Pozwolę sobie skomentować niektóre wypowiedzi prezesa

CYTAT
Przyszła niestety kontuzja, nie było zastępstwa, a Matea Ikić na tej pozycji nie do końca się sprawdziła, gdyż była to dla niej nowa rola na boisku, nie można też było od niej więcej wymagać w takiej niekomfortowej sytuacji.
Wydaje mi się, że Matea grała w reprezentacji Chorwacji na tej pozycji, więc nie do końca to prawda

CYTAT
Wydawać się może, że skompletowaliśmy równy zespół. Na każdej pozycji będzie bardzo mocna zmienniczka, myślę, że to może spowodować, że w tych decydujących momentach będziemy mocni.
No proszę - jak dla mnie to na środku mamy jedną mocną zawodniczkę i dwie średnie. Tu spodziewałem się wzmocnienia. Ale nie ma

CYTAT
Przyjęliśmy również trenera, może powiem inaczej, jesteśmy w trakcie dogrywania kontraktu z osobą odpowiedzialną za przygotowanie motoryczne, także każda z zawodniczek będzie miała przygotowywany trening bezpośrednio pod siebie, trening indywidualny jeżeli chodzi o wytrzymałość i siłę. Myślę, że to sprawi, ze dobra forma będzie przez cały sezon i na najważniejsze końcowe momenty.
To jednak trener Kawka ma jeszcze jakieś braki

CYTAT
Mam jedynie nadzieję, że PlusLiga Kobiet będzie mocna, ciekawa i przyniesie dużo sportowych emocji dla kibiców siatkarskich.
Zgadzam się - liczę, że w końcu zagramy w finale!!! Czego nam, kibicom, oraz całemu zespołowi życzę.