Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Park (eks Galeria) Reden
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Miasto
Stron: 1, 2
mgmisiek
Dół galerii został oklejony - będzie NEONET - pewnie ten z Manhattanu - wkrótce otwarcie.
savalas
to akurat dobra wiadomość, neonet jak dla mnie najlepszy sklep rtv-agd, a ten na manhatanie troche za mały
DG_User
Mogłaby jakaś firma IT otworzyć biuro w takim miejscu. Wszystko otwiera się tylko w Katowicach :/
savalas
dziś otwarcie neonet, trzeba powiedzieć, że bardzo ładnie prezentuje się sklep, wkońcu w DG otwarto coś porządnego rtv agd, bo euro agd z pogorii nie liczę, bo strach tam cokolwiek kupić. Ceny na nie które produkty całkiem niezłe, a na zewnątrz przy namiocie dwa głośniki wzmacniacz. mikser i mikrofon a nagłośnienie 4 x lepsze niż na dniach DG
Master
A to dlatego wczoraj była taka skomasowana akcja reklamowa RTV EURO AGD w centrum
Rokko31
CYTAT(Master @ pią, 18 lip 2014 - 18:07) *
A to dlatego wczoraj była taka skomasowana akcja reklamowa RTV EURO AGD w centrum

Co się o ósmej rano działo pod Euro, Moja żona nie wiedziała co się dzieje, ludzi mnóstwo ale nie wiem co tam było atrakcyjnego w gazetce tak prawdę nic ciekawego nie było
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.