Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dni Dąbrowy 2011
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
Stron: 1, 2
Zibar
Sportowo w czasie Dni DG na stoisku Termiantusa - można będzie m.in sprawdzić się na ergometrze - snf (51).gif
janosikdg
Jak zwykle bezsens i jedna wielka PATOLOGIA .
Master
Pogoda nie dopisuje. Wczoraj czasem lekki deszczyk i nieprzewidywalnie, a dzis pada i padac bedzie, 13 C. Jutro ma byc ładnie ( 21 C i bez deszczu).
KJS
Tak podsumowując pierwszy dzień to Bas dał fajny koncert, na Hey też w sumie nie można było narzekać. Od strony organizacyjnej był bezpieczny standard z poprzedniego roku - wszystko porozmieszczane było dokładnie tak samo jak rok temu smile2.gif

To co mi się rzuciło w oczy, to przede wszystkim to, że z roku na rok na dniach DG się pije coraz więcej i u coraz młodszych. W sumie to w parku była wczoraj jedna wielka swoboda i legalizacja wink.gif nie mówię - że to źle - wypić trzeba i sam lubię wink.gif ale pijaństwo wczoraj było mega masowe przypominające stare dobre czasy gdy dni DG były na zielonej albo w parku tam gdzie teraz jest Nemo biggrin.gif
Rysiu_dg
Ja zwróciłem uwagę na moim zdaniem bardzo dobre nagłośnienie ( nareszcie!) bo było słychać wszystkie dźwięki, a nie jedno wielkie buczenie jak to bywało wcześniej. Moim zdaniem była bardzo mało policji i SM. Albo byli nie widoczni albo ja trafiłem na taki moment. Przez 2 godziny trafiłem na 6 mundurowych.
Michael_SA
Dokładnie policji jak na lekarstwo , 2 radiowozy jeden na przystanku i drugi niedaleko sceny
KJS
relacja live @ dni dg. dobrze miec fona z netem. elektryczne gitary daja rade . publika mniej. ale to wina pogody i finalu lm. sam co minute odswiezam livescore.com . manchester !
Master
w porównaniu do soboty rok temu czy 2 lub 3 ludzi bardzo malo. Ciezko ocenic moze z 2 tys, jak rok temu lczbe ludzi w parku szacowałem na kilkanasie tys. , nawet glówną aljką nie dalo sie isc
KJS
Jeszcze na szybko wrzucam film z wczorajszego pokazu sztucznych ogni. Nie zawiodły.

Kamil_
Pod sceną także mało ludzi w porównaniu do ubiegłych lat. Koncert moim zdaniem udany pomimo padającego deszczu. Parę bójek na głównej alejce. DDG raczej bez większej historii.
eve
Na koncert w końcu wczoraj nie dotarłam, ale przeszłam się przez park i to co mi się rzuciło w oczy to dresy. Dresy, dresy, dresy, wszędzie pełno dresów. W poprzednich latach nie było tego tyle. Myślałam, że taki typ ludzi to się będzie raczej na mecz LM gapił, a nie 'bawił' na dniach DG. Na dodatek na lajcie sobie chodzili z butelkami z piwem w rękach. A policji czy straży miejskiej praktycznie zero. Nie czułam się tam bezpiecznie.
ZMK
Materiał z Dni Dąbrowy:

http://www.tvzaglebie.pl/?p=1224
Zibar
Jak wyglądały sportowe zmagania mieszkańców w bardzo szerokim zakresie wiekowym i w najróżnorodniejszych dyscyplinach w czasie dni Dąbrowy - snf (51).gifZbiór różnych newsów.
bonus11
DNI DĄBROWY GÓRNICZEJ w terminie 25.05. – 27.05.2012r. (wystąpią m.in. BAS TAIPAN, KONOPIANS, GENESIS CLASSIC – RAY WILSON, K.A.S.A., CZERWONE GITARY).

Miejsce – Park Hallera w Dąbrowie Górniczej.
Kamil_
CYTAT(bonus11 @ sob, 07 kwi 2012 - 11:41) *
DNI DĄBROWY GÓRNICZEJ w terminie 25.05. – 27.05.2012r. (wystąpią m.in. BAS TAIPAN, KONOPIANS, GENESIS CLASSIC – RAY WILSON, K.A.S.A., CZERWONE GITARY).

Miejsce – Park Hallera w Dąbrowie Górniczej.

Dno i metr mułu... 

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.