka WiŚniewskiego :shock: :shock: :shock:
QUOTE(klocek)
chyba bedziemy miec MichaŁka WiŚniewskiego :shock: :shock: :shock:

nie strasz :wink:

a wczoraj w Sosnowcu na festynie europejskim wystapil Piasek. Dosc slabo rozreklamowane i dowiedzialem sie w ostatniej chwili, ale ludzi bylo duzo, prawie jak na Dniach Sosnowca. Piasek najpierw walnal ze lubi wystepowac na ŚlĄsku - wiecie jaka to musialo wzbudzic reakcje, a za jakis czas przebil to nawiazujac cos do gwary slaskiej laugh.gif Potem ktos sie nad nim zlitowal i wyjasnil sytuacje, i potem juz Piasek do samego konca klanial sie i przepraszal Zaglebie tongue.gif
kwintosz
CzeŚĆ
Witam wszystkich, jestem zarejestrowany na tym forum juŻ jakiŚ czas ale dopiero to mÓj pierwszy post. Szkoda ze taki maŁy ruch jest na tym forum, postaram siĘczĘŚciej udzielaĆ. No ale do rzeczy..

WysŁaŁem maila do rzecznika prasowego UM, zresztĄ tak jak w zeszŁym roku niestety nie doczekaŁem siĘjeszcze odpowiedzi, moŻe przez to Że mamy ŚwiĘta. W zeszŁym roku dostaŁem odpowiedĹş z dokŁadnym planem imprezy i wiedziaŁem o wiele wczeŚniej kiedy co i jak, niŻ pojawiŁy siĘplakaty reklamujĄce Dni DĄbrowy.

UwaŻam Że nasz kochany Prezydent, nie moŻe pozwoliĆ sobie na to aby ta impreza, ktÓra na dobre wpisaŁa siĘw kalendarz naszego miasta z niego znikneŁa. Kilka lat temu byŁo wiĘcej imprez tego typu, obecnie zostaŁo nam chyba tylko to.

SzukaŁem informacji w internecie i jedynie do czego dotarŁem to informacja Że dni te odbĘdĄ siĘw weekend 20-22 maja. I to by siĘzgadzaŁo, gdyŻ w poprzednim roku Dni DĄbrowy odbywaŁy siĘbezpoŚrednio po Igrach odbywajĄcych siĘw Gliwicach. ZresztĄ i tu i tu graŁ Kult. W tym roku Igry odbywajĄ siĘ, jeŚli siĘnie myle 17-18 maja i majĄ doŚĆ specyficznĄ ale jakŻe ciekawĄ obsadĘ. ZagrajĄ: Big Cyc i Boys (co moŻe byĆ trafionym w 10 pomysŁem, w końcu hit "JesteŚ szalona.." jest popularny wŚrÓd mŁodzieŻy, szczegÓlnie na imprezach z alkocholem a muzyka "chodnikowa" wŚrÓd starszych osÓb a przecieŻ to impreza otwarta) oraz Hey i DŻem. Niestety chyba Gliwice wiĘkszĄ wagĘprzywiĄzujĄ do tej imprezy niŻ DĄbrowa do swoich Dni (bynajmniej w kilku obecnych latach) ale mam nadziejĘŻe moŻe ktÓryŚ z tych artystÓw zagra u nas (DŻem lub Hey).

A narazie pozostaje nam domniemywaĆ i czekaĆ na jakieŚ info. ZresztĄ myŚlĘŻe obojĘtnie kto by nie graŁ bĘdzie fajnie, jak co roku..
rafi
QUOTE(kwintosz)
A narazie pozostaje nam domniemywaĆ i czekaĆ na jakieŚ info. ZresztĄ myŚlĘŻe obojĘtnie kto by nie graŁ bĘdzie fajnie, jak co roku..

Wlasnie. Jak sie ktos chce bawic, to bedzie sie bawil przy wszystkim.
Ja sam mam super wspomnienia z imprezki majowej na Pogorii X lat temu, wlasnie Z Boysami jako gwiazda. kumpel to nawet ich autograf wtedy zdobyl 8).
rafi
No rzeczywiscie, wedle jego kalendarium, Wisniewski ma wystapic w Dabrowie Gorniczej 04.06.2005, o godz. 20:00 UWAGA UWAGA!! w miejscu o nazwie... "Targ Zielona".
Flinta na rynku, Wisniewski na Targu i jest git. Czego nam jeszcze trzeba?
laugh.gif
super wreszcie doczekalismy sie Rynku w DG :21: No a park czy targ co za roznica dla niektorych laugh.gif
kwintosz
NajŚwieŻsze informacje dotyczĄce Dni DĄbrowy, niestety maŁo wnoszĄce. Na mÓj e-mail otrzymaŁem odpowiedĹş:

Witam,
Oczywiscie, ze beda Dni Dabrowy. W tym roku w nowym terminie. Nie w maju, ale w czerwcu, w pierwszy jego weekend. Dlaczego zmiana? Ano dlatego, ze w maju takie dni organizuje Sosnowiec, Bedzin i Czeladz. Programu na razie nie ujawniam :). Zapewniam, ze bedzie, jak to sie mowi, atrakcyjnie....
Pozdrawiam!
Andrzej BĘben
rzecznikprasowy@dabrowa-gornicza.pl
www.dabrowa-gornicza.pl

Czyli wychodzi na to Że odbĘdĄ siĘ3,4,5 czerwca. biggrin.gif W takim razie pozostaje nam czekaĆ.. sad.gif miejmy nadziejĘŻe chociaŻ bĘdĄ takie jak sĄ zapowiadane. Zobaczymy..
znalalazlem plan Dni DG na stronie nddg. Plan jest na sobote i niedziele wiec chyba w piatek nic nie bedzie hmmm. Niestety wyglada to bardzo nieciekawie - glowna gwiazda Wisniewski sad.gif Jesli nic wiecej nie bedzie to nie warto tam sie wybierac chyba ze tylko sie tam upic i bedzie fajnie :19:

04.06.2005 DĄbrowa GÓrnicza - Park Zielona
Obchody Dni DĄbrowy GÓrniczej - 2005

SOBOTA - PARK ZIELONA

9.00 - 12.00 - blok imprez sportowych (CSiR)
12.00 - 15.00 - program dla najmŁodszych, w tym:
12.00 - 14.00 gry, zabawy i konkursy z nagrodami
14.00 - 15.00 "KOSMOKWAKI"- przedstawienie muzyczne

15.00 - 16.00 "WORNING" (MOPT)
16.00 - 16.15 "GRUPA TRZYMAJĄCA WŁADZĘ" (MOPT)
16.15 - 17.05 "HEADFUCKER" (PKZ)
17.05 - 18.00 "WUTEELE" (PKZ)

18.00 - 19.00 "HARATACZE" (folk-rock)
20.00 - 21.30 MichaŁ WIŚNIEWSKI z zespoŁem "RED HEAD"

05.06.2005 DĄbrowa GÓrnicza - Park Zielona
Obchody Dni DĄbrowy GÓrniczej 2005

NIEDZIELA - PARK ZIELONA

12.00 - 15.00 - wystĘpy dzieciĘcych zespoŁÓw amatorskich
12.00 - 12.15 ZespÓŁ Folklorystyczny "DĄBROWA" (MOPT)
12.15 - 12.30 - WystĘp CHÓRU (MOPT)
12.30 - 13.00 - Studio Piosenki (MOPT)
13.00 - 15.00 - ZespÓŁ PieŚni i Tańca PKZ "GOŁOWIANIE"

15.00 - 16.00 - zakończenie Akcji "OgÓlnopolski Tydzień Czytania Dzieciom" (MBP)

16.00 - 16.30 - parada Miejskiej Orkiestry DĘtej
z udziaŁem "MaŻoretek" (PKZ)

16.30 - 17.30 - koncert Sekcji Muzyki Rozrywkowej (PKZ)
17.30 - 18.00 - koncert Miejskiej Orkiestry DĘtej (PKZ) - cz. 1

18.00 - 18.40 - pokaz tańca towarzyskiego i nowoczesnego
18.00 - 18.15 "POWER DANCE" (PKZ) , 18.15 - 18.30 "MONTANA BLACK" (PKZ) , 18.30 - 18.40 "BREAK DANCE" (MOPT)

18.40 - 19.00 - koncert Miejskiej Orkiestry DĘtej (PKZ) - cz. 2

19.00 - 20.00 - SoliŚci ZagŁĘbiowskiej Sceny Muzycznej: Ewa Mierzyńska i Andrzej SmogÓr oraz JULIUSZ URSYN - tenor

20.00 - 21.50 - zabawy i konkursy z nagrodami - zabawa z DJ

21.50 - 22.00 - pokaz sztucznych ogni

Godzina 22.00
ZAKOĄCZENIE DNI DĄBROWY GÓRNICZEJ 2005

Edit: pisze tam ze to czesciowy program wiec jedyna nadzieja ze brakuje piatku i glownej "gwiazdy"
Dami7
:)+-->
QUOTE(:))
znalalazlem plan Dni DG na stronie nddg. Plan jest na sobote i niedziele wiec chyba w piatek nic nie bedzie hmmm. Niestety wyglada to bardzo nieciekawie - glowna gwiazda Wisniewski sad.gif Jesli nic wiecej nie bedzie to nie warto tam sie wybierac chyba ze tylko sie tam upic i bedzie fajnie :19:

[/quote]

TeodorMotor - popatrz tylko co nas ominie!!! Ale za to pomyŚl sobie - cicha polanka gdzieŚ na Jurze, piffko, ognisko, gitarka - zabawa do rana, kac gigant i takie tam...
TeodorMotor
[quote=Dami7]:)+-->

[/quote]

TeodorMotor - popatrz tylko co nas ominie!!! Ale za to pomyŚl sobie - cicha polanka gdzieŚ na Jurze, piffko, ognisko, gitarka - zabawa do rana, kac gigant i takie tam...[/quote]

A ten kac bĘdzie o wiele mniejszy, niŻ po popisach pana W... I kobity bĘdĄ, a nie Żadne pomarańcze, banany czy mandarynki!
Dami7
[quote=TeodorMotor][quote=Dami7]:)+-->

[/quote]

TeodorMotor - popatrz tylko co nas ominie!!! Ale za to pomyŚl sobie - cicha polanka gdzieŚ na Jurze, piffko, ognisko, gitarka - zabawa do rana, kac gigant i takie tam...[/quote]

A ten kac bĘdzie o wiele mniejszy, niŻ po popisach pana W... I kobity bĘdĄ, a nie Żadne pomarańcze, banany czy mandarynki![/quote]

I Żeby tak jeszcze pokaz ogni sztucznych....
Ale co tam - chyba wrÓcimy na ten talkowy???
oZmO
sobota jeszcze ujdzie, wydaje mi sie ze po paru piwach przy wisniewskim tez moze byc ciekawie, w sumie to nie pamietam kiedy bylo cos konkretnego :|. A co do niedzieli.. szkoda mowic :| nie wiem czy jest w ogole sens tam isc... jednym slowem - najgorszy plan DNI DABROWY jaki kiedykolwiek widzialem :| ;(((((((( nic tylko plakac
olo
QUOTE(oZmO)
, w sumie to nie pamietam kiedy bylo cos konkretnego :|.

A ubiegŁoroczny KULT nie byŁ konkretny?
olo
Ale bĘdĄ Haratacze, kapela daje niezŁy dym, bĘdzie dobrze. BĘdzie 'pszczÓŁka Maja'...
Haratacze dopiero co byli na WOŚP i tak sobie
olo
:)+-->
Haratacze dopiero co byli na WOŚP i tak sobie[/quote]
Nie byŁem na WOŚP, a Ty kogo byŚ oczekiwaŁ, kto speŁniŁby Twoje marzenia?
[quote=olo]:)+-->
Haratacze dopiero co byli na WOŚP i tak sobie[/quote]
Nie byŁem na WOŚP, a Ty kogo byŚ oczekiwaŁ, kto speŁniŁby Twoje marzenia?[/quote]

hmm ktos, kogo dawno albo nigdy nie bylo w DG. Glowna gwiazda powininen byc jakis fajny, znany zespol. To co bedzie jako glowna atrakcja w sobote powinno byc najwyzej w niedziele. A Wisniewski to nawet nie wiem co teraz prezentuje ale to dobrze ze nie ma go juz wszedzie- byly czasy ze strach bylo nawet otwierac puszke zeby go i tam nie spotkac :) Obecne w tym roku gwiazdy nadaja sie na festyn gminny w kieleckiem a u nas moglyby by byc co najwzyej w niedziele jak juz pisalem. Juz nawet 100 razy lepsza bylaby taka Coma i Negatyw, ktorzy wystapili wczoraj na juwenaliach na Sielcu. Poza Harataczami na WOŚP przeciez Worning tez byl - wkolko to samo do tego baaardzo przecietnie - oni nawet ledwo nadaja sie na support dla kogos innego. Pewnie wzieli ich bo byli najtansi.

PS. Dzisiaj na Pogorii III sa regaty juwenaliowe a wieczorem o 19 ma byc WieczÓr Szantowy w ramach juwenaliow.

PS2. A zeby tak naprawde spelnic moje prawdziwe marzenia to by musialo przyjechac kilka zespolow miedzy innymi zza oceanu - niewiele zostaloby wtedy w budzecie DG na inne wydatki laugh.gif :wink:
olo
hmm ktos, kogo dawno albo nigdy nie bylo w DG. Glowna gwiazda powininen byc jakis fajny, znany zespol.
No tu akurat Pan WiŚniewski, za ktÓrym nie przepadam i nie sŁucham, speŁnia kryteria. MoŻe to nie "ich troje", ale liderowi Red Heads nie odmÓwisz popularnoŚci. PrzyjdĹş a bĘdziesz miaŁ okazjĘsiĘprzekonaĆ, Że dziewczynki bĘdĄ piszczeŚĆ, Że miŁo
Obecne w tym roku gwiazdy nadaja sie na festyn gminny w kieleckiem a u nas moglyby by byc co najwzyej w niedziele jak juz pisalem
To miasto ma ponad 120 tys mieszkańcÓw i jak kaŻda zbiorowoŚĆ jest rÓŻnorodna. Dlaczego na festyn gminny a na ZielonĄ nie. Bo nie rÓbmy wiochy z miasta? Mieszkańcy DiDŻi tak samo kupujĄ pŁyty jak mieszkańcy "gminy" i majĄ prawo do swoich gwiazd. ProsiŁem, ŻebyŚ napisaŁ kogo Ty byŚ widziaŁ na "miejskim festynie"ale mi nie odpowiedziaŁeŚ. Ja teŻ chĘtnie zobaczyŁbym i posŁuchaŁ Sizli, Tosha lub Izaacsa. PÓki co zadowalam siĘHabakukiem, czy Indios Bravos.
Festyn ma to do siebie, Że wystepowaĆ na nim powinien ktoŚ ze Środka lub ktoŚ spoza ale potrafiĄcy przyciĄgnĄĆ wielkĄ rzeszĘsŁuchaczy. Ja tak jak napisaŁem pÓjdĘzobaczyĆ Wisniewskiego na scenie, bom jeszcze nie widziaŁ.
QUOTE(kwintosz)
Witam,
Oczywiscie, ze beda Dni Dabrowy. W tym roku w nowym terminie. Nie w maju, ale w czerwcu, w pierwszy jego weekend. Dlaczego zmiana? Ano dlatego, ze w maju takie dni organizuje Sosnowiec, Bedzin i Czeladz. Programu na razie nie ujawniam :). Zapewniam, ze bedzie, jak to sie mowi, atrakcyjnie....
Pozdrawiam!
Andrzej BĘben
rzecznikprasowy@dabrowa-gornicza.pl
www.dabrowa-gornicza.pl

nasi organizatorzy maja bledne informacje bo najbardziej konkurencyjne Dni Sosnowca w tym roku tez sa w czerwcu laugh.gif Od poczatku miesiaca ale glowne koncerty w piatek (Urszula) i niedziele (Brodka , Kasia Kowalska i sztuczne ognie) - 10 i 12 czerwca
rafi
Na stronach UM pojawil sie oficjalny plan na Dni Dabrowy. Jak co roku bedziemy mieli zespol Golowianie, orkiestry dete, czytanie dzieciom, wystep Solistow ZagŁebiowskiej Sceny Muzycznej itp. Ramy imprezy nie zmieniaja sie od lat.
Czy nie mozna by sprobowac czegos nowego?
Ostatnio w Gliwicach bylem na super imprezie. Nazywala sie "Grajaca Starowka" chyba. Patent polegal na tym, ze w obrebie ulic okalajacych rynek ustawione bylo 5 scen i na kazdej z nich odbywaly sie koncerty prezentujace muzyke z roznych stron swiata/kultur. Byla muza hiszpanska, portugalska, francuska, czeska (ten czeski to super jezyk jest wink.gif, zydowska, cyganska, a takze bawarska biesiada wink.gif. Bylo takze troche jazzu i bluesa. Dla kazdego cos milego. Spacerowalo sie z piwkiem od sceny do sceny i bylo git.
Czy nie mozna bylo na przyklad zaprosic na dni dabrowy jakiejs kapeli z naszego miasta partnerskiego wink.gif ? Osobiscie ciekaw jestem jak brzmi muzyka rumunska hehe. Po co nam te kontakty, skoro nawet w okresie Dni naszego miasta nie potrafimy ich wykorzystac?
Miejmy nadzieje, ze bedzie ladna pogoda, bo chyba jedynie to jest w stanie zapewnic frekwencje na tegorocznych dniach dabrowy. Osobiscie watpie, aby to program imprezy powodowal, ze ludzie przyjda do parku.
no ja na pewno w tym roku tam nie przyjde chyba ze w niedziele spacerowalbym w poblizu to moze wtedy na sztuczne ognie (ale pewnie tez beda marne bo czego sie spodziewac) laugh.gif
georgeb
poraŻka maksymalna z tymi dniami DĄbrowy, jak moŻna??
mary cha
jak widac to mozna.niestety w tym roku jurek postawil na swoim-bedzie cos co trafia w jego gusta.

michael cherry jest dobrym pomyslem-przyciagnie do dg mase ludzi z naszego okregu.tylko dlaczego oprocz niego nie ma juz nikogo wiecej???

a w niedziele bedziemy mieli popis emerytowanych pseudo-spiewakow operetkowych biggrin.gif ale show zrobia(blink blink) biggrin.gif bedzie naprawde grubo-juz sie kroje na ten melanz.zakupie pare piwek,skrece gibla i dam sie poniesc tym bansujacym rytmom :twisted:
adzime
dni DĄbrowy to total poraŻka...no ale podczas plenerowych imprez jest duŻo innych, ciekawszych atrakcji laugh.gif laugh.gif laugh.gif
byl ktos na tym wiejskim festynie :?: Jakby zaslonic nazwe imprezy to program bylby w sam raz na dozynki w ŁoŚniu i pewnie kazdy by myslal ze o nie wlasnie chodzi. Za kare pogoda nie sprzyjala organizatorom laugh.gif
Kwasny
No na taki repertuar to nawet sie nie wybieralem. Trzebabylo jeszcze Arke Noego zaprosic i PicoloDoro.
Przynajmniej Sosnowiec umie cos zorganizowac i przewaznie jest tak, ze wiekszosc woli jechac do sasiadow. Proponuje naszym wladza odwolanie przyszlorocznych obchodow dni Dabrowy i zamiast placic takim cymbalom jak Wisniewski zainwestowac w darmowe piwo dla mieszkancow naszego miasta 8)
Misiek
QUOTE(Kwasny)
Proponuje naszym wladza odwolanie przyszlorocznych obchodow dni Dabrowy i zamiast placic takim cymbalom jak Wisniewski zainwestowac w darmowe piwo dla mieszkancow naszego miasta 8)

Zgadzam siĘz przedmÓwcĄ ... laugh.gif

Po raz kolejny wŁadze DĄbrowy pokazaŁy Że nie majĄ pojĘcia jak zorganizowaĆ imprezĘmasowĄ. NastĘpnym razem niech Talkowski zaprosi KoŁo Gospodyń Wiejskich z Okradzionowa, a jako gwiazdĘwieczoru ZespÓŁ PieŚni i Tańca "Mazowsze" :twisted:
rafi
Tu nie chodzi o Wisniewskiego. Sa przeciez rozne gusta muzyczne i wiele osob (szczegolnie dzieci) na pewno bylo uradowanych wystepem tegoz artysty. Ale co poza tym? W Dabrowie mieszka ponad 100000 osob, wiec powinno byc wieksze zroznicowanie programu, tak aby kazdy znalazl cos dla siebie.
Kwasny
QUOTE(rafi)
Tu nie chodzi o Wisniewskiego. Sa przeciez rozne gusta muzyczne i wiele osob (szczegolnie dzieci) na pewno bylo uradowanych wystepem tegoz artysty. Ale co poza tym? W Dabrowie mieszka ponad 100000 osob, wiec powinno byc wieksze zroznicowanie programu, tak aby kazdy znalazl cos dla siebie.

Taaaaa, masz racje, ale prosze wytlumacz mi jakie bylo zroznicowanie, glownych atrakcji ????

Wogole to czy w DG byly glowne atrakcje ????? BUAHAHHA Chyba mecz w sobote Zaglebie-Swit, na terenie zaglebia !!!!
rafi
QUOTE(Kwasny)
QUOTE(rafi)

Taaaaa, masz racje, ale prosze wytlumacz mi jakie bylo zroznicowanie, glownych atrakcji ????

Wogole to czy w DG byly glowne atrakcje ????? BUAHAHHA Chyba mecz w sobote Zaglebie-Swit, na terenie zaglebia !!!!

No wlasnie napisalem, ze nie bylo zroznicowania. Czytaj ze zrozumieniem !!!
czy nasz "Rynek" jest obok Nemo :?: biggrin.gif
a wczoraj tez obok nemo byl De mono. Wiedzieliscie o tym? bo ja dopiero dowiedzialem sie po
Master
Ja dowiedziaŁem sie jadĄc autobusem 811 do Katowic. Z jakiej wogÓle to byŁo okazji ? Dlaczego Żadnych plakatÓw.
TeodorMotor
A ja siĘdowiedziaŁem z ulotki, ktÓrĄ dostaŁem od Kapitana Nemo (fajnie przebrany goŚciu), ktÓry poruszaŁ siĘkabrioletem...
Ale nie poszedŁem.
Misiek
Akurat przechodziŁem w niedzielĘok. 16 przez park i faktycznie, koŁo Nemo odbywaŁ siĘ"niesamowity" koncert De Mono. Ludzi masa, jakieŚ 200 (sŁownie: dwieŚcie) osÓb :!: w wiekszoŚci to byŁy caŁe rodziny, ktÓre pewnie akurat wybraŁy siĘna spacer - atmosfera piknikowa. Sam koncert przypominaŁ raczej granie "do kotleta" (muzycy chyba na ciĘzkim kacu byli) - ludzie popijajĄcy piwko, kilku typÓw ŚpiĄcych na Ławkach lub trawnikach, sielaneczka. Bez Żadnych problemÓw moŻna byŁo sobie wejŚĆ za scenĘponiewaŻ nie byŁo tam NIKOGO :!: a pewnie jakbym siĘpostaraŁ to z wejŚciem na scenĘteŻ nie byŁoby kŁopotu. Brawo za organizacjĘtak fantastycznej imprezy w naszym mieŚcie :!:

No i oczywiŚcie zastanawia mnie okazja z jakiej odbyŁ siĘkoncert, poniewaŻ nic mi do gŁowy nie przychodzi, moŻe to jakaŚ prywatna uroczystoŚĆ Thalkovsky'ego. :?
06.08.2005

WSTĘP WOLNY
NEMO
parking POWER HORSE TECHNO MARATON

2 TIRY NA PARKINGU od 12.00 do 5.00

C-Bool ; Johnny ; Driver
Dragon ; Enigmato ; Marq ; Ali B ; Enclava ; Marshya ; Luka ; Sleeper ; Double You
rafi
Moze mnie ktos osiwecic, jaki gatunek muzyczny prezentuja soba przedstawione powyzej kapele? I czy sa one znane w kregu fanow tegoz gatunku?
SIR1ONE
z tego co tu i Ówdzie sŁyszaŁem jest to jakiŚ rodzaj techno tongue.gif
ale niestety wiĘcej nie wiem bo siĘzbytnio technem nie interesuje
pozdro
pewnie to bedzie pierwsza i ostatnia taka nocna imreza w DG bo znowu zaczna protestowac ci z parku narodowego na Adamieckiego i ci z Krolowej Jadwigi, ktorym przeszkadzala rampa laugh.gif
A kilka dni temu jezdzil po DG pietrowy autobus radia planeta i power horse i reklamowal jakas inna impreze. Fajnie to wygladalo - prawie jak love parade - muza na full, w drzwiach rurki przy ktorych tanczyly dziewczyny. Do tego nie mial dachu i na gornym poziomie impreza biggrin.gif
Pojezdzil wolniutko po centrum, postal pod PKZ i przez dluzszy czas mial byc na Pogorii. Fajnie sie ludzie dziwili laugh.gif
Master
CO Z DNIAMI DĄBROWY ??????

Jak zawsze odbywąły sie one na koniec Maja :!:

Juz przynajmniej miesiąć wczesniej wiadomo było kto , co i jak :?:

Jest 23 maj i CISZA :!:

A do tego NAsze Miasto obchodzi 90 rocznice nadania praw miejskich :!:

Ale CO SIE STAŁO :?: :?: :?:
vacu
QUOTE(klocek)
CO Z DNIAMI DĄBROWY ??????

Jak zawsze odbywąły sie one na koniec Maja :!:

Juz przynajmniej miesiąć wczesniej wiadomo było kto , co i jak :?:

Jest 23 maj i CISZA :!:

A do tego NAsze Miasto obchodzi 90 rocznice nadania praw miejskich :!:

Ale CO SIE STAŁO :?: :?: :?:

Jakiś czas temu czytałem - tylko nie wiem czy tu na forum czy w DZ, że w ramach jakichś tam cięć nie będzie w tym roku imprez czyli dni DG, dożynek [chyba w strzemieszycach były] itp. a przynajmniej miasto nie będzie organizować. Szczegółów nie pamiętam, bo wtedy myślałem, że to jaja jakieś ale teraz widzę, że możliwe, że to była prawda i albo dni DG nie będzie sad.gif albo będą jakieś bardzo skromne...
laugh.gif jakas sciema nie wierze zeby nie bylo. Przeceiz na autobusy nie dali i polowa inwestycji nie realizowana to czemu nie mialoby byc pieniedzy.
Moze kolo gospodyn wiejskich z Łosnia spoznia sie z przygotowaniem swojego eztra specjalnego wystepu na 90lecie DG biggrin.gif
16-18 czerwca
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.