Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Play-off
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2, 3
szer
W pierwszej parze mamy Gwardie smile2.gif
Mały77
CYTAT(szer @ sob, 02 kwi 2011 - 19:36) *
W pierwszej parze mamy Gwardie smile2.gif

Fakt - źle popatrzyłem wink.gif
Zibar
CYTAT
Pierwsze mecze fazy play off z Impelem Gwardią Wrocław TAURON MKS Dąbrowa Górnicza rozegra w dniach 21 oraz 22 kwietnia (oba o godz. 18), a nie 15-16 jak było to planowane pierwotnie.

Mecze rundy Play Off z Impelem Gwardią 21go i 22go kwietnia

Faza play off toczy się do trzech zwycięstw. Dwa pierwsze mecze rozegrane zostaną w Dąbrowie Górniczej, trzeci i ewentualnie czwarty we Wrocławiu w dniach 28 oraz 29 kwietnia.

za strona klubową
szer
CYTAT
W Dąbrowie przygotowują niespodzianki dla siatkarskich kibiców

Podczas meczów play off będzie można wziąć udział w quizie, a także wymalować twarz w klubowe barwy.

Tauron MKS Dąbrowa Górnicza zaczyna walkę o medale od rywalizacji z Gwardią Wrocław (21 i 22 kwietnia). - Z tej okazji rozpoczyna działalność nasz sklep kibica, który będzie mieścił się w holu hali Centrum. Przed każdym meczem będziemy też organizować quiz dla naszych fanów. Do wygrania sportowe gadżety - mówi Marcin Babczyk, rzecznik prasowy zagłębiowskiego klubu, który zachęca też fanów do malowania twarzy. - Stanowisko z farbami także znajdzie się w hali - dodaje.

Co ważne ceny biletów na najważniejsze spotkania sezonu pozostają bez zmian. Ulgowe wejściówki kosztują 7 złotych, a normalne 14.
Gazeta Wyborcza Katowice
Mały77
CYTAT(szer @ czw, 14 kwi 2011 - 14:59) *
CYTAT
W Dąbrowie przygotowują niespodzianki dla siatkarskich kibiców

Podczas meczów play off będzie można wziąć udział w quizie, a także wymalować twarz w klubowe barwy.

Tauron MKS Dąbrowa Górnicza zaczyna walkę o medale od rywalizacji z Gwardią Wrocław (21 i 22 kwietnia). - Z tej okazji rozpoczyna działalność nasz sklep kibica, który będzie mieścił się w holu hali Centrum. Przed każdym meczem będziemy też organizować quiz dla naszych fanów. Do wygrania sportowe gadżety - mówi Marcin Babczyk, rzecznik prasowy zagłębiowskiego klubu, który zachęca też fanów do malowania twarzy. - Stanowisko z farbami także znajdzie się w hali - dodaje.

Co ważne ceny biletów na najważniejsze spotkania sezonu pozostają bez zmian. Ulgowe wejściówki kosztują 7 złotych, a normalne 14.
Gazeta Wyborcza Katowice

No wreszcie!!! Trzeba było tyle czasu z tym czekać?
Lui - czy w tym sklepie będzie też dostępna Twoja koszulka czy tu będą całkiem inne rzeczy?
szer
Strzelam, że trzeba było tyle czekać... A mogli to zrobić już w zeszłym sezonie, jak nie wcześniej -.-
Co do koszulki to może ja odpowiem - nie, to zupełnie inny asortyment ;]. Aczkolwiek jestem ciekaw co tam klub wymyślił
ZMK
materiał z pierwszego meczu:

http://www.tvzaglebie.pl/?p=1144
checkin
Fotki z meczów play-off z Wrocławiem Tauron MKS DG - Impel Gwardia Wrocław
fanatyk_1993
moze mi ktos powiedizec co to wczoraj na meczu byly za cheerleaderki??
Kamil_
I tak nie wyrwiesz żadnej wink.gif
Michael
Kamil nie bądź nieuprzejmy wink.gif.

Fanatyk zapytaj Szyny, on się orientuje.
roberto
GIMONE z Sosnowca

http://gimone.pl/index.php?option=com_cont...1&Itemid=38
Człowiek
IMPEL GWARDIA WROCŁAW - TAURON MKS DĄBROWA GÓRNICZA

Transmisja w RadioPolskaSiatkowka od godziny 18:00 dziś i jutro !!!

Transmisja !!!!

Niestety jakość transmisji jest tragiczna, wina internetu jaki jest w Orbicie... Katastrofa !!!
Mały77
CYTAT(Człowiek @ śro, 27 kwi 2011 - 17:42) *
Niestety jakość transmisji jest tragiczna, wina internetu jaki jest w Orbicie... Katastrofa !!!

Na stronie MKSu też miała być transmisja i na razie z przyczyn technicznych nie ma sad.gif Ale na lsk.net.pl jest całe szczęście.
Człowiek
PlusLiga Kobiet 2010/2011 Play Off: runda 1, mecz 3

Impel Gwardia Wrocław - TAURON MKS Dąbrowa Górnicza

0 - 3 (15:25,25:27,14:25)

Stan Rywalizacji do 3 wygranych
2-1 dla TAURON MKS Dąbrowa Górnicza

Mały77
Obawiałem się, że dziewczyny wrócą z Wrocławia z porażkami ale jak widać forma rośnie. Oby jutro było podobnie.
Szczepan
CYTAT(Człowiek @ śro, 27 kwi 2011 - 19:33) *
PlusLiga Kobiet 2010/2011 Play Off: runda 1, mecz 3

0 - 3 (15:25,25:27,14:25)

Stan Rywalizacji do 3 wygranych
2-1 dla TAURON MKS Dąbrowa Górnicza

Wielkie podziękowania za info, bo tak jak większość myślałem, że jest 7:8 grając do trzech zwycięstw.
Jeszcze raz wielkie podziękowania!!
Człowiek
PlusLiga Kobiet 2010/2011 Play Off: runda 1, mecz 4

0 - 1 (26:28)
0 - 2 (21:25)
0 - 3 (28:30)

Stan Rywalizacji do 3 Wygranych 3-1 dla Tauron MKS Dąbrowa Górnicza

Awans Tauron MKS Dąbrowa Górnicza do półfinału !!!
gregol
CYTAT(Człowiek @ czw, 28 kwi 2011 - 19:52) *
PlusLiga Kobiet 2010/2011 Play Off: runda 1, mecz 4

0 - 1 (26:28)
0 - 2 (21:25)
0 - 3 (28:30)

Stan Rywalizacji do 3 Wygranych 3-1 dla Tauron MKS Dąbrowa Górnicza

Awans Tauron MKS Dąbrowa Górnicza do półfinału !!!

smile2.gif Pięknie!
roberto
BRAWO DZIEWCZYNY rolleyes.gif

Dwa wspaniałe widowiska

I te emocje dzisiaj na koniec 3-go seta
Mały77
Również przyłączam się do gratulacji. Czekamy na przeciwnika w półfinale - może jednak będzie to Stal? smile2.gif
roberto
Jednak SOPOT angry.gif

Mecze 7 i 8 MAJ w Sopocie , 13 i ew.14 MAJ u nas ale mam nadzieję że Dziewczyny załatwią to w 3 spotkaniach

POWODZENIA DZIEWCZYNY rolleyes.gif
Mały77
No i dobrze - dziewczyny mają sezon przełamań to i w tym meczu się przełamią i wygrają po raz pierwszy i drugi w Sopocie!!! smile2.gif
Tylko kurcze mogliby mecze u nas też rozegrać sobota-niedziela - chyba więcej ludzi by przyszło.
XXX
http://www.youtube.com/watch?v=fLEP3_mh2v0 - TPS na meczu z AZS.
Padziu
CYTAT(Mały77 @ pią, 29 kwi 2011 - 21:39) *
Tylko kurcze mogliby mecze u nas też rozegrać sobota-niedziela - chyba więcej ludzi by przyszło.

pewnie chodzi o to że wszystkie mecze półfinałowe będą w TV i jakoś trzeba to pogodzić smile2.gif
Mały77
CYTAT(Padziu @ nie, 01 maj 2011 - 21:33) *
CYTAT(Mały77 @ pią, 29 kwi 2011 - 21:39) *

pewnie chodzi o to że wszystkie mecze półfinałowe będą w TV i jakoś trzeba to pogodzić smile2.gif

Hmmm - myślisz, że tylko nasz mecz będą pokazywali? Bo drugi półfinał wydaje się chyba ciekawszy wink.gif
Liczę, że dziewczyny przywiozą z Sopotu przynajmniej jedną wygraną i zakończymy ten półfinał u nas na hali smile2.gif
Padziu
Pierwsze 2 mecze będą w TV

1. Atom Sopot - MKS Dąbrowa - Niedziela 8.05.2011 g. 14:45 TV4 i Polsat Sport
2. Atom Sopot - MKS Dąbrowa - Poniedziałek 9.05.2011 g. 18:00 Polsat Sport
szer
Wszystkie mecze będą w TV...
Mały77
No i bardzo dobrze smile2.gif
Trzeba się już szykować na spore emocje, których nasze Panie na pewno nam przysporzą smile2.gif
Michael
Niedobrze się zaczyna, kontuzja Krysi i Matea na libero :/.
Ajax
Pięknie, wygrana w Sopocie 3-1 smile2.gif
Grzesko
Wygraliśmy,bo innej opcji nie było.Tak musiało być.Same stare baby ,turczynka i sieka.
Prosty
Turczynka dobra conf (13).gif
Mały77
Gratulacje dziewczyny - plan minimum w Sopocie wykonany, ale myślę, że dzisiaj będzie powtórka i w piątek kończymy rywalizację w Hali Centrum wink.gif
Grzesko
Ta Ozsoy czy jak jej tam, 26 punktów zdobyła.Trza ją dziś znutralizować
Mariuszek_
Babka dziś nas wykończy. sad.gif

No i Śliwisko nas wykończyło.. angry2.gif
Mały77
A ja gratuluje dziewczynom - przywożą z Sopotu dobry wynik i teraz będzie łatwiej smile2.gif
Liczę, że skończy się to u nas w drugim meczu i będziemy się cieszyć z finału MP smile2.gif
Tak więc Panie i Panowie - pełna mobilizacja - hala ma być pełna!!!
Zibar
O to chodzi, nie można dziewczynom sprawić zawodu i wypełnić halę po brzegi. Głośny doping ma im pomóc w odniesieniu zwycięstw, one liczą na nas.

CYTAT
Jesteśmy dobrej myśli, teraz wracamy do siebie. Myślę, że kibice dopiszą i niesione ich dopingiem postaramy się sprawić niespodziankę.
krórki opis meczu i wypowiedzi z konferencji snf (51).gif
Padziu
Według strony ligi 3. i 4. mecz odbędą się w sobotę i niedzielę o 14:45 smile2.gif
Mały77
CYTAT(Zibar @ wto, 10 maj 2011 - 13:00) *
O to chodzi, nie można dziewczynom sprawić zawodu i wypełnić halę po brzegi. Głośny doping ma im pomóc w odniesieniu zwycięstw, one liczą na nas.

Mam tylko nadzieję, że KK stanie na wysokości zadania i nie będzie śpiewał sam dla siebie tylko poderwie halę do głośnego dopingu (ostatnio mało kiedy im się to udawało).
szer
Mimo, że jestem w KK to szczerze w to wątpię ;P
Ale fakt. Te półfinały powinny być tak wyjątkowe, że pieśni powinny być zredukowane do minimum, a do maksimum liczenie, MKS, jeszcze jeden, etc... Liczyć na to, że hala zapełni się do ostatniego miejsca i ludzie będą skłonni wydać z siebie tych kilka dźwięków.
W Sopocie/Gdańsku (no w Ergo) ludzie, niezwiązani z KK, sami z siebie krzyczą ATOM, klaszczą etc... Żeby tak u nas było...
Mały77
CYTAT(szer @ śro, 11 maj 2011 - 12:31) *
W Sopocie/Gdańsku (no w Ergo) ludzie, niezwiązani z KK, sami z siebie krzyczą ATOM, klaszczą etc... Żeby tak u nas było...

U nas też tak jest tylko stojąc w "młynie" nic do Was nie dociera tongue.gif
A tak na poważnie - trzeba poprowadzić dobrze doping i mam nadzieję, że jednak KK stanie na wysokości zadania smile2.gif Ja osobiście mogę wziąć na siebie swój sektor B i każdego kto nie będzie klaskał lub liczył będę walił w głowę smile2.gif Za ważny to mecz aby odpuszczać wink.gif
checkin
Fotki z pierwszego i drugiego meczu z Atomem:

Atom Trefl Sopot - Tauron MKS DG (1 mecz półfinałowy)
Atom Trefl Sopot - Tauron MKS DG (2 mecz półfinałowy)

Fotki z wyjazdu kibiców:

Wyjazd kibiców do Sopotu na półfinały

Podziękowania dla Szerów za wszystkie fotki.
Kamil_
Mały, z całym szacunkiem ale chyba na inne mecze chodzimy ;-)

My, gdy tylko jest zacięta walka i widać, że ludzi zaczynają ponosić emocje, pod koniec setów odpuszczamy nasz piłkarski doping tongue.gif

Co innego, gdy gramy z 'leszczami' i jest początek seta. Wtedy i ludziom nie chce się dopingować i nam w kółko tylko MKS krzyczeć...
Colo
CYTAT

Szer trochę Cię poniosło z tym,a może ten facet z mikrofonem nazywa się "sami z siebie", gdyby nie on to w 1 meczu by była cisza kompletna .Przypomnę Ci jak facet krzyczał kto wygra mecz a tam kompletna cisza ,następnie gdy leciał kawałek AC/DC to on krzyczał (o kurcze trochę na wyrost )mówił Atom .Fakt w drugim meczu ludzi poderwał do okrzyków(Atom) ,ale nic więcej.Czy chciałbyś by na hali u Nas przez 5 setów krzyczeli Tauron ? Jak dla mnie to by była porażka ,zachwycali się tu ludzie dopingiem na koszu ŁKS-u
a to był typowy piłkarski i był fajny a dlatego bo była duża ekipa. wink.gif
szer
Właśnie mnie nie poniosło ;P. Ta strona na której byliście Wy i KK Sopotu to oczywiście cisza biggrin.gif. Ale po drugiej stronie było trochę ludzi, którzy sami z siebie krzyczeli. A nie było ich słychać przez spikera, który musiał być głośniejszy od wszystkich.
A mnie osobiście bardzo zadowoliłoby, gdyby u nas na hali ludzie przez cały mecz krzyczeli MKS i liczyli do trzech. Bo to już by był milowy krok. A wszystkiego naraz nie zrobimy u nas i trzeba się z tym pogodzić.

PS co do tego, że krzyczeli ATOM - to czego się spodziewać? TO jest sztuczny twór to i krzyczą sponsorka nazwę... Ale przynajmniej coś krzyczą, nie to co u nas...
Colo
Ja myślę ,że mówisz o 2 meczu i z drugiej strony było dwóch lub trzech gości (nie pamiętam dokładnie ) z grupką dzieci i oni robili trochę hałasu a że siedzieli przy boisku po twojej stronie to dlatego słyszałeś ich a nie pozostałych ludzi na sektorach.Pozdro wink.gif
Mały77
CYTAT(Kamil_ @ śro, 11 maj 2011 - 17:37) *
Mały, z całym szacunkiem ale chyba na inne mecze chodzimy ;-)

My, gdy tylko jest zacięta walka i widać, że ludzi zaczynają ponosić emocje, pod koniec setów odpuszczamy nasz piłkarski doping tongue.gif

Co innego, gdy gramy z 'leszczami' i jest początek seta. Wtedy i ludziom nie chce się dopingować i nam w kółko tylko MKS krzyczeć...

Hmmm - chodzimy na te same - przynajmniej ja na MKS do Hali Centrum wink.gif
Co do Waszych przyśpiewek - było kilka meczy, gdy coraz bardziej podobał mi się Wasz doping (dziewczyny serwują to jest wybijanie rytmu - przeciwnik serwuje, zarzucacie przyśpiewkę). Ale ostatnio chyba z Wrocławiem była końcówka seta (wynik zbliżał się do 18-20) a Wy chyba 15 minut śpiewaliście ciągle to samo (chyba tą co raz jest wolno a raz szybko z wybijaniem w bęben!!!). Czasami odnoszę wrażenie, że dla Was tych pań na parkiecie mogłoby nie być - oby tylko sobie pośpiewać, pokrzyczeć wink.gif
Może już czas aby ruszyć z przyśpiewką na kształt Bielska (jedna strona Dąbrowa - a druga Górnicza) smile2.gif Myślę, że ludzie są gotowi na taką jazdę wink.gif
szer
Ludzie nie są gotowi na taką jazdę - uwierz. Oni nas raczej nie słuchają, tylko skupiają się na meczu ;P
W Bielsku mają łatwiej, bo kilka osób z KK przejdzie na drugą stronę i krzyczą (a halę mają małą to i się niesie)
Kamil_
Ostatnio pytaliśmy halę kto wygra mecz i była cisza. Także wiesz...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.