Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Działalność Forum Młodych PiS
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Stron: 1, 2
xMarcinx
Jeżeli ktoś działalność posła Macierewicza wiąże tylko z katastrofą smoleńską to chyba zamiast mózgu ma TVN24. Każdego posła można lubić lub nie, jednak trzeba go oceniać za działania merytoryczne, a nie PR... Antoni Macierewicz jak mało kto od 1965 roku zajmuje się czynnie polityką, setki razy zarzucano mu snucie dziwnych teorii, jednak jakoś nikomu nie udało się tego dowieść przed sądem - więc w świetle prawa mówi i mówił prawdę, a to, że zwykle ów prawda jest niewygodna, przez to ośmieszana to już inna sprawa.
Mały77
CYTAT(xMarcinx @ śro, 22 cze 2011 - 15:30) *
Jeżeli ktoś działalność posła Macierewicza wiąże tylko z katastrofą smoleńską to chyba zamiast mózgu ma TVN24. Każdego posła można lubić lub nie, jednak trzeba go oceniać za działania merytoryczne, a nie PR... Antoni Macierewicz jak mało kto od 1965 roku zajmuje się czynnie polityką, setki razy zarzucano mu snucie dziwnych teorii, jednak jakoś nikomu nie udało się tego dowieść przed sądem - więc w świetle prawa mówi i mówił prawdę, a to, że zwykle ów prawda jest niewygodna, przez to ośmieszana to już inna sprawa.

Hehe - dobre ... wink.gif
rouse
CYTAT(Mały77 @ czw, 23 cze 2011 - 04:47) *
CYTAT(xMarcinx @ śro, 22 cze 2011 - 15:30) *

Hehe - dobre ... wink.gif

http://www.dabrowa.nowak-2001.nazwa.pl/DG_...0621/index.html
xMarcinx
o nawet Waldemar Andzel się pojawił smile2.gif
kamillll
CYTAT(rouse @ czw, 23 cze 2011 - 22:42) *

biedni ludzie...
vacu
CYTAT(rouse @ czw, 23 cze 2011 - 21:42) *

Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać - to są "młodzi PiS" => http://www.dabrowa.nowak-2001.nazwa.pl/DG_...acierewicz.html ?
kamillll
pewnie jedni z młodszych w PL smile2.gif

mają w końcu 20 pare lat....do setki smile2.gif

hahahahhahaa
rouse
CYTAT(kamillll @ pią, 24 cze 2011 - 09:59) *

hahahahhahaa

o widzę, że na dąbrowskim forum pojawiła się dyskryminacja ze względu na wiek,
Powiedz mi Kamillllllll na podstawie, jakiego prawa uważasz ze jesteś mądrzejszy i lepszy?
marcin.p
pewnie tego samego, na podstawie którego jarek uważa, że wszyscy którzy są przeciwko niemu są przeciw polsce
vacu
CYTAT(rouse @ pią, 24 cze 2011 - 14:15) *
CYTAT(kamillll @ pią, 24 cze 2011 - 09:59) *

hahahahhahaa

Powiedz mi Kamillllllll na podstawie, jakiego prawa uważasz ze jesteś mądrzejszy i lepszy?

Nie dyskryminacja - tytuł tego wątku brzmi "Działalność Forum Młodych PiS". Nasuwa się pytanie - jeżeli to są członkowie Forum Młodych PiS to jak wygląda "starszyzna"? I wbrew pozorom nie jest to byjamniej śmieszne pytanie, chodzi wszak o to, że albo posty o p. Macierewiczu znalazły się nie w tym wątku co trzeba albo potocznie rozumiana "młodzież" (nie chodzi tu o młodych duchem) nie "garnie się" do PiS. Czy to źle czy dobrze pozostawiam ocenie innych, to tylko taka moja obserwacja.
kamillll
CYTAT(rouse @ pią, 24 cze 2011 - 15:15) *

ad.1. proszę o przykład dyskryminacji kogokolwiek.

ad.2. w którym miejscu śmiem twierdzić że jestem mądrzejszy i lepszy?

rouse? czy Ty też widzisz wszędzie spisek?
Mac-MDC

rouse? czy Ty też widzisz wszędzie spisek?
[/quote]

Spisek to słowo klucz dla tej partii wink.gif
marcin.p
Prowokacja i Spisek smile2.gif
rouse
Prowokacja i Spisek, intryga i matactwo
Leszek
A co Cię tak na szczerość nagle zebrało?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.